patronlarımdan biri malatya pötürgelikaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız ben cuma diyetisyene gittim bana çok kilo aldırmıcak bi liste hazırlamasını söledim inşallah ayda 1 kilo alırsan rahat gideriz dedi 87 kiloyum acayipp su topluyo vücudum günde 1 fincan yeşil çayla halledecem şişlikleri inşallah hamileykende tabe hamurişi kızartma tatlı yasak gene hurma incire devam yanii allah hayırlısını versin
beyzus yurdusum nerelerdesiniz şekerler:1hug:
Hoşgeldin tekrardan canım.Özledik seni.....GÜNAYDIN CANLARIM,
Bugün işbaşı yaptım, düğünümüz çok güzel oldu.Pazar günü Antalya'dan döndüm.
İki gün olsa bile bayağı özledim sizleri doğrusu.
Geçmiş sayfaları henüz okuyamadım, sonra okur, sizlerle paylaşırım.opuyorumnanaktan hepinizi
Bak şimdi 100 gr mı geri mi aldın sen bakayım........Ne gayretle vermiştin halbuki....Şaka bir yana Tursariciğim hadi artık aynı kilonun etrafında dolaşmayı bırakalımda biraz daha gayretle ileri gidelim artık.Bana sahip çık haaa kendimi toparlamam lazım......selamlarrr bugün maşallah hava harikaaa.zemuszemus bisürü işim var ortalık kalk gidelim diyor ama benim dışarı çıkasım var.:kedi: geçmiş olsun y.gözlüm hoşgeldin sende hoşgeldin yurduşum aplammm.. dilenccii yemeğin güzel görünnüyordu. bugün tartıldım bende kilom aynı bir hafta yedim ama almamışım çok şükür 89.8 çıktı verdiğim 100 almışım almışımgörünüyor gerçi ama kaydirigubbakcemile3 yarın regl olmam gerekiyor kendimi çokkkk şişmiş hissediyorum ne yesem şişiyorum gerçekten ama bu ay ne hikmetse fazla çıkmadım belkide azalmışımdır bakalım bitince görcezz ayy inşallahhhhhh:Saruboceq::lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Tursari'm,
yagmurgzlum
merhabalar canlar, bugün işimiz yoğun olduğu için pek giremedim siteye,
kilo çizelgeleri filan gitmiş hayırdır inşallah.
Bizim kilolar çökertti mi siteyi yoksa, merak ettim.opuyorumnanaktan
Sağol canım.......Sakın bozma.Sonradan insan çok üzülüyor emeklerine.Alması çok kolay da vermesi düşman başına......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnnn
ben bugün bozma modundayım menümü yazdım ama umarım bozmam....
bugün 45 dk yürüyüş
1 kepekli ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina yedim
akşama 5 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt,1 kepek ekmek ara:2 mandalina yiyeceğim
Sağol canım benim.......ŞenizŞenizŞenizaplammmm benim hiç aklımdan gitmiyor gerçekten anlattığından beridir çok duygulanmıştım. büyük bir ders verdi bizlere.bu arada hoşgeldin aplammmmmmmmmmmmmmm çok özledik seniiii ŞenizŞenizŞeniz
bu bonus karısınında derdi bitmedi gitti yaaa :1no2: öfff napsak acaba valla çok üzüldüm şimdi:çok üzgünüm: bu arada nurcum sen neden gelmiyon uzun zamandır buralara. he bu aradada bonuscuğumuzdan haberler getir bizlere
aplammsın senn sen benim idolümsün yafyummmmm Şeniz toparlarsın sen gün olarak değilde aplam birde öğün olarak toparlamaya çalış bak yavaş yani başlangıç olarakyerimseniben yani demek istediğim şu mesela önce akşam yemeklerini kısmaya çalış sonrada öğlen ve kahvaltıyla devam edersin buda dengeyi oluşturur zaten sen hemen adapte olursun zemuszemus ama beyaz ekmeği hemen ortadan kaldır kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler Yenacığım.Duygular karşılıklı.YURDUSUM,benim kilolarım çökertmiştir..:roflol:
Onu çok sevdiğimizi söyle lütfen..
Karizmatik erkek ha,kıyamam ben ona..a.s.
