Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dun hasta olanlar,basi agriyanlarada toptan gecmis olsun..

Allah isteyen herkeze hayirli, imanli, saglikli evlat nasip etsin, herkesin evladina imanli,saglikli,hayirli uzun omur versin.

kahvalti ettim, mutfagi topladim, ocaga yemek koydum, makinaya camasir attim kizi emziriyordum uyudu yine kucagimda. biraksam hemen uyaniyor

dun yediklerimide yazayim

09:45 1 kase musli
11:30 muz
14:00 domates,yeşillik,5zeytin,1 ceviz,1 haşlanmış yumurta,3 y.k lor, 1 kk kasar,2 dilim t.b. ekmek
16:50 1 kase yogurtlu kesme corba
19:10 1 avuç cig kuruyemis
22:50 1 kase yogurtlu kesme corba, 1 kucuk tabak etli sarma,yogurt, 2 dilim t.b. ekmek, 1 kesme seker kadar helva

1 saat yürüyüş,4 litreya yakin su,1 bardak isirgan otu çayı

Cnm fiziksel sıkıntisi ilk dogdugunda uykusunu etkiliyordu ama suan ağrısı yok cok şükür gece Uyuyor artik gunduzde Uyuyor emerken. Suan uyudu memeyi birakti kucagimda Uyuyor. yatagina, yatagima,koltuğa nereye yatirsam Uyaniyor.derin uykuya geçemiyor

Tüm bunların sebebi kopile eğitimsizlik değilmi çözüm anne babanın elinden alınması olmamalı toplumca eğitim tek çıkış yoluuu
Doğru söylüyorsun asumancim ama bu toplumu eğitinceye kadar bu eğitimsiz ailelerin çocuklarıda psikopat olup çıkıyor.
Tabiki her çocuğun yeri ailesinin yanı olmalı
Hiç kimse insanın ailesi gibi olmaz
Olmazda eğitimsiz ailelerin çocuklarıda ziyan olup hem ailesinin hem toplumun başına bela oluyor
Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Canım kuzucugun her ne rahatsızlığı varsa Rabbim acil şifalar versin

Hiç bir sorun olmaz çok rahat içebilirsin burcu
Bonus soguk su dimi yaptigin?

Benim zayifladigim dönemde plates hocam önerdigi ve bana cok yarayan seyi paylasayim
Sabah cam 1 litre alacak şişe vs icine taze zencefil kucukb dograyip, ustune yarim limon hafif sıkıp sulu bırakıp kabukları ile onuda dograyip ustune sicak su döküp ıyice ilinana kadar bekleyip gun içinde içiyordum ben bunu yaptığım dönemde hep yağdan verdim.

Şimdi zencefil sutu azaltiyor diye yapmiyorum

Ben hiç bi besinin sütü azalttığını bilmiyorum. Kulaktan dolma bişeymi dr bilgisimi bu? Sıcak suda olur tabiki öylede yapılıyo.

Canim karni tok alti temizse uyur aslinda ama bazi bebekler boyle iste naparsan yap uykuyu sevmiyo rahatsizligindan bahsetmissin nedir rahatsizligi belki nuksetmistir

Canım benim kızım 4100 kg 54 cm doğdu ve benim ilk doğumumdu ve normal doğum yaptım

Esim kızımizi gördükten bir süre sonra sag kolunun üst kısmıni
hareket ettirmedigini ve vucuduna yapışık tuttuğunu söyledi ben once yok bir sey dedim, evham yapma dedim.ama bende gözlemleyince farkettim. 2 gün kanamam cok olduğundan hastanede kaldim. Ve kizim surekli ağlıyordu. Bu 2 gunde kolundaki durumu hemsire ve doktorlara söyledik ancak bir sorun olmadığını söylediler.
Eve geldik ama surekli ağlıyordu. Ertesi gun acile gittik yine bisi yok dediler. 5. Gün kontrolu vardı gittik doktora yine soledik yok bisi dedi ama bu süreçte hep ağlıyor ve uyumuyordu.

Doktor tartinca yarim kiloya yakin kilo verdiğini gördü bu nedenle tahliller ve akciğer filmi istedi. Kan degerleri sodyum vs yükselmiş bunun nedeninin beslenememesi dendi ama sutum vardi ve emiyordu, huzursuzlugundan ve bana verilen ilaçlarin süte gecmis oldugundan diye dusunuyorum
neredeyse vucut bu kadar kilo kaybettiği icin olecekmis. Ayrıca akciğer filminde tesadüf eseri gorulen sag köprücuk kemiği kırılmış.
Yani bir sürü doktorun birsey yok
demesi ihmalmis ve çocuğumu apa
r topar yogun bakıma yatırdılar. 5 gun kaldi ve sıvı takviyesi verilerek hayata döndü. Ve kırığın sinirleri zedelemesi oldugunu ve hasarin kalici olabileceği söylendi. Ozamandan beri fizik tedaviye gidiyor cok şükür cok gelisme var umarım hic hasar kalmaz

Bu kadar detayli yazmamın nedeni böyle bir durumla karşılaşma ihtimaliniz icin 3900 ve üstü normal dogumlarda cok yuksekmis kirik olmasi buna ve defalar söylememize ragmen gereken sekilde muayne edilmediğinden nerdeyse kaybedecektik

Bizim maalesef sinirleri zedelenmesi sıkınrti yoksa kirik iyileşti suan ağrısı yok . Sizden tamamen iyileşmesi Icin dua istiyorum arkadaşlar..

Cnm ender saraç tan tvde duydum hatta 2 gun yapmıştim azalma oldu sanki biraktim. Zencefil nane bunlarin kurutucu etkisi varmis
Yaa bende öğrenmiş oldum sayende bebeğine çok geçmiş olsun. Yok yere sezeryan olduğu gibi yok yere normal doğumda çok oluyo. Bi kere büyük çocuk zaten sezeryan sebebidir. Annende benim doğumumda gidiyomuş az daha ama normal doğum takıntılı dr acil ameliyata almamış.
Atlatmışşınız inş ilerdede hiç bi sıkıntı olmaz tamamen düzrlir. Huysuzluğu uykusuzluktandır büyük ihtimal. Emen her bebek memeyle dalıyo uykuya dalmada sorun yok sorun uykuyu devam ettirmek. Emzik almıyosa memeden alınca uyanır ağlar sallayabilirsin hafiften. Hep bir oyuncak kıyafet yada battaniyeyle falan uyut onu görünce uykuyu algılıyo. Birde dinlemesi için ninni müzik vs olabilir uyuduğu yerde kısık sesle.

Selamun aleykum
Yeni geldim eve vi yemek koydum oturdum yeni cok yoruldum sanirsamda basim agriyacak boyndan giriyor ilac alicma ben
Beslenme de berbatti tabagima alip yemedim ama masa hazırlarken servis yaparken durmadan yedim yarın hic tartilmak istemiyorum (kızmazsanız)

burcu1983 canim kuzuna gecmis olsun rabbim hic yasanmamis gibi etsin insallah o ol desin yeterki benim oglumda 4 .150 dogdu boyu da 57 cm di ama sukur sorjn olmadı

Maydonoz kuru
Sabah 7 zeytin 2 kk peynir salata lik 1 tk fistik ezme siyah cay
turk kahve
3 minik parca kizarmis tavuk
En az 10 cilek fazlasida olabilir
2 kupa yesil cay
Ton balikli salata 1 dilim ekmek
Yarim armut
1.5 lt su
Benden bu kadar sabaha gorcez

Birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…