yedim geçti gitti kısırdan doyulurmu kisenin niye ağzının suyu akıyor pardon bugün kim kısır yediii
benim bir şeyden haberim yok bonus.hayırdır 3yaşındaki çocuğa ne olmuşKaldırdım tuvalete götürdüm oturdum ağlıyorum şimdi. Aynı yaşta çocuğum var çok etkilendim. Hala muhtaç kaldırmasam üstüne kaçırır kendi temizleyemez. Bi yere çarpsa ağlıyo susmuyo o çocuğun canı hiç yanmadımı allahım sen koru
Gecmia olsun abla annene...Merhabalar herkese
Ben de annem hastaydi onu görüp geldim giderken yürüdüm orda simitli kahvaltı yaptım
Kandil için ben de perşembe cuma oruç tutmak istiyorum nasipse
Allah rahmet eylesin..Iyi akşamlar
Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
Basiniz sagolsun hayriyeSelamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
Gecmia olsungünaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Gecmis olsunSelam kizlar
Allah razi olsun hepinizden
Dun gunduz sirtim kotuydu gece mahvoldum paylasimda bulunamadim be yatabildim ne oturabildim bu üçtür oluyo sirtima yel giriyor hastaneye gittim yine igneleri kariştirip gevşetici yaptilar birazda olsa rahatladim.
Dafimm sagolasın,rabbim kabul etsinHayırlı geceler güzeller
Sahura kalktınızmı sizi kaldırmaya geldim haydi çabuk kalkın
Cok keskin degilmi onun kokusu ben kullanmadim ama oyle diyo kullananlar simdilik balli sutle bogazlarini yumusak tutmaya calisiyorum taze meyve suyuyla tavuk suyuna corbayla falan toparlamaya calisyorum bide aksam yatarken viks suruyorum sirtina rahatlattiyo zaten surekli antibiyotik kullaniyoruz ilaca direniyorum simdilikNhtylz
Bizim oglaninda burnu cok tikanir
Herkes bir çözüm buluyordu
Bizde de burun tikanikligi icin
Aktardan nane yaği aldim eczaneden de coldmix
Bazen kucuk bir kapta az bi sicak su kaynatip icine nane yagi damlatip 5 damla filan cocugun durumuna gore damla sayisini azaltip cogaltabilirsin burnuna buharini tutuyorduk burnuna dogru üflüyoruz yada
Coldmixi parmagimi damlatip yakasina yastigina suruyorum
Birde spreyler var onlardan da kullandik bu yontem biraz sorun oluyordu digerlwrini daha cok kullandim ve kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?