BEYZUS'çum kocaman öpüyorum seni..O kadar alıştıkki birbirimize,merak ediyoruz artık,kendi adıma söylüyorum..
hani olumsuz birşey olucağından korkuyorum..
İyi olmana sevindim..
Kilodan bahsetmişsin.benim çizelgemdeki rakamı görmedin galiba..3 kilo eksilmiş hali..
sen çabucak toparlanırsın,güveniyorum sana..Öncelikle çok iradelisin..Sendeki iradenin çeyreği bende olsa.hohoho Angelina jolie olurdum..hahaha ne alakaysa:roflol::roflol:
Hoşbuldum canım....Sağol iyi dileklerin için.....beyzuş ablam hoşgeldin:) ben de merak etmiştim seni ama yaa görmüyosun beni hiç
yeğenini, annesini tebrik ederim. ailelerin azmiyle başaracaklar herşeyi inanıyorum ben...
yenacım tost makinen yok mu? ortalarda hazır dursun azcık ısıt daha güzel oluyor kepek ekmeği!
bonus'a üzüldüm deli deli atışıyoduk onunla burda. neşesini kaçıran şeylerin bitmesini diliyorum..
bugün biraz sıkayım kendimi 3 gündür aynıyım deli oldum!!
ŞenizŞenizŞenizturkbayragiturkbayragiSEN VARSIN ATATÜRK'ÜM HER ŞEYİMİZDE
Bu gün yatağımdan hür kalkıyorsam
Ekmeğim ak suyum berraksa,
Ağaçlar çiçek açıyor
Topraklar ısınabiliyorsa,
Sesim gür çıkıyor
Özgür özgür bakabiliyorsam,
Sen varsın gözbebeklerimde
Sen varsın Atatürk'üm sen varsın.
Yazabiliyorsam gönlümce
Okuyabiliyorsam...
Kazabiliyorsam toprağımı
Gün ışığında çapa kürek elde,
Çalışabiliyorsam gece gündüz
Ekip biçebiliyorsam dileğimce,
Sen varsın yüreğimde
Sen varsın Atatürk'üm sen varsın.
M. Esat TOZKOPARAN
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Şeniz:1hug:alkisalkisalkiskadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan, yoktan bir ülke var etmesiyle tüm dünyada kendisinden övgüyle bahsedilen mustafa kemal'i saygıyla anıyoruz...
tursari valla ben kendimi bulsam gelcem de kendimi kaybetmişim bulamıyorum :) Bonus tan haberlerle uğrarım artık arada. Sizi Çok seviyor o. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Allaha emanetsiniz. Selamlarınızı ileticema.s
anaaam pötürgelilerden korkacaksın
yağmurgözlü süpersin. eminim herkes kendi kocasının hangi kategoriye girdiğini düşünmüştür:))
Kızlar günaydın,
Bonusa selam iletiyorum.umarım en kısa zamanda hallolur sorunları...
tursari döndün dimi evine
ben dün az kaldı bozuyodum ama bozmadım..
mutluyum
nevra'cım harika gidiyorsun,maşallah..Umarım hiç bozmazsın..
Birde bayağı dengeli besleniyorsun..alkisalkisalkis
evet canımm döndüm evime Allaha şükür :lepi: bir sene çıkmıcam demicem bu sefer çünkü hep lafımın altında kalıyorumkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3Kızlar günaydın,
Bonusa selam iletiyorum.umarım en kısa zamanda hallolur sorunları...
tursari döndün dimi evine
ben dün az kaldı bozuyodum ama bozmadım..
mutluyum
tamam canımm bekliyoruz herzaman Şeniz çok selam söyle bonuscuğumuza Şeniztursari valla ben kendimi bulsam gelcem de kendimi kaybetmişim bulamıyorum :) Bonus tan haberlerle uğrarım artık arada. Sizi Çok seviyor o. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Allaha emanetsiniz. Selamlarınızı ileticema.s
geçen eşimle dışarı yemeğe çıktık şakkıdı sonrasında eşimle otobuse bindik yarım saat sonra lokantaya vardık ve ne görelim lokanta kapalıymış naptık sonra dersiniz tabiki başka lokantaya gittiniz der gibi duyuyorum sizleri amaaaaaa yanılıyorsunuz geldim eve yemek yaptım oda oturup tv seyrettiEvli çiftin mangal keyfi
-Kadın gidip alışveriş yapar...
