senide yoldan çıkartmışlaryaa başkada bişey demiyorumgeçmişe biraz bakıyım dedim bir tarif vardı aman Allahım o ne tarifti çokta anlamadım nasıl yapıldığını ama lezzetli bişeydii
tüm zararlıları teyzene götürdünmü bağzen bende evden çıkartıyorum sonra bide bişman oluyorum olsada yesem diyee bilmeyende bu kadın hep gidip marketleren yeşil çay bakıyor zanneder bağzen o nutelalar kasaya kadar geliyorda vazgeçiyorum neyse cumadan sonra alayım bir nutella
AmiinDafimm sagolasın,rabbim kabul etsin
Geçmiş olsun bıdığa Allah hayırlı şifalar versin canımCok keskin degilmi onun kokusu ben kullanmadim ama oyle diyo kullananlar simdilik balli sutle bogazlarini yumusak tutmaya calisiyorum taze meyve suyuyla tavuk suyuna corbayla falan toparlamaya calisyorum bide aksam yatarken viks suruyorum sirtina rahatlattiyo zaten surekli antibiyotik kullaniyoruz ilaca direniyorum simdilik
Allah hayırlı uzun ömürler versingünaydın kızlar bugün aşılarım vardı biraz yeni geldim. yarın doğum günüm tüm hevesim 79 u görmekti ama malesef göremedim üzgünüm ama geçen sene bu zamanlar 120 kilo gibiydim. düşünürsek güzel bir durumdayım. dünkülere bakayım neler yazmışınız. geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim. oğlum resmen zayıflıyor en ufak hastalıkta çok canım sıkılıyor.
ellerine sağlık canım
ay ona ben çok üzüldüm yaa. allahım yavrularımızı esirgesin.İyi geceler...gittim geldim yazamadım. Dişim için bi röntgen çektirdim kabaca bir fiyat aldım. Haber bekliyorum şimdilik net fiyatı röntgene bakıpta söyliycek.
Sahur için bişeyler yemeden oruç tutulmaz.. kavhaltı yada hafif yemekte olur.
3 yaşındaki çocuğun haberini okudum ağladım mideme bişey oldu duygu geldi gözümün önüne 3,5 yaşında oldu.
Ne diyebilirim ya rabbi benim acizliğime bırakma sen koru onları...cümlesiyle birlikte. Görünür görünmez her şeyden
Hay merak edipte okumasaydim haberi su mubarek gunde beddua edicem buraya yazicam yazamiyirum ama Rabbim icimden gecenleri biliyo neyse en iyisi kendimi okumaya verim belki biraz olsun sakinlerim
Hep bunlar bonus kişisi yüzünden:) yoksa ben hiç yoldan çıkmam zaten
Anlamadıgın tarif bomba biraz fridacim,kaçamak yaptıgına yakışan cinsten:) kaçamak yaptıgın gün haber ver hemen tarifi göndereyim sana,Allah'ım ben ne diyorum
Ben de evdeki mamişleri dağıttıktan sonra içten içe ilk pişmanlık yaşayan kendim sanıyordum:) yanlız degilmişim:)
Nutella biz de eksik olmuyor malesef,eşim büyük bir aşk yaşadıgı için kendisi ile,varlıgına alışmaya çalışıyorum ben de
neden böyle olduk nasıl oldu bilmiyorum o yüzden diyorum parka filan gidince aman haa çocuklardan gözünü ayırma ....İyi geceler...gittim geldim yazamadım. Dişim için bi röntgen çektirdim kabaca bir fiyat aldım. Haber bekliyorum şimdilik net fiyatı röntgene bakıpta söyliycek.
Sahur için bişeyler yemeden oruç tutulmaz.. kavhaltı yada hafif yemekte olur.
3 yaşındaki çocuğun haberini okudum ağladım mideme bişey oldu duygu geldi gözümün önüne 3,5 yaşında oldu.
Ne diyebilirim ya rabbi benim acizliğime bırakma sen koru onları...cümlesiyle birlikte. Görünür görünmez her şeyden
hadi ya 1senede 40kilo mu verdingünaydın kızlar bugün aşılarım vardı biraz yeni geldim. yarın doğum günüm tüm hevesim 79 u görmekti ama malesef göremedim üzgünüm ama geçen sene bu zamanlar 120 kilo gibiydim. düşünürsek güzel bir durumdayım. dünkülere bakayım neler yazmışınız. geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim. oğlum resmen zayıflıyor en ufak hastalıkta çok canım sıkılıyor.
Ya o iyi halden indirimi hiç anlamış değilim zaten neyin iyi hali her b... ye sonra iyi hal.neden böyle olduk nasıl oldu bilmiyorum o yüzden diyorum parka filan gidince aman haa çocuklardan gözünü ayırma ....
3 yaşındaki bebekten önce çorumda 7 yaşındaki kız çocuğuna uzun süreler hem babası hem ağbisi hem amcası tecavüz etmiş bu olaydan sonra 3 yaşındaki bebek çıktı ve 9 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra bebek öldüü üstelik annesi biliyormuş onunda ceza alması lazım bakın bu iki olayada da haber yasağı var ve bu olayları yapan insanlar ceza almamış dışardalar ben bir insan olarak bunları görmek istiyorum ceza aldıklarını kaç yıl hapis yatacaklarını bunların hepsini aileleriyle birlikte ifşaa edilmesi gerekiyor kiii bundan sonraa bu cezaları ve rezil olmaları izlesinlerde bir daha yapan olmasıın ....
kanununda değişip tecavüzde iyi halden indirim olmaması lazım bizler kadınlar bu tür haberleri takip edip kapımıza oy için gelen siyesetçiden bu kanunların yasalaşması adına istekte bulunmamız lazım yada bu olan olayları takip 3 yaşındaki bebeğin hakını savunup sormamız lazım
yapılan istatisliklerde mağlesef çocuklara tecavüz eden kişiler %80 çocukları tanıyan yakınları yani ensest sadece kendi çocuklarımızı değil tüm çocuklarımızı koruyup kolayalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?