Ve aleykümselam Hayriye cim kolay gelsinEsselamun aleykum hayirli mutlu bol bol eksili bir hafta olsun insallah
Dunden beri temizlikle ugrasiyorum bir hafta bırakınca bir birine girmis yeme hiç iyi degil hayırlisi bakalim toparliycam insallah
Yelizcim geçmiş olsun bıdığa kulak iltihabı zor gerçektenGunaydin
Bizim bidik 3 gecedir cok agliyordu bu sabah aile hekimine gotturdum kulak iltihabi varmis insallah cabuk duzelir kac gecedir neler cekti yavrucak
Iyiyiz cok sukur bonus teyzesi :) ben toparlandim aslinda da grip oldum 2 gundur o biraz zorluyo bi de bebege bulasir diye korkuyorum insallah bulasmadan atlaririz...Sanada günaydın elifcim :) betül nasıl sen nasılsın toparladınmı kendini biraz?
Niyet hayır akibet hayır inş
Insallah gecicidir canim tiroit kiloyu da etkiliyo belki onu duzene sokarsan kilo da verirsin belli mi olur :)Yok çok yüksek degil,inşallah benim de geçici bir durumdur,biraz genetik yatkınlık söz konusu sanırım teyzemde de var..
Şimdilik takip edilecek belli bir süre..
Zeynep gecmis olsun nesi vardi?Selamünaleyküm
Kızlar sütkardeşim şuan ameliyata girdi dua edin nolur...zor bi ameliyatmış....
Allahimm gorunmez kaza... Allah rahmet eylesin cok uzuldum. Kucucuk cocuk....Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..
-----
Zeynep Allah hayirli sifalar versin
Gunaydin
Bizim bidik 3 gecedir cok agliyordu bu sabah aile hekimine gotturdum kulak iltihabi varmis insallah cabuk duzelir kac gecedir neler cekti yavrucak
Ve aleykümselam Hayriye cim kolay gelsin
Yelizcim geçmiş olsun bıdığa kulak iltihabı zor gerçekten
Gecmis olsun canim kiyamam cani yaniyomus demekki...
sagolun kizlarYeliz elif geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 1811910 Kizlar kendim icin liwte olusturdum aksam dolu halini de atarim insallah
Yap tabi fistik olcelim de yazalim daYeliz bende yapim mi aynından? Bide ölçüleri alim yazim senin topiğe düzenli spor yapıp ölçelim olurmu mesela haftada yada 10 günde?
Dayım aklıma geldi zeynep allah rahmet eylesin oda çok severdi. Şimdi onun evinin dibinde oturuyorum yaşasaydı çok sevinirdi kızları çok severdi kesin. Öldüğü zaman farketmiştim uzunca bir zamandır gidip uğramadığımı. Hayattayken kıymet bilmeli.
Bir haftalık gitsen 15 çok olursa. Sen bilirsin tabide aynı durumu yaşamış biri olarak diyorumki bebek küçükken herşey daha kolay oluyo. 6 aydan sonrası emekleyene kadar zorlaşıyo biraz ne durabiliyo ne oturabiliyo tatildede çok zor öyle. Dolandımıda ayrı zor şimdi dahs iyi aslında emsin uyusun diye düşünüyorum :) bilmem sen ne dersin
Aranma zeynoooo daha geçen annenin çatıda belini bırakıyodun yanlışsam düzeltdoğumdan önce temizlik olmadımı kızım?
Gunaydinnn,belki bi milyonuncu kez niyet ettim saglikli beslenmeye....
Geçmiş olsu zeynep sağ salim çıksın inş neyi vardı?
Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..
-----
Zeynep Allah hayirli sifalar versin
gecmis olsun canim sag salim ciksin insallah
yaaaa ah yavrum mekani cennet olsun insallah Rabbum ailesine sabirlar versin
Kasımpatı geçmiş olsun
Zeynepcim Allah hayırlı şifalar versin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Yenacım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Iyiyiz cok sukur bonus teyzesi :) ben toparlandim aslinda da grip oldum 2 gundur o biraz zorluyo bi de bebege bulasir diye korkuyorum insallah bulasmadan atlaririz...
Insallah gecicidir canim tiroit kiloyu da etkiliyo belki onu duzene sokarsan kilo da verirsin belli mi olur :)
Zeynep gecmis olsun nesi vardi?
Allahimm gorunmez kaza... Allah rahmet eylesin cok uzuldum. Kucucuk cocuk....
Tebrik ediyorum duyguda koltuga isedi hali makinesini acsin bonus isi neArtik kalkip evi toplasam iyi olacak cayida doktum zayten haliya pfff
Zeynep dogumda once olmadiysa birikmistir tabi kuzum. Annende dururmu kizlar sen herkesten cok esinle yapabiliyosun ya onumuzde 23 nisan tatili olaydi iyiydi ama yokeliff sanada geçmiş olsun kuzum...
Valla bonusum bence haftanin 2 yada 3 gunu leslie yada yuruyus bir gunude plates yapalim ne dersin ama leslie uki mil olacakYeliz peki napcaz erimek ve santim santim incelmek içün? Kendimiölçmeye korkuyorum.
Valla bonusum bence haftanin 2 yada 3 gunu leslie yada yuruyus bir gunude plates yapalim ne dersin ama leslie uki mil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?