ben hatirladim canim hosgeldin nasilsin nasil kilo durumlarıHerkese selamlar
Eski arkadaşlar beni hatırladınız mı, ben sizi hiç unutmadım
Birkaç haftadır takipteyim yine sizi, sanki onca zaman hepburdaymışım gibi hissettim yine. Tekrar aranıza katılmak istiyorum.
kolay gelsin elifcim bazen boyle durumlar oluyor malesef biz eşimle ilk kavgamizi cocuk agliyor diye etmistik herkezde oluyor bu sanirim takma o yuzden betulun gazimi vardi acabaAy bi an delircem sandim.... Aksam 5ten gece 1 e kadar agladi betul.. Bi de katila katila agliyo mosmor oluyo falan.. Ne yapsam kar etmedi.. Esim de sinirlendi niye agliyo diye laf soyledi sacma salak.. Sanki ben aglatiyorum isteyerek.. bi de onunla kavga ettim ustune.. Ne igrenc bi aksam Allahim... En son yatak odasinin kapisini kapattim sardim sarmaladim battaniyeye kucagimda sallayarak okuya okuya uyuttum.. Esim de salonda uyumus. Isabet olmus uyumasa gidip bi ton laf edecektim kavga buyuyecekti...
Ev birbirindeydi 1.5 saatir de evi toparlamakla ugrasiyorum... Hastayim zaten zor ayakta duruyorum.. Biraz balkona ciktim hava aldim iyi geldi.. Simdi de bi kac sayfa kitap okuyup sakinlesmeye calisacagim insallah. Bu sekilde uyuyamam cunku...
Icimi de doktum size... Basinizi sisirdim. Ama olsun benim icim sisti sizin de basiniz sissin di mi ama
Seni hatirliyorum mesela bonus :)
127 kilodan önce 98e düşmüştum buraya ole gelmiş sizlerdede 81 e kadar düşmüştum.
Senin hamile oldugunu öğrendiğin dönemlerde burdaydim. Cok spor yapardım aletli plates falan belki ole hatırlarsin
Dayko,sozen,ilkay da vardi o dönemlerde.
Suanda burdaki bircok arkadasida hatırliyorum
Ay bi an delircem sandim.... Aksam 5ten gece 1 e kadar agladi betul.. Bi de katila katila agliyo mosmor oluyo falan.. Ne yapsam kar etmedi.. Esim de sinirlendi niye agliyo diye laf soyledi sacma salak.. Sanki ben aglatiyorum isteyerek.. bi de onunla kavga ettim ustune.. Ne igrenc bi aksam Allahim... En son yatak odasinin kapisini kapattim sardim sarmaladim battaniyeye kucagimda sallayarak okuya okuya uyuttum.. Esim de salonda uyumus. Isabet olmus uyumasa gidip bi ton laf edecektim kavga buyuyecekti...
Ev birbirindeydi 1.5 saatir de evi toparlamakla ugrasiyorum... Hastayim zaten zor ayakta duruyorum.. Biraz balkona ciktim hava aldim iyi geldi.. Simdi de bi kac sayfa kitap okuyup sakinlesmeye calisacagim insallah. Bu sekilde uyuyamam cunku...
