Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah daha uzun seneler beraberce geçirmenizi nasip etsin Yelizcim

Rabbim nice seneler daha mutlu huzurlu olmayı nasip etsin.

Bana da öyle olsaydı ne güzel olurdu :)
ya yiyorum yiyorum düşünmeden sonra dank ediyor bana cumaya kadar sıkı diyet yapıyorum.genel olarak dikkat etsem daha güzel sonuçlar olur ama ne yapayim olmuyor.27 Mayıs evlilik yıldönümüm o zamana kadar 75 olmayı hesap ediyorum ona gayret edicem inşallah.sanada haftaya büyük eksiler gelecek inşallah

Yelizz daha nice seneler görün inş. 15 sene dönümünde ince bir hatun olarak girersin belki :))
İnsan bu kadarmı belli eder yakaladığını asu hanım

Şimdi yelizcim benim annem erzurumlu içli dışlıyız erzurumla erkekleri için belli oranda kaba olur deselerde tam tersi ibretlik örnekler var ailede :)) doğunun bazı adetleri falan oluyo onlar belki garipsenebilir. Nereli olduğunun hiç bir önemi olmuyo bazen kendisi ve ailesi iyi olsun yeter. Gelinden fazlaca gelinlik beklenir mesela bazıları ama annemi düşününce herkes bir değil diyorum.

Görümcemin eşi malatyalı çok iyi insanlar. Biraz fazla iş güç bekliyolar sanki gelen giden misafir ağırlama adetleri ağır ama iyiler çok cömertler. Malatyalı yada erzurumlu olsada önemli olan kendisi. İyi huylu insan herkesi idare eder.

Hoş iki kişi birbirini sevdimi ırk bile farketmiyo

Çaktırma yeliz sinsice süzülücektim listeye

way sinsiii...bizden kaçarmı sanıyodun....

hatice yeni yaşın hayırlı olsun....

yelizcim yıldönümünüz kutlu olsun...zaman ne çabuk geçmiş gibi geliyo demi...bizde onikiyi bitiriyoz yakında bazen şaka gibi geliyo ben evlendim çoluk çocuğa karıştım...

Canim zaten derler ya heryerin iyisi kotusu va rsiye herkes kendine ozel tabi annem gidip gormus zaten kizi cok begenmis biz orduluyuz annem zaten oyle fazla is guc beklemez onlar iyi olsun yeter der cevremizde de hic erzurumlu yada malatyali kimse yok merak ettim adetleri toreleri nedir diye

Dafi ablacim insallah parani bulabilirsin bu anneme cok olur hep koydugu yeri inutur sonra baska yerde bulur
İnşallah canım
Bulamıyorum yeğenimede söylemişim oraya koyacağımı söyleyip gittin ama orayamı koydun bilmiyorum diyo
yok bulamadığımdan çok kafamı meşgul etmesine üzüldüm

Yeliz 2002 miydi yılı bende o sene evlendim ve ben 85 liyim abla diycem sana nihaha

Allah hayırlıysa nasip etsin inş kolaylık versin. Daha erken ama düğüne kadar incecik olabilirsin
Evet canim 2002 ydi 18 imi yeni doldurmus 65 li kilolarimda tazecik korpecik bi kiz idim ay insalah kiz kardesimin dugununde de cok istemistim zayiflamayi ki o zamanlar 80 kilo falandim 4 senede geri geri gitmisim hep

Nhtylz sevdiginle huzurlu saglikli mutlu heyecani hep yenilenen guzel yillar diliyorum.

Yst yeni yaşin hayirli olsun saglik sihhat huzur mutluluk getirsin

Para alternatif bir yere saklanmis olabilir hatta daha kolay bir yere bende bazen unutuyorum

Nhtylz simdiden hayirli ugurlu olsun insallah.

Ben kiloma fena takiyor ve kendime kiziyorum nerde hata yaptigimi biliyorum
Spor ve su eksik simdi bu eksikligin giderilmesi icin tam gaz yapicak bisey bi ses bi isik bi msj bi bi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…