- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
maşallah bebeğin tombikmiş annesi Allah sağlık versin bağzen bizim kilomuzdakiler hamileliktense emzirme döneminde daha çok kilo almaya meyili oluyoruz olsun yaz tabi içini dök vakit oldukça bizde okuruz
maşallah bebeğin tombikmiş annesi Allah sağlık versin bağzen bizim kilomuzdakiler hamileliktense emzirme döneminde daha çok kilo almaya meyili oluyoruz olsun yaz tabi içini dök vakit oldukça bizde okuruz
saol dafim iyiyim şükür ama eve gelince üzüldüm aşağıya yazıcam
Allah seni ne etmesin kısaltmamı çok sevdimevet baharda var demi etken
burcu hoşgeldin arkadaşım nicini etiketleyemedim
nasıl iyi sayılmazsin abla gayet iyiMisafirlerimi yolcu ettim hemen geldim
Bugün de pek iyi sayılmam
Sabah
2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, köz kırmızı biber, yeşillik, 1 fincan kahve
Öğle
1 avuç kurutulmuş elma, 1 salatalık, 1 havuç, 1 fincan kahve
Ara
( komşu geldi ) 1 fincan kahve
Akşam
2 dilim ekmek, 3 elma dilimi patates, 1 pişmiş soğan, 1 kırmızı köz biber, 1 but tavuk
4 dilim ekmek fazla oldu canım çünkü opatatesde yedimnasıl iyi sayılmazsin abla gayet iyi
Asu bende haşlanmışını seviyorumHaşlanmış dene bonusum yoğurtlu da güzel oluyor zeytinyağı nar ekşisi ile de farklı salatalari da yapılabilir aman en pratikleri bunlar :)
Bonuscan güzel görünüyorBugünüm iyi geçti onca tok yattığım günlere kıyasla. Kendimi gecikmiş hissedip moralimi bozmuyorum öyle olması gerekti demek bana ders olsun bir daha bırakmak için.
Yarına hazırlığım çilekli detoks suyu. Diyete başlıyorumdaki tariften yaptım sabaha kadar durucak.
1 litre su (benimki az geçti)
5 çilek ( büyüktü 3 tane koydum)
3 dilim limon
Eki Görüntüle 1813412
cok iyi ablam daha ne olsun masallahMisafirlerimi yolcu ettim hemen geldim
Bugün de pek iyi sayılmam
Sabah
2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, köz kırmızı biber, yeşillik, 1 fincan kahve
Öğle
1 avuç kurutulmuş elma, 1 salatalık, 1 havuç, 1 fincan kahve
Ara
( komşu geldi ) 1 fincan kahve
Akşam
2 dilim ekmek, 3 elma dilimi patates, 1 pişmiş soğan, 1 kırmızı köz biber, 1 but tavuk
detoks suyu super gorunuyor bonusBugünüm iyi geçti onca tok yattığım günlere kıyasla. Kendimi gecikmiş hissedip moralimi bozmuyorum öyle olması gerekti demek bana ders olsun bir daha bırakmak için.
Yarına hazırlığım çilekli detoks suyu. Diyete başlıyorumdaki tariften yaptım sabaha kadar durucak.
1 litre su (benimki az geçti)
5 çilek ( büyüktü 3 tane koydum)
3 dilim limon
Eki Görüntüle 1813412
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?