günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı haftalar çalışanlara hayırlı işler nasılsınız kızlarrr ben çok şükür biraz toparlandım ve işe geldim
sabah 3 kuru kayısı 0,5 lt su
kahvaltı
yarım dilim ekmek
2 çatal peynir
şekersiz çay
canım hiçbişey istemiyor
ilaçlarımı içtim iğnemi oldum benden haberler bu kadar
selamlarrr bugün maşallah hava harikaaa.zemuszemus bisürü işim var ortalık kalk gidelim diyor ama benim dışarı çıkasım var.:kedi: geçmiş olsun y.gözlüm hoşgeldin sende hoşgeldin yurduşum aplammm.. dilenccii yemeğin güzel görünnüyordu. bugün tartıldım bende kilom aynı bir hafta yedim ama almamışım çok şükür 89.8 çıktı verdiğim 100 almışım almışımgörünüyor gerçi ama kaydirigubbakcemile3 yarın regl olmam gerekiyor kendimi çokkkk şişmiş hissediyorum ne yesem şişiyorum gerçekten ama bu ay ne hikmetse fazla çıkmadım belkide azalmışımdır bakalım bitince görcezz ayy inşallahhhhhh:Saruboceq::lepi:
Tursari'm,
yagmurgzlum
merhabalar canlar, bugün işimiz yoğun olduğu için pek giremedim siteye,
kilo çizelgeleri filan gitmiş hayırdır inşallah.
Bizim kilolar çökertti mi siteyi yoksa, merak ettim.opuyorumnanaktan
merhaba ablacım çizelgeler gitti isyan çıkardık topikleri yakarız dedik korktular sanırım geri verdiler :roflol::roflol::roflol:bak ben bunu hiç düşünmemiştim kiloları çekmedi site çöktü-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizim kilolar çökertti mi siteyi yoksa, merak ettim.opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnnnnnHepinize merhabalar güzellerim;
Hafta sonu memlekete gittim...Sizleri biraz ihmal ettim.Şimdi biraz geçmiş sayfaları okumak istiyorum.Geride kalmamak lazım değil mi....
YURDUŞCUĞUM; sende hoşgeldin.Umarım çok güzel bir düğün yapmışsınızdır.Allah mesut bahtiyar etsin inşallah.Bir yastıkta kocasınlar sevgi ile .....
Hepinizi çooooook öpüyorum......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Beyzus'um hoşgeldin canım sende, çok güzel bir düğün oldu tabii ki.Allahım mesut baytiyar eylesin inşallah.Hepinize merhabalar güzellerim;
Hafta sonu memlekete gittim...Sizleri biraz ihmal ettim.Şimdi biraz geçmiş sayfaları okumak istiyorum.Geride kalmamak lazım değil mi....
YURDUŞCUĞUM; sende hoşgeldin.Umarım çok güzel bir düğün yapmışsınızdır.Allah mesut bahtiyar etsin inşallah.Bir yastıkta kocasınlar sevgi ile .....
Hepinizi çooooook öpüyorum......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aman diyeti bozayım deme canım ne olur, devam lütfen,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnnn
ben bugün bozma modundayım menümü yazdım ama umarım bozmam....
bugün 45 dk yürüyüş
1 kepekli ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina yedim
akşama 5 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt,1 kepek ekmek ara:2 mandalina yiyeceğim
Bugün kahvaltım,çay, bir dilim kepek ekmek,iki yumurta..
Kızım yemedi ben yedim..Ama peynir yemedim..:)
Yemek olarak kabak yapıcam..
Durum bu,hani merak etmişsiniz diye söyledim..
BEYZUS artık dön gayrı..olmiii ama..:))
senağlama
çok duygulandım okurken Aklıma beyzus ablamın yiğenide geldi onun yaptığıda beni çok duygulandırmıştı.yanılmıyorsam down sendromlu bir kardeşimiz o ve birkaç sene önce onlar için düzenlenen yarışmada birinci sırada koşarken arkasına bakmış ve bir arkadaşının en arkada kaldığını ve düştüğünü görmüş yarışı kazanabilirdi çünkü birinci sıradaymış ama o ne yapmış dönmüş arkadaşınıda alıp beraber bitiş çizgisine gitmişler. bunu burda anlatmıştı beyzus aplam çok duygulanmıştım şimdi yeniden aklıma geldi. bazen biz düzgün insanlara bile öyle dersler veriliyorki insanlığımdan utanıyorum
Okan'ın konukları Cenk-Erdem,çok komikler yaa...:))
Ben BEYZUS'u merak ediyorum artık..
Koptum şu anda Tursari gözyaşlarımı tutamıyorum.....Evet benim down sendromlu bir melek kuzenim var.........
Evi madalyalarla dolu..... Atletizmden kazandı.
