Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler kısceler
Bugün komşumu hastahaneye kaldırmışlar
Bebeği karnında ölmüş kürtaj yapılmış
Ziyarete gittim
Hastahaneye giderkende gelirkende yürüdüm. Hastahanenin yakınında yürüyüş parkuru var ordada iki tur attım. 1 saati gecik yürüdüm

Bu gün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek, 2 kaşık yumurta salatası, yarım kk peynir, 5 zeytin, 1 köz biber, yeşillik, 3 bardak çay

Ara
1 fincan kahve

Öğle
Birkac elma dilimi patates, 1 köz biber

Ara
3 bademli hurma, 1 yeşil çay

Akşam

Birkaç elma dilimi patates, 1 but tavuk, 2 bardak ayran

Geçmiş olsun komşuna dafi kaç aylıktı bebeği ay birde tıp ilerledi filan diyoruz hamilelerede gözümüz gibi bakmalıyız artık ...

Hafta başı kardeşimin yanında çalışan bayanla tanıştımda 3kere tüp bebek yapmışlar tutmamış Allahtan ümit kesilmez dedim hep kredi çekmişler çok borcumuz var abla dedi kendi çok genç gösteriyor ama 39 yaşında ümidimi kaybetim artık diyorduu ...

Özel Haber: Istanbul'lu genç bir annenin dünya rekorunu kırmasını sağlayan çok gizli yöntem: 4 haftada 12kg!
Bu haber Sağlık - Haberler 24 tarafından ABD’yi kasIp kavuran yeni bir diyet yöntemini açığa çıkarmak için yapılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım
Ben hamile olduğunu duymamıştım
4 aylikmış
Annesi dizinden ameliyat olmuş kızının evinde yatıyordu
Dün onun ziyaretine gitmiştim
Kızcağız bana çay ikram etti. Biraz kilolu anlamadım hamile olduğunu
Bugün duyunca şaşırdım.
Küçük kızı ağlıyor o benim kardesimdi neden öldü diye
Büyüğü ''annem iyi ya Allah dilerse kardeşim yine olur. Annemin iyi olması yeter bana ''diyor

Ben bu gelecek olan süt kardeşimde 15 yıl bebelsizliği çok yaşadım 3. Tüp bebekte tutdu ama ne gözyaşları döktük Allah olmayan isteyen herkeze versin ...

Ben epey su içiyorum yeşilçay da içtim ama tatlıyı fazla kaçırdım
Arkadaş pekmezli cevizli bir tatlı yapmıştı cevizli sucuk tadında çok hoşuma gitti epeyce yedim

Afiyet olsun asucum sen gönderirsin onu

Yukardaki mesajlardan anlıyoruzki artık kimse asuman ablanın kaçırdım demesine inanmıyor kendini ispatlamak beyle bişey işte. Allasen iki tükür bişey yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…