artık evdeyim Allaha şükürki ama gelirken bile kayınvalidemin be evde yanlızım niye bırakıp gidiyorsun demesi beni üzdü:1no2:ya gerçekten bu yaşlı insanlar çocuk gibilr yaa.bazen ne hissediceğini bilemiyor insan[B]tursari,nekadar iyi yürekli,asil ruhlu bir insansın..
Herşeye rağmen,mutsuz olduğun bir evde kalıyosun,karşı tarafı memnun etmek için..
Ama inan uzun vadede karşılığını görüceksin..herşeyden önce evladın var ve seni örnek alıcak..
Yapıcak başka birşey yoksa,sana sabır diliyorum..ılerde bunlar sana artı olarak dönecek..
Kendine iyi davran..:)) Oğluşunuda öp en kocamanından..[/B]
ben musluktan fazla su aksa bile oğlumu düşünürken koskoca bir ülke geleceğini nasıl düşünmez aklım almıyor yaaArkadaşlar,şu gdo'lu ürünler hakkında ne düşüüyoosunuz.?.ben artık illallah ediyorum..
Neden böylesi değersiziz kendi ülkemizde,çok üzülüyorum öncelikle çocuklarım,yeni nesil ve kendi adıma..
Geçende tv'de bir skeçte diyoki...''Pazardan karpuz aldık içinde semizotu çıktı, ailecek çok sevindik''..
bu yazıyı daha öncede okumuştum yine okudum ve yine çok duygulandım, ağladım bazen insan olmanın merhametten ve iyilikten geçtiğini unuttuğumuzda bu tür yaşanmış hikayeleri paylaşmak gerekiyor.. sağol
canım desteğin için sağol inşallah Rabbim dualarını kabul etsin :Saruboceq: çok şükür herkes şimdi kendi evinde ama farkında değiller etrafındakileri uzaklaştırıyorlar ve yanlız kalıyorlar. çok zor yanlızlık kendi kendilerinimahküm ediyorlar malesef yinede çok üzülüyorum çünkü dediğin gibi yaramaz bebekler gibiler hep kendi dediklri olsun istiyorlar ve kendilerinden başka kimseyi beğenmiyorlar. neyse Allah cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:sabır kardeşim sabır zaten yaşları 80ni bulmuş onlara sımarık yaramaz çocuk gözüyle bak, rabbim seni ahirette kat kat mükafatlandıracak, inşallah senin evlatlarında sen yaşlandığında sana aynı hürmet ve iylikle bakacaklar bunları düşün ve biraz rahatlamaya çalış zaten evine geçmene az kalmış ...ordan söylemesi kolay diyeceksin ama biliyorum çok zor ama başka çarede yok ya zalim olacaksın yada zalimce davrananlara merhamet edeceksin şimdiye kadar etmişsinde bundan sonrada rabbim yardımcın olsun, sana ve evladına can sağlığı versin, sabrını arttırsın...ben sana elimden geldiğince destek veririm canım çok bunaldığında yaz dertleş hiçbirimizinde öff diyeceğini zannetmiyorum
ne demek okumamak canım sabrına hayran olarak ve biraz da onlara kızarak okudum ama diğer arkadaşların dediği gibi artık yaşlı insanlar gönüllerini kırmamaya bak yarın bir gün vefat etseler vicdan yapmayacaksın kötü şeyleri hatırlamayacaksın ve kendinle gurur duyacaksın.. sen bi de benim ananemi bilsen neler etti gelinlerine, kirli çamaşırlarına kadar bakar sonra ne pis olduğu burdan belli der kafamçokkarıştı tam bunadı artık napalım atamayız ki teyzelerimi bile evinden kovar sırnaşık şey nyesee işte idare edicez..
