Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esselamun aleykum hayirli mutlu bol bol eksili bir hafta olsun insallah
Dunden beri temizlikle ugrasiyorum bir hafta bırakınca bir birine girmis yeme hiç iyi degil hayırlisi bakalim toparliycam insallah
Ve aleykümselam Hayriye cim kolay gelsin

Gunaydin
Bizim bidik 3 gecedir cok agliyordu bu sabah aile hekimine gotturdum kulak iltihabi varmis insallah cabuk duzelir kac gecedir neler cekti yavrucak
Yelizcim geçmiş olsun bıdığa kulak iltihabı zor gerçekten

Sanada günaydın elifcim :) betül nasıl sen nasılsın toparladınmı kendini biraz?
Niyet hayır akibet hayır inş
Iyiyiz cok sukur bonus teyzesi :) ben toparlandim aslinda da grip oldum 2 gundur o biraz zorluyo bi de bebege bulasir diye korkuyorum insallah bulasmadan atlaririz...

Yok çok yüksek degil,inşallah benim de geçici bir durumdur,biraz genetik yatkınlık söz konusu sanırım teyzemde de var..
Şimdilik takip edilecek belli bir süre..
Insallah gecicidir canim tiroit kiloyu da etkiliyo belki onu duzene sokarsan kilo da verirsin belli mi olur :)
Selamünaleyküm

Kızlar sütkardeşim şuan ameliyata girdi dua edin nolur...zor bi ameliyatmış....
Zeynep gecmis olsun nesi vardi?
Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..

-----

Zeynep Allah hayirli sifalar versin
Allahimm gorunmez kaza... Allah rahmet eylesin cok uzuldum. Kucucuk cocuk....

yok bonuscum bu ara zor yaza inş..benim bebişim yiyip uyuyan cinsten değil daha eziyetli olur bana...

Aranma zeynoooo daha geçen annenin çatıda belini bırakıyodun yanlışsam düzelt doğumdan önce temizlik olmadımı kızım?

çok doğru...üstelik kafamı okadar çarpmışımki hala geçmedi acıyo...doğumdan önce yapmadım temizlik falan uğraşıcak durumda değildim kimsedende bişey istemek gibi huyum yoktur...annemin niyeti vardı ameliyat günü belli olsun temizliğe gelicem diyodu ama ben habersiz gittiğim için gelemedi...

Gunaydinnn,belki bi milyonuncu kez niyet ettim saglikli beslenmeye....

aynen bende...

Geçmiş olsu zeynep sağ salim çıksın inş neyi vardı?

iki ay önce çok halsizlik falan var tahlil yaptırayım diye doktora gitmiş kalsiyum çokk yüksek çıkmış hemen ilaçla tedaviye başlamışlar normalde düşmesi gerekirken iki katına çıkmış değerler doktor ilaçla olmayacak ameliyat şart demiş korkmuş buda başka doktorada gitmiş oda aynısını demiş üstelik artık tehlikeli bir ay içinde ameliyat demişler...nodulmü ne varmış onu alıcaklarmış...hala ameliyatta haber bekliyoruz işte...

Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..

-----

Zeynep Allah hayirli sifalar versin

aminn allah razı olsun yenam...

hay allah...allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...

gecmis olsun canim sag salim ciksin insallah

yaaaa ah yavrum mekani cennet olsun insallah Rabbum ailesine sabirlar versin

sağol canım...bebişede geçmiş olsun...

Kasımpatı geçmiş olsun

Zeynepcim Allah hayırlı şifalar versin

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Yenacım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

sağol ablacım...

sağol canım...

Bugün çok işim var ama ne kadarını yapıcam bilmiyorum.Mevlid vardı bugün kuran okumak için çağırmıştilar hasta oldum sabah.zaten gelemicem diyecektim gözümde Arpacık çıktı bugün üst seviyede bu şekilde çıkmak istemyorum evden.

eliff sanada geçmiş olsun kuzum...
Zeynep dogumda once olmadiysa birikmistir tabi kuzum. Annende dururmu kizlar sen herkesten cok esinle yapabiliyosun ya onumuzde 23 nisan tatili olaydi iyiydi ama yok ben oda oda yapmaya calistim her yer ayni anda kalkmasin diye. Sen daha tam toparlanmadin yardim destek sart. Ben cok zorlandigim icin seninki dert oldu icime sistim

Valla bonusum bence haftanin 2 yada 3 gunu leslie yada yuruyus bir gunude plates yapalim ne dersin ama leslie uki mil olacak

Lesli yürüyüşten daha iyi inceltir diye düşünüyorum. İşte o gün hangisini yapabilirsek. Ben dışatı çıkarsam en az 40 dk yürüyorum. 1 gün plates mantıklı o gün hangi gün olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…