-Kadın salatayı ve tatlıyı hazırlar...
-Kadın etleri ve bunları kızartmak için gereken araç gereci hazırlar ve içeride televizyon seyreden adama “Hadi her şey hazır” diye seslenir...
-Adam etleri mangala dizer...
-Kadın içeri gidip sofrayı kurar...
-Kadın “Aaa... Ayol etler yanıyor” diye koşa koşa adamın yanına gelir...
-Adam yanmış eti çöpe atması için kadına verir ve suratı asılan kadına, “Tamam o zaman, beğenmiyosan buyur kendin yap” diye somurtur...
-Adam içeri gider ve tekrar televizyonun karşısına oturur...
-Kadın etleri kızartır, sofraya oturulur, afiyetle yemek yenir...
-Kadın sofrayı toplar, bulaşıkları yıkar...
-Adam, “Bak ne güzel değişik bir gün oldu di mi” der...
-Kadının surat ifadesini görünce “Aman beee... Zaten kadın milletine de yaranılır mı” diye homurdanıp yatmaya gider... :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:Kadınlar
Uzun yıllar görmediği okul arkadaşı, kadına neler yaptığını sordu;
“-Adamın biriyle evlendim, bir oğlum, bir de kızım oldu...”
-Çocuklar ne yapıyor?...
“-Oğlan çok şanssız... Hayırsız biri ile evlendi...
Gelin hanım öğlene kadar yataktan çıkmıyor, sonra çarşı-pazar durmadan para harcıyor...
Akşamları da oğlum yorgun-argın eve gelince önüne sıcak bir yemek koyacağına lokanta, gece kulübü gezmeye zorluyor...”
-Peki kız ne yapıyor?...
“-O şanslı teyzesi... Öğleye kadar uyuyor...
Kocası bol para verdiği için öğleden sonra da istediği kadar alışveriş yapabiliyor...
Üstelik her gece kocası onu yemeğe de çıkarıyor...”
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
turkbayragiturkbayragiturkbayragi[ı]Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır
toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.
Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.
Ruhun şad olsun yüce atamız...........
Ne mutlu türküm diyene.........[/ı]
Bak şimdi 100 gr mı geri mi aldın sen bakayım........Ne gayretle vermiştin halbuki....Şaka bir yana Tursariciğim hadi artık aynı kilonun etrafında dolaşmayı bırakalımda biraz daha gayretle ileri gidelim artık.Bana sahip çık haaa kendimi toparlamam lazım......
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canımm döndüm evime Allaha şükür :lepi: bir sene çıkmıcam demicem bu sefer çünkü hep lafımın altında kalıyorumkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
tamam canımm bekliyoruz herzaman Şeniz çok selam söyle bonuscuğumuza Şeniz
geçen eşimle dışarı yemeğe çıktık şakkıdı sonrasında eşimle otobuse bindik yarım saat sonra lokantaya vardık ve ne görelim lokanta kapalıymış naptık sonra dersiniz tabiki başka lokantaya gittiniz der gibi duyuyorum sizleri amaaaaaa yanılıyorsunuz geldim eve yemek yaptım oda oturup tv seyrettiberaber güya vakit geçirdik otobüste tabii akannehir
:roflol::roflol::roflol:
Bu da iyi macera olmuş size işte.Aklınıza geldikçe gülersiniz.Tabii bir süre sonra.Eminim sana şu anda hiç komik gelmiyordur.
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aplammm gel sen benim şefkatli kollaarıma bakimmmmm:teselli:Şeniz bu arada aplammm bugün tartıldım ve sonuç 89.6 çıktı ayy bi sevindirik oldumm kaydirigubbakcemile2 nesine sevindiysem artık 200 gramın ama dünle bugün farketti ona seeindim galiba delikafadulden
Efenim merhabalar...
yağmurgözlü, tüm paylaştığın yazılar , ''kahrolsun erkeklerin kadınlar üstündeki egemenliği temalı''..
azıcık feminist gördüm seni..:)))
Ama görünen köy kılavuz istemez diimi..
Hemen hemen hepsi öyle..benim eşimde çok beceriksiz.
Aslında suç erkeklerde diil,onlarıda sonuçta biz kadınlar yetiştiriyoruz..
Ve kızlardan farklı yetiştiriyoruz..