QUOTE]yaa dimi tek bende yok bu şımarıklardankaydirigubbakcemile3 npaım dediğin gibi nede olsa eşimin anne babası ve onu gayette güzel yettiştirmişler Allah razı olsun :hulya:ve bizimde evlatlarımz var. hepiniz desteğiniz için teşekkür ederim. bana doğru düşündüğümü yine kanıtladınız burası gerçek dostlukların doğabileceği bir yer :lepi:
dünya üzerinde en sevdiğim bakliyattır tok karnına bile yerimmmmmmm hele pilavlaaa cokacimcoookay hani kuru pilav nohut pilav biraz mazlum yemekler gibi gelir hep bana:)) bi de akşam tarhana içtim tam türk usulü:)
sen de yap yenacım tavuk kuşbaşıyla yaptım hafif oluyor. kızınla ilişkin ne güzel dikkat ettim de hep böyle olur umarım
fıstık gibi izmirdesin sen şikayet etme bariyerimseniben
Tavuklu nohut ablam güzel yapar..
Yarın bende yapabilirim.ya kuru yada nohut..:)) Ben sade yapıcam.
Kızımla ilişkim evet iyi gidiyor şimdilik...Henüz tam büyümedi..:)) Büyüyünce bakalım nasıl olucak..
Ama hep iyi olması için elimden geleni yapıcam..
Birde sen bayağı beceriklisin,eğer yemekleri sen yapıyorsan..hem okul hemde ev işleri,zorlanıyorsundur..
Evet ızmir güzel şehir,beklerim..:)
Şimdi çıkıyorum yarım saat sonra tekrar gelirim..
izmire bayılıyorum zaten. aklıma ilk geln güzel hatunları oluyorrrrsengözlerimebaksanab inşallah gelirim bu yaz oralara Şeniz
okan baba olduktan sonra farklılaştı bence sen nasıl düşünüyon daha nazkçe yaklaşmayabaşladı insanlara kaydirigubbakcemile3Okan'ın konukları Cenk-Erdem,çok komikler yaa...:))
Ben BEYZUS'u merak ediyorum artık..
canım adet dönemi devam ederken hiç tartılma yaaa çok yanıltıyo...hepinize günaydın ...sabah 7.30 da greyfurt suyu içtim sonra elma sirkesi+bal karışımı içtim 8.10 da azıcık yağlı bir tost yedim şimdide şekersiz çayımı içiyorum, sabah tartıldım 95.0 çıktı bir haftadır sadece 100 gram mı gitmiş ay sinir oldum valla gerçi benim malum hala devam ediyor kendimi ağır hissediyorum diğer hafta belli olur asıl kilom, cumaya yine bildirim yaparım, ben gidip lahana yağımı sürüp streçleneyim kendinize iyi bakın kızlar
Günaydın kızlarrrrrrr,
canım adet dönemi devam ederken hiç tartılma yaaa çok yanıltıyo...
canım sen adet bitince tartıl mutlak değişiklik olacak bak ben buna inanıyorum...
GÜNAYDIN CANLARIM,
Bugün işbaşı yaptım, düğünümüz çok güzel oldu.Pazar günü Antalya'dan döndüm.
İki gün olsa bile bayağı özledim sizleri doğrusu.
Geçmiş sayfaları henüz okuyamadım, sonra okur, sizlerle paylaşırım.opuyorumnanaktan hepinizi
günaydııııııınnn:)
tursari'cim ne demek rahatlamana çok sevindim bak evine de geçmişsin zaten ohh:)
yurduşum hoşgeldinnn!
beyzuş ablam daha sık gelsin yaa haikaten nerelerde acaba??
ekim çok iyiy gidiyorsun tartıya takılma er geç ödüllendirecek böyle gidersen canımyerimseniben
kızlar tost makinesi var bende ama kötü diye pek kullanmıyodum ama ısıtması ve gevrek ekmek yedirmesi bile yeterli diye düşünüp gözümün önüne koydum, artık sıcacık kepek ekmeğimi çıtır çıtır yiycem:)
bu da işte bugün ki kahvaltım:))) kekikli biberli ekmek, sosis, üzüm çekirdeği çayı o bardaktaki de
afiyet olsun canım küçük tabak benim gözümü doyurmuyor diye ben büyük, beyaz tabak kullanıyorum domates ve salatalıkları ince ince kesip tabağı dolduruyorum böylece gözümde doyuyor midemde he he he
yağmurgözlü geçmiş olsun canım
yurdusum hoşgeldinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?