Farketmez bence ne gun musait olursak o zaman olsunLesli yürüyüşten daha iyi inceltir diye düşünüyorum. İşte o gün hangisini yapabilirsek. Ben dışatı çıkarsam en az 40 dk yürüyorum. 1 gün plates mantıklı o gün hangi gün olsun?
Sabote etmis dusunme ekmeksiz ye yiceklerini eger hamur isi yiceksen az az ye halan yakin mi uzak mi yakinsa yoku dolandirarak git bira yuruyus yapmis olursun hemHalam arayıp kahvaltıya çağırdı kimin
adamısın kim benim diyeti sabote ettiriyo diyesim geldi sustum.
Uzak değilde sabah arabayla gidicekmişiz topluca. Bebek arabasını alırım ordan ver elini salı pazarı.Sabote etmis dusunme ekmeksiz ye yiceklerini eger hamur isi yiceksen az az ye halan yakin mi uzak mi yakinsa yoku dolandirarak git bira yuruyus yapmis olursun hem
Herkese selamlarrr..Ben yine geldim 75 olmus olabilirim. Ne guzel gunlerdi 69.3 te sabit kaldigim gunler diyorum simdi. Bana dur deyin yoksa ben durduramiycam kendimi
begenemedin zaarr
Yok canım olurmu eyle şey ilahi nuryoksa senle eğlendiğimi falanmı sandın ben öyle bi insanmıyım
Ağzım var dilim yok herkeşin topiği burası kilo alınca alıngan olmuşun
Sakın şimdide dalga geçtiğimi sanmayasın
hoşgeldin canımHerkese selamlarrr..Ben yine geldim 75 olmus olabilirim. Ne guzel gunlerdi 69.3 te sabit kaldigim gunler diyorum simdi. Bana dur deyin yoksa ben durduramiycam kendimi
Ohooo biz o bonusu geri dönüşüme gönderdikCok dalgaci gordum seni hayirdir. Nerde o sair ruhlu hassas bonus
Mekikmi bende dk değil sayıyla yaptım yürüyüşlerden sonra.Evet ben egzersizimi de yaptim leslie 2 mil+5 dk karin
hoşgeldin canım
Nuuur dur
Hoş geldin
Hosgeldin nur
Ohooo biz o bonusu geri dönüşüme gönderdikhassasiyeti karıştırma hoşgeldin bari
Zeynep dogumda once olmadiysa birikmistir tabi kuzum. Annende dururmu kizlar sen herkesten cok esinle yapabiliyosun ya onumuzde 23 nisan tatili olaydi iyiydi ama yokben oda oda yapmaya calistim her yer ayni anda kalkmasin diye. Sen daha tam toparlanmadin yardim destek sart. Ben cok zorlandigim icin seninki dert oldu icime sistim
Noldu ameliyat zeynom pek keyifsizsin bugün kıyamam üzüldünSağol canım zor gerçekten öyle olduğu için gözüme gözüme batsada cesaret edip girişemiyorum....eşimin çalışmadığı bir pazar annemide çağırıp yaparız diye düşünüyorum ama bakalım...23 nisan anamın doğum günü kadına işmi yaptırayım... Gerçi onu zaten çocuk baksın diye istiyom iş için değil
sağol canım benimdoğumgünün kutlu olsun canım ailenle birlikte daha nice sağlıklı seneleree :)
ellerine sağlık.HAFTANIN 1.si..............................................- 1 kg................................................ DAFI
HAFTANIN 2.si..........................................- 0.8 kg.............................................. YST38
HAFTANIN 3.sü.......................................- 0.5 kg............................................ NHTYLZ
maşallah de canım. ayrıca ellerine sağlık[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]74FRİDA[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]baharnaz[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Hey maşallahhh ilk kez 10 kişilik liste yapıyorum meyranında yaptığını görmemiştim
maşallah hepimizeHaftanın spor 1.leri
Asumanzeynep & nhtylz & yst38
Haftanın spor 2.leri
Nothingg & 74FRİDA
Haftanın spor 3.leri
YENA & dafi
ay ben niye hafiflediğimi hissedemiyorum.2 hafta oldu sanirim:) gecen sürede misafirlerimin geldiği iki gün disinda sapitmadim:)
Aslinda farkediyorum bir hafiflik,yumsaklik:) aynaya bakinca vermem gereken kilo cok fazla olduğundan hala moralim bozulsada genele baktigimda kilo verdiğimi hem kiyafetlerimden hem bileklerimden falan hissediyorum yane:)
sağol canımHayirli sabahlar.. Esime sahur hazirladim, bebisi emzirdim ayagimda salliyorum firsat bulmusken size yazayim dedim.. Gun icinde okuyorum sizi ama yazamiyorum pek..
