Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynebim allah kolaylik versin zor gerlcekten bonus hakli toplu halletsen o misafor isini kuzmya hepsine ayri yorulucan

Hayırlı akşamlar
Hayriyecim geçmiş olsun ögretmeninize Allahtan rahmet dilerim
Ben sabah arkadaşın tacizine dayanamayıp kahvaltıya gittim sabah dediysem saat 12 ydi
Ordan yürüyüşe gittim 1 saat yürüdüm dönüşte misafir geleceğini öğrendim hemen gelip ortalığı toparlayip çay demledim vs oturduk biraz
Sonrasında baskıyla da olsa bir tabak tavuklu pilav ve ayran yedim
Çay faslini da hallettik
Akşam kahve soda çilek planlarım var

adaş ne güzel yürüyüşler yapılmış erkende yemişsin yemeğini bende 2 yumurta haşladım ,peynir, 2 salatalık bir domates bir kiwi yedim hee birde maydanoz ve nane bayağı doyurdu herhalde köy yumurtası diyee

dün ve bugün normal beslendim ama öncesi bozuk olduğu için ne fayda

mardinden misafirlerim gelicekti aradım ona göre hazırlıklı olayım diyee ertelemişler ne zaman geliceksiniz dedim belli değilmiş burdaki mütahit cumartesi oraya gidecekmiş

geçmiş olsun hayriyee kanal tedavimi yapıldı naptırdın bitimi dişin

Sağol canım beni çok iyi anladığını biliyorum...mevlüt işi zor büyük çoğunluk geldi zaten dört posta kaldı hepsi farklı yerlerdeler kimin nezaman geleceği belli değil belirsizlik sinir bozucu....

Bugunlerde küçük kız depresyonda gibi çok daraldı hiç ilgilenemiyorum onunla bütün gün yalnız akşam da abla yorgun geliyo ödev falan derken oynamaya vakit kalmıyor hersabah yolcu ederken ağlıyo ablası gelene kadar ağlıyo...yemekleri akşam baba evdeyken yapıyorum gündüz sadece oğlanla uğraşıyorum dolayısıyla ev batık ondanda ayrı geriliyorum...

Çok içim sıkılmıştı eşim gelince parka çıktık oğlan normalde arabada uyurdu hep ağladı genede yürüdük biraz kızlar oynadı dışarı çıkmak banada iyi geldi...

zeynebim allah kolaylik versin zor gerlcekten bonus hakli toplu halletsen o misafor isini kuzmya hepsine ayri yorulucan

Sağol canım...uğraşıcam artık geçicek bunlarda ama nefis işte bazen ağır geliyo herşey...

Sanada çok geçmiş olsun canım...

Maydonoz kuru 30 dk sonra
Sabah peynir 2kk 6 zeytin 1 yum.1 cay k bal tereyag beyaz ekmek yedim salatalik
Kahve
3 grissini saat 4 gibi patlucan salata 3 tane kizartma biber 5 yk kisir bol lahana ve kivircik siyah cay
Aksama 1 avuc cipsi
3 kk kadar yaspasta
Bugun amma kacirmisim
1.5 lt su

Zeynep cikmak iyi gelmistir insallah sana da cocuklara da..kucuk kizin kac yasindaydi? Kres yada ana okulu yasi geldiyse belki ona iyi gelirdi okula gitmek..

iyi geldi sayılır...kızım 4 dü yeni doldurdu bu sene vermek istiyodum kreşe ama getir götür ilgilenemeyeceğim için vermedim...seneye başlıcak inş...

Bugun o kadar saçma beslendimki:) sabah bebekten firsat bulup kahvalti hazirlayamadigim icin dunden kalan biber ve patlican dolmasindan yedim.. Aksam da tost yedim. Sanki tam tersi olsaydi daha normal dururdu dimi

sen gene iyiymişsin...ben öğleye kadar hiç bişey yiyemedim fırsat olmadı öğleyin pırasa yedim arada elma akşam gene bi tabak pırasa buraya kadar iyiydi ama sonra bi gözüm döndü kaç tane yediğimi saymadım şekerpare yedim ama rahat 4 5 vardır...2 litre su içtim...

sen baya iyi gidiyon maşallah...

Bende akşam çayın yanında 3 tane ceviz yedim biraz önce bonusun detoks suyundanda hazırlarken 2 adet çilek benim çiçeklerde kokusu bile yok sadece görüntü vaar
Bizim salı pazarındandı ondan belki çok güzel kokuyodu :)
Bende hazırlimde bugün tarçın koycam dün aklıma gelmedi varsa bi çıbık at sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…