Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin öncelikle.
Burada hep birlikte paylaşımlarda bulunarak, birbirimizi motive ederek kilolarımızı vermeye çalışıyoruz.opuyorumnanaktan
Canım sana başarılar diliyorum.
Hiç bir şey için kendini üzme ne olur.Hayat her şeye rağmen çok güzel.opuyorumnanaktan
Citol'üm dediğin gibi her şeyin başı huzur, mutluluk, sağlık.
Birde lütfen kilolar sorun edilmesin, bizler mi istiyoruz bu kiloları almayı değil mi canım.opuyorumnanaktan

Bugün sabah 2 adet Beypazarı kurusu yedim, bir bardak çay içtim.
Bu aralar regl dönemim, canım deli gibi tatlılara saldırmak istiyor.
Kendimi frenlemeye çalışıyorum.Hepinizi öpüyorum.
Cuma günü Kayseri'de bir fuar varmış.Oraya görevli olarak gideceğiz allah nasip ederse inşallah.

ne olur kendini çok üzme beni hep zor zamanlarımda ayakta tutan boşluğa düşerken çıkmamı sağlayan bir söz var BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY DAHA GÜÇLÜ YAPAR çok üzülmüş, kırılmışsın belli ama inşallah senin dediğin gibi olur karşındakileri utandırırsın bunun için rabbim sana güç versin..

canım benim de o dönemim sonları gerçi ama 2 gün bende senin gibi oldum sonra allahtan iştah gitti canım hiç birşey istemiyor ama kilo aynı...gidersen sana hayırlı yolculuklar sağ salim git, sağ salim dön inşallah

sabah
su tiroid ilacı
yolda 3 kuru kayısı(yanıma 6 tane almıştım otobüste yanımda oturan bayana ikram ettim)kaydirigubbakcemile3
kahvaltı
1 dilim ekmek(çavdar)
2 kaşık lor peyniri
şekersiz çay
ara bişey yemedim şişkinlik var bugün midemde
öğlene balık ve roka salatası var

kızlar hepinize selamlar yeni gelen arkadaşlarımmm hoş gelmişler
ben 1 kilo verdiğimden mmutiye yer açmış bulunuyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis

geçmişi okuyamadımmmm ama yagmur gözlümmm paylaşımların harika emeğine sağlık bitanemmmmmm hamiş anneler iyimisinizzzzzz ve bonus ablam bu gece dualarım seninle olacakkkkkkkkkk diğer aplalarım kardeşlerim sizi seviyorum regl oldugumdan diyetimi bozmadım ama bi halsizlik var üzerimdeeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

afferin sanaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım canın tatlı isterse tarçın koy elma üstüne yada kurukayısı ye...ikisi de kesiyo

afferin sanaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım canın tatlı isterse tarçın koy elma üstüne yada kurukayısı ye...ikisi de kesiyo

nevra aplam saol bu tarçınla elmayı denedim işe yarıyoooooo tşk ederim gidip kuru kaysı alayım bugün barii seni seviyommmmmmmm :1hug: :1hug:

dilencimmmmmmm sınavında başarılar bu gece sana da dua edeceğimmmmmmm senin şu ayran detoksu ne oldu ya onu bana bi ayrıntılı yazarsan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkür ederim arada esiyor işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-okuyup beğendiklerimi buraya aktarıyorumŞenizŞeniz

Merhaba,

foruma girip bonus'un yeşil yazısını görünce çok sevindim..

Ama okuyunca anladımki çok mutsuz ve kırgınsın..

Seni henüz yeterince tanımıyorum,bu platform dışında bir iletişmimizde olmadı..

Bu sanal ortamda, sen ve bir kaç kişi benim için özelsiniz..

Dilerim herşey ama herşey gönlünce ve dilediğin gibi olsun..

Son olarak umarım yuvayı kurtarmak adına yapılan çırpınışlar karşılıklı olur..

Ben düzeliceğine inanıyorum..

Son düzenleme:
YENA'm selam canım, bende BONUS'uma üzüldüm, ama elimizden gelen bir şey yok maalesef.
İnşallah allahım hakkında hayırlısını versin.
Yüce rabbim hepimize,sağlıklı, huzurlu, çocuklarımızla bir ömür boyu beraber olacağımız günler nasip eylesin canım.
BONUS'umu seviyoruz, yanlış anlaşılmasın KK'da ki tüm arkadaşlarımızı seviyoruz.opuyorumnanaktan

birazdan misafirim gelecek kızlar menümü yazıp çıkayım;

1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
90 gr ton balıklı salata yedim 1 kepek ekmekle
kahve içecem birazdan (şekersiz) misafir gidince 1 mandalina
akşama ise türlü yaptım etsiz 5 kaşık ondan,1 ayran,1 kepek ekmek,salata
ara:1 elma,1 mandalina

Canım ALLAH gönlündeki muradı versin.Hakkında hayırlısı inşallah.
Umarım bu savaştan çok güçlü ve sağlıklı aynı zamanda sevgi dolu bir yuvanın annesi olarak çıkarsın.Dualarımız seninle......

