Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hayırlı perşembeler.

Kahvaltı yapıldı bitti 10 dk önce.

2 yumurta küçük bi tost normal ekmekle.

Baharnaz amin diyim bende. Bi kaç ay oluyo tartı aldım önce uygun diye simbonun desenli bi tartısı vardı onu aldım yanlış tartınca değiştim fakir aldım. 100-110 kiloya kadar olanlar değil 150 kiloya kadar olanlar daha iyi daha sağlam.

Bende katılabilir miyim 110 kiloyum boyum 1.71

hoşgeldin.azmin daim olsun

İyi akşamlar efenim saygılar :)

cici cici bınıss

ayy kıyamam rabbim güç versin geçmiş olsun.

benim hayat hikayemi anlatıyor gibi oldun,canım gerçekten bu süreçler çok zorr

Selamun aleykum
Hayirli sabahlar
Bugun annemmin misafirleri var ona pasra borek isine giristim sabah sabah hep tuzak bunlar bana hep

öncelikle başınız saolsun.
mamalarlada sınanıyosun işte yemiyeceksinn kuzum

Tsk ederim bonus 150 kiloya kadar olan 49 lira dogrumudur internette simdi bakiyorumda

Yeni anneler daha cok katkida bulunabilir
Naçizane bende birseyler yazayim gunduz uykusu farkli bir yatakta los ortamda alti kuru karni tok birazda oyun ve uyku hersey tamamsa biraz masaj oda tamamsa fiziksel birsey olabilirmi diycem ama gece uyuyor sanirim

Bonus gayet iyi gidiyorsun
Su cilekli suyu ben yapsam sorun olurmu emzirirken. Sende emziriyorsun tabi ama seninki buyuk.

Ara ogunleri artirabilirsin hatta. Dun basin agriyormus gecmis olsun

Allah sabir versin, Allah kimseye evlat acisinin hic bir turlusuni vermesin

Bugun o kadar saçma beslendimki:) sabah bebekten firsat bulup kahvalti hazirlayamadigim icin dunden kalan biber ve patlican dolmasindan yedim.. Aksam da tost yedim. Sanki tam tersi olsaydi daha normal dururdu dimi
Cnm ben hala sacma sapan besleniyorum oglen 2-3 de kahvalti aksam 10-11 aksam yemegi benim sana tavsiyem 2ogun yeme mutlaka sık ye meyva, kuruyemisx musli gibi kolay yenilen seylerle destekle bende bole 2 ogun yerken emzirmenin
ilk aylarda kilo aldim. Sonra sık yedikce kilo almam durdu
Ben sabahlari kahvaltiya kadar yulaf ezmesi,incir,hurma,kayisi,ceviz ve sut ile musli yiyorum.
Sut haric 10 gunluk kaselere hazirliyorum. Sabah uyaninca sut dokuyorum. Kizi emzirince hemen yiyorum. Bunu kizimin doktoru onerdi. Sut yapici seyler bunlar

Bidigima tuvalet egitimi vermeye basladim gozum ustumde demin ikiniyodu kosa kosa tuvalete gittik biraz altina yapmiati bulasmamisti cisini de yapti oynuyo simdi
allah kolaylik versin.bende başlayacam ama biraz daha sıcaklar gelsin diyorum.sonbaharda başladım geçen sene tam 1ay ugrastim ama söylemedi bizim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…