Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben iftardan önce tartıldım
Birde sonra tartıldım tam 1 kilo farketti bakalım sabah ne çıkacak

Ay Allahım umrede harcarız diye yanımızda bir miktar para götürmüştük çok az harcadık parayı geri getirdik para hep bendeydi. Gelince duş alıcam diye parayı çıkarttım. Belli bir yer var oraya koydum diye hatırlıyorum. Bugün lazım etmiş eşim istedi gittim para yok. Aramadığım yer kalmadı bulamıyorum

İnşallah bulursun abla paranizi
Nasipden çıkmamışsa bulunur canım
Çıkmışsada yapacak birşey yok
Eşime dedim bulunmazsa ticaretini bir gözden geçir. farkında olmadan bir yerden haram bulaşmış olmasın
İnşallah bulamamıştır dedi
Bol bol selavatı şerife okuyorum bulamadım

Dediğin gibi nasipte varsa bulursun Daficim
İnşallah nasibinizdir

inşallah bulursun daficim

günaydın hayırlı cumalar

üçaylarımızda hayırlı olsun güzeller

dün iş malum yoğundu.iftardan sonrada arkadaşla camiye gittik gelince direk yattım :)

rabbim herkesin oruçlarını kabul etsin
Allah kabul etsin Hemşerim

Kolay gelsin işlerinde canım
Küçük kız gitsin az daha yatayım 1 saatcik büyüğüm biraz gec gidecekmis bugün okula
Bu sıralar hiç doymuyorum uykuya

Gunaydinn kizlarr ammma konusmusunuz nette bi sorun vardi girwmedimm okudim ama telden yazilanlarii way sizi wayyy nutellalalr neyimm en iysi almamak bende dibini gormeden kavanozun yatamam huyum kutusun:))

Allah oruclarinizi kabul etsin
Kandilimoz uc aylarimiz mubarek olsun

günaydın güzeller. hemen bildirim yapayım.
geçen hafta 82.5 du bugün 81.7 az gitti ama neyseki gitti.
sporda hergün 30 dk yürüdüm en az. sadece dün 1 saat yürüdüm ama tempolu değildi o yüzden o da 30 dk sayılabilir bence.
30*7: 210 dk

sen kilonu vereceğin kadar vermişsin bundan sonrası daha yavaş olur az olsun devamli olsun bu bize yeter
amin inşallah olsun. hayatımda sadece lise 1 deyken 69-70 arasını gördüm. sonra hep kilouydum. şimdi 70-75 arasına bile mutlu olurum.
hiç bakma zaten canım. heleki yavrunu hiç düşünme o pisliklerle aynı düşüncede. dün eve gittim ayrı ayrı öptüm öptüm. ama küçük sıpa yüzüme bakmadı. babannesine gitti. gezecekmiş efendi.
sağol canım. bu güzel aileyle nice güzel senelere. insan zayıflasada burdan ayrılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…