Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okan'ın konukları Cenk-Erdem,çok komikler yaa...:))

Ben BEYZUS'u merak ediyorum artık..

......

Son düzenleme:
artık evdeyim Allaha şükürki ama gelirken bile kayınvalidemin be evde yanlızım niye bırakıp gidiyorsun demesi beni üzdü:1no2:ya gerçekten bu yaşlı insanlar çocuk gibilr yaa.bazen ne hissediceğini bilemiyor insan estağfurullah canım benim Allah c.c. emrdirde ayı zamanda akrabayı ziyaret yani namaz kılmak nasıl farzsa buda böyle bişey inşallah Alla mükafatını verir.neyseki bu seferide kazsız belasız kimseyi kırmadan atlattık :Saruboceq: inşallah dediğin gibi uun vadeli olur şimdilik herşey iyi Allha şükürler osun:Saruboceq:[/COL OR]

ben musluktan fazla su aksa bile oğlumu düşünürken koskoca bir ülke geleceğini nasıl düşünmez aklım almıyor yaa dün dedelerimiz bizi düşündüğü için Allaha şükür bugünlei yaşıyoruz ama şavaşla kazanmışlar ama şimdi biz kendi gözzümüzden sakındığımız çocuklarımıza belki toprak bırakabiliriz ama sağlıklı bir gelicek bırakabilecekmiyiz onu bilemiyorum :1no2: hormonla başetmeye çalışırken şimdide bu çıktı başımıza

yağmurgözlü sağlosun o alıştırdı bize bu hikaye baylaşım işin :lepi:
canım desteğin için sağol inşallah Rabbim dualarını kabul etsin :Saruboceq: çok şükür herkes şimdi kendi evinde ama farkında değiller etrafındakileri uzaklaştırıyorlar ve yanlız kalıyorlar. çok zor yanlızlık kendi kendilerinimahküm ediyorlar malesef yinede çok üzülüyorum çünkü dediğin gibi yaramaz bebekler gibiler hep kendi dediklri olsun istiyorlar ve kendilerinden başka kimseyi beğenmiyorlar. neyse Allah cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Son düzenleme:
canlarım hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için yeniden manevi anlamda yanlız olmadığımı hissettirdiniz bana sizleri seviyorumopuyorumnanaktan iyi gecelerrr

günaydın kızlar nasılsınız ben cuma diyetisyene gittim bana çok kilo aldırmıcak bi liste hazırlamasını söledim inşallah ayda 1 kilo alırsan rahat gideriz dedi 87 kiloyum acayipp su topluyo vücudum günde 1 fincan yeşil çayla halledecem şişlikleri inşallah hamileykende tabe hamurişi kızartma tatlı yasak gene hurma incire devam yanii allah hayırlısını versin

beyzus yurdusum nerelerdesiniz şekerler:1hug:

hepinize günaydın ...sabah 7.30 da greyfurt suyu içtim sonra elma sirkesi+bal karışımı içtim 8.10 da azıcık yağlı bir tost yedim şimdide şekersiz çayımı içiyorum, sabah tartıldım 95.0 çıktı bir haftadır sadece 100 gram mı gitmiş ay sinir oldum valla gerçi benim malum hala devam ediyor kendimi ağır hissediyorum diğer hafta belli olur asıl kilom, cumaya yine bildirim yaparım, ben gidip lahana yağımı sürüp streçleneyim kendinize iyi bakın kızlar

Günaydın kızlarrrrrrr,

canım adet dönemi devam ederken hiç tartılma yaaa çok yanıltıyo...

arkadaşlar ben kilomu da bel, göbüş ölçülerinide yazıyorum ay sonuna kadar ne kadar değişiklik olacak bakalım
kg 95
göbüş 119 cm
bel 102 cm
göğüs altı 99cm boyumda 1.66 tı

canım sen adet bitince tartıl mutlak değişiklik olacak bak ben buna inanıyorum...

GÜNAYDIN CANLARIM,
Bugün işbaşı yaptım, düğünümüz çok güzel oldu.Pazar günü Antalya'dan döndüm.
ıki gün olsa bile bayağı özledim sizleri doğrusu.
Geçmiş sayfaları henüz okuyamadım, sonra okur, sizlerle paylaşırım.opuyorumnanaktan hepinizi

canım sen adet bitince tartıl mutlak değişiklik olacak bak ben buna inanıyorum...

cumaya bitiyor tartıya yetişirim benim ki mübarek 10 gün sürüyor ama şişi 1-2 gün daha devam ediyor olsun cumaya kadar birkaç yüz gram gidebilir zaten zayıflama ilacınada o zaman başlıycam :)))

günaydııııııınnn:)

tursari'cim ne demek rahatlamana çok sevindim bak evine de geçmişsin zaten ohh:)
yurduşum hoşgeldinnn!
beyzuş ablam daha sık gelsin yaa haikaten nerelerde acaba??
ekim çok iyiy gidiyorsun tartıya takılma er geç ödüllendirecek böyle gidersen canımyerimseniben

kızlar tost makinesi var bende ama kötü diye pek kullanmıyodum ama ısıtması ve gevrek ekmek yedirmesi bile yeterli diye düşünüp gözümün önüne koydum, artık sıcacık kepek ekmeğimi çıtır çıtır yiycem:)

bu da işte bugün ki kahvaltım:))) kekikli biberli ekmek, sosis, üzüm çekirdeği çayı o bardaktaki de

