Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[ı]Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır

toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.

Ruhun şad olsun yüce atamız...........

Ne mutlu türküm diyene.........
[/ı]

Geldim canım buradayım.Geçici bir süre giremedim topiğe;yoksa sizsiz olamıyorum artık....
Seni çok takdir ediyorum canım.Sağlıklı bir gebelik ve sonrası için elinden geleni yapıyorsun ve bunu akıllıca yapıyorsun.Umarım çooook sağlıklı geçirirsin bu dönemi.....

Hoşgeldin tekrardan canım.Özledik seni.....
Bak şimdi 100 gr mı geri mi aldın sen bakayım........Ne gayretle vermiştin halbuki....Şaka bir yana Tursariciğim hadi artık aynı kilonun etrafında dolaşmayı bırakalımda biraz daha gayretle ileri gidelim artık.Bana sahip çık haaa kendimi toparlamam lazım...... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Sağol canım.......Sakın bozma.Sonradan insan çok üzülüyor emeklerine.Alması çok kolay da vermesi düşman başına...... Sağol canım benim.......ŞenizŞenizŞeniz
Teşekkürler Yenacığım.Duygular karşılıklı.
Umarım dediğin gibi olurda toparlanırım.Sebebini anlayamadığım bir rahatlık içindeyim.Sanki tüm kilo verme sürecimi tamamlamışımda 1-2 kilo kalmış kadar rahatım.Allah bana akıl fikir versin inşallah.....
Hoşbuldum canım....Sağol iyi dileklerin için..... ŞenizŞenizŞenizturkbayragiturkbayragi
kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan, yoktan bir ülke var etmesiyle tüm dünyada kendisinden övgüyle bahsedilen mustafa kemal'i saygıyla anıyoruz...
Şeniz:1hug:alkisalkisalkis

NUR; sağol canım.Bizde onu çoooook seviyoruz.Dualarımız onunla.Allah hayırlar yazsın inşallah.İyi şeyler olsun.....

slm kızlar nasılsınız
citol kaybettş kendini sanırım yok bayadır rob mu ne vardı ya imzasında o gitti bunalımamı girdi nelülülülülülü
tursari vallahi maşşallah sabırlı kadınsın heee geçen sene görümce bu sene kaynana valla cennetlik kadın

yena valla kız tebrik ediyom seni çok okuyosun ve çok ilgilisin çocuklarınla bravo vallahi
ben 1 taneyle baş edmiyom 2. gelince napacam bilmem

diyetisyene gittiğimden beri kabızlık sorunum kalmadı ne kadar saçma besleniyomuşum hamilelikte
sabah 1 bardak süt 1 kurabiye yedim saat 10 da 2 dilim ekmekle pemez yedim
öğlen koca bi tabak meyva yedim b1 saat sonrada bi tabak tarhana çorba içip yürüyüşe giderim
şimdilik 2 kilo aldım yani ayda 1 kilo allahım inşallah böle devam eder öpüyom sizi kızlar takpteyim ona göre
dilencii süper gidiyosunnn
yağmurgözlü güldürdün beni kısssss ne güzel yazılar benim kocada anamaz zati bi halttan yemek konusunda hamilelikte bilem yardım etmezki normalde kalkıp et pişirecekkkk offf oğlum olursa kaynanam gibi yetiştirmicem kesinnn ev hanımı çocuklarına heç iş yaptırmıyo çalışan anne lerin çocukları daha becerikl,ii bence

Efenim merhabalar...

yağmurgözlü, tüm paylaştığın yazılar , ''kahrolsun erkeklerin kadınlar üstündeki egemenliği temalı''..
azıcık feminist gördüm seni..:)))

Ama görünen köy kılavuz istemez diimi..
Hemen hemen hepsi öyle..benim eşimde çok beceriksiz.
Aslında suç erkeklerde diil,onlarıda sonuçta biz kadınlar yetiştiriyoruz..
Ve kızlardan farklı yetiştiriyoruz..

Ben böyle beylik laflar ediyorum ama,bakalım benim yetiştirdiğim erkek nasıl olucak..

Paylaşımın için teşekkürler..

Kızlar günaydın,
Bonusa selam iletiyorum.umarım en kısa zamanda hallolur sorunları...
tursari döndün dimi evine
ben dün az kaldı bozuyodum ama bozmadım..
mutluyum

nevra'cım harika gidiyorsun,maşallah..Umarım hiç bozmazsın..

Birde bayağı dengeli besleniyorsun..
alkisalkisalkis

dilencii,
küçük bir tost makinamız var..Kullanıyorumda..
Ama hani kepekte,çavdarda bir koku olur ya..

Sanırım damak tadıma uygun diil..

Hele bu uno tarzı lıght ekmekleri hiiç yiyemiyorum..

Bizim bakkala geliyor,kepekli bi tek onu yiyebiliyorum..

Üç gündür kilo veremiyorum diyosun..Çok normal, çok hızlı gittin..
Tekrar vermeye başlarsın..

nevra'cım harika gidiyorsun,maşallah..Umarım hiç bozmazsın..

