- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan, yoktan bir ülke var etmesiyle tüm dünyada kendisinden övgüyle bahsedilen mustafa kemal'i saygıyla anıyoruz...
bu bonus karısınında derdi bitmedi gitti yaaa öfff napsak acaba valla çok üzüldüm şimdi bu arada nurcum sen neden gelmiyon uzun zamandır buralara. he bu aradada bonuscuğumuzdan haberler getir bizlere
ekim2009 kolay gelsin bayram temizliğine başlamışsın darısı başıma inş:hulya:kahvaltımı da yazayım gelmişken sabah 1 kuru kayısı 3 kuru erik 0,5 lt su kahvaltı yarım simit 1 domates azcıkta lor peyniri şekersiz çay
Evli çiftin mangal keyfi
-Kadın gidip alışveriş yapar...
-Kadın salatayı ve tatlıyı hazırlar...
-Kadın etleri ve bunları kızartmak için gereken araç gereci hazırlar ve içeride televizyon seyreden adama “Hadi her şey hazır” diye seslenir...
-Adam etleri mangala dizer...
-Kadın içeri gidip sofrayı kurar...
-Kadın “Aaa... Ayol etler yanıyor” diye koşa koşa adamın yanına gelir...
-Adam yanmış eti çöpe atması için kadına verir ve suratı asılan kadına, “Tamam o zaman, beğenmiyosan buyur kendin yap” diye somurtur...
-Adam içeri gider ve tekrar televizyonun karşısına oturur...
-Kadın etleri kızartır, sofraya oturulur, afiyetle yemek yenir...
-Kadın sofrayı toplar, bulaşıkları yıkar...
-Adam, “Bak ne güzel değişik bir gün oldu di mi” der...
-Kadının surat ifadesini görünce “Aman beee... Zaten kadın milletine de yaranılır mı” diye homurdanıp yatmaya gider... :roflol::roflol::roflol:
Kadınlar
Uzun yıllar görmediği okul arkadaşı, kadına neler yaptığını sordu;
“-Adamın biriyle evlendim, bir oğlum, bir de kızım oldu...”
-Çocuklar ne yapıyor?...
“-Oğlan çok şanssız... Hayırsız biri ile evlendi...
Gelin hanım öğlene kadar yataktan çıkmıyor, sonra çarşı-pazar durmadan para harcıyor...
Akşamları da oğlum yorgun-argın eve gelince önüne sıcak bir yemek koyacağına lokanta, gece kulübü gezmeye zorluyor...”
-Peki kız ne yapıyor?...
“-O şanslı teyzesi... Öğleye kadar uyuyor...
Kocası bol para verdiği için öğleden sonra da istediği kadar alışveriş yapabiliyor...
Üstelik her gece kocası onu yemeğe de çıkarıyor...”
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sağol canım, afiyet olsun ...şu kuru kayısı ne kadar faydalı bir nimet ama hep yemeyi unutuyorum, malatyalıyım ama doğrusu kuru kayısıyıda pek sevmem galiba ondan hep unutuyorum hı hı hı
sağol canım, afiyet olsun ...şu kuru kayısı ne kadar faydalı bir nimet ama hep yemeyi unutuyorum, malatyalıyım ama doğrusu kuru kayısıyıda pek sevmem galiba ondan hep unutuyorum hı hı hı
ay ekim sen malatyalımısın hemşom:) ee benim annem yeşilyurtlu:)) hala da akrabalar ordadır.a.s
ya yağmurgözlü süpersinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?