Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yelizz nerde diyodum bende :)

Gecede geç yatmıştım başım ağrıyınca uyudum biraz çalışanlardan özür dileyerek yazıyorum. Bir uyandımki aman ya rabbi midemde uzay boşluğu açılmış elifde uyanmış bi yerden ağlıyo çığlık çığlık sinir ve endişe karışık dedimki tamam gitti o kadar emeğin doyuramazsın kendini.

Kalktım mutfağa geldim dur dedim bozamazsın böyle o kadarda yazdın yemek var ısıt ye dedim. Açtım dolabı ısıtcak halim yok elim ayağım boşalıyo böyle olunca hazır sandviç vardı onu yedim ve hazirda ne varsa.

Toplarsam 1 beyaz sandviç ekmeği, 1 kare dilim beyaz peynir, 3 dilim kaşar, kıvırcık, salatalık, çilekli su. ( peynirin azı yok fazlası olabilir)

Bana ders olsun acıkmasamda arada bişey yemek farz oldu. Her zaman böyle kurtaramayabilirim

Vahh kuzum yinemi misafir dafi abla gibi oldun sende :) görmeyince özlüyorum sizi.

Kahve klasiği yokta goldu var olurmu? Türk kahveside bitmiş. Diyetlede ilgili olabilir sabah çay içmedim belki ondan olabilir en çokta dün yolda gelirken ılık bahar rüzgarına kapılmış olabilirim.

Çilekleri kesince ve ben içtikçe azaldı iyice pembe oldu su tam enişteyle sana göre :) halbuki misafirden önce bi yeşillendiydin şahidiz

yeminlee şuu erzurumla bir arpa boyu yol alamıyoruz misafirler bilee bizden sıkıldıı misafir gezmek istiyor bizimki yaşlısınız yürüyemiyorsunuz diyor sanane dimiii bizden diğer yiğenlerine gittilerde biraz dolaştılar zavallılar bizimki evde oturalım asuman bize yemek yapsın çay getirsin o modda gerçii diğer yiğenler hiç yemek filan yapıp misafiri ağırlamamış hep kaynımın lokantasına gidip yemek yemişler :)( ama dedikodu yaptım :)))

ben sabahları çay içmesem dahi başım ağırır gold kahve varsa oda az iş görür klasiği olsaydı daha iyiydi tabiii sen kendine bir çay kahve yap iç bende bağzen öyle oluyorum aklımda sağlıklı yiyecek olmasına rağmen bir bakıyorum ekmek peynire dadanmışım 3 gün önce filan öyle oldum bende

Frida pespese bu kadar misafirden benim basim dönerdi. Yaz gelince herkes dagilir. :)) eşinle tartismani kafana takma kadinin duygu dolu dunyasini anlamakta ve yasamakta zorlanirlar

Bonus sandvic fena degil bak ikindi ara ogununde yesil cay eksi elma grissini oyle seyler ye mutlaka yoksa kacamaklar havada ucar sandvic aksama kadar tutmaz seni

Ya çokmu yedimki ben ya iki dilim ekmek kalorisi gibiymiş sandviç ekmeği

Ne diyim erzurumluya allah bi sebep vere

Ya çokmu yedimki ben ya iki dilim ekmek kalorisi gibiymiş sandviç ekmeği

Ne diyim erzurumluya allah bi sebep vere
yok yok çok yemedin aynen devam akşama ne yiycen ? ben sabah kahvaltıda ekmek yedim yaa akşama ekmek yemiycem yumurta haşlıyıp çay peynir filan yerim belkii dün sabah kendime yulaf ezmesinden 2 krep yapmıştım tüm gün boyunce tek ekmeğim oydu tabiii daha önceki günleri sormaa

bende biraz uzanıcam belki uyurum başım ağrıyor tadım yok

Çok güzel olmuş
Afferin sana bak isteyince nasılda iradelisin

Sağlık ocağını iptal ettim bsşım kötü ilaç aldım uzanıyorum kim yapcaksa işleri
Geçmiş olsun canım
Ben çay yada kahve icmediğimde ağrıyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Allah yardımcın olsun canım
Eşinede takma fazla bunlar evliliğin tuzu biberi
Çok darlandığında ayetel kürsi oku

Bu sabah bende komşuma kahvaltıya gittim ama hiç abartmadim
Kahvaltıdan sonra kahve içtik. Kahvenin yanına kurabiye çıkarttı zehirleme milleti dedim. kendim yemedim . diyet yapan bir komşum var onada yemedi

İkindiden sonra komşuyla yürüyüşe çıkıcaz
Öğle yemeği yemedim aç değilim ama hiçbir şey yemessem akşama çok acıkırım birşeyler atıstırsam iyi olacak

Zeytinyağlı semizotu yiycem akşama inş. Pirinç bulgur koymadan. Noldi başımıza beyle :)

Zeyno anladık okuman varda yazman yok zaar

keyfim yok bonusum yaa...yorgunluk ağrı sızı yapılması gerekenler bebek görmeye gelmek isteyen misafirler hiç bişeye yetemeyen yetişemeyen benn derken öyle işte sen anladın durumu...işin en kötüsü daraldıkça yemeğe tatlıya saran ben daha çok canımı sıkıyo...

Bende katılabilir miyim 110 kiloyum boyum 1.71

hoşgeldinizz....

bu arada asuman abla baharnaz bonus frida hepinize geçmişolsun...aklımda kalanlar bunlar...başka hasta varsa Rabbim onlarada şifa versin....

Ahh zeynebim ya kıyamam anlamazmıyım ben seni hiç içine kapanma öyle istediğin zaman yaz bana. Herşeye yetişmek zorunda değilsin onu bi kabullen bi süre böyle olcak hiç bşşy senden önemli değil. Sana tavsiyem mevlüt yap herkes aynı anda gelmiş olur. Bizde öyle yaptık. Her misafire ablam gelsin poğça yapsın diye bekleyemiyceğime göre öylr daha iyi oldu. Ben evle ilgilendim herkes bişey yaptı. Görümcemde yakın. Sizde yapabilirseniz çok iyi olur. O bahaneyle temizlikte aradan çıkar. Olmazmı bak şu an çok yardım etmek istedim benide anla :)

Disciden geldim bu sefer cok canim yandi arir demisti ilac aldim biraz yatayim dedim esim geldi bu soba cok dolmus gel cirpi verelim bi sakametlik cikmasin dedi ona kalktim heryer yoruldum assa yukari biraz dinleneyim supurge tutacam balkonda batti ama o sabah artik uff hic yoktan is cikti
Bende katılabilir miyim 110 kiloyum boyum 1.71
tabikide hosgeldin uzulmeveririsin insallah yasin kac bu arada
Ayni boydayız ama senin kilonda olmak icin neler vermezdim senden beterleride var yani
ablacim masallah ne guzel kapatmissin gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…