maydanozlu limon kürümü nasıl yapıcaksın sabah uyanıncamı içiceksin nasıl olayoor bu kür benimde dikkatimi çekiyorduuMsjlarim uctu gitti sarj bitince
Gunaydin
Frida su atistirma olayini bende burakamiyorum
Cocuk icin bizde tartisiriz esimle
Yeni gelenler hosgelmis eskilerden donenlerde hosgelmis
Bonus sabah maydonoz kurune basladim 1 ay surcek artik yogurt kurune bu bitince baslarim
Burcu hoş geldinEvet tam ustune bastın o benim :)
Evet bonus hemde cok :)
Ama hayırlı birsey icin 5 aylık baldan tatlı bir kızım var
Hasibeyi gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yolcu ve Elifte yeni bebeliler onlarada hayırlı olsun
Sağol canım benimHayırlı olsun canım :) elif kim biliyonmu öğretmenimcanımbenim vardı hah işte o adı değişti :)) @dayko uyuzu yok kayıplarda.
geçmiş olsun abla migreni ben çok iyi anlarım ondan dolayı bonus senin için migreni tutmus deyince aklım sende kaldı.maşallah beslenmende iyi geçmiş ben 400gr artidayim malum dönemdeyim ondan mı ne bana fazla geldi sankiHayırlı sabahlar herkese
2 gündür tatsızdım sonuç dün migren yakaladı akşam epey kötüydü şimdi iyiyim şükür sersemligi yorgunluğu var biraz
Beni merak edip sormuşsunuz Allah razı olsun hepinizden geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Tüm hastalara şifa dilerim
Yena nin habere de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Elifcim hiç canını sıkma hepimiz geçtik o günlerden erkekler daha tahammülsüz bize göre her konuda olduğu gibi
Hafta sonu beslenmem iyiydi dün de fena sayılmaz bir ara çikolata kaşıkladım ama :)
3 gün yürüdüm 1 saat fazlasıyla
Bugün de iyi başladım diyemeyecegim soda ve bisküvi yedim az önce
tamam gördüm kilonu iyi yüz kiloyu geçmemişsin çabuk toparla emzirme dönemindede alınıyor çünkü bende hep öyle olmuştuu
cnm cok sevindim senin olduguna senide hatirliyorum.Gunaydinlarrr
Gecti gitti dun aksam. Demekki herkeste oluyomus bu erkekler ne tahammulsuz..
Amaann neyse :)
Asuman ablaaa gecmis olsun yoklugun cookk belli oluyo..
Burcu hosgeldin. Bonusun hamileligini ogrendigi donem ben de burdaydim ogretmenimcanimbenim kullanici adiyla. Demek sen de bebeklisin anali babali buyusun insallah.. Daha once vermissin yine verirsin sen. Ben de su bogazimi tutabilsem....
Sagolasin ablacim. Allah razi olsunBurcu hoş geldin
Güle güle büyüt bebeğini hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
Sagolasin baharnaz insallah beraber veririzCoklu alintiya tikliyom tikliyom cvp yazmak icin gelmiyo yillardir su işi cözemedim neyse
Burcu gözünaydin Rabbim bebegine saglikli sihhatli uzun ömürler versin gecmiste guzel kilo vermışsin yine verirsin
Bonus face kullanmadigim icin oraya gelemem
Frida benim karaciger problemli oldugu icin birde esim siddetle kilo vermemi istedigi icin bana ve karacigerime kiloma en uygun bitkileri bulup cikardi bir gecede benim icin sabahladi ne yiyip iceyimde zayiflayayim diye herseyden önce sagligim icin ama bu maydonoz kürünü kilo vermek istyen bayanlarda yapiyormus
Sabahlari kalkinca yapip 30 dk sonra kahvalti
Hazirlanisi 16 tane maydonoz saplari ile blendirdan gecirip yarim limon suyu ve yarim bardak su eklenip iciliyor 15 gun yapip bir hafta ara verip tekrar 15 gun yapilip 6 ay sonra tekrar ediliyor
Şifa olur insallah bana ve yapanlara
Biz 1.5 ayligiz daha :)cnm cok sevindim senin olduguna senide hatirliyorum.
Benim kizim 5 aylık olucak bu ayin 16sinda senin Betul ne kadar oldu cnm
Veririz Insallah hep beraber tekrar hayirli olsun evladin cnm
Esin konusundada bizde ayni seyleri yaziyoruz cogu zaman takma cnm
HoşgeldinSağol canım benim
Elifin kim oldugunu söylemen ıyi oldu cnm
Dayko ne zamandır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?