Ben böyle beylik laflar ediyorum ama,bakalım benim yetiştirdiğim erkek nasıl olucak..
Paylaşımın için teşekkürler..
yok kız şaka ya biraz deli olurlar derler o yani:))niye korkacam kıs bi söyle hele bende ona göre davranıyım:uhm::uhm:
aa demek ben ondan becerikliyimslm kızlar nasılsınız
citol kaybettş kendini sanırım yok bayadır rob mu ne vardı ya imzasında o gitti bunalımamı girdi nelülülülülülü
tursari vallahi maşşallah sabırlı kadınsın heee geçen sene görümce bu sene kaynana valla cennetlik kadın
yena valla kız tebrik ediyom seni çok okuyosun ve çok ilgilisin çocuklarınla bravo vallahi
ben 1 taneyle baş edmiyom 2. gelince napacam bilmem
diyetisyene gittiğimden beri kabızlık sorunum kalmadı ne kadar saçma besleniyomuşum hamilelikte
sabah 1 bardak süt 1 kurabiye yedim saat 10 da 2 dilim ekmekle pemez yedim
öğlen koca bi tabak meyva yedim b1 saat sonrada bi tabak tarhana çorba içip yürüyüşe giderim
şimdilik 2 kilo aldım yani ayda 1 kilo allahım inşallah böle devam eder öpüyom sizi kızlar takpteyim ona göre
dilencii süper gidiyosunnn
yağmurgözlü güldürdün beni kısssss ne güzel yazılar benim kocada anamaz zati bi halttan yemek konusunda hamilelikte bilem yardım etmezki normalde kalkıp et pişirecekkkk offf oğlum olursa kaynanam gibi yetiştirmicem kesinnn ev hanımı çocuklarına heç iş yaptırmıyo çalışan anne lerin çocukları daha becerikl,ii bence
dilencii,
küçük bir tost makinamız var..Kullanıyorumda..
Ama hani kepekte,çavdarda bir koku olur ya..
Sanırım damak tadıma uygun diil..
Hele bu uno tarzı lıght ekmekleri hiiç yiyemiyorum..
Bizim bakkala geliyor,kepekli bi tek onu yiyebiliyorum..
Üç gündür kilo veremiyorum diyosun..Çok normal, çok hızlı gittin..
Tekrar vermeye başlarsın..
yok kız şaka ya biraz deli olurlar derler o yani:))
aa demek ben ondan becerikliyim
ay valla asıl sen süper diyosun canım hem hamile olup hem bu kadar bilinçli davranmak kolay değil. inş minumum kiloyla tamamlıycaksın bu süreci..
evet biraz moral bozucu oluyor yine deneyse bakalım gittiği kadar. sınavlar bitsin de bi off stresten ölücemm böyle yaptıkça da kafam iyce duruyor. kendi paramı kazansam 7yıla bitsin sorun değil de annem gönderdiği için çok rahatsızım.
anladım o kokuyu :) kepek ekmeği günde 3dilim ye yeter zaten. o kadar zorlanmazsın:) ben genelde 2 dilim ekmek yiyeceğime 3 yk pilav yiyorum. sadece sabah şart aslında.
6günde 12 sınava giricem kızlar ve daha önce ara verdiğim için temelim de yok bana dua edinn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar, umarım bu ablanızıda aranıza kabul edersiniz. Geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı almış olduğum kemoterapi ve hala kullanmakta olduğum ilaçlar dan dolayı 92 kilo oldum. işiminde masa başı olması kilo vermemi güçleştiriyor.Paylaşımlarınız bana yol gösterecektir eminim.Takım liderine sesleniyorum: davetinizi bekliyorum!!!...
canım başarılar sınavlarda inşallah...6günde 12 sınava giricem kızlar ve daha önce ara verdiğim için temelim de yok bana dua edinn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben kaptan değilim ama hoşgeldin demek istedim...Merhaba arkadaşlar, umarım bu ablanızıda aranıza kabul edersiniz. Geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı almış olduğum kemoterapi ve hala kullanmakta olduğum ilaçlar dan dolayı 92 kilo oldum. işiminde masa başı olması kilo vermemi güçleştiriyor.Paylaşımlarınız bana yol gösterecektir eminim.Takım liderine sesleniyorum: davetinizi bekliyorum!!!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?