Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bitki Çayı İçin, Gripten Korunun!

Grip, nezle gibi soğuk algınlıkları yaşadığınızda dört mucize bitkiden oluşan çayı içerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kolayca hazırlayın, sağlığınızı koruyun!

Malzemeler,

1 yemek kaşığı ıhlamur

1 yemek kaşığı karanfil

1 yemek kaşığı kuşburnu

1 yemek kaşığı ekinezya

Hazırlanışı,

1 litre kaynar suya tüm bitkileri ekleyin.

5 dakika kaynatın.

Süzdükten sonra için.

Gün içinde 1 su bardağı içebilirsiniz.

Gripten koruyan çay içindeki bitkilerin faydaları;

Kuşburnu: Yüksek oranda C vitamini içerir. C vitamini bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı korur. 100 gram kuşburnu günlük C vitamini ihtiyacını karşılar.

Ihlamur: İçeriğindeki rahatlatıcı maddeler sayesinde vücuttaki zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlar. Göğsü yumuşatır. Öksürüğü keser.

Karanfil: Mikrop öldürücü özelliğe sahiptir. Balgam söktürür ve göğsü yumuşatır. Boğaz ağrısı ve öksürüğe karşı etkili bir bitkidir.

Ekinezya: Soğuk algınlıklarına karşı en güçlü koruyuculardan biridir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudu mikrop ve virüslere karşı korur.

kahvaltı sonrası ara öğünde 1 fincan salep içtim(şu hazır paketlerden)
öğle yemeğim
1 kase sütlü brokoli çorbası
2 kaşık türlü
2 dilim ekmek
ara
2 mandalina
akşama roka salatası yapıcam kendime cokacimcoook

selamlarrr bugün maşallah hava harikaaa.zemuszemus bisürü işim var ortalık kalk gidelim diyor ama benim dışarı çıkasım var.:kedi: geçmiş olsun y.gözlüm hoşgeldin sende hoşgeldin yurduşum aplammm.. dilenccii yemeğin güzel görünnüyordu. bugün tartıldım bende kilom aynı bir hafta yedim ama almamışım çok şükür 89.8 çıktı verdiğim 100 almışım almışımgörünüyor gerçi ama kaydirigubbakcemile3 yarın regl olmam gerekiyor kendimi çokkkk şişmiş hissediyorum ne yesem şişiyorum gerçekten ama bu ay ne hikmetse fazla çıkmadım belkide azalmışımdır bakalım bitince görcezz ayy inşallahhhhhh:Saruboceq::lepi:

hoşbuldum canım gerçekten çok güzel bir hava var istanbulda ama çarşamba günü yağmur varmış sıcaklıkta düşecekmiş işi sonrada yaparsın canım çık bir dolaş bence iş çıkışı bende eminönüne bir uğrasam diyorum işyerinde camda sardunyalarım var tırtıl bastı hep yapraklarını yiyolar delik deşik ettiler ilaç bakıcam bakalım fayda edecekmilmaz:

Tursari'm,
yagmurgzlum
merhabalar canlar, bugün işimiz yoğun olduğu için pek giremedim siteye,
kilo çizelgeleri filan gitmiş hayırdır inşallah.
Bizim kilolar çökertti mi siteyi yoksa, merak ettim.opuyorumnanaktan

merhaba ablacım çizelgeler gitti isyan çıkardık topikleri yakarız dedik korktular sanırım geri verdiler :roflol::roflol::roflol:bak ben bunu hiç düşünmemiştim kiloları çekmedi site çöktü-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Hepinize merhabalar güzellerim;

Hafta sonu memlekete gittim...Sizleri biraz ihmal ettim.Şimdi biraz geçmiş sayfaları okumak istiyorum.Geride kalmamak lazım değil mi....

YURDUŞCUĞUM; sende hoşgeldin.Umarım çok güzel bir düğün yapmışsınızdır.Allah mesut bahtiyar etsin inşallah.Bir yastıkta kocasınlar sevgi ile .....

Hepinizi çooooook öpüyorum......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bizim kilolar çökertti mi siteyi yoksa, merak ettim.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnnn

ben bugün bozma modundayım menümü yazdım ama umarım bozmam....
bugün 45 dk yürüyüş
1 kepekli ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina yedim
akşama 5 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt,1 kepek ekmek ara:2 mandalina yiyeceğim

Beyzus'um hoşgeldin canım sende, çok güzel bir düğün oldu tabii ki.Allahım mesut baytiyar eylesin inşallah.
aman diyeti bozayım deme canım ne olur, devam lütfen,
Ben bile kendimi bayağı sıka sıka bu durumlara geldim.Hayırlısı olur inşallah.
opuyorumnanaktan

ayy yurdusum ne bilim ya bugün bi garip moddayım..
remen savaş veriyorum kendimle....

