Oyyyyyy ben o kollardan hiç ayrılmak istemem ama sonra.Yatar durururum.......
Bu arada 200 gr ı beğenmemezlik etmeyelim cancağızım....100-200 gidiyor ne güzel.Bakarsın yarın öbürgün 2000 olmuş.Ne harika olur....
Merhaba arkadaşlar, umarım bu ablanızıda aranıza kabul edersiniz. Geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı almış olduğum kemoterapi ve hala kullanmakta olduğum ilaçlar dan dolayı 92 kilo oldum. işiminde masa başı olması kilo vermemi güçleştiriyor.Paylaşımlarınız bana yol gösterecektir eminim.Takım liderine sesleniyorum: davetinizi bekliyorum!!!...
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
bende 70 kiloyum istiyorumki 60 olayim ama nasil yapicam diyet yapabilirmiyim yapamazmiyim cesaretim yok bende destek bekliyorum:içelim:
Merhaba arkadaşlar, umarım bu ablanızıda aranıza kabul edersiniz. Geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı almış olduğum kemoterapi ve hala kullanmakta olduğum ilaçlar dan dolayı 92 kilo oldum. işiminde masa başı olması kilo vermemi güçleştiriyor.Paylaşımlarınız bana yol gösterecektir eminim.Takım liderine sesleniyorum: davetinizi bekliyorum!!!...
Günaydın kızlar sağolsun nur canım benim söylemiş size kafamı toparlamaya dinlenmeye çok ihtiyacım var.
Sınavım var cumartesi günü onun için soru çıkarıcam diye açtım pc yi bi süre gelemiycem.
Diyetimi bozmadım yürüyüşe başlıycam bugün inşallah kendimi gerçek anlamda yenilemem lazım öyle sözler duydumki Rabbimden sadece onları unutmayı ve söyleyeni utandırmasını istiyorum.
Son çırpınışlar...Ya sağlamlaştırıp dengede tutucaz ya da bu yuvaya benzeyen huzursuz yapıyı yıkıcaz...Yıkılmasın ayakta kalsın istiyorum..elimden geleni yapıcam.
Fırsatım olursa kilo verebilirsem ulaşırım size inşallah kendinize çok iyi bakın yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim.
Hepinizi çok seviyorum.
ay ekim sen malatyalımısın hemşom:) ee benim annem yeşilyurtlu:)) hala da akrabalar ordadır.a.s
patronlarımdan biri malatya pötürgelikaydirigubbakcemile3
MEŞHUR ISPANAK YEMEĞİ İLE KOCA TESTİ
Kadın akşam işten çıkar
Çocuğu yuvadan alır
Markete geçer ıspanak alır
Koştura koştura eve döner
Çocuğu soyar elini yüzünü yıkar
Kendi üstünü değiştirir
Mutfağa koşar
Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına
cevap verir.
Bi yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz
ıspanak olmaz
Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz
ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam
olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt
dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek içinbahane arayan koca ,ama bi yandan davicdanı sızlayan koca..)
3)Aradığınzı numaraya şu anda ulaşılamıyor........(İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ('kazma' tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ('kalas' tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) tamam alırım başka bişey lazım mı? ( Normal koca)
8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca)
kızlar buna bayıldım ıspanak faydalı bir sebze biliyordum başka ne işlere yarıyormuş :roflol::roflol::roflol:
Listeyi birinize mail göndersem ama hanginize
citole gönderiyorum o bakar ilgilenir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?