Kasimpati ve bonus emeginize saglik.. Spor listesi gayet basarili masallah..
Yeliz nice mutlu yillariniz olsun esinle insallah..
Yst dogum gunun kutlu olsun canim, Rabbim hayirli uzun omur versin..
sağol canım@bengisu022 asagida seni goruyorum. Son iki gün ozellikle aklimdaydin ve cok merak ediyorum seni. Umarim az da olsa daha iyisindir sagligin da dahil..
zeze_84 yıl donumunuz hayirli olsun. Bir omur boyu coluk cocuk huzurlu saglikli yasayin...
Mthn83 yeni yasin kutlu mutlu olsun..
dafi parani buldun insallah.. bazen hic olmadik yerden cikiyor umarim oyle olur.
Gecen extra durumlardan finans sıkıntisi yasiyorduk.Ben de kiyafetimin rengine uygun surekli giymedigim arada sirada giydigim ceketimi aldim dolaptan. tam cikiyorum elimi cebimi attim ki isimi gorecek sekil de para olmasin :) çook sevindim bu agirligima zipladim falan :) para cok bozuyo insani
-------
Bonus ve kasimpati emeginize saglik ..
allah sabır versin canım.Yena buralardaym.ama hic bisey yazmak gelmiyo icimden.hala alışamadım bebegimin yokluğuna.annem yanimda bi hafta da ablam kaldı ve dün gitti.bebegimin esyalarina bakıp bakıp ağlıyorum.cok dua da ediyorum ama icimdeki acı hic dinmiyo.uyuyorum uyaniyorum bebegim ne karnimda ne kucagimda.ben karnımı kaşımaya bile kıyamıyordum.onu kucagima alacagimı düs\nerek gebelik boyu cektigim hicbirseye of bile demedim.bazen sabahlara kadar kaşndm.kasıninca gidip bebisimin kiyafetlerine bakip kendimi teselli ettim kızıma bunları giydirince herseyi unutucam dedim.ama simdi disarda kalan bikac esyasina bakip bakip agliyorum..bebegimi hic kucagima alamadim yüzünü hic göremedim bi kere emziremedim kizimi.akan sütüme bakip bakip ağlıyorum.ama sonucta Rabbim bunu yazdı bize.veren o alan o.bize sabretmek düşer deyip kendimi teselli efiyorum.
ben izletmedim ama onun anlattığı gibi sürekli konuşuyorum. uvaletin kapısı açık bırakılmaz. kimseye vucudunu elletme. bana herşeyi söyleyebilirsin. ben herzaman seni dinlerim. gibigibi...Hatice gecen paylastigin animasyon cok anlamli bugun face de donuyordu..
Adamlar cok anlamli ve basarili is cikarmislar..
ogluma izletmeyi dusunuyor fakat gorevlinin verdigi egitimden ibaret olan kismi izlettirecegim..
ay allah kolaylık versin...Oyyyy bu gün okulda teog da teog diye diye öğretmenler beynimi yaktı kafam 1500 bir iki öğretmen kızını basketen al dedi bende olmaz okul la basket başa baş gidicek dedim ....
Şimdi yazın benim kızın teog için destek alması lazım bizim okul zaten masraflı acaba özelemi çeksem yoksa etüt merkezinemi versem karar veremiyorum bu arada basketede gidicek idman olunca dersaneye gidemeyecek boşa para vermiş olucam kasımda ilk sınavlar olucak
İngilizce öğretmeni desteksiz olmaz dedi kızım matematikten artık anlamıyorum diyor ...
Belki takımı onu aksaraydaki bir okula çekiceklermiş ama sorsam şimdi beli değil diycek biliyoruum ....
Kafam karma karışık nasıl çıkıcaz bu sorunların altından bilmiyorum bu arada benimki okulu iyice yaydı....
hoşgeldin canımHosbuldum topikdaslarim
Dafi abla tam da o enseye tokada ihtiyacim vardi he. Ellerin dert gormesin cok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?