Eklentiler

• $adsız.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 30
günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı haftalar çalışanlara hayırlı işler nasılsınız kızlarrr ben çok şükür biraz toparlandım ve işe geldim
sabah 3 kuru kayısı 0,5 lt su
kahvaltı
yarım dilim ekmek
2 çatal peynir
şekersiz çay
canım hiçbişey istemiyor
ilaçlarımı içtim iğnemi oldum benden haberler bu kadar

hoşgeldin ablacım kolay gelsin bizde seni özledik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

afiyet olsun canım küçük tabak benim gözümü doyurmuyor diye ben büyük, beyaz tabak kullanıyorum domates ve salatalıkları ince ince kesip tabağı dolduruyorum böylece gözümde doyuyor midemde he he he

afiyet olsun canım küçük tabak benim gözümü doyurmuyor diye ben büyük, beyaz tabak kullanıyorum domates ve salatalıkları ince ince kesip tabağı dolduruyorum böylece gözümde doyuyor midemde he he he

:) fazla vaktim yoktu ondan 4e böldüm bıraktım domatesi, salatalıkta bitmiş bi de.

ben de tam tersi küçük tabaklar kullanınca böyle hava atıyorum kendime sanki, nasıl da diyetteyim ama hııhh der gibi:)) sağlıklı hissediyorum. büyükte yiyince çok mu yedim normal yedim diyeti bırakmayayım aman ha diye kuruyorum:))

yağmurgözlü geçmiş olsun canım
yurdusum hoşgeldinnnnnnn

Bu Kış Hastalanmayın!

Hava gittikçe soğuyor. Kış beraberinde hastalıkları da getirir ancak birkaç basit önlemle kendinizi koruyabilirsiniz.

Sağlık

Hava soğuduğunda hastalıkların artmasının en önemli sebeplerinden birisi, soğuğun bazı virüs ve mikropların uzun süre yaşamasına olanak sağlamasıdır. Ayrıca soğuk havada vücut hayati organlara kan sağlamak için kan dolaşımı yavaşlatır. Bu durumda vücudun mikroplarla savaşma gücü azalır. Bu yüzden kışın hastalıktan kaçmak için bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekir.

Öncelikle evinizin havasını temiz tutmaya özen gösterin. Evinizi her gün havalandırın. Sigara dumanından kaçının ve kalorifer yandığından havayı nemlendirmek için üstüne bir bardak su koyun.Beslenmenize özen gösterin. Taze mevsim meyveleri ve sebzeleri mutlaka sofranızda bulundurun. Vücut direncini arttırmak için, besin takviyeleri kullanın. Her bünyenin farklı hassasiyeti olduğu için, güçlendirici besin takviyeleri konusunda doktorunuzdan yardım alın.

Babaannelerin nasihatlarını atlamayın. Eskilerin söyledikleri tecrübeyle sabittir. Ayaklarınızı sıcak tutun. Ayaklarınızın sıcak olması, bağışıklık sisteminin de güçlü olması anlamına gelir. Nefesinizi açmak için buğu yapın. Sıcak su ve çam terebentin esansı ile buğu yapmak, üst solunum yollarını açmak için en etkili yöntemdir. Büyük bir kaba sıcak su koyun. İçine çam terebentin veya nane yağı ekleyin. Başınıza kalın bir havlu örtün ve bu havayı yaklaşık 15 dakika içinize çekin. Çocukluğunuzu hatırlatacak bir önerimiz daha var. Boğazınızı yumuşatmak, ses tellerini rahatlatmak için ballı, ılık süt için. Ayrıca yine ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp, bal karıştırarak içmek, soğuk algınlığıyla savaşmanıza yardımcı olacaktır.

Dışarı çıkarken birkaç kat giyinin. Ani hava değişimlerinde üstünüzdekileri çıkararak kendinizi sıcaklığa göre ayarlayabilirsiniz. Giysilerinize dikkat edin. Sentetik olmayan, doğal kumaşlara yönelin. Doğal kumaşlar teninizin nefes almasına izin verdiği için, sağlık üzerinde olumlu etkisi vardır.

Özellikle kalabalık ortamlarda çalışıyorsanız, ellerinizi sık sık yıkayın. Bir telefon ahizesi veya kapı kolunun ne kadar çok mikrop taşıdığını tahmin edemezsiniz.

Karnınız açken dışarı çıkmayın. Kış aylarında aç karnına dışarı çıkmak, hastalıklara davetiye çıkarmaktır. Özellikle sabah kahvaltılarına çok dikkat edin. En azından bir meyve, bir dilim yağlı, ballı ekmek veya birkaç adet ceviz, kuru yemiş yemeden evden çıkmamaya özen gösterin. Ayrıca şu meyveler kışın hastalıktan korunmanıza yardımcı olacaktır: Kivi, tüm turunçgiller, ananas, armut, mango

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…