Eti karam mı yoksa :) afiyet olsun ne zaman yedin kahvaltıda ekmek yok mu ?He birde iyi bir kacamagim var bitter cukulatali gofret
Yaa bende öğrenmiş oldum sayende bebeğine çok geçmiş olsun. Yok yere sezeryan olduğu gibi yok yere normal doğumda çok oluyo. Bi kere büyük çocuk zaten sezeryan sebebidir. Annende benim doğumumda gidiyomuş az daha ama normal doğum takıntılı dr acil ameliyata almamış.
Atlatmışşınız inş ilerdede hiç bi sıkıntı olmaz tamamen düzrlir. Huysuzluğu uykusuzluktandır büyük ihtimal. Emen her bebek memeyle dalıyo uykuya dalmada sorun yok sorun uykuyu devam ettirmek. Emzik almıyosa memeden alınca uyanır ağlar sallayabilirsin hafiften. Hep bir oyuncak kıyafet yada battaniyeyle falan uyut onu görünce uykuyu algılıyo. Birde dinlemesi için ninni müzik vs olabilir uyuduğu yerde kısık sesle.
Yawww vurma aptala çevirdin çok akılı bişey değilim zateen :)))He yulafmis diyip gormezden gelicemizi zannetme
Selamun aleykümSelamun aleykum
Yeni geldim eve vi yemek koydum oturdum yeni cok yoruldum sanirsamda basim agriyacak boyndan giriyor ilac alicma ben
Beslenme de berbatti tabagima alip yemedim ama masa hazırlarken servis yaparken durmadan yedim yarın hic tartilmak istemiyorum (kızmazsanız)
burcu1983 canim kuzuna gecmis olsun rabbim hic yasanmamis gibi etsin insallah o ol desin yeterki benim oglumda 4 .150 dogdu boyu da 57 cm di ama sukur sorjn olmadı
Eti karam mı yoksa :) afiyet olsun ne zaman yedin kahvaltıda ekmek yok mu ?
Bende yediklerimi yazayım
Kahvaltıda : 2 adet yulaf kepekli krep
Peynir,zeytin, salatalık ,domates taze nane ve maydanoz
ara: 3 adet ceviz + sütlü neskafe
ara: bir salatalık
Akşam yulaf la yaptığım bir tatlı 2 kase :))
Canım çok tatlı istedi dayanamadım yaptım perşembe akşamı uygun olmadı ama...
Gün içinde de detoks suyunu içtim çok güzel tam bir yaz içeceği insanı ferahlatıyor bu akşamla beraber bu yaz fırsat buldukça yapıcam galiba ...
Yawww vurma aptala çevirdin çok akılı bişey değilim zateen :)))
Hele bir tarif sor lazım olunca yaparsın bak :)))
Tesekkur ederim baharnaz, insallah tamamen geçerBurcu geçmis olsun yavruna
Sağol canım. Benim dogum aslinda cok kısa surede oldu ben sancilarim başladı hastaneye gittim yatisim yapildi 1 saat sonra doktorum geldi yarim saat sonra dogum hanedeydim. Eşim lavaboya gitmis gelmis doğurduğumi söylemişler uzun sürse dedigin riskte varHayırlı akşamlar
burcu1983 gecmış olsun benim yegenım de 4 kilodan fazla doğdu normal doğumla o da solunum problemi yaşamıştı
İnşallah tamamen geçmiştir probleminiz
Ben bugün de yürüdüm :) yemek işini de 6 olmadan hallettik
Yarın inşallah hepimiz eksi görürüz
canim cok gecmis olsun alindsa bizler cocuklarimizi iyi okuyoruz ama sanirim doktorlar evham yaptigimizi dusunup dikkate almiyolar neyseki simdi kucaginda bebegin Rabbim sifasini versin insallahCanım benim kızım 4100 kg 54 cm doğdu ve benim ilk doğumumdu ve normal doğum yaptım
Esim kızımizi gördükten bir süre sonra sag kolunun üst kısmıni
hareket ettirmedigini ve vucuduna yapışık tuttuğunu söyledi ben once yok bir sey dedim, evham yapma dedim.ama bende gözlemleyince farkettim. 2 gün kanamam cok olduğundan hastanede kaldim. Ve kizim surekli ağlıyordu. Bu 2 gunde kolundaki durumu hemsire ve doktorlara söyledik ancak bir sorun olmadığını söylediler.
Eve geldik ama surekli ağlıyordu. Ertesi gun acile gittik yine bisi yok dediler. 5. Gün kontrolu vardı gittik doktora yine soledik yok bisi dedi ama bu süreçte hep ağlıyor ve uyumuyordu.
Doktor tartinca yarim kiloya yakin kilo verdiğini gördü bu nedenle tahliller ve akciğer filmi istedi. Kan degerleri sodyum vs yükselmiş bunun nedeninin beslenememesi dendi ama sutum vardi ve emiyordu, huzursuzlugundan ve bana verilen ilaçlarin süte gecmis oldugundan diye dusunuyorum
neredeyse vucut bu kadar kilo kaybettiği icin olecekmis. Ayrıca akciğer filminde tesadüf eseri gorulen sag köprücuk kemiği kırılmış.
Yani bir sürü doktorun birsey yok
demesi ihmalmis ve çocuğumu apa
r topar yogun bakıma yatırdılar. 5 gun kaldi ve sıvı takviyesi verilerek hayata döndü. Ve kırığın sinirleri zedelemesi oldugunu ve hasarin kalici olabileceği söylendi. Ozamandan beri fizik tedaviye gidiyor cok şükür cok gelisme var umarım hic hasar kalmaz
Bu kadar detayli yazmamın nedeni böyle bir durumla karşılaşma ihtimaliniz icin 3900 ve üstü normal dogumlarda cok yuksekmis kirik olmasi buna ve defalar söylememize ragmen gereken sekilde muayne edilmediğinden nerdeyse kaybedecektik
Bizim maalesef sinirleri zedelenmesi sıkınrti yoksa kirik iyileşti suan ağrısı yok . Sizden tamamen iyileşmesi Icin dua istiyorum arkadaşlar..
HoşgeldinGerrrrgin bonus geldi haaanııımmmm
Niyekineee :))))Gerrrrgin bonus geldi haaanııımmmm
Kolay gelsin kafan güzel demek adaşProje ödevi yapıyorum zaten ellerim uhu içinde kaldı sigara molasına mutfağa kaçtım uhu çok güzel kokuyor
Adaş çok güzel meyvalı soda yada meyva suyu gibiii tam yaz içeceği kızıma tadına bak istersen meyva suyu yaptım dedim içmedi ödev bitsin yarının suyunu yapayımNanem yok benim yarın alayım ben de detoks suyu yapmalıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?