AmiinBen bu gelecek olan süt kardeşimde 15 yıl bebelsizliği çok yaşadım 3. Tüp bebekte tutdu ama ne gözyaşları döktük Allah olmayan isteyen herkeze versin ...
Neyse sende git gönlünü alYok ben naneli değilim eşim benden küs ama gitti yatı :))))
Naneleri detoks suyuna atımkiii :))))Size lafımızı geçirmek büyük onurhala nanelimisin sen :)
Şeytanı sevindirmek yerine mutlu mesut yaşamak bizim elimizdeHayata olmaz uğraşamam
Abla ya sen çok yemiyosun hiç eksi yokmu uzun zaman veremeyince metebolizma alışıyo hareketlendircek çaylar kürler yapmaya ne dersin?Şeytanı sevindirmek yerine mutlu mesut yaşamak bizim elimizde
Sadece gururu bir kenara bırakmak yeterli
Yooo dafi benim bildiğim 2 haftadır filan eksi bildiriyor bii sıkıntı yok gibiiiAbla ya sen çok yemiyosun hiç eksi yokmu uzun zaman veremeyince metebolizma alışıyo hareketlendircek çaylar kürler yapmaya ne dersin?
Bonuscum 2 haftadır birer kilo verdim bu hafta henüz eksi görmedim ama sabah tartılmadım herhangi bir zamanda aklıma geldiğinde çıktım tartıyaAbla ya sen çok yemiyosun hiç eksi yokmu uzun zaman veremeyince metebolizma alışıyo hareketlendircek çaylar kürler yapmaya ne dersin?
Bonuscum sen bunu atladın sanırımHAFTANIN 1.si..............................................- 1 kg................................................ DAFI
HAFTANIN 2.si..........................................- 0.8 kg.............................................. YST38
HAFTANIN 3.sü.......................................- 0.5 kg............................................ NHTYLZ
Yav eksi göremedim deyince :))) sazan bonusYooo dafi benim bildiğim 2 haftadır filan eksi bildiriyor bii sıkıntı yok gibiii
Tühh onun sıfatına tühh onun balık hafızasınaBonuscum sen bunu atladın sanırım
AminA.s
Gunaydin kizlar
Ben dikkat ediyorum da ama şu vucut direncimi bi kirabilsem az kaldi ezicem onu
Maydnoz kurumun 3.günü
Küsler barişsin
Bebek olmayanlari Rabbim bebek versin
Kacamaklar azalsin kilolar eksilsin
Ise gidenlere Rabbim iste kolaylik ve bol hayirli kazanc versin
Saglikli gunler
InsallahAmin
Senin direnç de kırılsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?