Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Arkadaşlar
Yine bi yoğunluk içindeyim yazamadım buraya. Çok şükür dünden beri bayagi randimanli gidiyorum maşallah. İnşallah böyle devam ederim. 27 Nisana az kaldı. Bugün 19 bin adım attim ayaklarım acıyor ama olsun :)) 25 adımı da atmistim zamanında bu ne ki diye kendimi teselli ediyorum. :))) Günlerdir koşturmaca halindeyim. Yarın evdeyim inşallah. Bütün gün dinlenme aksama ağır spor :) #hedefhaziranakadar99kilo :))

maşallah bebeğin tombikmiş annesi Allah sağlık versin bağzen bizim kilomuzdakiler hamileliktense emzirme döneminde daha çok kilo almaya meyili oluyoruz olsun yaz tabi içini dök vakit oldukça bizde okuruz

Sağol cnm aynen tombikti nazara geldi o yüzden
Evet cnm ben emzirirken aldim biraksam kendimi cok daha alırdım
maşallah bebeğin tombikmiş annesi Allah sağlık versin bağzen bizim kilomuzdakiler hamileliktense emzirme döneminde daha çok kilo almaya meyili oluyoruz olsun yaz tabi içini dök vakit oldukça bizde okuruz

Ölüyorum yorgunluktan. Resmen perte cikmis gibi hissediyorum. Bu kadar cabuk bu kadar cok yorulmamaliyim ya. Kendimi genc saniyorum ama sanirim yaslaniyorum

Hasta olan arkadaslar hepibize gecmis olsun.

Yeni gelenler hosgelmisler

Vee tatli bebislerin hepsinin bıngıldagından opuyorum

bugun menumu yazayim
09:00 1kase musli (1yemek kasigi yulaf ezmesi, 1hurma, 1kayisi,yarim incir,1ceviz, 1bardak sut )

12:00 1haslanmis yumurta, domates,yesillik,5 zeytin, beyaz ve eski kasar peynir,1ceviz,2dilim tam buğday ekmek ve humana sut artirici cay

16:30 soslu tavuk,salata,1kasik eriste

19:00 1avuc cig kuru yemiş

21:30 1 kase yogurtlu kesme çorba, 1 tabak taze fasulye, domates salatası, 1 dilim t.b ekmek
3 litre su içtim yatana kadar 4 yaparim
Dışarda işlerim vardı donerkense yarim saat yürüdüm

Eşim işten gec geldigi Icin. Aksam yemegim gec oluyor maalesef

Misafirlerimi yolcu ettim hemen geldim

Bugün de pek iyi sayılmam

Sabah
2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, köz kırmızı biber, yeşillik, 1 fincan kahve

Öğle
1 avuç kurutulmuş elma, 1 salatalık, 1 havuç, 1 fincan kahve

Ara
( komşu geldi ) 1 fincan kahve

Akşam
2 dilim ekmek, 3 elma dilimi patates, 1 pişmiş soğan, 1 kırmızı köz biber, 1 but tavuk

Bugünüm hareketli geçti
Sabah komşular kahvaltıya gelmeyince çarşıya gittim
1 saat yürüdüm
Eve geldim komşu geldi. Komşu gidince ümreden gelen bir komşuma gittim orda 1 tane hurma yedim listeye yazmayı unuttum
Akşam yemeğinden sonra da hasta ziyaretine gidecektik misafir geldi

nasıl iyi sayılmazsin abla gayet iyi

Bugünüm iyi geçti onca tok yattığım günlere kıyasla. Kendimi gecikmiş hissedip moralimi bozmuyorum öyle olması gerekti demek bana ders olsun bir daha bırakmak için.
Yarına hazırlığım çilekli detoks suyu. Diyete başlıyorumdaki tariften yaptım sabaha kadar durucak.
1 litre su (benimki az geçti)
5 çilek ( büyüktü 3 tane koydum)
3 dilim limon

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar

Haşlanmış dene bonusum yoğurtlu da güzel oluyor zeytinyağı nar ekşisi ile de farklı salatalari da yapılabilir aman en pratikleri bunlar :)
Asu bende haşlanmışını seviyorum
Karnabahar, havuç, patates, brokoli, kereviz vs ne varsa hepsini buharda pişirip zeytinyağlı limonlu nar ekşili sos döküp yiyorum

Bonuscan güzel görünüyor
Çilekleri ortadan kesseydin aroması daha iyi çıkardı diye düşündüm

Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar .
Bugun disci randevum var korkuyorum
cok iyi ablam daha ne olsun masallah

detoks suyu super gorunuyor bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…