Baharcım yoğurt kürü bütün kürlerden daha kolay. Haftada iki kere olduğundan. Onu pazar-perşembe yapcaktım pazartesi perşembe olucak inş tartıyada yansırsa çok iyi olur.Bonus yogurt kurunede devammi yoksa
Cilek detoksu bir gunlukmu
Oyle mi diyosun.. Himm.. Hava isinsa da bebekle yurumeye ciksam bari.. Bi de sıkıldım ki evde sorma...Günaydınnnn
Şükür yeniden sabah oldu, yağmuruyla birlikte ilerliyo nisan.
Dafi ablacım evet öyle daha iyi geçer de böyle asu hanımın dediği gibi çok çekici görünüyodu o yüzden öyle bıraktım kapadım sürahinin ağzını. Günlük içtiğim suyun bir litresini böyle yada benzeri şekilde yapıcam artık.
Elifcim lesli için erken olabilir bana neler diyonuz bi hatırlayın allasensezeryanlısın unutma unutursan çok pis hatırlatırım
Not bacım 5 yaşında kitap seçenekleri olabilir kıyafet dışında. Etkinlik kitapları yada çocuğun zevkine göre boya setleri. Bir kutu sulu boya birde güzel defter falan.
Çocuklar kıyafete değil sadece oyuncağa sevinir onuda düşün.
Faydalı bir oyuncak en iyisi aslında.
Süslü giyinmeyi seviyosa onlara göre babetler falan var belki olabilir. Takı toka olabilir.
Beynime oksijen gittikçe seçenek sunmaya devam edebilirim.
Oyle mi diyosun.. Himm.. Hava isinsa da bebekle yurumeye ciksam bari.. Bi de sıkıldım ki evde sorma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?