Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler...gittim geldim yazamadım. Dişim için bi röntgen çektirdim kabaca bir fiyat aldım. Haber bekliyorum şimdilik net fiyatı röntgene bakıpta söyliycek.

Sahur için bişeyler yemeden oruç tutulmaz.. kavhaltı yada hafif yemekte olur.

3 yaşındaki çocuğun haberini okudum ağladım mideme bişey oldu duygu geldi gözümün önüne 3,5 yaşında oldu.
Ne diyebilirim ya rabbi benim acizliğime bırakma sen koru onları...cümlesiyle birlikte. Görünür görünmez her şeyden

benim bir şeyden haberim yok bonus.hayırdır 3yaşındaki çocuğa ne olmuş

Selamun aleykum. Hayirli geceler..
Merhabalar herkese
Ben de annem hastaydi onu görüp geldim giderken yürüdüm orda simitli kahvaltı yaptım
Kandil için ben de perşembe cuma oruç tutmak istiyorum nasipse
Gecmia olsun abla annene...
Iyi akşamlar

Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
Allah rahmet eylesin..
Basiniz sagolsun hayriye
günaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Gecmia olsun
Gecmis olsun

Selâmün aleyküm
kandilimiz mübarek olsun oruç tutan bacalarım orucunu açarken bizlerde dua edin lütfen
ben cenaze evindeyim devamli artık boynum belim dayanmıyor çok yorulduk yataktan çıkarım yok kahvaltı hazırlayıp tekrar gidicem bırazdan diyet miyet kalmadı nasıl toparlıycam hiç bilmiyorum

Gunaydin kandilimiz mubarek olsun
Bende niyetlenemedim boynumun agrisindan gece oyuyamadim bide cocuklar hasta bidikla yattim burnu tikali nefes alamiyo oda uyuyamasi dogru duuzgun ne zaman uyuduk hatirlamiyorum sabah altida kizin oksurugune uyandim Rabbim tutanlarinkini kabul etsin cok uzuldym amaa

Nhtylz

Bizim oglaninda burnu cok tikanir
Herkes bir çözüm buluyordu
Bizde de burun tikanikligi icin
Aktardan nane yaği aldim eczaneden de coldmix

Bazen kucuk bir kapta az bi sicak su kaynatip icine nane yagi damlatip 5 damla filan cocugun durumuna gore damla sayisini azaltip cogaltabilirsin burnuna buharini tutuyorduk burnuna dogru üflüyoruz yada
Coldmixi parmagimi damlatip yakasina yastigina suruyorum

Birde spreyler var onlardan da kullandik bu yontem biraz sorun oluyordu digerlwrini daha cok kullandim ve kullaniyorum

Cok keskin degilmi onun kokusu ben kullanmadim ama oyle diyo kullananlar simdilik balli sutle bogazlarini yumusak tutmaya calisiyorum taze meyve suyuyla tavuk suyuna corbayla falan toparlamaya calisyorum bide aksam yatarken viks suruyorum sirtina rahatlattiyo zaten surekli antibiyotik kullaniyoruz ilaca direniyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…