Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerdesin yaa sabahtan beri yoksun :)
Zor değil niye zor olsun zor olsa bile sırf sen istedin diye yazarık

iyi geceler arkadaşlar ben geldim ama son 4 , 5 gündür çok yorgunum sabahlarıda uyumuyorum ondan herhalde beslenmemde kötü geçti sözde bu hafta geçen hafta yaptığım hataları yapmıycaktım ama hep kalabalık ortamlarda yemek olaylarına katıldım dayanamadım yedim bugünde 30 dk yürüyüş yaptım toplamda 60 dk. oldu bu hafta ama yemek olayı fazla olunca sporda işe yaramıyor

bugün hep dışardaydım kardeşime yardıma gittim bir iş yapamadım ama orda beynim yoruluyor dışardaydıkta hep bahar havası çarptı sankiii ...

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsu zeynepçim süt kardeşin amelyat olmuş çabucak toparlanır inşallah

canım sabah 8:30 da çıktım akşam eve 9 da döndüm birde arazi işi vardı Silivrilere filan gidip geldik açık havada geçti günüm iyiydi de fazla yedim yarında kapalı çarşıya bir iş görüşmesine gidecek kardeşim gel dedi gelip napıcam sen oraya git ben büroda kalıcam dedim ama yarın evde kalıcam galibaaa öbürsü gün giderim

Şimcik şöyle oluyo benim bugünüm.

SABAH....2 kk b.peynir 1,5 dilim çavdar, 8 zeytin, domates, 1,5 kavala kurabiye, şekersiz çay

Ara.....avuç içi kadar kayısı çekirdeği ve elim kadar dut pestili ile form çayı ödem atıcı çay karışık

ÖĞLEN..... 1 kase tarhana( sulu) 5 kaşık patatesli kereviz, 1 dilimden az çavdar

AŞKAM....5 kaşık esmer bulgur pilavı, 5 kaşık taze fasulye ( pattislerinden almadım) yarım saat içinde 2 kaşık pilav daha yedim kızın tabağındakini ve iyi olmadı.

Yemekten 1saat sonra 50 dk yürüyüş+ hareketler.

9 da yoğurt kürü. Gün içinde 1 litre, yoğurttan sonra 1 litre su. 1 daha içicem uyumadam inş.

Yarım kurabiye attım ağzıma atıştırma alışkanlığım yüzünden dalgınlıkla yapıyorum.

sağol canım yaaa tablonuz çok güzel gerçekten ama ben okuyamadım size nasıl faydası oluyorsa öyle olsun zorlamayın kendinizide listenizi okumak isterdim evet evet istiyorum yani:))

Günün notunada ne yazmıştım

Bir öğün sebze bir öğün protein yapamasamda en azından sınırlıydı yediklerim ölçüsünü biliyodum.

Bitki çaylarıyla yenen kuruyemiş ve meyveler tok tutuyo bugün iyice anladım.
Atıştırmayı azalttım ama inş yoketmem lazım.
Suyumu çoğalttım. Günün en iyi artısı o olabilir.

Bitki çaylarının tok tuttuğunu ender saraç diyodu

50 dk yürüyüş ve spor hareketleri çok güzel olmuş devamlılık olursa çok güzel olur

atıştırma alışkalığını hiç sorma birgün arkadaşla bir kınadayız kuruyemiş vermişler birde bayat tadıda kötü ama bizim ne derdimiz varsa elimiz tabakla ağzımız arasıda gidip geliyor bunlar hep alışkalıktan ...

bugün dışardayız ben latte içeyim dedim kahvemi karıştırma kaşıylada karşımdakilerin dondurmalarını yedim durdum biride fena keskin tatlıydı kadayıflı dondurmaa eee benim kahvemin yanındada kurabiyeler vardı onlarıda yedim pooff

günün notu kısmı süper

günü kendi gözünde değerlendiriyorsun bu çok iyi ben kendi günümü değerlendirmeyeyim çok berbatı

Ama senle ben aynı durumda değiliz sen yolu epeyyyce aldın böyle duraklama yada sıkılma falan çok normal bence. Benim size yetişmem için daha sıkı tutmam lazım.

