Yagmur yagiyo durursa cikmak istiyorum bugun... Bebek arabasinda cok guzel uyuyo ya gecenlerde cikmistik hava gunesliyken.Elif iyi hissediyosan kendini hiç bekleme bebek arabasının yağmur rüzgar için örtüsü yokmu koy betülü arabaya ört üstünü evde uyumaz ama araba sallanınca uyuyabilir denemen lazım.
Bak 3 tane çocukla tecrübeyle söylüyorum bunca zaman en çokta küçüklerken hastalıkların %80 sebebi mikrobikti üşütme değil.
Bonus su ic canim kahvaltin guzeldi
Oncesinde 2 bardak su icseydin doygunluk hissi olusurdu icmedinmi yoksa
Bizi üzmüyosun canım laf anlatmaya çalışma öyle insanlarla konuşma bile. Her zaman bekleriz gelip yaz bizefSelam kızlar.. Ben de biraz tiparlannca tekrar diyet yapmayı düşünüyorum.en azndan 40 ım çıksın sonra baslarm.hedefim ilk basta 80 olmak.80 ken istedigim gibi degilsem 75i de zorlayabilirim.dogumla yaklaşık 10 kilo falan verdim.simdi 89 lardaym.bahanem de yok yemek icin.süt olsun gibi bi arzum da maalesef.
hala alışamıyorum bebegimin yokluğuna.hamileyken cektigim fotolara bakıp bakıp ağlıyorum.hepsinde o kadar cok mutlu çıkmışım ki...
He bi de bu acımla cahil insanlarla uğraşıyorum.komsulardan biri bana doktora gittiginde bebek kac gün önce ölmüştü diye soruyo.sanki dersiniz biz salagız kanamam suyum geldi de evde günlerce bekledim gibi.biri de ama senin doguma daha vardı karnin aşağı inmemisti diyo.yani 39.haftam bitti ve daha dogumuma varmış.
En dengesizi de ünv den arkadasmla telde konustum.simdi 2.kızına hamile ve benimle daha önce defalarca konusmus ve aglamistr telde ben erkek istiyodum diye ve ben de onu teselli etmisimdir.dün yine aramış nerdeyse ayni teselliyi istiyo benden.benim burda cigerim parcalaniyo kızımı kaybetmisim o da bana aldığı evi anlatıyo ve oglunun olmamasını.
Kimsenin ne dedigi umrumda değil ama insanlarn bu kadar duygusuz olması da beni şaşırtıyo.yani bi kadn daha ince ruhlu olmalı.ben cocugum olmadan da bu konuda kimseyi incetecek bisey söylemezdim.
Neyse kendi derdimle sizleri de üzmek istemem.ben bi süre buralarda olmayacam.diyete başlaynca aranıza geri dönerim.hepiniz hakkınızı helal edin.
Canim geçecek bu gunler malesef boyle dengesiz insanlar var takmamaya calus duyma dinleme rabbim hep karanlik vermez insallah sana saglikli hayirli nice evlatlar nasip edecek insallah dua edicez hep beraber biz hep yanindayiz canim nezaman istersen dertlesiriz ama gececek insallah unutmaSelam kızlar.. Ben de biraz tiparlannca tekrar diyet yapmayı düşünüyorum.en azndan 40 ım çıksın sonra baslarm.hedefim ilk basta 80 olmak.80 ken istedigim gibi degilsem 75i de zorlayabilirim.dogumla yaklaşık 10 kilo falan verdim.simdi 89 lardaym.bahanem de yok yemek icin.süt olsun gibi bi arzum da maalesef.
hala alışamıyorum bebegimin yokluğuna.hamileyken cektigim fotolara bakıp bakıp ağlıyorum.hepsinde o kadar cok mutlu çıkmışım ki...
He bi de bu acımla cahil insanlarla uğraşıyorum.komsulardan biri bana doktora gittiginde bebek kac gün önce ölmüştü diye soruyo.sanki dersiniz biz salagız kanamam suyum geldi de evde günlerce bekledim gibi.biri de ama senin doguma daha vardı karnin aşağı inmemisti diyo.yani 39.haftam bitti ve daha dogumuma varmış.
En dengesizi de ünv den arkadasmla telde konustum.simdi 2.kızına hamile ve benimle daha önce defalarca konusmus ve aglamistr telde ben erkek istiyodum diye ve ben de onu teselli etmisimdir.dün yine aramış nerdeyse ayni teselliyi istiyo benden.benim burda cigerim parcalaniyo kızımı kaybetmisim o da bana aldığı evi anlatıyo ve oglunun olmamasını.
Kimsenin ne dedigi umrumda değil ama insanlarn bu kadar duygusuz olması da beni şaşırtıyo.yani bi kadn daha ince ruhlu olmalı.ben cocugum olmadan da bu konuda kimseyi incetecek bisey söylemezdim.
Neyse kendi derdimle sizleri de üzmek istemem.ben bi süre buralarda olmayacam.diyete başlaynca aranıza geri dönerim.hepiniz hakkınızı helal edin.
Gecmis olsun bonus isler hallolur sen düzel önceSağlık ocağını iptal ettim bsşım kötü ilaç aldım uzanıyorum kim yapcaksa işleri
canım misafirlerim dün gittiler ama ya bugün yaa yarın mardinden misafirlerim gelicek 3 kişi onlar kolay genç denecek insanlar bu sefer benim dayım kızı ve dağmadıı :)) şaka gibiiFrida misafirlerin sendemi yogunlugun bitmedimi yada yazdinda benmi gozden kacirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?