Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen gün kızımla avm ye gittik nike mağzasındayız kasaya geldik sıra bekliyoruz bir baktım güvenlik 4 parça eşya getirdi mağzadan çalmışlar başka mağzadanda hırsızlık yaparken yakalanmışlar kasiyer kız anlatı abla bir seferden burdan 8 çift ayakkabı çıkartırken yakaladık hırsızları diye 1 değil 2 değil tam 8 çift nike ayakabııı sorduum eee naptınız polisimi çağırdınız naptınız dedim yok dedi biz şikayetde bulunamıyoruz tüm avm mağzaları öyleymiş bunun cezası yok dedi bu aralar bir çete var hergün hırsızlık yapıyorlar dedii yani bu ülkede hırsızlığında cezası yok!

tabi bunlar bilinince kötü insanlar tecavüzde ediyor hısızlıkta bu konularda caydırı cezalar olmalı ...

Valla bence bu şahıslara hapis değil bulundukları ilin en kalabalık meydanında sallandırsınlar..öyle hapisle falan kimse caymaz nasılsa iyi halden çıkarlar..çıkmasalar bile yiyip içip yatıyolar onlara ceza değil bence bu...

sağol canım
canım aile bakanımız ne dedi 1 kereden bişi olmaz. sus otur yerine. canım çok yanıyor işte olmasam oturup ağlıycam. çok şükür evladım babanne yanında ama çok korkuyorum. okuldan arkadaşlarından komşulardan. şimdide babadan dededenmi korkmam gerekiyor. kime güvencez kime sığıncaz. canım dediklerim canımı aldı diye bi şarkı varya öyle işte korkuyorum herşeyden herkesten...

onların gücü fırından ekmek çalan çocuğa, baklava çalan, kitap çalan çocuğa yeter.

geçen suriyeli bir çocuk bisiklete mi çarptı düşürdümü bişey oldu. adam çocuğu kaldırıp yere çaldı hatırlıyormusunuz. üstünden nerdeyse ay geçti oğlum bile söylüyor öfkeli adam neden öyle yaptı burayada gelecekmi. 5 yaşındaki çocuğa nasıl anlatıcan öfkeli adamı ?

bugün öyle güzel bir enerjim vardıki anlatamam. ama çok kötüyüm şimdi hem iş hem bu konular. çok psikolojim bozuk off
Buda hayatın gerçekleri mağlesef kötülüğün çoğalmaması için bilmemiz lazım bu olayların ağır cezalar alması lazım ki tekrarı olmasın yine bu kötülüğü eğitimle aşabiliriz bizler durdurabiliriz çok dikkatli olmamız lazım çok ...

sen kilonu vereceğin kadar vermişsin bundan sonrası daha yavaş olur az olsun devamli olsun bu bize yeter

3 yasindaki cocugun haberini okumadim basliklari bile karnima kramplar girmesine sebep oldu. Aklima hemen emine geldi su kadarcik cocuk nasil olur nasil nefsi kabarir nasil bi sapiklik adiliktir akil veremiyorum. Bu duyulani kim bilir ulkemizde ve dunyada daha ne kadar boyle durumlar vardir. Allah hepsinin cezasini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…