Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus ne oldu ki
Hangi birini anlatim yeliz elif çok ağlıyo beyin kalmadı bende. Öbürüde gün içinde herşeye zırlıyo öte git desem babaaaaa diye bsşlıyo sonra ben bağıran kızan anne oluyorum....

Diyet zor canım şuurszca yemk istiyo kenfimi tutuyorm buda ayrı rahatsız ediyo.

Çocuklar yetmiyo birde büyük var ki onun lafı hepsinden beter. Çok hırs yaptım kilomu verip yapıştırcam herkesin suratına.

Hırsıma isteğime ragmen açım bu üzüyo beni hep sinirden oluyo

Sakin sakin ne mutlu sana fazla bişey yememişsin bir büyük bardak su iç yada çok açsan bir bardak süte tarçın kat iç toklukta verir öpim geçsin

canim cok gecmis olsun alindsa bizler cocuklarimizi iyi okuyoruz ama sanirim doktorlar evham yaptigimizi dusunup dikkate almiyolar neyseki simdi kucaginda bebegin Rabbim sifasini versin insallah
sagool canım. Allah hepimizin evlatlarini beterinden korusun. Onları bize bağışlasın

Ne yedin içtin bonus öt bakalım

Sabah....2 yumurta 1 küçük tost

Ara... kayısı çekirdeği+ceviz+dut kurusu+pestilden oluşan karışık bir tabak ve çilekli su

Öğlen....5 kaşık semizotu, 2 dilim kadar çavdar, doymayıp yarım paket eti form 6 zeytin azcuk peynir

Ara....4 tane büyük çilekle vanilya ile yapılmış çilekli süt 1 buçuk bardak, azda leblebi

Akşam... 1 kase bulgurlu çorba, 4 kaşık bakla, 1 dilim ekmek

Yoğurt kürü

60 dk yürüyüş, 2 buçuk litre su. Dahada içiyorum

Bonus Allah yardimcin Olsun.. insan canı sıkılınca yemek istiyor evet bende 127 kilo oyle oldum . Ama gördümki yemek yiyip kilo almak bana yeni ve daha büyük dertler getirmiş

Lutfen cok aç kalmadan sık ve az. Seyler ye. Çok aç kalırsan dayanamazsin

Bugün 16:30 kizi aldim yurrumeye ciktim bir uyudu bu sefer arabada o uyuyor diye yürümeye devam ettim 1,5 saatten fazla yürüdüm bide sonra markette dolandım eve geri yürüdüm.tabi kızla hizli yürümek mumkun değil ama buda yeter
Suan ayaklarim agriyor ama mutluyum:)

Bugün yediklerim
07:10 1 kase musli

12:30 1 has. Yumurta, domates,yeşillik, 6 zeytin,2 kaşık lor,1 ceviz,1 parca beyaz peynir, 1 ceviz, 2 dilim cav ekmek

16:20 1 muz

18:10 1 avuç cig kuruyemis

19:30 6-7 kucuk erik

21:30 1 kase corba, 1 tabak ıspanak yemegi, yogurt , 2 dilim cav ekmek

1,5 saatten fazla yuruyus
3 litre su 4 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…