Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Disciden geldim cook agridi busefer
Okuyamadin gelecem insallah evi toparlamam lazım optum hepinizi
geçmiş olsun hayriye diş çokzor ve aağrılıoluyo raRabbim yardimci olsun
QUOTE="Bonus, post: 46086267, member: 29950"]Bulutcan bak ben 1 senedir 2 kilo verdim 5 kilo aldim. Hangi yuzle ne demek oyle biz birbirimize destegiz burda kilo vermesen bile bize karsi yapilmis bir hata yokki oyle seyler dusunmeden gel.[/QUOTE]
Sağol bonusum bundan sonra ugramaya çalışıcam inşallah

Mutlu haftasonları dilerim hepimize
Esracan benim de ferritin 3 lerde ilaçla çıkmıyor iğneye devam et sen azcık iyi hissedince bırakma ama ilaçları depolar dolana kadar kullan yoksa bir faydası olmuyor
evet igne daha etkili direk kana karisiyor elim mahkum vurdurcam artik

asum bu ferritin ne oluyo merak ettim siz sorunca

Geçmiş olsun kolay gelsin hayriyecim

Gecmis olsun hayriyecim.

asum bu ferritin ne oluyo merak ettim siz sorunca[/QUOTE]

sağolun kızlar ilac aldım daha rahatım şükür biraz da evi topladım yeni oturdum utu car ama bugun yapamam heralde belki aksam yaparım yarında misafirlerim var gine yaz geldi isler gitgide artıyor tabi bizm kosusturmalarda hayirlisi
Bugun cikabilirsem yuruyuse gidic aksama hava ısındı kıpırtılar basladı icimde kilo vermek zorundayiz

Selam kizlar
Bende malum doneme girdim kac aydir dogru duzgun olamiyordum bu sefer inlarin acisi da cikiyo sanirim
E kizlar da evde bidigin tuvalet egitimi devam ediyo benim hic bi is yapasim yok kitap okusam aksama kadar kimse bana ellemese keske birsuru camasir katladim sabahtan beri bi postada astim yazliklari cikardim oyle iste...

Hayriye gecmis olsun canim

Sagol yeliz kolay gelsin sanada tuvalet egitimi zor malum donem iyi olmus bence odemde gider onla insallah

Selamun aleyküm güzeller
Bu gün benim kabul günü gibi oldu
Sabah kahvaltısında misafir vardı
Onlar gitti başka misafir geldi. Şimdi mutfakta kısır yapıyorlar bende fırsattan istifade hemen size yazıyorum
Sanırım akşam yemeği de kalabalıolacak
Ben kaçayım
Öpüldünüz

asum bu ferritin ne oluyo merak ettim siz sorunca[/QUOTE]
Ferritin vücuttaki demir depolari ile ilgili bir değer canım yanılmıyorsam yani demir eksikliginde en çok o değere bakmıştı da Dr ondan sordum canım

Ben bugün hiç bir iş yapmadım kahvaltı felan da yapmadım kızım yarım tost bırakmış onu yedim bikaç bişeyler de attım ağzıma elime ne gectiyse
Evde kimse yoktu çıktım 2 saat yürüdüm geldim çok sıcak bugün bir dus aldım birazdan tekrar çıkacağım

Masallah asum 2 saat yurudun yorulmadınmi tekrar cıkacan benim parmagimi kıpırdatmayı istemiyor

Hosbuldum Yena'cım. Amin canım
Rabbim hepimizin evlatlarina imanli, saglikli guzel ömür versin..

Hayriyecim senin basarabilecegine inanıyorum, inşaallah olacak bu sefer hep birlikte zayiflayacagiz:)

Ayyy o kadar yoruldum ama 10 metre yuruyemeden eve geldim. Tebrikler bonus cayla kurabiye ve kuruvasanda yedin bi kez daha tebrikler.

Bunyem oyle zorluyoki su an beni evde bisey yoktu bi hazir corba yaptim ama aklimda baska seyler var. Su an yersem kendime olan saygim gidicek yemeden yazim dedim ins faydasi olur. Cok celiskideyim hem deli gibi yemek hemde yememek istiyorum.

Yeme bonus yeme kendini dusunuyorsan yeme

Tam açlığın en çok hissedildiği saatler keyif aldığım sağlıklı bir atıştırmalık yapsan açlığını bastırırmı bende kuafördeyim şimdi çıkmadan evde bir muz bir bardak kefir içtim akşam muama kardeşim bizi burdan alıp dışarı çıkartıcak herhalde büyük ihtimal büyük çekmeceye gideriz. Sabahda kuzenim vardı kahvaltıda geç ve fazla şey yedim ...

Keloks almışsın alırken beni anmışsın evet bayağı bir geçmişte tatlı isteğimi kesin diye nesfit alıyordum şekerli onlar zaten bu ara yulaf ve yulaf ezmesi takılıyorum bakalım ..

Bende yediklerimi yazayim simdi

Sabah....sucuklu yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalik

Ogle....2 kepce kesme corbasi,1 tabak bezelye

Ara....yesil cay

Aksam....zeytinyagli kabak,makarna,yogurt,salata

Spor yapamadim yine su da 1 litre ictim bir bucuga tamamlarim yatana kadar insallah

Yulafi cogu kisi begenmez ama bende cok begenirim ben tatlan!asi icin tarcin koyuyorum bana yetiyo tadi bazen elma rendeliyorum simdi cilekte var super olur onunla da kakao koyarakta yemistim oda cok lezzetliydi

Yulafi cogu kisi begenmez ama bende cok begenirim ben tatlan!asi icin tarcin koyuyorum bana yetiyo tadi bazen elma rendeliyorum simdi cilekte var super olur onunla da kakao koyarakta yemistim oda cok lezzetliydi
Evet aynen elmalı ve tarçınlı çok güzel oluyor nesfit gibi karışımlıda değil 3 kaşık yulaf yetiyor içinede 2 ceviz tabi ben yulafı yediğim zaman ekmekten sayıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…