Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selamlar
Eski arkadaşlar beni hatırladınız mı, ben sizi hiç unutmadım

Birkaç haftadır takipteyim yine sizi, sanki onca zaman hepburdaymışım gibi hissettim yine. Tekrar aranıza katılmak istiyorum.
ben hatirladim canim hosgeldin nasilsin nasil kilo durumları

kolay gelsin elifcim bazen boyle durumlar oluyor malesef biz eşimle ilk kavgamizi cocuk agliyor diye etmistik herkezde oluyor bu sanirim takma o yuzden betulun gazimi vardi acaba

Şimdi hatırladım 600 dk spor yazdıran burcu :)) ilkay sır oldu sozende hasibe hamile :)) kilomu aldın aferin sana

Kimsenin başı şişmesin bence :) bazen oluyo elifcim bize göre herşey tamken bebekler ağlıycak bişey buluyolar. Üşür sıcaklar vs... onlarca şey. Banyo falan yaptırsaydın su iyi gelir belki inş tekrar öyle ağlamaz. Kavga için çok erken yav durun hele bismillah :) odaya kapanmak güzel fikirmiş

Hayırlı sabahlar herkese
2 gündür tatsızdım sonuç dün migren yakaladı akşam epey kötüydü şimdi iyiyim şükür sersemligi yorgunluğu var biraz
Beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun hepinizden geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Tüm hastalara şifa dilerim
Yena nin habere de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Elifcim hiç canını sıkma hepimiz geçtik o günlerden erkekler daha tahammülsüz bize göre her konuda olduğu gibi
Hafta sonu beslenmem iyiydi dün de fena sayılmaz bir ara çikolata kaşıkladım ama :)
3 gün yürüdüm 1 saat fazlasıyla
Bugün de iyi başladım diyemeyecegim soda ve bisküvi yedim az önce

gecmis olsun asum zor cok zor migren rabbim sifa versin insallah

Msjlarim uctu gitti sarj bitince
Gunaydin

Frida su atistirma olayini bende burakamiyorum

Cocuk icin bizde tartisiriz esimle

Yeni gelenler hosgelmis eskilerden donenlerde hosgelmis

Bonus sabah maydonoz kurune basladim 1 ay surcek artik yogurt kurune bu bitince baslarim

Sağol hayriyecim zor gerçekten
Eskiden sabahlara kadar geçmezdi günlerce bile surerdi şimdi daha çabuk geçiyor ama eskiden daha dayanıklıymışim şimdi bikaç saatte Bayılacaktim nerdeyse dayanamadım

Adamı hasta etme yeeaa gel yaz başım ağrıyo diye sonra gidip bayılabilirsin

Hem özledik hem aradık sen olmasan olmaz. Her mesajın altında beğenenler kısmında ince mince nazik bir asumanzeynep yazısını görmek güzel göremeyince anladım. Çok geçmiş olsun

Canim basimiz sismez merak etme olur arada oyle gunler karni actir gazi vardir belki agrisi vardir deneye yanila ogreniceksin sende agladiginda neyi oldugunu
gecmis olsun ablacim

Şimdi hatırladım 600 dk spor yazdıran burcu :)) ilkay sır oldu sozende hasibe hamile :)) kilomu aldın aferin sana

Evet tam ustune bastın o benim :)

Evet bonus hemde cok :)
Ama hayırlı birsey icin 5 aylık baldan tatlı bir kızım var

Hasibeyi gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yolcu ve Elifte yeni bebeliler onlarada hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım :) elif kim biliyonmu öğretmenimcanımbenim vardı hah işte o adı değişti :)) dayko uyuzu yok kayıplarda.

Sağol hayriyecim zor gerçekten
Eskiden sabahlara kadar geçmezdi günlerce bile surerdi şimdi daha çabuk geçiyor ama eskiden daha dayanıklıymışim şimdi bikaç saatte Bayılacaktim nerdeyse dayanamadım
oy oy oyyy geçmiş olsun bir daha olmasın adaşım
akşamgeç gördüm migren ağrın olduğunu o saatten sornraa sormıyım dedim eskiden daha fazlasına dayanıyordumda şimdi dayanamıyorum dedin yaa içim acıdı bende birçok şeyde öyle hissediyorum

hoş geldin Allah analı babalı büyütsün bebenii :) sende hafıza bayağı kuvetliymiş bende o yok iştee ..
demek güzel bir olay için aldın kiloları yine olsun verirsin :) şimdi kaç kilosun yazdın mı bir yere görmedim ben

Hosbuldum, Hayriyecim beni hatirlamana sevindim
Cok sukur cnm kilom disinda hersey ıyi:)
5ay önce doğum yaptım maalesef 97 kiloyum

Sen nasilsin ayrıca başınız sağolsun canım
tamam gördüm kilonu iyi yüz kiloyu geçmemişsin çabuk toparla emzirme dönemindede alınıyor çünkü bende hep öyle olmuştuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…