zeynebim allah kolaylik versin zor gerlcekten bonus hakli toplu halletsen o misafor isini kuzmya hepsine ayri yorulucankeyfim yok bonusum yaa...yorgunluk ağrı sızı yapılması gerekenler bebek görmeye gelmek isteyen misafirler hiç bişeye yetemeyen yetişemeyen benn derken öyle işte sen anladın durumu...işin en kötüsü daraldıkça yemeğe tatlıya saran ben daha çok canımı sıkıyo...
hoşgeldinizz....
bu arada asuman abla baharnaz bonus frida hepinize geçmişolsun...aklımda kalanlar bunlar...başka hasta varsa Rabbim onlarada şifa versin....
Hayırlı akşamlar
Hayriyecim geçmiş olsun ögretmeninize Allahtan rahmet dilerim
Ben sabah arkadaşın tacizine dayanamayıp kahvaltıya gittim sabah dediysem saat 12 ydi
Ordan yürüyüşe gittim 1 saat yürüdüm dönüşte misafir geleceğini öğrendim hemen gelip ortalığı toparlayip çay demledim vs oturduk biraz
Sonrasında baskıyla da olsa bir tabak tavuklu pilav ve ayran yedim
Çay faslini da hallettik
Akşam kahve soda çilek planlarım var
geçmiş olsun hayriyee kanal tedavimi yapıldı naptırdın bitimi dişinDisciden geldim bu sefer cok canim yandi arir demisti ilac aldim biraz yatayim dedim esim geldi bu soba cok dolmus gel cirpi verelim bi sakametlik cikmasin dedi ona kalktim heryer yoruldum assa yukari biraz dinleneyim supurge tutacam balkonda batti ama o sabah artik uff hic yoktan is cikti
tabikide hosgeldin uzulmeveririsin insallah yasin kac bu arada
Ayni boydayız ama senin kilonda olmak icin neler vermezdim senden beterleride var yani
ablacim masallah ne guzel kapatmissin gunu
canım yaşın çok genç metebolizman hızlıdır kolay verirsin neler yapıcaksın diyet için spor var mıı ? yada diyetisyen ?Biraz önce maydanoz kuru yaptım herkese tavsiye ederim aç karınla sabah kahvaltıdan 15 dakika önce tadı da güzel
Ahh zeynebim ya kıyamam anlamazmıyım ben seni hiç içine kapanma öyle istediğin zaman yaz bana. Herşeye yetişmek zorunda değilsin onu bi kabullen bi süre böyle olcak hiç bşşy senden önemli değil. Sana tavsiyem mevlüt yap herkes aynı anda gelmiş olur. Bizde öyle yaptık. Her misafire ablam gelsin poğça yapsın diye bekleyemiyceğime göre öylr daha iyi oldu. Ben evle ilgilendim herkes bişey yaptı. Görümcemde yakın. Sizde yapabilirseniz çok iyi olur. O bahaneyle temizlikte aradan çıkar. Olmazmı bak şu an çok yardım etmek istedim benide anla :)
zeynebim allah kolaylik versin zor gerlcekten bonus hakli toplu halletsen o misafor isini kuzmya hepsine ayri yorulucan
Zeynep cikmak iyi gelmistir insallah sana da cocuklara da..kucuk kizin kac yasindaydi? Kres yada ana okulu yasi geldiyse belki ona iyi gelirdi okula gitmek..
Bugun o kadar saçma beslendimki:) sabah bebekten firsat bulup kahvalti hazirlayamadigim icin dunden kalan biber ve patlican dolmasindan yedim.. Aksam da tost yedim. Sanki tam tersi olsaydi daha normal dururdu dimi
sen baya iyi gidiyon maşallah...Maydonoz kuru 30 dk sonra
Sabah peynir 2kk 6 zeytin 1 yum.1 cay k bal tereyag beyaz ekmek yedim salatalik
Kahve
3 grissini saat 4 gibi patlucan salata 3 tane kizartma biber 5 yk kisir bol lahana ve kivircik siyah cay
Aksama 1 avuc cipsi
3 kk kadar yaspasta
Bugun amma kacirmisim
1.5 lt su
Bizim salı pazarındandı ondan belki çok güzel kokuyodu :)Bende akşam çayın yanında 3 tane ceviz yedim biraz önce bonusun detoks suyundanda hazırlarken 2 adet çilek benim çiçeklerde kokusu bile yok sadece görüntü vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?