Noldu ameliyat zeynom pek keyifsizsin bugün kıyamam üzüldün
Allah şifa versin bununla geçmiş olsun inş. Baya sıkıntı olmuş. Allah geçmeyecek dert vermesin zorda olsa geçer bi şekilde iyiki annesi var. Sende daha üzülme sık sık ararsın.ameliyat iyi geçti demişler canım iki buçuksaat sürmüş ama hala doktor gelip bilgi vermemiş...odaya alındıktan baya sonra kendine gelmiş baya bi çıkarmış falan arada bayılmış...çok gergindi zaten...ama az önce görüştüm iyiyim merak etme abla diyo...yengem(annesi) yanındaydı onun o halini görünce tansiyonu düşmüş bayılmış falan eve götürmüşler büyük ablası yanında....çok uzağız yaa üzüldüm tabi elden bişey gelmiyo bütün gün aklım orda...şuan yakında olsak ne yapabilirdim bilmiyorum ama genede gönül istiyo yanında olabilmeyi...üç tane bebesi var...kaynanası bakıyo şuan...off içim sıkıldı...
Hmm genetik bizimkilerinde teyzemin gözlerine vurdu o derece ameliyatta olmuştu. Genlere bak yeeaa yüksek tansiyon şeker tiroit basen birde öğğğ
İstemiyorum gen neyin
Topraam sana da gecmis olsun. Umarim gecer gider ilaclarla..
ben evet bir sekil de yaptirmaliyim ama okul donemi erken cikiyorum diye sabah izin istemeye yüzüm yok. Nasil olacak bilmiyorum.
suistimal ediyormusum gibi geliyor.
Bu tip tahlillerin de ac karnina olmasi gerek..
bir yolunu bulucam insallah..
----------
Ben bu hafta yazlik kıslik ve bahar temizligi olayina girisicem dolayisiyla yuruyusu ve topige ugramayi aksatabilirim bilginize :)
Sevgiler hurmetler :)
Selamünaleyküm
Kızlar sütkardeşim şuan ameliyata girdi dua edin nolur...zor bi ameliyatmış....
Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..
-----
Zeynep Allah hayirli sifalar versin
Gunaydin
Bizim bidik 3 gecedir cok agliyordu bu sabah aile hekimine gotturdum kulak iltihabi varmis insallah cabuk duzelir kac gecedir neler cekti yavrucak
Kasımpatı geçmiş olsun
Zeynepcim Allah hayırlı şifalar versin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Yenacım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Iyiyiz cok sukur bonus teyzesi :) ben toparlandim aslinda da grip oldum 2 gundur o biraz zorluyo bi de bebege bulasir diye korkuyorum insallah bulasmadan atlaririz...
Insallah gecicidir canim tiroit kiloyu da etkiliyo belki onu duzene sokarsan kilo da verirsin belli mi olur :)
Zeynep gecmis olsun nesi vardi?
Allahimm gorunmez kaza... Allah rahmet eylesin cok uzuldum. Kucucuk cocuk....
Herkese selamlarrr..Ben yine geldim 75 olmus olabilirim. Ne guzel gunlerdi 69.3 te sabit kaldigim gunler diyorum simdi. Bana dur deyin yoksa ben durduramiycam kendimi
Bonus yogurt kurunu yazarsan sevinirim
Adaşlar nerdesiniz? Şaşırdım yelizin topiğe yazdım sizi he banane gidin cvp verin
Eki Görüntüle 1811998
Aha buda liste havamız batsın yeliz
Gün listeyi güzel doldurup şişme günüdür
Herkese selamlarrr..Ben yine geldim 75 olmus olabilirim. Ne guzel gunlerdi 69.3 te sabit kaldigim gunler diyorum simdi. Bana dur deyin yoksa ben durduramiycam kendimi
Belim çok ağrıyor nefes alsam batıyor gibi
Yok canim niye zor olsun hazir yaziyoruz resmini koyalim direk dedik ama dedigin gibi okumasdi gercekten zor olmusbonus bu sistem güzel olmuşta ben okumakta zorlanıyorum benim gibi düşünen varmı bilmiyorum buraya yazsanız zor mu oluyooor
hoşgeldin nur :)
geçmiş olsun neden ağrıyor acaba üşütmüş olabilirmisin hanii yel girdi derler yaa öyle bir kas ağrısımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?