teşekkürler Emrahelif'cim, bende bir an önce vermeye başlayayım ki geleceklere yer açılsın :))

inşallah bi tanemmmmmmmm inşallahh tez zam

BONUS aplammmmmmm inan bana formadaki arkadaşların hepsi sana kocaman destek öyle duygulandım ki şimdi eminim herkes senin için dua ediyor bu kadar dilin duasını rabbim kabul edecek aplam hep sen bize destek verdin şimdi sıra bizdeeeeeeee güzel günlere inşallahhhhhh sizi hepinizi çok seviyorum böyle olaylarda kenetlenmek bana güç veriyooooo ama herkesin desteğini gördükçe tüylerim diken diken oldu içim heyacanlııııı rabbim tüm destekleri senin kalbine yansıtsınnnn aplammmmmm seni seviyoruzzzzzz :teselli: :teselli:

ve ben hepiniziiiiiii seviyorummmmm topikinnnnnnn duygulu sağlam ve en önemlisi güzel çıtır hatunlarıııııııı seviyorummmmmmm:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

yurduuşum aplammmmm eminim kimse yanlış anlamamıştırrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım alah sabır versin hamilelerin duaları kabul olurmuş allah sana mutlu bi yuva tatlı tatlı da bi kız çocuğu nasip eder inşallahhhhhhhhhhh
sende asker eşisin sanırım inşallah zayıflarsınız şekerim

ohhhh fuar diyince her yörenin stantları oluyo ya o geliyo aklıma anca boğaz töbe töbeee allah kolaylık vere güle güle git canikom

:enbuyukkk:b a.s.

kızlar bu gün ölen ölüyodum tansiyonum düştü ayy ellerim titredi sabah 8 de 1 dilim ekmekle pekmez yemiştim sonra arkadaşta türk kahvesi 1 dilim sütlü tatlı bide mandalina yemiştim aaaa öğlen ölüyom sandım hayırlısıyla doğursaydım inşallah

canımsın bende bu konuda sana bir bakıma katlıyorum ama şuda bir gerçekki neden herşeyi erkekler için yapmak zorundayız anlamyorum. biraz açık konuşucam ama cinsellikte kocamın daha fazla haz alması için yada kendimi ona sevdirmek için kilo vermek istemiyorun. zaten ben onun için yeterince şey yapıyoum kusura bakmasın ama bensiz şimdilik bir yüzdeliğe vurmak gerekirse %30 .evin mutfak kısmını yani huzurunu ben sağlıyorum ona kalsa çoktan çökerdi yani kadın yapıyor bütün bunları. erkekler sadece çalışıyorlar ve bunu kadında yapabiliyor kendi karnını doyurabilir yani.sadece benim eşimi ele almak gerekirse dünyanın en iyi adamı bana göre ama her sıkıntıda dibe vuruyor yok oluyor küçücük kalıyor ve onu herseferinde ortaya çıkartan ben oluyorum.kendimi övmek için söylemiyorum bunları bütün kadınları Allah böye yaratmış ama kaymağını erkeler yiyor nedense.hiç kocasından kilolu olduğu için boşanmak isteyen bir kadın gördünüz mü ben görmedim ama erkek çokkkkkkk örnek var buda demek oluyor erkekler kendilerini bişey sanıyorlar ama eşleri olmadan bir hiçler.ya anne olmadan çocuklarına iki gün bile bakamıyorlar canlarına ömürlerini yollarına serdiklerine yani .biz onlardan sadece ne bekliyoruz sevgi ve özellikle saygı başka bişey değil.bazı erkekler kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum. mesela sen yeni inşaattan çıktım o evi ev yapan senden başkası değil ne işciler nede kocan. tabi bunu ona hissettirmiyorum canım yani ukalalık yapmıyoumkaydirigubbakcemile3 ben kendim için kendimi daha kadınsı hissetmek daha çok kendime güvenmek ve kocamın daha çok parasını harcamak için kaydirigubbakcemile3 yani yeni kıyafetler (en son alışverişimi oğlum doğmadan yapmıştımdakaydirigubbakcemile3)vermek istiyorum he bide oğlum için.çünkü benim kilolarımı problem yapan ben kilo verdiğim zaman mutlaka başka bişeyi problem edecektir çünkü bana saygısı kalmamış demektir.(bonuscum senin durumunu bilmiyorum oyüzden bu senin için yazılmış bişey değil)he eğer gerçekten benim için kilo vermemi isteyen bir insan beni aşağılamaz zaten.benim eşim ne zaman belim ağrısa beni kırmadan söyler söyliyeceğini sonunda mutlaka binkere kusura bakma canım ben senin için söylüyorum der sonrada ne yiyelim bugün diye sorar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sanki o sormamış. ama yinede ben onun için kilo vermem.biz herşeyin sebebi kilolar zannediyoruz ve onların karşısında ne hikmetse hep kendimizi eziyoruz.halbuki ne hataları var onlarında ama ne hikmetse bizim kilolarımız onların hatalarınıda kapatıyor. yani hakkatten bir dirhem et bin ayıp örtüyor ama bizim değil karşımızda bizi ayıplayanların ayıplarını örtüyor. Allaha şükürler olsun benim evimde kilo yüzünden problem hiç olmadı sağolsun eşim hassas davranır ve asla problem olmadığını söyler ama ben onun yanına geldiğim zaman onu ezecekmiş gibi durmak istemiyorum o zaten normal bir kiloya sahip yememiş kocası karısına yedirmiş demesinler yaniikaydirigubbakcemile3
kuzummm yafyumm benimm seni çok seviyoruz ben sana güveniyorum en önemlisi kendin için na"pıyorsan yap kendi huzurun için yap aşkımmm stresi azalt mutlaka çünkü bunun sebebi stresten başka bişey değil. ben geçen hafta bunu daha iyi anladım çünkü ben 20 kiloyu kayınvalidemle beraber kaldığım dönemde aldım.ve doğumda dahil olmak üzere fazla kilo almadım hatta doğum hariç almadım desem yeridir yanii stres yapma kendini mutlu et kötü düşünceleri kovmaya çalış. vesveselerden yani. biliyorum kolay değil ama mutlu ol kuzumm lütfen kimse için değl oğlun ve kendin içinn Şeniz

kıs çitlembik bizde seni seviyozz kuzucukk Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…