- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Allah daha uzun seneler beraberce geçirmenizi nasip etsin YelizcimDun 14. Evlilik yildonumumuzdu aksam yaptigim pastadan yemeseydim belki daha az cikardim ama bun da sukur Rabbim nice 14 seneler nasip eder insallah
Bu arada icimizde erzurumlu yada malatyali olan varmiydi erkek kardesime kiz isticez belki annesi erzurum babasi malatyali
Bana da öyle olsaydı ne güzel olurdu :)hele benim bu artilarla olan imtihanımi bi görsen resmen savaş içindeyim cumaya kadar ölüyorum.Bugün bende şaşırdım nasıl oldu ama eksideyim
Rabbim nice seneler daha mutlu huzurlu olmayı nasip etsin.Dun 14. Evlilik yildonumumuzdu aksam yaptigim pastadan yemeseydim belki daha az cikardim ama bun da sukur Rabbim nice 14 seneler nasip eder insallah
Bu arada icimizde erzurumlu yada malatyali olan varmiydi erkek kardesime kiz isticez belki annesi erzurum babasi malatyali
ya yiyorum yiyorum düşünmeden sonra dank ediyor bana cumaya kadar sıkı diyet yapıyorum.genel olarak dikkat etsem daha güzel sonuçlar olur ama ne yapayim olmuyor.27 Mayıs evlilik yıldönümüm o zamana kadar 75 olmayı hesap ediyorum ona gayret edicem inşallah.sanada haftaya büyük eksiler gelecek inşallahBana da öyle olsaydı ne güzel olurdu :)
Kız bana bak her hafta iyi kötü eksi oluyosun yeter söylendiğinkilom 78.8 - 400gr
spor.75dakika
çoook teşekkür ederim canım.
Dun 14. Evlilik yildonumumuzdu
Çaktırma yeliz sinsice süzülücektim listeye
Canim zaten derler ya heryerin iyisi kotusu va rsiye herkes kendine ozel tabi annem gidip gormus zaten kizi cok begenmis biz orduluyuz annem zaten oyle fazla is guc beklemez onlar iyi olsun yeter der cevremizde de hic erzurumlu yada malatyali kimse yok merak ettim adetleri toreleri nedir diyeYelizz daha nice seneler görün inş. 15 sene dönümünde ince bir hatun olarak girersin belki :))
İnsan bu kadarmı belli eder yakaladığını asu hanım
Şimdi yelizcim benim annem erzurumlu içli dışlıyız erzurumla erkekleri için belli oranda kaba olur deselerde tam tersi ibretlik örnekler var ailede :)) doğunun bazı adetleri falan oluyo onlar belki garipsenebilir. Nereli olduğunun hiç bir önemi olmuyo bazen kendisi ve ailesi iyi olsun yeter. Gelinden fazlaca gelinlik beklenir mesela bazıları ama annemi düşününce herkes bir değil diyorum.
Görümcemin eşi malatyalı çok iyi insanlar. Biraz fazla iş güç bekliyolar sanki gelen giden misafir ağırlama adetleri ağır ama iyiler çok cömertler. Malatyalı yada erzurumlu olsada önemli olan kendisi. İyi huylu insan herkesi idare eder.
Hoş iki kişi birbirini sevdimi ırk bile farketmiyo
İnşallah canımDafi ablacim insallah parani bulabilirsin bu anneme cok olur hep koydugu yeri inutur sonra baska yerde bulur
Evet canim 2002 ydi 18 imi yeni doldurmus 65 li kilolarimda tazecik korpecik bi kiz idim ay insalah kiz kardesimin dugununde de cok istemistim zayiflamayi ki o zamanlar 80 kilo falandim 4 senede geri geri gitmisim hepYeliz 2002 miydi yılı bende o sene evlendim ve ben 85 liyimabla diycem sana nihaha
Allah hayırlıysa nasip etsin inş kolaylık versin. Daha erken ama düğüne kadar incecik olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?