Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maydanozlu limon kürümü nasıl yapıcaksın sabah uyanıncamı içiceksin nasıl olayoor bu kür benimde dikkatimi çekiyorduu

Gunaydinlarrr
Gecti gitti dun aksam. Demekki herkeste oluyomus bu erkekler ne tahammulsuz..

Amaann neyse :)

Asuman ablaaa gecmis olsun yoklugun cookk belli oluyo..

Burcu hosgeldin. Bonusun hamileligini ogrendigi donem ben de burdaydim ogretmenimcanimbenim kullanici adiyla. Demek sen de bebeklisin anali babali buyusun insallah.. Daha once vermissin yine verirsin sen. Ben de su bogazimi tutabilsem....

Burcu hoş geldin
Güle güle büyüt bebeğini hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah

Bugün iyimisin asucum
Bu son olsun inşallah
Allah bir daha yaşatmasın

ben daha kahvaltı etmedim
Komşular kahvaltıya gelecekti birisi rahatsızlanmış birisine habersiz misafir geldi kahvaltı iptal oldu bende aç aç oturuyorum
Hiçte yiyesim yok

Alıntı yapmadım unuttum herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler
Su an daha iyiyim Daficim hafif ağrı ve sersemligi var ben de daha kahvaltı etmedim hatta yataktan çıkamadım daha
Adaş eskiden daha sık olurdu şimdi epey seyreldi şükür sabaha kadar deli gibi gezdirirdi beni çok zordu ama nasıl dayaniyormusum bilmem dün akşam bikaç saat siddetlendi dayanamadım Allah beterinden korusun tüm hastalara şifa versin

Coklu alintiya tikliyom tikliyom cvp yazmak icin gelmiyo yillardir su işi cözemedim neyse

Burcu gözünaydin Rabbim bebegine saglikli sihhatli uzun ömürler versin gecmiste guzel kilo vermışsin yine verirsin

Bonus face kullanmadigim icin oraya gelemem

Frida benim karaciger problemli oldugu icin birde esim siddetle kilo vermemi istedigi icin bana ve karacigerime kiloma en uygun bitkileri bulup cikardi bir gecede benim icin sabahladi ne yiyip iceyimde zayiflayayim diye herseyden önce sagligim icin ama bu maydonoz kürünü kilo vermek istyen bayanlarda yapiyormus

Sabahlari kalkinca yapip 30 dk sonra kahvalti
Hazirlanisi 16 tane maydonoz saplari ile blendirdan gecirip yarim limon suyu ve yarim bardak su eklenip iciliyor 15 gun yapip bir hafta ara verip tekrar 15 gun yapilip 6 ay sonra tekrar ediliyor

Şifa olur insallah bana ve yapanlara

geçmiş olsun abla migreni ben çok iyi anlarım ondan dolayı bonus senin için migreni tutmus deyince aklım sende kaldı.maşallah beslenmende iyi geçmiş ben 400gr artidayim malum dönemdeyim ondan mı ne bana fazla geldi sanki

tamam gördüm kilonu iyi yüz kiloyu geçmemişsin çabuk toparla emzirme dönemindede alınıyor çünkü bende hep öyle olmuştuu

Sağol fridacim.
Senide Cok ıyi hatirliyorum:)
Ben aslında hamilelikten once ameliyat oldum kollrimdaki ve o dönemlerde 3 ay kollarimi kullanamadim ve hareketsizlikten 85ciktim, kilom cok
artmasada yag dengesi degisti ameliyat oncesi 82 kilo iken 6 kilo yag fazlam vardi sonra 11 kilo oldu. Sonra osekilde hamile kaldim. Ilk 2 ay birden 7 kilo aldim sonra hemen spor ve rejim ile devam edip doguma 101 ile girdim hatta kiloyu bebek aliyordu ben cok almadim
4100 gr bir bebe dogurdum. Dogumdan sonra tartilmasamda herkez bu kadar cabuk zayifladigima sasirdi. Ama sonra neolduysa dedigin gibi emzirirken kilo aldim birden. 3 aydir almamak icin direniyorum
Cok uzun yazdim icimi doktum

tünaydınnn güzellerr

çoklu alıntı yapılamıyor maalesef (((( ve kimseye cevap yazamdım

dün iş yerinde maaş günüydü hesapla et v.s derken kafa oldu kazan iş çıkışı spor salonuna gittim gelincede bir baş ağrısı vurup kafayı yattım
yeme düzenim düzgün fakat hala kg verme yok ve dediğim tahlilleri hala yaptıramadım

cnm cok sevindim senin olduguna senide hatirliyorum.

Benim kizim 5 aylık olucak bu ayin 16sinda senin Betul ne kadar oldu cnm

Veririz Insallah hep beraber tekrar hayirli olsun evladin cnm
Esin konusundada bizde ayni seyleri yaziyoruz cogu zaman takma cnm

Sagolasin baharnaz insallah beraber veririz
Başakşehirin neresindesin

Biz 1.5 ayligiz daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…