Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 2servis kaşığı Şehriye salatası
saat 2buçukta 2kase mantı aralarda buçuk kraker ile kek.akşam yemek yemedim çay ile atıştırma olur diye çay yapmistim bir şeye kızdım hiç içmeden döktüm çayı.inşallah bir şey yemeden yatarm

Bende yediklerimi yazayım

Kahvaltıda : 2 adet yulaf kepekli krep
Peynir,zeytin, salatalık ,domates taze nane ve maydanoz

ara: 3 adet ceviz + sütlü neskafe

ara: bir salatalık

Akşam yulaf la yaptığım bir tatlı 2 kase :))

Canım çok tatlı istedi dayanamadım yaptım perşembe akşamı uygun olmadı ama...

Gün içinde de detoks suyunu içtim çok güzel tam bir yaz içeceği insanı ferahlatıyor bu akşamla beraber bu yaz fırsat buldukça yapıcam galiba ...

Canım çok tesekkurler
Aslında bizde doktorda öncelik bebek ve benim sağlıgimin el vermesi durumunda normal dogum istedik diretmedik. Kilosu birden artti ama bu kadar tahmin etmedi doktor 3800 ölçüyordu ama yanilma payını düşünerek karnım cok büyük olmadığından daha azdir demişti.
Benim daha once kol ameliyatimda dikislerim 3 ay ıyilesmedi dikiş
tutmuyor hem bu nedenle hemde
bebek ve anne için faydalı olmasi
nedeniyle normal dogum istedik
Olacağı varmış tabi Allahın takdiri.
Insallah hasar kalmaz. Biz burdaki sıkıntimiz bu kiloda doğan bebeklere yapılması gereken kontrol yapılmadığı gibi bizim sorun oldugunu soylememizide dikkate almadılar tesadüf eseri röntgende çıkmasa ve tedavisi erken baslamasa idi kalici olmasi daha yüksekti

Maalesef emzik almiyor pek. Dediklerini dikkate alacağım cnm önerilerin Icin tesekkur ederim

Se
Selamun aleyküm
Çok sagol Hayriyecim Allah razi olsun güzel duan Icin.
Senin ılk dogummuydu cnm oğlan

Eti karam mı yoksa :) afiyet olsun ne zaman yedin kahvaltıda ekmek yok mu ?

Yawww vurma aptala çevirdin çok akılı bişey değilim zateen :)))

Hele bir tarif sor lazım olunca yaparsın bak :)))

Yoohhh sormam sormam sen bana özele tarif atarsin

Bu kadar niye alintiyaptiysam anlamadim ama
Parmaklar etli dolma gibi ekran kucuk birde altina ustune sagina soluna reklam dösüyolar birde aksam olunca bu gözler gidiyo ehh kizlar anlayin şu küçucük yere ekrana derdimi anlatacam yazacam derken dokunup duruyorum
Affiniza

Sağol canım. Benim dogum aslinda cok kısa surede oldu ben sancilarim başladı hastaneye gittim yatisim yapildi 1 saat sonra doktorum geldi yarim saat sonra dogum hanedeydim. Eşim lavaboya gitmis gelmis doğurduğumi söylemişler uzun sürse dedigin riskte var

canim cok gecmis olsun alindsa bizler cocuklarimizi iyi okuyoruz ama sanirim doktorlar evham yaptigimizi dusunup dikkate almiyolar neyseki simdi kucaginda bebegin Rabbim sifasini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…