Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın,
Bonusa selam iletiyorum.umarım en kısa zamanda hallolur sorunları...
tursari döndün dimi evine
ben dün az kaldı bozuyodum ama bozmadım..
mutluyum

beyzuş ablam hoşgeldin:) ben de merak etmiştim seni ama yaa görmüyosun beni hiç
yeğenini, annesini tebrik ederim. ailelerin azmiyle başaracaklar herşeyi inanıyorum ben...

yenacım tost makinen yok mu? ortalarda hazır dursun azcık ısıt daha güzel oluyor kepek ekmeği!

bonus'a üzüldüm deli deli atışıyoduk onunla burda. neşesini kaçıran şeylerin bitmesini diliyorum..

bugün biraz sıkayım kendimi 3 gündür aynıyım deli oldum!!

Son düzenleme:
SEN VARSIN ATATÜRK'ÜM HER ŞEYİMİZDE

Bu gün yatağımdan hür kalkıyorsam
Ekmeğim ak suyum berraksa,
Ağaçlar çiçek açıyor
Topraklar ısınabiliyorsa,
Sesim gür çıkıyor
Özgür özgür bakabiliyorsam,
Sen varsın gözbebeklerimde
Sen varsın Atatürk'üm sen varsın.

Yazabiliyorsam gönlümce
Okuyabiliyorsam...
Kazabiliyorsam toprağımı
Gün ışığında çapa kürek elde,
Çalışabiliyorsam gece gündüz
Ekip biçebiliyorsam dileğimce,
Sen varsın yüreğimde
Sen varsın Atatürk'üm sen varsın.

M. Esat TOZKOPARAN

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan, yoktan bir ülke var etmesiyle tüm dünyada kendisinden övgüyle bahsedilen mustafa kemal'i saygıyla anıyoruz...

bu sabah pek sakin burası herkesin işi var galiba bende tül pere indirdim suya bastım yıkanacaklar...
bu sabah canım hiç birşey yemek istemiyordu ev yapımı bir poğaça yedim sadece yanında şekersiz 3 fincan çayla şimdi su koydum kaynıyor yeşil çay içicem, sonrada yeşil elma yiyicem, dün akşam yemeği biraz fazla kaloriliydi, onun için bu gün daha çok dikkat edicem

ekim2009 kolay gelsin bayram temizliğine başlamışsın darısı başıma inş:hulya:kahvaltımı da yazayım gelmişken sabah 1 kuru kayısı 3 kuru erik 0,5 lt su kahvaltı yarım simit 1 domates azcıkta lor peyniri şekersiz çay

bu bonus karısınında derdi bitmedi gitti yaaa öfff napsak acaba valla çok üzüldüm şimdi bu arada nurcum sen neden gelmiyon uzun zamandır buralara. he bu aradada bonuscuğumuzdan haberler getir bizlere

tursari valla ben kendimi bulsam gelcem de kendimi kaybetmişim bulamıyorum :) Bonus tan haberlerle uğrarım artık arada. Sizi Çok seviyor o. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Allaha emanetsiniz. Selamlarınızı ileticema.s

Evli çiftin mangal keyfi

-Kadın gidip alışveriş yapar...
-Kadın salatayı ve tatlıyı hazırlar...
-Kadın etleri ve bunları kızartmak için gereken araç gereci hazırlar ve içeride televizyon seyreden adama “Hadi her şey hazır” diye seslenir...
-Adam etleri mangala dizer...
-Kadın içeri gidip sofrayı kurar...
-Kadın “Aaa... Ayol etler yanıyor” diye koşa koşa adamın yanına gelir...
-Adam yanmış eti çöpe atması için kadına verir ve suratı asılan kadına, “Tamam o zaman, beğenmiyosan buyur kendin yap” diye somurtur...
-Adam içeri gider ve tekrar televizyonun karşısına oturur...
-Kadın etleri kızartır, sofraya oturulur, afiyetle yemek yenir...
-Kadın sofrayı toplar, bulaşıkları yıkar...
-Adam, “Bak ne güzel değişik bir gün oldu di mi” der...
-Kadının surat ifadesini görünce “Aman beee... Zaten kadın milletine de yaranılır mı” diye homurdanıp yatmaya gider... :roflol::roflol::roflol:

sağol canım, afiyet olsun ...şu kuru kayısı ne kadar faydalı bir nimet ama hep yemeyi unutuyorum, malatyalıyım ama doğrusu kuru kayısıyıda pek sevmem galiba ondan hep unutuyorum hı hı hı

delikafaduldendelikafadulden

Kadınlar
Uzun yıllar görmediği okul arkadaşı, kadına neler yaptığını sordu;
“-Adamın biriyle evlendim, bir oğlum, bir de kızım oldu...”
-Çocuklar ne yapıyor?...
“-Oğlan çok şanssız... Hayırsız biri ile evlendi...
Gelin hanım öğlene kadar yataktan çıkmıyor, sonra çarşı-pazar durmadan para harcıyor...
Akşamları da oğlum yorgun-argın eve gelince önüne sıcak bir yemek koyacağına lokanta, gece kulübü gezmeye zorluyor...”
-Peki kız ne yapıyor?...
“-O şanslı teyzesi... Öğleye kadar uyuyor...
Kocası bol para verdiği için öğleden sonra da istediği kadar alışveriş yapabiliyor...
Üstelik her gece kocası onu yemeğe de çıkarıyor...”
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

delikafaduldendelikafadulden valla güldürdün beni canım ellerine sağlık çok hoşkaydirigubbakcemile3

sağol canım, afiyet olsun ...şu kuru kayısı ne kadar faydalı bir nimet ama hep yemeyi unutuyorum, malatyalıyım ama doğrusu kuru kayısıyıda pek sevmem galiba ondan hep unutuyorum hı hı hı

canım bende çok severek yemiyorum evden çok erken çıkıyorum o saatte kahvaltı yapmamam yolda açlığımı bastırıyor bir kaç tane alıyorum çantama erik ve kayısı 1 şişede su şakkıdı

ay ekim sen malatyalımısın hemşom:) ee benim annem yeşilyurtlu:)) hala da akrabalar ordadır.a.s

MEŞHUR ISPANAK YEMEĞİ İLE KOCA TESTİ

Kadın akşam işten çıkar
Çocuğu yuvadan alır
Markete geçer ıspanak alır
Koştura koştura eve döner
Çocuğu soyar elini yüzünü yıkar
Kendi üstünü değiştirir
Mutfağa koşar
Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına
cevap verir.
Bi yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz
ıspanak olmaz
Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz
ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam
olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt
dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek içinbahane arayan koca ,ama bi yandan davicdanı sızlayan koca..)

3)Aradığınzı numaraya şu anda ulaşılamıyor........(İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ('kazma' tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ('kalas' tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) tamam alırım başka bişey lazım mı? ( Normal koca)

8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca)

kızlar buna bayıldım ıspanak faydalı bir sebze biliyordum başka ne işlere yarıyormuş :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…