Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Halam arayıp kahvaltıya çağırdı kimin
adamısın kim benim diyeti sabote ettiriyo diyesim geldi sustum.
Sabote etmis dusunme ekmeksiz ye yiceklerini eger hamur isi yiceksen az az ye halan yakin mi uzak mi yakinsa yoku dolandirarak git bira yuruyus yapmis olursun hem

Sabote etmis dusunme ekmeksiz ye yiceklerini eger hamur isi yiceksen az az ye halan yakin mi uzak mi yakinsa yoku dolandirarak git bira yuruyus yapmis olursun hem
Uzak değilde sabah arabayla gidicekmişiz topluca. Bebek arabasını alırım ordan ver elini salı pazarı.

Cumada yiğenimin doğum günü merasimi vardı.

Cok dalgaci gordum seni hayirdir. Nerde o sair ruhlu hassas bonus

Sağol canım zor gerçekten öyle olduğu için gözüme gözüme batsada cesaret edip girişemiyorum....eşimin çalışmadığı bir pazar annemide çağırıp yaparız diye düşünüyorum ama bakalım...23 nisan anamın doğum günü kadına işmi yaptırayım... Gerçi onu zaten çocuk baksın diye istiyom iş için değil

Noldu ameliyat zeynom pek keyifsizsin bugün kıyamam üzüldün

doğumgünün kutlu olsun canım ailenle birlikte daha nice sağlıklı seneleree :)
sağol canım benim

ellerine sağlık.
maşallah de canım. ayrıca ellerine sağlık
Haftanın spor 1.leri

Asumanzeynep & nhtylz & yst38

Haftanın spor 2.leri

Nothingg & 74FRİDA

Haftanın spor 3.leri

YENA & dafi
maşallah hepimize
ay ben niye hafiflediğimi hissedemiyorum.
sağol canım
sağol canım
allah sabır versin canım.
Hatice gecen paylastigin animasyon cok anlamli bugun face de donuyordu..
Adamlar cok anlamli ve basarili is cikarmislar..
ogluma izletmeyi dusunuyor fakat gorevlinin verdigi egitimden ibaret olan kismi izlettirecegim..
ben izletmedim ama onun anlattığı gibi sürekli konuşuyorum. uvaletin kapısı açık bırakılmaz. kimseye vucudunu elletme. bana herşeyi söyleyebilirsin. ben herzaman seni dinlerim. gibigibi...
ay allah kolaylık versin...
Hosbuldum topikdaslarim

Dafi abla tam da o enseye tokada ihtiyacim vardi he. Ellerin dert gormesin cok iyi geldi
hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…