Yeni Alanya dan geldi.Orada bir festivale katıldı.(engelliler festivali)
Ritm grubu olarak gösteri yaptılar.Adam bizim gidemediğimiz 5 yıldızlı otellerde kalıyor bu geziler sayesinde.........Turist kadınların resimlerini çekmiş.Çapkın çapkın gülerek gösteriyor.Bir de küpe takacakmış...''''Çok istiyorum Beyzuş...karizmatik bir erkek olacağım''' diyor.Kurban olduğum Rabbim tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat ve şans versin inşallah....Şeniz
bu bonus karısınında derdi bitmedi gitti yaaa :1no2: öfff napsak acaba valla çok üzüldüm şimdi:çok üzgünüm: bu arada nurcum sen neden gelmiyon uzun zamandır buralara. he bu aradada bonuscuğumuzdan haberler getir bizlereArkadaşlar ben Bonus'un arkadaşıyım. Kendisinin bazı aile sorunları var o yüzden bi süre pc kullanamıycak. Size iletmemi istedi.Kusura bakmamanızı ve kendinize çok iyi bakmanızı söylememi istedi.
aplammsın senn sen benim idolümsün yafyummmmm Şeniz toparlarsın sen gün olarak değilde aplam birde öğün olarak toparlamaya çalış bak yavaş yani başlangıç olarakyerimseniben yani demek istediğim şu mesela önce akşam yemeklerini kısmaya çalış sonrada öğlen ve kahvaltıyla devam edersin buda dengeyi oluşturur zaten sen hemen adapte olursun zemuszemus ama beyaz ekmeği hemen ortadan kaldır kaydirigubbakcemile3YENACIĞIM;
Sağol canım merak ettiğin için.Sevgidir bu....Hadi itiraf et seviyorsun beni ama bilki karşılıksız bir sevgi değil bu .....Bende seni seviyorum ....Hemde çooooookkk.
Canım Beyzuş un topiğe girmeye yüzü kalmadı vallahi.Ne aldığım kiloları verebildim nede özlediğim motivasyonuma kavuştum.Utanıyorum açıkçası.........
Utanmakla olmaz ama.......Gayret ediyorum....Birde eskisi gibi yürüyüşe başlayabilsem çok iyi olacak.
Yenacığım bu arada hafta sonu memleketteydim.Bu nedenle birazda son 3 gündür arayıp soramadım sizleri.....:1hug::1hug::1hug:Şeniz
Tursari'm,
yagmurgzlum
merhabalar canlar, bugün işimiz yoğun olduğu için pek giremedim siteye,
kilo çizelgeleri filan gitmiş hayırdır inşallah.
Bizim kilolar çökertti mi siteyi yoksa, merak ettim.opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben Bonus'un arkadaşıyım. Kendisinin bazı aile sorunları var o yüzden bi süre pc kullanamıycak. Size iletmemi istedi.Kusura bakmamanızı ve kendinize çok iyi bakmanızı söylememi istedi.
Koptum şu anda Tursari gözyaşlarımı tutamıyorum.....Evet benim down sendromlu bir melek kuzenim var.........
Evi madalyalarla dolu..... Atletizmden kazandı.
Yeni Alanya dan geldi.Orada bir festivale katıldı.(engelliler festivali)
Ritm grubu olarak gösteri yaptılar.Adam bizim gidemediğimiz 5 yıldızlı otellerde kalıyor bu geziler sayesinde.........Turist kadınların resimlerini çekmiş.Çapkın çapkın gülerek gösteriyor.Bir de küpe takacakmış...''''Çok istiyorum Beyzuş...karizmatik bir erkek olacağım''' diyor.Kurban olduğum Rabbim tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat ve şans versin inşallah....Şeniz
YENACIĞIM;
Sağol canım merak ettiğin için.Sevgidir bu....Hadi itiraf et seviyorsun beni ama bilki karşılıksız bir sevgi değil bu .....Bende seni seviyorum ....Hemde çooooookkk.
Canım Beyzuş un topiğe girmeye yüzü kalmadı vallahi.Ne aldığım kiloları verebildim nede özlediğim motivasyonuma kavuştum.Utanıyorum açıkçası.........
Utanmakla olmaz ama.......Gayret ediyorum....Birde eskisi gibi yürüyüşe başlayabilsem çok iyi olacak.
Yenacığım bu arada hafta sonu memleketteydim.Bu nedenle birazda son 3 gündür arayıp soramadım sizleri.....:1hug::1hug::1hug:Şeniz
Selam,
tursari daha iyi gibisindir umarım,
Bende kepek ekmeğini hiç sevmiyorum biliyormusun..Zar zor yiyorum..
Bugün kahvaltım en klasiğinden iki dilim kepek ekmeği bla bla bla..:)))
Ama sonra saat 14:30 gibi kısır yedim..:kedi:Akşam bir mandalina ve bol ılık su..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?