Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Noldu ameliyat zeynom pek keyifsizsin bugün kıyamam üzüldün

ameliyat iyi geçti demişler canım iki buçuksaat sürmüş ama hala doktor gelip bilgi vermemiş...odaya alındıktan baya sonra kendine gelmiş baya bi çıkarmış falan arada bayılmış...çok gergindi zaten...ama az önce görüştüm iyiyim merak etme abla diyo...yengem(annesi) yanındaydı onun o halini görünce tansiyonu düşmüş bayılmış falan eve götürmüşler büyük ablası yanında....çok uzağız yaa üzüldüm tabi elden bişey gelmiyo bütün gün aklım orda...şuan yakında olsak ne yapabilirdim bilmiyorum ama genede gönül istiyo yanında olabilmeyi...üç tane bebesi var...kaynanası bakıyo şuan...off içim sıkıldı...

Allah şifa versin bununla geçmiş olsun inş. Baya sıkıntı olmuş. Allah geçmeyecek dert vermesin zorda olsa geçer bi şekilde iyiki annesi var. Sende daha üzülme sık sık ararsın.

Hmm genetik bizimkilerinde teyzemin gözlerine vurdu o derece ameliyatta olmuştu. Genlere bak yeeaa yüksek tansiyon şeker tiroit basen birde öğğğ
İstemiyorum gen neyin

Umarim geçici bir durumdur bonusum yaa..Doktor dediki genetik tüm hastaliklar,troit'de dahil bagirsak florasi ve enzimler ile baglantiliymis,cogunluk ile de bu iki durumdan kaynaklaniyormus,bu iki faktör düzenlenmedikçe ilaç alinsada hastalik tamamen yok olmuyormuş,hasli beslenme cok önemli,kendi kendimizi hasta ediyoruz maalesef..

Topram,cok fazla hassas düşünüyorsun canim ya,suistimal edilecek bir durum söz konusu değil ki saglik için sonuçta.Belki bir günlüğüne ise gec gidip biraz gec cikabilirsin,sorun olmaz inşallah..

Bahar temizliği var demek,ben de yapmak istiyorum ama birkaç hafta ertelemek durumunda kaldim,ev yikiliyor yani:) kolaylıklar diliyorum..

Selamünaleyküm

Kızlar sütkardeşim şuan ameliyata girdi dua edin nolur...zor bi ameliyatmış....

A.selam zeynepcim,cok geçmiş olsun kardeşine,Allah sifa-i acili ihsan eylesin.

Simdi kizim yazdi 10. Siniflardan bir ogrenci h.sonu laptopun fisini takarken elektrik carpmasindan vefat etmis..

-----

Zeynep Allah hayirli sifalar versin

Hayat ne kisa,ölüm ne kadar yakin Allah ailesine sabirlar versin,cok üzüldüm..

Gunaydin
Bizim bidik 3 gecedir cok agliyordu bu sabah aile hekimine gotturdum kulak iltihabi varmis insallah cabuk duzelir kac gecedir neler cekti yavrucak

Gecmis olsun yeliz,Allah sifa versin prensese..

Kasımpatı geçmiş olsun

Zeynepcim Allah hayırlı şifalar versin

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Yenacım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Sagolasin dafi ablacim..

Insallah elifcim,cok teşekkür ederim..

Herkese selamlarrr.. Ben yine geldim 75 olmus olabilirim. Ne guzel gunlerdi 69.3 te sabit kaldigim gunler diyorum simdi. Bana dur deyin yoksa ben durduramiycam kendimi

Hosgeldin nur,fazla kilolari dert etme çabucak gönderirsin sen..:)

Son düzenleme:
Yürüdüm geldim yağmurdan sonra şahaneydi hava.

Gitmeden kıza yemek yedirdim mızmız yedi biraz kalan 2 kaşığıda ben yedim. Tahılı fazla yemiş oldum. Şimdi bunuda not edim. Yoğurt kürünü yapıcam aslında ayranlada oluyo.

Iyi aksamlar

Sabah 1 su bard sute yulaf ve müsli
1 haslanmis yumurta
Kivi 7 dut kurusu
Oglen 4 kasik yogurt ve biber kurusu 4 kasik
Yesil cay 4 tane grissini
1 minik ciko
5 kasik makarna ve karisik kizartna 3 kasik yofurt kizartmayi abarttim galiba
1 lt su

Bonus yogurt kurunu yazarsan sevinirim

Unuttum bahar kusura bakma. Diyete başlıyorum sitesindeki kür orda ayrıntılı ve güzel anlatıyo. Kısaca tarçın zencefil zerdeçal eşit miktarda karıştırılıyo o karışımdan 1 tatlı kaşığı alıp bir kase yoğurtla karıştırıp yiyosun. Yatmadan 3 saat önce ve yatana kadar 3 litre su yazıyo artık ne kadar olursa artık.

Haftada 2 kere yapılıyo bazende ara vererek. Düzenli ve düzgün yapanlar fayda görüyo

Adaşlar nerdesiniz? Şaşırdım yelizin topiğe yazdım sizi he banane gidin cvp verin

Eki Görüntüle 1811998

Aha buda liste havamız batsın yeliz

Gün listeyi güzel doldurup şişme günüdür

bonus bu sistem güzel olmuşta ben okumakta zorlanıyorum benim gibi düşünen varmı bilmiyorum buraya yazsanız zor mu oluyooor

Herkese selamlarrr.. Ben yine geldim 75 olmus olabilirim. Ne guzel gunlerdi 69.3 te sabit kaldigim gunler diyorum simdi. Bana dur deyin yoksa ben durduramiycam kendimi

hoşgeldin nur :)

Belim çok ağrıyor nefes alsam batıyor gibi

geçmiş olsun neden ağrıyor acaba üşütmüş olabilirmisin hanii yel girdi derler yaa öyle bir kas ağrısımı acaba

Yok canim niye zor olsun hazir yaziyoruz resmini koyalim direk dedik ama dedigin gibi okumasdi gercekten zor olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…