Icimi de doktum size... Basinizi sisirdim. Ama olsun benim icim sisti sizin de basiniz sissin di mi ama
gecmis olsun asum zor cok zor migren rabbim sifa versin insallahHayırlı sabahlar herkese
2 gündür tatsızdım sonuç dün migren yakaladı akşam epey kötüydü şimdi iyiyim şükür sersemligi yorgunluğu var biraz
Beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun hepinizden geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Tüm hastalara şifa dilerim
Yena nin habere de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Elifcim hiç canını sıkma hepimiz geçtik o günlerden erkekler daha tahammülsüz bize göre her konuda olduğu gibi
Hafta sonu beslenmem iyiydi dün de fena sayılmaz bir ara çikolata kaşıkladım ama :)
3 gün yürüdüm 1 saat fazlasıyla
Bugün de iyi başladım diyemeyecegim soda ve bisküvi yedim az önce
Sağol hayriyecim zor gerçektengecmis olsun asum zor cok zor migren rabbim sifa versin insallah
Sağol hayriyecim zor gerçekten
Eskiden sabahlara kadar geçmezdi günlerce bile surerdi şimdi daha çabuk geçiyor ama eskiden daha dayanıklıymışim şimdi bikaç saatte Bayılacaktim nerdeyse dayanamadım
Evet çok güzel dimi yelizcim sağolsun örnek oldu banabende bilinçaltımı hazırlamıştım geçen haftadan beri düzenli yapıcam diye kilomuda bildirdim. Basit ama insanı böyle dengede tutacak bişeye ihtiyacım varmış o yüzden çabuk adapte oldum. Bir müddet yapalım inş. Sıkılırsak değişiriz. Yeliz sağol arkadaşım iyi ki burdasın
Canim basimiz sismez merak etme olur arada oyle gunler karni actir gazi vardir belki agrisi vardir deneye yanila ogreniceksin sende agladiginda neyi oldugunuAy bi an delircem sandim.... Aksam 5ten gece 1 e kadar agladi betul.. Bi de katila katila agliyo mosmor oluyo falan.. Ne yapsam kar etmedi.. Esim de sinirlendi niye agliyo diye laf soyledi sacma salak.. Sanki ben aglatiyorum isteyerek.. bi de onunla kavga ettim ustune.. Ne igrenc bi aksam Allahim... En son yatak odasinin kapisini kapattim sardim sarmaladim battaniyeye kucagimda sallayarak okuya okuya uyuttum.. Esim de salonda uyumus. Isabet olmus uyumasa gidip bi ton laf edecektim kavga buyuyecekti...
gecmis olsun ablacimHayırlı sabahlar herkese
2 gündür tatsızdım sonuç dün migren yakaladı akşam epey kötüydü şimdi iyiyim şükür sersemligi yorgunluğu var biraz
Beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun hepinizden geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Tüm hastalara şifa dilerim
Yena nin habere de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Elifcim hiç canını sıkma hepimiz geçtik o günlerden erkekler daha tahammülsüz bize göre her konuda olduğu gibi
Hafta sonu beslenmem iyiydi dün de fena sayılmaz bir ara çikolata kaşıkladım ama :)
3 gün yürüdüm 1 saat fazlasıyla
Bugün de iyi başladım diyemeyecegim soda ve bisküvi yedim az önce
ben hatirladim canim hosgeldin nasilsin nasil kilo durumları
Şimdi hatırladım 600 dk spor yazdıran burcu :)) ilkay sır oldu sozende hasibe hamile :)) kilomu aldın aferin sana
Yeni gelenler hosgelmis eskilerden donenlerde hosgelmis
Evet tam ustune bastın o benim :)
Evet bonus hemde cok :)
Ama hayırlı birsey icin 5 aylık baldan tatlı bir kızım var
Hasibeyi gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yolcu ve Elifte yeni bebeliler onlarada hayırlı olsun
oy oy oyyy geçmiş olsun bir daha olmasın adaşımSağol hayriyecim zor gerçekten
Eskiden sabahlara kadar geçmezdi günlerce bile surerdi şimdi daha çabuk geçiyor ama eskiden daha dayanıklıymışim şimdi bikaç saatte Bayılacaktim nerdeyse dayanamadım
hoş geldin Allah analı babalı büyütsün bebenii :) sende hafıza bayağı kuvetliymiş bende o yok iştee ..Evet tam ustune bastın o benim :)
Evet bonus hemde cok :)
Ama hayırlı birsey icin 5 aylık baldan tatlı bir kızım var
Hasibeyi gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yolcu ve Elifte yeni bebeliler onlarada hayırlı olsun
tamam gördüm kilonu iyi yüz kiloyu geçmemişsin çabuk toparla emzirme dönemindede alınıyor çünkü bende hep öyle olmuştuuHosbuldum, Hayriyecim beni hatirlamana sevindim
Cok sukur cnm kilom disinda hersey ıyi:)
5ay önce doğum yaptım maalesef 97 kiloyum
Sen nasilsin ayrıca başınız sağolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?