Arkadaşlar ben Bonus'un arkadaşıyım. Kendisinin bazı aile sorunları var o yüzden bi süre pc kullanamıycak. Size iletmemi istedi.Kusura bakmamanızı ve kendinize çok iyi bakmanızı söylememi istedi.

Koptum şu anda Tursari gözyaşlarımı tutamıyorum.....Evet benim down sendromlu bir melek kuzenim var.........
Evi madalyalarla dolu..... Atletizmden kazandı.
Yeni Alanya dan geldi.Orada bir festivale katıldı.(engelliler festivali)
Ritm grubu olarak gösteri yaptılar.Adam bizim gidemediğimiz 5 yıldızlı otellerde kalıyor bu geziler sayesinde.........Turist kadınların resimlerini çekmiş.Çapkın çapkın gülerek gösteriyor.Bir de küpe takacakmış...''''Çok istiyorum Beyzuş...karizmatik bir erkek olacağım''' diyor.Kurban olduğum Rabbim tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat ve şans versin inşallah....Şeniz

Okan'ın konukları Cenk-Erdem,çok komikler yaa...:))

Ben BEYZUS'u merak ediyorum artık..

YENACIĞIM;

Sağol canım merak ettiğin için.Sevgidir bu....Hadi itiraf et seviyorsun beni ama bilki karşılıksız bir sevgi değil bu .....Bende seni seviyorum ....Hemde çooooookkk.
Canım Beyzuş un topiğe girmeye yüzü kalmadı vallahi.Ne aldığım kiloları verebildim nede özlediğim motivasyonuma kavuştum.Utanıyorum açıkçası.........
Utanmakla olmaz ama.......Gayret ediyorum....Birde eskisi gibi yürüyüşe başlayabilsem çok iyi olacak.
Yenacığım bu arada hafta sonu memleketteydim.Bu nedenle birazda son 3 gündür arayıp soramadım sizleri.....:1hug::1hug::1hug:Şeniz

aplammmm benim hiç aklımdan gitmiyor gerçekten anlattığından beridir çok duygulanmıştım. büyük bir ders verdi bizlere.bu arada hoşgeldin aplammmmmmmmmmmmmmm çok özledik seniiii ŞenizŞenizŞeniz
Arkadaşlar ben Bonus'un arkadaşıyım. Kendisinin bazı aile sorunları var o yüzden bi süre pc kullanamıycak. Size iletmemi istedi.Kusura bakmamanızı ve kendinize çok iyi bakmanızı söylememi istedi.
bu bonus karısınında derdi bitmedi gitti yaaa :1no2: öfff napsak acaba valla çok üzüldüm şimdi:çok üzgünüm: bu arada nurcum sen neden gelmiyon uzun zamandır buralara. he bu aradada bonuscuğumuzdan haberler getir bizlere
aplammsın senn sen benim idolümsün yafyummmmm Şeniz toparlarsın sen gün olarak değilde aplam birde öğün olarak toparlamaya çalış bak yavaş yani başlangıç olarakyerimseniben yani demek istediğim şu mesela önce akşam yemeklerini kısmaya çalış sonrada öğlen ve kahvaltıyla devam edersin buda dengeyi oluşturur zaten sen hemen adapte olursun zemuszemus ama beyaz ekmeği hemen ortadan kaldır kaydirigubbakcemile3

Selam,

tursari daha iyi gibisindir umarım,
Bende kepek ekmeğini hiç sevmiyorum biliyormusun..Zar zor yiyorum..

Bugün kahvaltım en klasiğinden iki dilim kepek ekmeği bla bla bla..:)))

Ama sonra saat 14:30 gibi kısır yedim..:kedi:Akşam bir mandalina ve bol ılık su..:)

YURDUSUM,benim kilolarım çökertmiştir..:roflol:

Onu çok sevdiğimizi söyle lütfen..

Karizmatik erkek ha,kıyamam ben ona..
a.s.

BEYZUS'çum kocaman öpüyorum seni..O kadar alıştıkki birbirimize,merak ediyoruz artık,kendi adıma söylüyorum..
hani olumsuz birşey olucağından korkuyorum..
ıyi olmana sevindim..

Kilodan bahsetmişsin.benim çizelgemdeki rakamı görmedin galiba..3 kilo eksilmiş hali..

sen çabucak toparlanırsın,güveniyorum sana..Öncelikle çok iradelisin..Sendeki iradenin çeyreği bende olsa.hohoho Angelina jolie olurdum..hahaha ne alakaysa
:roflol::roflol:

canım ben iyiyim Allaha şükürler olsun gelip geçici şeyler işte dünya meşgalesi napalım. ben pek kin tutmam çünkü bana karımdakine verdiğinden daa çok zarar verdğini düşünüyorum aynen keskn sirke küpüne zarar misali yani çok şükür vimdeyim ve iyiyim sorduğun için teşekkür ederi yenoşummm ŞenizŞenizŞeniz b arada kepek ekmeğini sevseydik böyle olmazdık zatennn :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…