Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Burcu hosgeldin cnm

Şimdi hatırladım 600 dk spor yazdıran burcu :)) ilkay sır oldu sozende hasibe hamile :)) kilomu aldın aferin sana

Ben geldigimdeb beri sozeni goremedim sanki o da mi hamile ne kadarlik ozelden mi gorusuyorsunuz slm soyle

Tesekkur ederim cnm inasallah

bilmiyorumda hafta sonuda ağrıdı adet ağrısı gibi.

doğru karar vermişsin bir lesli bir yürüyüş yaparsın tabii başlangıçta ağrıların olucak bağzen spora çok alışkın olsan bile o gün yaptığın yürüyüş ağır gelebiliyor ama buna rağmen spor yapmanın gönül rahatlığı yorgunluğu alıyor :) kas yapıcam diyede korkma bir vucutta kas olabilmesi için yağların bayağı yanması lazım başlangıç için haftada 3 veya 4 kere idealdir zaten kas yapmaya başlıyabilmen için ağırlık çalışıp fitnes yapman lazım

her vücut farklı tepki gösterir tabii benim ilk spora başladığım 10 gün şişerim özelikle yürüyüşte ellerim fena şişer bir hafta 0n gün sora faydasını görmeye başlıyorum ben geçen sene salonda kardio +fitnes yapıyordum vücudum şekili ve sıkıydı bu sene çok yumuşağım çok kötüüü hep şu iş konuları yüzünden spora başlıyamadım 3 aydırda erzurumlularlaa haşır neşirim gelen giden aklımda yapmam gereken farklı şeyler var onları yoluna koyarsam spor olayına filan bakıcam

maşallah bebeğin tombikmiş annesi Allah sağlık versin bağzen bizim kilomuzdakiler hamileliktense emzirme döneminde daha çok kilo almaya meyili oluyoruz olsun yaz tabi içini dök vakit oldukça bizde okuruz

şimdi daha iyisindir inş. sen 5 günlük bir diyet yapıyordun onamı başladın yinee patates filan
evet canım da o kadar sıkı değil hafif esnettim. onda sabah neyle başlarsan onla devam etmek gerekiyordu.
mesela bugün sabah marulla ton balığı yedim yağsız tuzsuz. öğlen fırın köfte yedim misket şekinde akşamada tavuk yada kıyma sote yerim.

Geçmiş olsun yasemincim
Şimdi iyisindir inşallah

Yelizcim ben degilim o :) benim kk dan baska yerde yok zaten fazlaca amatör durumdayim. Bu is his işi olsada tekniğide var elbet oda bende yok :)

Frida inş sende bir an önce düzenine dönersin. Yoğunluk bitmiycekse beklemekte sana zarar. Bu hafta görücem bakalım şişiyomuyum bende.

Not bacım sağada geçmiş olsun baharda normal böyle aslında.

Hayırlı akşamlar
Epeyce iyiyim şükür hafif ağrım var biraz da vücudum ağrıyor ama iyiyim hatta yürüyüş bile yaptım plansız oldu ama iyi oldu
Beslenmem çok hoş değil sanki ama
Sabah 4 bisküvi soda
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir bol zeytin
Arada sütlü nescafe
Az önce çayla kuru pasta 5-6 tane yemişimdir
Acikirsam yememem lazım ama yerim gibi
Tavuklu pilav var haşlanmış brokoli de var bakalım irade gösterebilir miyim bilemiyorum

Yaa ama eziyet gibi ya ikisi ayni cumleye ayni kareye olurmu asuman abla yemegide degil yani haslanmis

Geçmiş olsun yasemincim
Şimdi iyisindir inşallah

saol dafim iyiyim şükür ama eve gelince üzüldüm aşağıya yazıcam

Not bacım sağada geçmiş olsun baharda normal böyle aslında.

Allah seni ne etmesin kısaltmamı çok sevdim evet baharda var demi etken

burcu hoşgeldin arkadaşım nicini etiketleyemedim

asumanzeynep asummm sanada çokkk geçmiş olsunn.

işten eve geldim kapımın önüne kadar ayakkabı karşı komsum amca vefat etmiş.hızlıdan corba yaptım komşuya gittim geldim yaşlıda olsa yataktada olsa eşi 55 yıldır beraberiz diye ağlıyor duruyor.Allah taksiratını affetsin.akşam tebarekeye geçicem

sabah kahvaltımı göndermiştim.işten gelince 3 ceviz yedim

gelince tavuk göğüs ve yoğurt yedim

not:tavuk pişince dışarıdakiler gibi kremalı canım istedi 1 küçük paket süt döktüm harlıca cektirdim güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…