Geçmiş olsun komşuna dafi kaç aylıktı bebeği ay birde tıp ilerledi filan diyoruz hamilelerede gözümüz gibi bakmalıyız artık ...Hayırlı geceler kısceler
Bugün komşumu hastahaneye kaldırmışlar
Bebeği karnında ölmüş kürtaj yapılmış
Ziyarete gittim
Hastahaneye giderkende gelirkende yürüdüm. Hastahanenin yakınında yürüyüş parkuru var ordada iki tur attım. 1 saati gecik yürüdüm
Bence ilerleme olsunda kaplumbağa hızında olsunBu 3. haftaM istediğim gibi eksiler alamyorum artık silkelensem iyi olacak.daha vermem gereken 13 kilom daha var.kaplumbağa hızı ile ilerliyorum
Tamam atarım evde varBizim salı pazarındandı ondan belki çok güzel kokuyodu :)
Bende hazırlimde bugün tarçın koycam dün aklıma gelmedi varsa bi çıbık at sende.
O nasıl hanım hanımcık nasıl uslu bir tamam demek :)Tamam atarım evde var
Sağol canımGeçmiş olsun komşuna dafi kaç aylıktı bebeği ay birde tıp ilerledi filan diyoruz hamilelerede gözümüz gibi bakmalıyız artık ...
Hafta başı kardeşimin yanında çalışan bayanla tanıştımda 3kere tüp bebek yapmışlar tutmamış Allahtan ümit kesilmez dedim hep kredi çekmişler çok borcumuz var abla dedi kendi çok genç gösteriyor ama 39 yaşında ümidimi kaybetim artık diyorduu ...
Akılancam uslanıcam laf dinliycem artıkO nasıl hanım hanımcık nasıl uslu bir tamam demek :)
Afiyet olsun asucum sen gönderirsin onuBen epey su içiyorum yeşilçay da içtim ama tatlıyı fazla kaçırdım
Arkadaş pekmezli cevizli bir tatlı yapmıştı cevizli sucuk tadında çok hoşuma gitti epeyce yedim
Size lafımızı geçirmek büyük onurAkılancam uslanıcam laf dinliycem artık
Ben bu gelecek olan süt kardeşimde 15 yıl bebelsizliği çok yaşadım 3. Tüp bebekte tutdu ama ne gözyaşları döktük Allah olmayan isteyen herkeze versin ...Sağol canım
Ben hamile olduğunu duymamıştım
4 aylikmış
Annesi dizinden ameliyat olmuş kızının evinde yatıyordu
Dün onun ziyaretine gitmiştim
Kızcağız bana çay ikram etti. Biraz kilolu anlamadım hamile olduğunu
Bugün duyunca şaşırdım.
Küçük kızı ağlıyor o benim kardesimdi neden öldü diye
Büyüğü ''annem iyi ya Allah dilerse kardeşim yine olur. Annemin iyi olması yeter bana ''diyor
Ben epey su içiyorum yeşilçay da içtim ama tatlıyı fazla kaçırdım
Arkadaş pekmezli cevizli bir tatlı yapmıştı cevizli sucuk tadında çok hoşuma gitti epeyce yedim
Afiyet olsun asucum sen gönderirsin onu
Yok ben naneli değilim eşim benden küs ama gitti yatı :))))Size lafımızı geçirmek büyük onurhala nanelimisin sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?