Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende seni cok iyi anliyorum benimki 5 aylık oldu ama ilk zamandan daha beter gunduz surekli meme kucak istiyor hic uyumuyor benimde yanimda kimsem yok.gecede cok gec uyuyor 11-12 bazen daha bile gec oluyor ilk zamanlarda bende hic eve bisi yapamadim Simdide o uyuyunca yapiyorum gece 3 yen asagi yatmiyorum tam uyuycam uyaniyor emzir tekrar uyut derken gunde 3-4 saat anca uyuyorum. Ilk zamanlar bizimki gece hic uyumuyordu once sabah sonra oglen sonra aksam ustu uyumaya kadar gitmisti bir gun artik uykusuzluktan ayakta uyumusum Kucagimdan dusuyordu besige carpip uyandim.

Tabi senin cocuklarda var bizimde saglikla ilgili sikintilarimiz vardi tedavisi hala devam ediyor
Onun icin saglik versin rabbim gerisi bos

Allah yardimcin olsun

Canim
Ya sen hic kilo almadinmi yaw ne guzel benim hic bulantim olmadi ve ilk 2ay 7 kilo aldim sonra diyet ve sporla 15 kilo ile tamamladim ben cok almadim ama bebis cok aldi son donem suanda senin bebis hizli buyumeye gecmistir sen degil o aliyordur

Allah
Allah rahmet eylesin,kalanlarina sabir versin. Aynen cnm Amin diyorum Allah imanimizi kurtarmayi nasip etsin.
ayrica disin icin gecmis olsun

Canım seninle tanışmıyoruz ama son dönemde yaşadıklarınla ilgili tum yazdıklarını aglayarak okudum.
Defalarca yazmak istedim hep vazgeçtim.
Senin acını, evladını 5 günlükken kaybetmek uzere olan biri olmama rağmen tam anlamam mumkun degil biliyorum ama benim senin adına üzüntüm böyleyse senin acının dayanılmaz oldugunu tahmin ediyorum.

Senin Icin tek mutlu oldugum sey inançlı ve sabırlı olman. Ya inanmayıp isyan etseydin, hem bu dünyada hem ahirette cekecektin. Suan ise senin bu sınavı geçip mükafatlandirilacagina inanıyorum.

Insanlari takma benim en yakınım annem kardeşlerimden bile benzer seyler yaşadım. Senin ailen sana destek oluyor onlara sarıl.
Allah sana bu yaşadıklarının kat kat fazlasıyla mutluluk versin.
Sabrını ve mükafatini artırsın.

Canim karni tok alti temizse uyur aslinda ama bazi bebekler boyle iste naparsan yap uykuyu sevmiyo rahatsizligindan bahsetmissin nedir rahatsizligi belki nuksetmistir
allah kolaylik versin.bende başlayacam ama biraz daha sıcaklar gelsin diyorum.sonbaharda başladım geçen sene tam 1ay ugrastim ama söylemedi bizim ki
sagol canim seninki ne kadarlik ki

2buçuk yaşında
Anladim canimama gecen sene biraz olmus sanki benimki onumuzdeki pazar iki yasinda olucak bi suredir bez baglatmak istemiyodu bende hep erteledim kismet buguneymis ama az once uyumadan once bezini baglayalim kizim dedim eski dostunu gormus gibi sevindi yavrucak

benimkide ilk başladığımda 2yaşındaydi gece gündüz hiç bezlemdm geceleri 2kez tuvalete kaldırdım altına yapmazdi geceleri çok nadir yaptı gece. ama öğrenmedi işte şimdide yavaş yavaş başlıyorum ama şimdide tuvalete yapmcam diyo

Ben de 1.5 haşlanmış yumurta 2 dilimden fazla ekmek ve 1 sigara böreği yedim kahvaltıda 12 civarında yedim
Sabah eksi gördüm amacım yarın da eksi bildirmek
Bugün de yurursem bu hafta 6 gün yürümüş olacağım
Evde is çok ama gözüm dışarda tavuk suyuna Şehriye çorbası yaptım başka yemeğim de yok

Bonus bugun ne durumdasinbasinin ageisi gecti mi biraz
Dünkü gibi değil sağol açlık krizleri doymamalar falan oluyo bu anlarda başının etini yediğim şahısa minnettarım Nur1835 yaşam koçu olmasada stres koçu gibi koçum benim beee

Ni kidin kibir iltifit idiyisin binis tişikkir idirim didiğini diyir gibiyim

Benimde gözüm dışarda gözümüz göz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…