Allah hayirli omur versin bende nasil gecti zaman anlamadimBiz 1.5 ayligiz daha :)
Hoşgeldin
Bebeğini Güle güle büyüt2
Şimdi hatırladım 600 dk spor yazdıran burcu :)) ilkay sır oldu sozende hasibe hamile :)) kilomu aldın aferin sana
Evet tam ustune bastın o benim :)
Evet bonus hemde cok :)
Ama hayırlı birsey icin 5 aylık baldan tatlı bir kızım var
Hasibeyi gördüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yolcu ve Elifte yeni bebeliler onlarada hayırlı olsun
Allah hayirli omur versin bende nasil gecti zaman anlamadimBiz 1.5 ayligiz daha :)
bilmiyorumda hafta sonuda ağrıdı adet ağrısı gibi.bonus bu sistem güzel olmuşta ben okumakta zorlanıyorum benim gibi düşünen varmı bilmiyorum buraya yazsanız zor mu oluyooor
hoşgeldin nur :)
geçmiş olsun neden ağrıyor acaba üşütmüş olabilirmisin hanii yel girdi derler yaa öyle bir kas ağrısımı acaba
Ama senle ben aynı durumda değiliz sen yolu epeyyyce aldın böyle duraklama yada sıkılma falan çok normal bence. Benim size yetişmem için daha sıkı tutmam lazım.
Yürüyüş güzelde bileklerim ağrıdı 40 dk fazla geldi sanırım. Yani zorla değil isteyerek yürüdüm ama çok ağırım ve henüz vücudum alışık değil. Gereksiz kas yapmak istemiyorum. Lesli bu kadar zorlamıyo bi yürüyüş bi lesli yaparım inş.
Dr lar bile haftafa 3-4 gün diyolar sen ne diyosun? Benim gittigim dr da demisti ilk zaman spor yok diye
maşallah bebeğin tombikmiş annesi Allah sağlık versin bağzen bizim kilomuzdakiler hamileliktense emzirme döneminde daha çok kilo almaya meyili oluyoruz olsun yaz tabi içini dök vakit oldukça bizde okuruzSağol fridacim.
Senide Cok ıyi hatirliyorum:)
Ben aslında hamilelikten once ameliyat oldum kollrimdaki ve o dönemlerde 3 ay kollarimi kullanamadim ve hareketsizlikten 85ciktim, kilom cok
artmasada yag dengesi degisti ameliyat oncesi 82 kilo iken 6 kilo yag fazlam vardi sonra 11 kilo oldu. Sonra osekilde hamile kaldim. Ilk 2 ay birden 7 kilo aldim sonra hemen spor ve rejim ile devam edip doguma 101 ile girdim hatta kiloyu bebek aliyordu ben cok almadim
4100 gr bir bebe dogurdum. Dogumdan sonra tartilmasamda herkez bu kadar cabuk zayifladigima sasirdi. Ama sonra neolduysa dedigin gibi emzirirken kilo aldim birden. 3 aydir almamak icin direniyorum
Cok uzun yazdim icimi doktum
şimdi daha iyisindir inş. sen 5 günlük bir diyet yapıyordun onamı başladın yinee patates filanbilmiyorumda hafta sonuda ağrıdı adet ağrısı gibi.
evet canım da o kadar sıkı değil hafif esnettim. onda sabah neyle başlarsan onla devam etmek gerekiyordu.şimdi daha iyisindir inş. sen 5 günlük bir diyet yapıyordun onamı başladın yinee patates filan
Geçmiş olsun yasemincimtünaydınnn güzellerr
çoklu alıntı yapılamıyor maalesef(((( ve kimseye cevap yazamdım
dün iş yerinde maaş günüydü hesapla et v.s derken kafa oldu kazan iş çıkışı spor salonuna gittim gelincede bir baş ağrısı vurup kafayı yattım
yeme düzenim düzgün fakat hala kg verme yok ve dediğim tahlilleri hala yaptıramadım
Yaa ama eziyet gibi ya ikisi ayni cumleye ayni kareye olurmu asuman abla yemegide degil yani haslanmisHayırlı akşamlar
Epeyce iyiyim şükür hafif ağrım var biraz da vücudum ağrıyor ama iyiyim hatta yürüyüş bile yaptım plansız oldu ama iyi oldu
Beslenmem çok hoş değil sanki ama
Sabah 4 bisküvi soda
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir bol zeytin
Arada sütlü nescafe
Az önce çayla kuru pasta 5-6 tane yemişimdir
Acikirsam yememem lazım ama yerim gibi
Tavuklu pilav var haşlanmış brokoli de var bakalım irade gösterebilir miyim bilemiyorum
Geçmiş olsun yasemincim
Şimdi iyisindir inşallah
Not bacım sağada geçmiş olsun baharda normal böyle aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?