hadi ya 1senede 40kilo mu verdin
sağol canımSelamun aleyküm güzeller
O kadarda kaldırmaya geldim kalkmadınizmı siz
Geçmiş olsun bıdığa Allah hayırlı şifalar versin canım
Allah hayırlı uzun ömürler versin
Eki Görüntüle 1809969
canım aile bakanımız ne dedi 1 kereden bişi olmaz. sus otur yerine. canım çok yanıyor işte olmasam oturup ağlıycam. çok şükür evladım babanne yanında ama çok korkuyorum. okuldan arkadaşlarından komşulardan. şimdide babadan dededenmi korkmam gerekiyor. kime güvencez kime sığıncaz. canım dediklerim canımı aldı diye bi şarkı varya öyle işte korkuyorum herşeyden herkesten...neden böyle olduk nasıl oldu bilmiyorum o yüzden diyorum parka filan gidince aman haa çocuklardan gözünü ayırma ....
3 yaşındaki bebekten önce çorumda 7 yaşındaki kız çocuğuna uzun süreler hem babası hem ağbisi hem amcası tecavüz etmiş bu olaydan sonra 3 yaşındaki bebek çıktı ve 9 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra bebek öldüü üstelik annesi biliyormuş onunda ceza alması lazım bakın bu iki olayada da haber yasağı var ve bu olayları yapan insanlar ceza almamış dışardalar ben bir insan olarak bunları görmek istiyorum ceza aldıklarını kaç yıl hapis yatacaklarını bunların hepsini aileleriyle birlikte ifşaa edilmesi gerekiyor kiii bundan sonraa bu cezaları ve rezil olmaları izlesinlerde bir daha yapan olmasıın ....
kanununda değişip tecavüzde iyi halden indirim olmaması lazım bizler kadınlar bu tür haberleri takip edip kapımıza oy için gelen siyesetçiden bu kanunların yasalaşması adına istekte bulunmamız lazım yada bu olan olayları takip 3 yaşındaki bebeğin hakını savunup sormamız lazım
yapılan istatisliklerde mağlesef çocuklara tecavüz eden kişiler %80 çocukları tanıyan yakınları yani ensest sadece kendi çocuklarımızı değil tüm çocuklarımızı koruyup kolayalım ...
küçük oğlum 1 yaşını doldurduktan sonra ben tüp mide ameliyatı oldum canım. ama ilk oğlum doğduktan sonra burdaki kızların desteğiyle 1 yılda 104 kilodan 83 kg düşmüştüm. ama artık eski azmim kalmadı.hadi ya 1senede 40kilo mu verdin
onların gücü fırından ekmek çalan çocuğa, baklava çalan, kitap çalan çocuğa yeter.geçen gün kızımla avm ye gittik nike mağzasındayız kasaya geldik sıra bekliyoruz bir baktım güvenlik 4 parça eşya getirdi mağzadan çalmışlar başka mağzadanda hırsızlık yaparken yakalanmışlar kasiyer kız anlatı abla bir seferden burdan 8 çift ayakkabı çıkartırken yakaladık hırsızları diye 1 değil 2 değil tam 8 çift nike ayakabııı sorduum eee naptınız polisimi çağırdınız naptınız dedim yok dedi biz şikayetde bulunamıyoruz tüm avm mağzaları öyleymiş bunun cezası yok dedi bu aralar bir çete var hergün hırsızlık yapıyorlar dedii yani bu ülkede hırsızlığında cezası yok!
tabi bunlar bilinince kötü insanlar tecavüzde ediyor hısızlıkta bu konularda caydırı cezalar olmalı ...
Buda hayatın gerçekleri mağlesef kötülüğün çoğalmaması için bilmemiz lazım bu olayların ağır cezalar alması lazım ki tekrarı olmasın yine bu kötülüğü eğitimle aşabiliriz bizler durdurabiliriz çok dikkatli olmamız lazım çok ...bugün öyle güzel bir enerjim vardıki anlatamam. ama çok kötüyüm şimdi hem iş hem bu konular. çok psikolojim bozuk off
sen kilonu vereceğin kadar vermişsin bundan sonrası daha yavaş olur az olsun devamli olsun bu bize yeterküçük oğlum 1 yaşını doldurduktan sonra ben tüp mide ameliyatı oldum canım. ama ilk oğlum doğduktan sonra burdaki kızların desteğiyle 1 yılda 104 kilodan 83 kg düşmüştüm. ama artık eski azmim kalmadı.
bende sapitcak gibiyim.yarına nasıl eksi bildirim yapıcam bilmiyorumBenim iyi gidiyor acıktım ama çok değil yine de iftarda sapitabilirim :)
Nasıl bişey se herşey aklıma takılıyor hangi birini yiyeceksem
Ben sabit olmayı düşünüyorum :))bende sapitcak gibiyim.yarına nasıl eksi bildirim yapıcam bilmiyorum
Bonuscum bisküvi gibi olmuştur yenir her türlü benceYav tam tepsiyi fırına koydum unu kaldırıyodum bi baktım kabartma tozu duruyo :) olsun kurabiyede olmasada olur tesellisi ile pişmesini bekliyorum.
Büyüklere bi gidicez kandilleşmeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?