Oooh miiiis bravo vallahi sen bu saatden sonra iradelide olursun bakalım ben napıcam benim kızın karnı aç onu geçtim kardeşimde şimdi aç gelir ppooofffBen bugün hiç bir iş yapmadım kahvaltı felan da yapmadım kızım yarım tost bırakmış onu yedim bikaç bişeyler de attım ağzıma elime ne gectiyse
Evde kimse yoktu çıktım 2 saat yürüdüm geldim çok sıcak bugün bir dus aldım birazdan tekrar çıkacağım
Bozma tabi moralini yarin toparlarsin olur biter yol uzun illaki arada yola firlayanlar olucak bazen benzin bitecek ama en yakin benzinciler hep yanımizda (90+ ) diyetin disindaki dıs etkenleri de takmamaya calis bende bu ara gerginim ama takmamaya dusunmemeye calisiyorum biz hedefe odaklanalim gerisi teferruatCocuklara yedirirken bende corba ictim ama epeyce birazda gergindim kasik kasik ictim. Kremali corba kalorisi vardir cokca biliyorum. Sistimde zaten fazla oldugu asikar.
Bi daha bu ani yasamak istemiyorum daha fazla sabirli olmam gerek. Ters bi durumda siyirmamak icin. Sabir tesbihlerimi ceksem
Yazik gercekten bugun zinhim yemekle mesgul oldu hep ve yapamadigim yuruyusle. Dogal olarak mutlu olamadim.
Suclamaya girmiycem ama hatamin fatkindayim su saatten sonra ne yapabilirim telafi icin. Aslinda bi b... Yapamazsin diyesim varda demim.
8 bucktn sonra lesli yapabilirim belki bu telafi olur. Moral bozmak yok sadece gerginlikle hatalar yapiyorum.
Bu arada ben nesfit yerken yaninda muz ve 2 ceviz yiyorum yalniz basina doyurmaz tabi
Hic sorma bacim ya benimki kacti anneaneye babana diyecem artik yeter dedim dedesi gelmis hemen onla gitmis bende dayana miyorum sonrada pisman oluyorum ne dese batıyo hayırlısi dua edecez bacım onlara akıl fikir bizede sabır ihsan eylesin rabbim inşallahOfff hayriye bu oglanlari napicaz? Ters yada kotu davranisindan cok bunda benimde payimin olmasi canimi sıkıyo.
Ins duzelir.
Nesfit icinde dogru bende meyve aldigimda doyuyodum bir nebze
Canım alisinca da duramıyor insanMasallah asum 2 saat yurudun yorulmadınmi tekrar cıkacan benim parmagimi kıpırdatmayı istemiyor
iyi etmissin gulegule giy asum hayırdır neden canın sıkıldı kim üzdü zarif hatunuCanım alisinca da duramıyor insan
Bugün azcık canım sıkkındı dışarı attım kendimi akşam üzeri yine yürüdüm 1 saat kadar azcık üst baş aldım kendime ama çok yoruldum gerçekten
Sağol canım daha iyileri sizlerin olsuniyi etmissin gulegule giy asum hayırdır neden canın sıkıldı kim üzdü zarif hatunu
Iyi aksamlar ben bugunlerde biraz yogunum oglumun detayli olarak ilk defa yapacagimiz 5 yas dogum gunu partisine hazirlik evde yapicaz aksamda havai fisek gosterisi istiyor gunduz evde kalabaluk olsun istiyor parktaki oyun oynadigi tum cocuklar bakalim nolcak bugun istoctan parti malzemeleri aldk neler var neler
Maydonoz kuru
Sabah bol yesillik 1 peynirli omlet 7 zeytin 2 ince dilim tam tahilli ve siyah cay
Turkkahvesi
beyaz ekmege 1 dilim kk domates
Oglen 10 tane kadar yaprak sarma ayran ekmek yok
Yesil cay 1 kupa 1 minik top cikolata 1 tam tahilli gevrek
Aksam firinda sossuz pataes 1 adet ve 3 baget salata ekmek yok
Aksam cayla 1 avuc fustik
1.5 lt su 45 dk yuruyus
Iyi geceler hepinize
Sağol canım 2 pantolon 1 tişört bir gömlek 1 de trenckot aldım yenacımAsucum neler aldin.? Iyi gunler de mutlu gunler de giyin..
Sağol canım 2 pantolon 1 tişört bir gömlek 1 de trenckot aldım yenacım
Öyle deme haziran a daha çok var ramazana 2li rakamlardan görmek istiyorum seni adaşım bonusu kasımpatı yiBugun misafirlikteydim oglumla..babasiyla işe gitti..sonra beni almaya geldiler.beslenmem tum hafta kotuydu dolayisiyla bugun de.. temizligi bahane ettim vb. Her olumlu olumsuz gelişmeyi bahane ediyorum yeterki bir sey olsun da yemek yiyeyim..
haziran da ikili rakam gormek hayal olmasin lutfen..ama bu sekil de benim acimdan zoor gorunuyor.
Ben tunik göremedim ama iyi olur onlardan da alsamLcw de uzun tunikler gormustum tesettur giyinenlere ozel. Cok hosuma gitmisti.. zayiflayinca almak istiyorum ben de taytla falan giyerim diye dusundum..
Iyi yapmissin. Trenckot ne renk.
Kasimpati sanki ikili rakamlari gorecek gibi hissediyorum..Öyle deme haziran a daha çok var ramazana 2li rakamlardan görmek istiyorum seni adaşım bonusu kasımpatı yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?