- 21 Haziran 2015
- 12
- 29
- 8
- 34
Hosbulduk nerden baslamaliyimCok dogru yerdesin
hosgeldin
geçmiş olsun hayriye diş çokzor ve aağrılıoluyo raRabbim yardimci olsunDisciden geldim cook agridi busefer
Okuyamadin gelecem insallah evi toparlamam lazım optum hepinizi
evet igne daha etkili direk kana karisiyor elim mahkum vurdurcam artikMutlu haftasonları dilerim hepimize
Esracan benim de ferritin 3 lerde ilaçla çıkmıyor iğneye devam et sen azcık iyi hissedince bırakma ama ilaçları depolar dolana kadar kullan yoksa bir faydası olmuyor
Geçmiş olsun kolay gelsin hayriyecim
Gecmis olsun hayriyecim.
Sağol bonusum bundan sonra ugramaya çalışıcam inşallahgeçmiş olsun hayriye diş çokzor ve aağrılıoluyo raRabbim yardimci olsun
QUOTE="Bonus, post: 46086267, member: 29950"]Bulutcan bak ben 1 senedir 2 kilo verdim 5 kilo aldim. Hangi yuzle ne demek oyle biz birbirimize destegiz burda kilo vermesen bile bize karsi yapilmis bir hata yokki oyle seyler dusunmeden gel.
Sagol yeliz kolay gelsin sanada tuvalet egitimi zor malum donem iyi olmus bence odemde gider onla insallahSelam kizlar
Bende malum doneme girdim kac aydir dogru duzgun olamiyordum bu sefer inlarin acisi da cikiyo sanirim
E kizlar da evde bidigin tuvalet egitimi devam ediyo benim hic bi is yapasim yok kitap okusam aksama kadar kimse bana ellemese keske birsuru camasir katladim sabahtan beri bi postada astim yazliklari cikardim oyle iste...
Hayriye gecmis olsun canim
Sağol bonusum bundan sonra ugramaya çalışıcam inşallahgeçmiş olsun hayriye diş çokzor ve aağrılıoluyo raRabbim yardimci olsun
QUOTE="Bonus, post: 46086267, member: 29950"]Bulutcan bak ben 1 senedir 2 kilo verdim 5 kilo aldim. Hangi yuzle ne demek oyle biz birbirimize destegiz burda kilo vermesen bile bize karsi yapilmis bir hata yokki oyle seyler dusunmeden gel.
Masallah asum 2 saat yurudun yorulmadınmi tekrar cıkacan benim parmagimi kıpırdatmayı istemiyorBen bugün hiç bir iş yapmadım kahvaltı felan da yapmadım kızım yarım tost bırakmış onu yedim bikaç bişeyler de attım ağzıma elime ne gectiyse
Evde kimse yoktu çıktım 2 saat yürüdüm geldim çok sıcak bugün bir dus aldım birazdan tekrar çıkacağım
Bonus kişisi bizımlasın.. cilekli suyunu deniicim tabularimi yikip :)
Burcu hosgeldin yeniden.. bebegin hayirli ugurlu saglikli olsun..
zeynepcim daha iyisindir umarim.
Dafi halanin gelinini islak odunla dovmek gecti icimden..cok vahsi gordum kendimi..
nur selam sana..
Herkeşlere sevgiler opucukler..
evet ilk oglum kiloluydu 2. Normal kiloluydu ama oda son zaman icime cisini yapmıs acil sezeryana aldılar
Hayriyecim senin basarabilecegine inanıyorum, inşaallah olacak bu sefer hep birlikte zayiflayacagiz:)Selamun aleykum
Mutlu bir hafta sonu olsun insallah
Aksam basari topiginde dolaniyordum bir yazi okudu
m 13 ayda 54 kiloydu heralde okurkun cok duygulandim masallah ne kadar guzel vermis biz neden yapamiyoruz dedim milelet kurtulmus bi bakin gercekten cok basarili
Bende niyet ettim 5000.kez az yemeye insallah bu sefer olsun artik
Yeme bonus yeme kendini dusunuyorsan yemeAyyy o kadar yoruldum ama 10 metre yuruyemeden eve geldim. Tebrikler bonus cayla kurabiye ve kuruvasanda yedin bi kez daha tebrikler.
Bunyem oyle zorluyoki su an beni evde bisey yoktu bi hazir corba yaptim ama aklimda baska seyler var. Su an yersem kendime olan saygim gidicek yemeden yazim dedim ins faydasi olur. Cok celiskideyim hem deli gibi yemek hemde yememek istiyorum.
Tam açlığın en çok hissedildiği saatler keyif aldığım sağlıklı bir atıştırmalık yapsan açlığını bastırırmı bende kuafördeyim şimdi çıkmadan evde bir muz bir bardak kefir içtim akşam muama kardeşim bizi burdan alıp dışarı çıkartıcak herhalde büyük ihtimal büyük çekmeceye gideriz. Sabahda kuzenim vardı kahvaltıda geç ve fazla şey yedim ...Ayyy o kadar yoruldum ama 10 metre yuruyemeden eve geldim. Tebrikler bonus cayla kurabiye ve kuruvasanda yedin bi kez daha tebrikler.
Bunyem oyle zorluyoki su an beni evde bisey yoktu bi hazir corba yaptim ama aklimda baska seyler var. Su an yersem kendime olan saygim gidicek yemeden yazim dedim ins faydasi olur. Cok celiskideyim hem deli gibi yemek hemde yememek istiyorum.
Yulafi cogu kisi begenmez ama bende cok begenirim ben tatlan!asi icin tarcin koyuyorum bana yetiyo tadi bazen elma rendeliyorum simdi cilekte var super olur onunla da kakao koyarakta yemistim oda cok lezzetliydi4 5 kaşık nesfit benide doyurmuyor evde varsa bir muz doğra biraz nesfit sütle tatlı gibi olur sana kakaoda katabilirsin ...
Geçen ben yulaflı tatlı yaptım ama şeker katmadım sadece kakaoyu fazla kaçırdım diye acı olmuştu bir kaşık bala tatlandırdım
Evet aynen elmalı ve tarçınlı çok güzel oluyor nesfit gibi karışımlıda değil 3 kaşık yulaf yetiyor içinede 2 ceviz tabi ben yulafı yediğim zaman ekmekten sayıyorum ...Yulafi cogu kisi begenmez ama bende cok begenirim ben tatlan!asi icin tarcin koyuyorum bana yetiyo tadi bazen elma rendeliyorum simdi cilekte var super olur onunla da kakao koyarakta yemistim oda cok lezzetliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?