azda olsa eksi olacak gibiydi iftar sahur etkiledi sabit olacak gibi gözüküyor bendeBen sabit olmayı düşünüyorum :))
Nasipden çıkmamışsa bulunur canımİnşallah bulursun abla paranizi
Dediğin gibi nasipte varsa bulursun DaficimNasipden çıkmamışsa bulunur canım
Çıkmışsada yapacak birşey yok
Eşime dedim bulunmazsa ticaretini bir gözden geçir. farkında olmadan bir yerden haram bulaşmış olmasın
İnşallah bulamamıştır dedi
Bol bol selavatı şerife okuyorum bulamadım
Nasipden çıkmamışsa bulunur canım
Çıkmışsada yapacak birşey yok
Eşime dedim bulunmazsa ticaretini bir gözden geçir. farkında olmadan bir yerden haram bulaşmış olmasın
İnşallah bulamamıştır dedi
Bol bol selavatı şerife okuyorum bulamadım
Allah kabul etsin Hemşerimgünaydın hayırlı cumalar
üçaylarımızda hayırlı olsun güzeller
dün iş malum yoğundu.iftardan sonrada arkadaşla camiye gittik gelince direk yattım :)
rabbim herkesin oruçlarını kabul etsin
Hayırlı cumalar yenamGunaydin
hayirlli cumalar..
kilom ayni
yuruyus 100 dk.
Gunaydin
hayirlli cumalar..
kilom ayni
yuruyus 100 dk.
amin inşallah olsun. hayatımda sadece lise 1 deyken 69-70 arasını gördüm. sonra hep kilouydum. şimdi 70-75 arasına bile mutlu olurum.sen kilonu vereceğin kadar vermişsin bundan sonrası daha yavaş olur az olsun devamli olsun bu bize yeter
hiç bakma zaten canım. heleki yavrunu hiç düşünme o pisliklerle aynı düşüncede. dün eve gittim ayrı ayrı öptüm öptüm. ama küçük sıpa yüzüme bakmadı. babannesine gitti. gezecekmiş efendi.3 yasindaki cocugun haberini okumadim basliklari bile karnima kramplar girmesine sebep oldu. Aklima hemen emine geldi su kadarcik cocuk nasil olur nasil nefsi kabarir nasil bi sapiklik adiliktir akil veremiyorum. Bu duyulani kim bilir ulkemizde ve dunyada daha ne kadar boyle durumlar vardir. Allah hepsinin cezasini versin
sağol canım. bu güzel aileyle nice güzel senelere. insan zayıflasada burdan ayrılamazHayırlı cumalar herkese
Bugün sabit olurum ben de herhalde :)
Yine de biraz daha bekleyip tartilayim
İftarda çok yedim sonrasında acıkmadim bikaç çilek yiyip yattım sahur niyetine
Mthn83 doğum günün kutlu olsun nice yıllar dilerim sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?