Birde bayağı dengeli besleniyorsun..
alkisalkisalkis

canım sağolasın valla zor oluyo ama inat ettim bakalım
inşallah bozmammmmmmmm
canım sen belki de katkı maddelerinden dolayı sevmiyosundur paketli ekmekleri...

Kızlar günaydın,
Bonusa selam iletiyorum.umarım en kısa zamanda hallolur sorunları...
tursari döndün dimi evine
ben dün az kaldı bozuyodum ama bozmadım..
mutluyum
evet canımm döndüm evime Allaha şükür :lepi: bir sene çıkmıcam demicem bu sefer çünkü hep lafımın altında kalıyorumkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

tamam canımm bekliyoruz herzaman Şeniz çok selam söyle bonuscuğumuza Şeniz
geçen eşimle dışarı yemeğe çıktık şakkıdı sonrasında eşimle otobuse bindik yarım saat sonra lokantaya vardık ve ne görelim lokanta kapalıymış naptık sonra dersiniz tabiki başka lokantaya gittiniz der gibi duyuyorum sizleri amaaaaaa yanılıyorsunuz geldim eve yemek yaptım oda oturup tv seyretti beraber güya vakit geçirdik otobüste tabii akannehir
:roflol::roflol::roflol:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aplammm gel sen benim şefkatli kollaarıma bakimmmmm:teselli:Şeniz bu arada aplammm bugün tartıldım ve sonuç 89.6 çıktı ayy bi sevindirik oldumm kaydirigubbakcemile2 nesine sevindiysem artık 200 gramın ama dünle bugün farketti ona seeindim galiba delikafadulden

cedric sen galiba sıyrıldın kilolarından bitti herşey onun için uğramıyorsun burala :hulya: eğe tamtersiyse gel artık aramızaa :gitme:

Oyyyyyy ben o kollardan hiç ayrılmak istemem ama sonra.Yatar durururum.......
Bu arada 200 gr ı beğenmemezlik etmeyelim cancağızım....100-200 gidiyor ne güzel.Bakarsın yarın öbürgün 2000 olmuş.Ne harika olur....

Güzeller bu arada OKUR hiç uğramaz oldu.Eksikliğini çok hissediyorum.
Hadi hep birlikte çağıralım da gelsin bir an önce........:1hug::1hug:

ayyy ne biliyim kıss ordan öylemi anlaşılıyor hoşuma gitti paylaştım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

niye korkacam kıs bi söyle hele bende ona göre davranıyım:uhm::uhm:
yok kız şaka ya biraz deli olurlar derler o yani:))
aa demek ben ondan becerikliyim

ay valla asıl sen süper diyosun canım hem hamile olup hem bu kadar bilinçli davranmak kolay değil. inş minumum kiloyla tamamlıycaksın bu süreci..

evet biraz moral bozucu oluyor yine de neyse bakalım gittiği kadar. sınavlar bitsin de bi off stresten ölücemm böyle yaptıkça da kafam iyce duruyor. kendi paramı kazansam 7yıla bitsin sorun değil de annem gönderdiği için çok rahatsızım.

anladım o kokuyu :) kepek ekmeği günde 3dilim ye yeter zaten. o kadar zorlanmazsın:) ben genelde 2 dilim ekmek yiyeceğime 3 yk pilav yiyorum. sadece sabah şart aslında.

6günde 12 sınava giricem kızlar ve daha önce ara verdiğim için temelim de yok bana dua edinn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar, umarım bu ablanızıda aranıza kabul edersiniz. Geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı almış olduğum kemoterapi ve hala kullanmakta olduğum ilaçlar dan dolayı 92 kilo oldum. işiminde masa başı olması kilo vermemi güçleştiriyor.Paylaşımlarınız bana yol gösterecektir eminim.Takım liderine sesleniyorum: davetinizi bekliyorum!!!...

onu biliyorum canım bende başka bişey dicen sandıydım bizzat yaşıyorum 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum daha çözemedim adamı ne zaman neyi sorun yapacağı hiç belli olmuyor -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kötükedihüso

neyse ben çok konuştum mesaimde bitti bana müsade şekerlerrrrrrrrr iyi akşamlarrr kaçamaksızından olsun inş benimde öyle olur ilaçlardanmıdır nedir sürekli midem kazınıyor kıtlıktan çıkmışım sanki sürekli gözüm yiyeceklerde Allah sonumu hayr etsin nasıl başa çıkıcam yaa:sinifsinif::gitme:

Hoşgeldin canım.....Takım lideri değilim ama yanlış anlaşılmasın......

Öncelikle geçmişler olsun.Allah herkese sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.Sanada bir daha hastalık yüzü göstermesin........
Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.....a.s.a.s.a.s.

6günde 12 sınava giricem kızlar ve daha önce ara verdiğim için temelim de yok bana dua edinn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım başarılar sınavlarda inşallah...
ben kaptan değilim ama hoşgeldin demek istedim...
geçmişler olsun öncelikle büyük badireler atlatmışsın anladığım.
Burada yediklerimiz,kilolarla savaşımız vs vs her şeyi paylaşıyoruz.Sende hoşgeldin .........a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…