- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bu kurtulmuş halimiz miii niye ödevmiydi canınız mı istedi ayıcık yapmakBiz kurtulduk artık projelerden ama geçen hafta eski coraptan ayıcık yaptık biz de
Biyoloji öğretmeni atık maddeleri değerlendirme ödevi vermiş biz de babamızın çorabını kestikBu kurtulmuş halimiz miii niye ödevmiydi canınız mı istedi ayıcık yapmak
Bu kurtulmuş halimiz miii niye ödevmiydi canınız mı istedi ayıcık yapmak
Bak sen evde başka çorap mı yoktu sankiii Allah bilir adamın haberide yoktur eşyalarından ayı yaptığınızdan :))))Biyoloji öğretmeni atık maddeleri değerlendirme ödevi vermiş biz de babamızın çorabını kestik
Haberi yok tabii :)Bak sen evde başka çorap mı yoktu sankiii Allah bilir adamın haberide yoktur eşyalarından ayı yaptığınızdan :))))
Hangi birini anlatim yeliz elif çok ağlıyo beyin kalmadı bende. Öbürüde gün içinde herşeye zırlıyo öte git desem babaaaaa diye bsşlıyo sonra ben bağıran kızan anne oluyorum....Bonus ne oldu ki
Hangi birini anlatim yeliz elif çok ağlıyo beyin kalmadı bende. Öbürüde gün içinde herşeye zırlıyo öte git desem babaaaaa diye bsşlıyo sonra ben bağıran kızan anne oluyorum....
Diyet zor canım şuurszca yemk istiyo kenfimi tutuyorm buda ayrı rahatsız ediyo.
Çocuklar yetmiyo birde büyük var ki onun lafı hepsinden beter. Çok hırs yaptım kilomu verip yapıştırcam herkesin suratına.
Hırsıma isteğime ragmen açım bu üzüyo beni hep sinirden oluyo
sagool canım. Allah hepimizin evlatlarini beterinden korusun. Onları bize bağışlasıncanim cok gecmis olsun alindsa bizler cocuklarimizi iyi okuyoruz ama sanirim doktorlar evham yaptigimizi dusunup dikkate almiyolar neyseki simdi kucaginda bebegin Rabbim sifasini versin insallah
He böyle sevin beni işte :)) süte gerek yok yoğurt kürü yedim. Sürahide su var bitirmeye çalışıyorum.Sakin sakin ne mutlu sana fazla bişey yememişsin bir büyük bardak su iç yada çok açsan bir bardak süte tarçın kat iç toklukta verir öpim geçsin
Tamam bizede ödev olarak lazım olduğunda sorarız size bizimkininde çorabı çok , çok güzel ayı olaar :)))Haberi yok tabii :)
Çorabı çoktur farketmez bile
Detoks suyun bittimi ?He böyle sevin beni işte :)) süte gerek yok yoğurt kürü yedim. Sürahide su var bitirmeye çalışıyorum.
Detoks suyun bittimi ?
Bonus Allah yardimcin Olsun.. insan canı sıkılınca yemek istiyor evet bende 127 kilo oyle oldum . Ama gördümki yemek yiyip kilo almak bana yeni ve daha büyük dertler getirmişHangi birini anlatim yeliz elif çok ağlıyo beyin kalmadı bende. Öbürüde gün içinde herşeye zırlıyo öte git desem babaaaaa diye bsşlıyo sonra ben bağıran kızan anne oluyorum....
Diyet zor canım şuurszca yemk istiyo kenfimi tutuyorm buda ayrı rahatsız ediyo.
Çocuklar yetmiyo birde büyük var ki onun lafı hepsinden beter. Çok hırs yaptım kilomu verip yapıştırcam herkesin suratına.
Hırsıma isteğime ragmen açım bu üzüyo beni hep sinirden oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?