Bonuscum bisküvi gibi olmuştur yenir her türlü bence
Ne kurabiyesi yaptın :)
az mı gittigünaydın güzeller. hemen bildirim yapayım.
geçen hafta 82.5 du bugün 81.7 az gitti ama neyseki gitti.
sporda hergün 30 dk yürüdüm en az. sadece dün 1 saat yürüdüm ama tempolu değildi o yüzden o da 30 dk sayılabilir bence.
30*7: 210 dk
Ellerine sağlık canım eminim çok lezizdirKabarmadan hemen pişti kısık beklettim içini çeksin diye. Tatlı tuzlu çörekti tarifimin adı kaç yıllık tarifim çok güzel olur. Şey gibi hmm çatalı andırır biraz. Bi gün yaparken unum bitti nişasta koydum o günden beri nişasta un karışık yapıyorum.
Hosgeldin diyelim o zamanGünaydın hayırlı cumalar... güzel sporlar yapılmış ne kadan güzel.
Kilo bildirimi 107.4 bismillah diyim inş.
(Napması gerektiğini bilen bilinçli ve dükkana geri dönmüş tilki)
Çaktırma yeliz sinsice süzülücektim listeyeHosgeldin diyelim o zaman
amin inşallah olsun. hayatımda sadece lise 1 deyken 69-70 arasını gördüm. sonra hep kilouydum. şimdi 70-75 arasına bile mutlu olurum.
hiç bakma zaten canım. heleki yavrunu hiç düşünme o pisliklerle aynı düşüncede. dün eve gittim ayrı ayrı öptüm öptüm. ama küçük sıpa yüzüme bakmadı. babannesine gitti. gezecekmiş efendi.
sağol canım. bu güzel aileyle nice güzel senelere. insan zayıflasada burdan ayrılamaz[/QUbenimde en fazla 70 olmak .buarada canım doğum günün kutlu olsun Rabbim sevdiklerinle uzun ömür nasip etsin inşallah
Yakalandin sobeÇaktırma yeliz sinsice süzülücektim listeye
doğum günün kutlu olsun canım Rabbim sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah..amin inşallah olsun. hayatımda sadece lise 1 deyken 69-70 arasını gördüm. sonra hep kilouydum. şimdi 70-75 arasına bile mutlu olurum.
hiç bakma zaten canım. heleki yavrunu hiç düşünme o pisliklerle aynı düşüncede. dün eve gittim ayrı ayrı öptüm öptüm. ama küçük sıpa yüzüme bakmadı. babannesine gitti. gezecekmiş efendi.
sağol canım. bu güzel aileyle nice güzel senelere. insan zayıflasada burdan ayrılamaz
canım son 2-3 günde giden bu. kaç gündür sabittim.az mı gittidaha ne olsun arkadaşım çok iyi bence
çoook teşekkür ederim canım.doğum günün kutlu olsun canım Rabbim sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah..
hele benim bu artilarla olan imtihanımi bi görsen resmen savaş içindeyim cumaya kadar ölüyorum.canım son 2-3 günde giden bu. kaç gündür sabittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?