Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah aplammmm :Saruboceq:bu hafta bakalım ne çıkacak merakla bekliyom bakalımm delikafadulden bu haftada kendime inanıyorum inşallah bu seferde 100 grla kalmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hakketten aplammm yaaa ağzından aldın valla okurcuğumuz gelmiyor bu ara yaa oda süper kilo veriyordu ve bizide motive edyordu nirde acebaCADIARZU

bizüm takumun liderü yok aplam geliyon kapıyı bile vurmana gerek kalmadan diyon ki bende kilo vermek istiyom bizde sana sıkışıp yer açıyozz sırnaşık şey hoşgeldiiiiiinnn opuyorumnanaktan

ya hatuşlarr napaysınız kimsecikler yokmu saatlerdir yoksam ben yanlış yere mi yazıyorumCADIARZU ben ne diceem ya şı lahananı ucundan bizdemi tutsak acaba yahuuu ne dersiniz :lepi: bir hafta fazla zorlamıcam sizleri söz yerimseniben

bende 70 kiloyum istiyorumki 60 olayim ama nasil yapicam diyet yapabilirmiyim yapamazmiyim cesaretim yok bende destek bekliyorum:içelim:

bende 70 kiloyum istiyorumki 60 olayim ama nasil yapicam diyet yapabilirmiyim yapamazmiyim cesaretim yok bende destek bekliyorum:içelim:

gel anacım sanada yer var burda güzel dostluklar v destek var burda kaydirigubbakcemile2aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza..
a.s.

diilencii, başarılar dilerim..
Sınav zamanı çok katı diyet uygulama..herşeyden ye ama azar azar..

Sonra algılama sorunu yaşarsın,yani bende öyle oluyor..bişey dediklerinde anlamıyorum,böööle bakıyom,mel mel..:)))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sağolsun nur canım benim söylemiş size kafamı toparlamaya dinlenmeye çok ihtiyacım var.

Sınavım var cumartesi günü onun için soru çıkarıcam diye açtım pc yi bi süre gelemiycem.

Diyetimi bozmadım yürüyüşe başlıycam bugün inşallah kendimi gerçek anlamda yenilemem lazım öyle sözler duydumki Rabbimden sadece onları unutmayı ve söyleyeni utandırmasını istiyorum.

Son çırpınışlar...Ya sağlamlaştırıp dengede tutucaz ya da bu yuvaya benzeyen huzursuz yapıyı yıkıcaz...Yıkılmasın ayakta kalsın istiyorum..elimden geleni yapıcam.

Fırsatım olursa kilo verebilirsem ulaşırım size inşallah kendinize çok iyi bakın yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.

Hepinizi çok seviyorum.

Listeyi birinize mail göndersem ama hanginize

citole gönderiyorum o bakar ilgilenir inşallah.

Son düzenleme:
Canım Allah huzur ve kolaylıklar evrsin...Gönlünü feraha çıkartsın inşallah.....

bonuscum canım benim Allah yar ve yardımcın olsun ne yaşadın bilmiyorum ama seni çok çok iyi anlayabiliyorum çünki bende geçtim bu dönemden dilerim başarırsın senin için hayırlısı neyse onu göstersin Rabbim dualarım seninle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay ekim sen malatyalımısın hemşom:) ee benim annem yeşilyurtlu:)) hala da akrabalar ordadır.a.s

hemşeri çıktık gülüm, biz merkezindeniz, ama çocukluğum istanbulda geçti sonra malatyaya gittik, birkaç sene sonrada başka şehre babamın memuriyeti yüzünden gittik malatyada topu topu 8 sene kaldım sonra da evlenince o şehir senin bu ilçe benim geziyoruz

:roflol: benim ki normal kocaymış he he he sen çok yaşa emi

Listeyi birinize mail göndersem ama hanginize

citole gönderiyorum o bakar ilgilenir inşallah.

çogu ewlilikte kilo sorun oluyorr
boşanmalara bile gidiyor ( cinsellik büyük önem bu durumda... beyfendiler kendi yaglı vucutlarına bakmıyorlarr.. hanımını begenmiyor istek duymadıgını sölüyor...
aslında buda önemli insanın eşine hitap etmesi gerek ama

kilo yüzünden onur kırıcı
davranması da çok acı
şükürki benim eşim kilo seviyo buyüzden hiç problem yaşamadık
çok kızdıgında dile getirdigi zamanlarda oluyo ama
bonuss üzgünümm inann mutlulugunu isterim, tüm arkadaşlarımında buurdaki

ewdeki huzur zenginlik budur diye bir reklam vardı
,hakkaten öylee

eşinee hitapp et
onların ne sevdigi nasıl sevdigi önemli
bir ömür geçeceksee
huzurlu geçsin mutlu geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…