Nerdesin yaa sabahtan beri yoksun :)bonus bu sistem güzel olmuşta ben okumakta zorlanıyorum benim gibi düşünen varmı bilmiyorum buraya yazsanız zor mu oluyooor
hoşgeldin nur :)
geçmiş olsun neden ağrıyor acaba üşütmüş olabilirmisin hanii yel girdi derler yaa öyle bir kas ağrısımı acaba
Ben hatırlayamadım seni sen kimleri hatırlıyosun? Hoşgeldin tekrardan.Herkese selamlar
Eski arkadaşlar beni hatırladınız mı, ben sizi hiç unutmadım
Birkaç haftadır takipteyim yine sizi, sanki onca zaman hepburdaymışım gibi hissettim yine. Tekrar aranıza katılmak istiyorum.
canım sabah 8:30 da çıktım akşam eve 9 da döndüm birde arazi işi vardı Silivrilere filan gidip geldik açık havada geçti günüm iyiydi de fazla yedim yarında kapalı çarşıya bir iş görüşmesine gidecek kardeşim gel dedi gelip napıcam sen oraya git ben büroda kalıcam dedim ama yarın evde kalıcam galibaaa öbürsü gün giderimNerdesin yaa sabahtan beri yoksun :)
Zor değil niye zor olsun zor olsa bile sırf sen istedin diye yazarık
sağol canım yaaa tablonuz çok güzel gerçekten ama ben okuyamadım size nasıl faydası oluyorsa öyle olsun zorlamayın kendinizide listenizi okumak isterdim evet evet istiyorum yani:))Nerdesin yaa sabahtan beri yoksun :)
Zor değil niye zor olsun zor olsa bile sırf sen istedin diye yazarık
İstikrarla yapıla herşeyin mutlaka sonucu oluyoArkadaşlar lahana çorbası diyetine başladım igsallah sonucu güzel olur
Şimcik şöyle oluyo benim bugünüm.
SABAH....2 kk b.peynir 1,5 dilim çavdar, 8 zeytin, domates, 1,5 kavala kurabiye, şekersiz çay
Ara.....avuç içi kadar kayısı çekirdeği ve elim kadar dut pestili ile form çayı ödem atıcı çay karışık
ÖĞLEN..... 1 kase tarhana( sulu) 5 kaşık patatesli kereviz, 1 dilimden az çavdar
AŞKAM....5 kaşık esmer bulgur pilavı, 5 kaşık taze fasulye ( pattislerinden almadım) yarım saat içinde 2 kaşık pilav daha yedim kızın tabağındakini ve iyi olmadı.
Yemekten 1saat sonra 50 dk yürüyüş+ hareketler.
9 da yoğurt kürü. Gün içinde 1 litre, yoğurttan sonra 1 litre su. 1 daha içicem uyumadam inş.
Yarım kurabiye attım ağzıma atıştırma alışkanlığım yüzünden dalgınlıkla yapıyorum.
Aynenİstikrarla yapıla herşeyin mutlaka sonucu oluyo
günün notu kısmı süperGünün notunada ne yazmıştım
Bir öğün sebze bir öğün protein yapamasamda en azından sınırlıydı yediklerim ölçüsünü biliyodum.
Bitki çaylarıyla yenen kuruyemiş ve meyveler tok tutuyo bugün iyice anladım.
Atıştırmayı azalttım ama inş yoketmem lazım.
Suyumu çoğalttım. Günün en iyi artısı o olabilir.
Bitki çaylarının tok tuttuğunu ender saraç diyodu
50 dk yürüyüş ve spor hareketleri çok güzel olmuş devamlılık olursa çok güzel olur
atıştırma alışkalığını hiç sorma birgün arkadaşla bir kınadayız kuruyemiş vermişler birde bayat tadıda kötü ama bizim ne derdimiz varsa elimiz tabakla ağzımız arasıda gidip geliyor bunlar hep alışkalıktan ...
bugün dışardayız ben latte içeyim dedim kahvemi karıştırma kaşıylada karşımdakilerin dondurmalarını yedim durdum biride fena keskin tatlıydı kadayıflı dondurmaa eee benim kahvemin yanındada kurabiyeler vardı onlarıda yedim pooff
Evet çok güzel dimi yelizcim sağolsun örnek oldu banagünün notu kısmı süper
günü kendi gözünde değerlendiriyorsun bu çok iyi ben kendi günümü değerlendirmeyeyim çok berbatı
Seni hatirliyorum mesela bonus :)Ben hatırlayamadım seni sen kimleri hatırlıyosun? Hoşgeldin tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?