Tüm bunların sebebi kopile eğitimsizlik değilmi çözüm anne babanın elinden alınması olmamalı toplumca eğitim tek çıkış yoluuu
Cnm fiziksel sıkıntisi ilk dogdugunda uykusunu etkiliyordu ama suan ağrısı yok cok şükür gece Uyuyor artik gunduzde Uyuyor emerken. Suan uyudu memeyi birakti kucagimda Uyuyor. yatagina, yatagima,koltuğa nereye yatirsam Uyaniyor.derin uykuya geçemiyorYeni anneler daha cok katkida bulunabilir
Naçizane bende birseyler yazayim gunduz uykusu farkli bir yatakta los ortamda alti kuru karni tok birazda oyun ve uyku hersey tamamsa biraz masaj oda tamamsa fiziksel birsey olabilirmi diycem ama gece uyuyor sanirim
Doğru söylüyorsun asumancim ama bu toplumu eğitinceye kadar bu eğitimsiz ailelerin çocuklarıda psikopat olup çıkıyor.Tüm bunların sebebi kopile eğitimsizlik değilmi çözüm anne babanın elinden alınması olmamalı toplumca eğitim tek çıkış yoluuu
Canım kuzucugun her ne rahatsızlığı varsa Rabbim acil şifalar versinCnm fiziksel sıkıntisi ilk dogdugunda uykusunu etkiliyordu ama suan ağrısı yok cok şükür gece Uyuyor artik gunduzde Uyuyor emerken. Suan uyudu memeyi birakti kucagimda Uyuyor. yatagina, yatagima,koltuğa nereye yatirsam Uyaniyor.derin uykuya geçemiyor
Bonus soguk su dimi yaptigin?Hiç bir sorun olmaz çok rahat içebilirsin burcu
Bonus soguk su dimi yaptigin?
Benim zayifladigim dönemde plates hocam önerdigi ve bana cok yarayan seyi paylasayim
Sabah cam 1 litre alacak şişe vs icine taze zencefil kucukb dograyip, ustune yarim limon hafif sıkıp sulu bırakıp kabukları ile onuda dograyip ustune sicak su döküp ıyice ilinana kadar bekleyip gun içinde içiyordum ben bunu yaptığım dönemde hep yağdan verdim.
Şimdi zencefil sutu azaltiyor diye yapmiyorum
yarın büyük günnn. ama çok eksi çıkmamselam canım
Canim karni tok alti temizse uyur aslinda ama bazi bebekler boyle iste naparsan yap uykuyu sevmiyo rahatsizligindan bahsetmissin nedir rahatsizligi belki nuksetmistir
Cnm ender saraç tan tvde duydum hatta 2 gun yapmıştim azalma oldu sanki biraktim. Zencefil nane bunlarin kurutucu etkisi varmisBen hiç bi besinin sütü azalttığını bilmiyorum. Kulaktan dolma bişeymi dr bilgisimi bu? Sıcak suda olur tabiki öylede yapılıyo.
Sağolasin Allah razi olsun ablacimCanım kuzucugun her ne rahatsızlığı varsa Rabbim acil şifalar versin
Yaa bende öğrenmiş oldum sayende bebeğine çok geçmiş olsun. Yok yere sezeryan olduğu gibi yok yere normal doğumda çok oluyo. Bi kere büyük çocuk zaten sezeryan sebebidir. Annende benim doğumumda gidiyomuş az daha ama normal doğum takıntılı dr acil ameliyata almamış.Cnm ender saraç tan tvde duydum hatta 2 gun yapmıştim azalma oldu sanki biraktim. Zencefil nane bunlarin kurutucu etkisi varmis
ya bendede eksi var yok arası bir şeyyarın büyük günnn. ama çok eksi çıkmam
bende 1tane kek yedim.bizim ufakliğin paket abur cuburlariHe birde iyi bir kacamagim var bitter cukulatali gofret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?