Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnn

Şükür yeniden sabah oldu, yağmuruyla birlikte ilerliyo nisan.

Dafi ablacım evet öyle daha iyi geçer de böyle asu hanımın dediği gibi çok çekici görünüyodu o yüzden öyle bıraktım kapadım sürahinin ağzını. Günlük içtiğim suyun bir litresini böyle yada benzeri şekilde yapıcam artık.

Elifcim lesli için erken olabilir bana neler diyonuz bi hatırlayın allasen sezeryanlısın unutma unutursan çok pis hatırlatırım

Not bacım 5 yaşında kitap seçenekleri olabilir kıyafet dışında. Etkinlik kitapları yada çocuğun zevkine göre boya setleri. Bir kutu sulu boya birde güzel defter falan.
Çocuklar kıyafete değil sadece oyuncağa sevinir onuda düşün.
Faydalı bir oyuncak en iyisi aslında.
Süslü giyinmeyi seviyosa onlara göre babetler falan var belki olabilir. Takı toka olabilir.
Beynime oksijen gittikçe seçenek sunmaya devam edebilirim.

Bonus yogurt kurunede devammi yoksa
Cilek detoksu bir gunlukmu
Baharcım yoğurt kürü bütün kürlerden daha kolay. Haftada iki kere olduğundan. Onu pazar-perşembe yapcaktım pazartesi perşembe olucak inş tartıyada yansırsa çok iyi olur.

Diyete başlıyorum sitesini takip et face kullanmıyosan. İçecekler kısmında çok güzel şeyler var fırsat buldukça yapcam bende.

Zayıflayana kadar her gün için yazıyo ki kadın kebdisi zayıf arada yapıyo gösteriyo.
Günlük 2 litrenin 1 ini böyle içmek lazım.

Nothingg bence oyuncak magazalarindan biseyler bak kiz cocuklari icin cok guzel seyler var. Kuafor setleri, evcilik setleri falan.. Ben o yaslardayken su tencereli tavali evcilik setlerinden gelseydi mutluluktan ucardim herhalde. Ama tabi simdiki cocuklarda durum nasil bilmiyorum :) bizim zamanimiz gibi olmadigi kesin..

Oyle mi diyosun.. Himm.. Hava isinsa da bebekle yurumeye ciksam bari.. Bi de sıkıldım ki evde sorma...

Oyle mi diyosun.. Himm.. Hava isinsa da bebekle yurumeye ciksam bari.. Bi de sıkıldım ki evde sorma...

Elif iyi hissediyosan kendini hiç bekleme bebek arabasının yağmur rüzgar için örtüsü yokmu koy betülü arabaya ört üstünü evde uyumaz ama araba sallanınca uyuyabilir denemen lazım.

Bak 3 tane çocukla tecrübeyle söylüyorum bunca zaman en çokta küçüklerken hastalıkların %80 sebebi mikrobikti üşütme değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…