Yürüyüş güzelde bileklerim ağrıdı 40 dk fazla geldi sanırım. Yani zorla değil isteyerek yürüdüm ama çok ağırım ve henüz vücudum alışık değil. Gereksiz kas yapmak istemiyorum. Lesli bu kadar zorlamıyo bi yürüyüş bi lesli yaparım inş.

Dr lar bile haftafa 3-4 gün diyolar sen ne diyosun? Benim gittigim dr da demisti ilk zaman spor yok diye

günün notu kısmı süper

günü kendi gözünde değerlendiriyorsun bu çok iyi ben kendi günümü değerlendirmeyeyim çok berbatı
Evet çok güzel dimi yelizcim sağolsun örnek oldu bana bende bilinçaltımı hazırlamıştım geçen haftadan beri düzenli yapıcam diye kilomuda bildirdim. Basit ama insanı böyle dengede tutacak bişeye ihtiyacım varmış o yüzden çabuk adapte oldum. Bir müddet yapalım inş. Sıkılırsak değişiriz. Yeliz sağol arkadaşım iyi ki burdasın

Hayırlı geceler güzeller
Asum geçmiş olsun
Benimde bugün dengesiz geçti

Sabah
2 dilim ekmek , 2 yumurta, yeşillik,1 kahve

Ara yeşil çay

Öğle
7 hurma, 1 fincan kahve

Akşam

1 tabak yeşil mercimekli bulgurlu salata

Gece

2 bademli hurma

Iyi geceler kizlar
Aksm yemekten sonra oturma odasindan salona tasindim daha yeni bitti isim yataga girdim uyumadan size yazayim dedim
Utulerime dokunamadim bile yarim yemege misafirim var artik yarindan sonra yavas yavas temislik ve utu yaparim ama kac gunde bitiririm Allah bilir.
Istanbulda bi arkadasim vardi dogum yapti bugun daha once 3 tane dusugu olmustu Allah nasip ederse cumartesu gunu onu ziyarete gitcez insallah o zamana kadar islerimi biraz yoluna sokabilirim

Ben hatırlayamadım seni sen kimleri hatırlıyosun? Hoşgeldin tekrardan.
Seni hatirliyorum mesela bonus :)
127 kilodan önce 98e düşmüştum buraya ole gelmiş sizlerdede 81 e kadar düşmüştum.
Senin hamile oldugunu öğrendiğin dönemlerde burdaydim. Cok spor yapardım aletli plates falan belki ole hatırlarsin

Dayko,sozen,ilkay da vardi o dönemlerde.

Suanda burdaki bircok arkadasida hatırliyorum

Ay bi an delircem sandim.... Aksam 5ten gece 1 e kadar agladi betul.. Bi de katila katila agliyo mosmor oluyo falan.. Ne yapsam kar etmedi.. Esim de sinirlendi niye agliyo diye laf soyledi sacma salak.. Sanki ben aglatiyorum isteyerek.. bi de onunla kavga ettim ustune.. Ne igrenc bi aksam Allahim... En son yatak odasinin kapisini kapattim sardim sarmaladim battaniyeye kucagimda sallayarak okuya okuya uyuttum.. Esim de salonda uyumus. Isabet olmus uyumasa gidip bi ton laf edecektim kavga buyuyecekti...
Ev birbirindeydi 1.5 saatir de evi toparlamakla ugrasiyorum... Hastayim zaten zor ayakta duruyorum.. Biraz balkona ciktim hava aldim iyi geldi.. Simdi de bi kac sayfa kitap okuyup sakinlesmeye calisacagim insallah. Bu sekilde uyuyamam cunku...

Icimi de doktum size... Basinizi sisirdim. Ama olsun benim icim sisti sizin de basiniz sissin di mi ama

Hayirli sabahlar canlar
Dun kv deydik ezaya gelen giden oluyor toparlanamiyorun gelekn giden su icemedim hic elim ayagim bacaklar sisresmen terlik ayagima olmadi sabah yorgunlugunda etkisi var sanirim
Bonus canimm tebrik ederim listende sporunda super massallah bu hafta gidecek ve devami gelecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…