Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün saat 1de evden çıktık akşam 10da eve girdik çok yorgunum sabah kahvaltıyi piknikte yapalım dedik o yorgunlukla köfte yaptım sigara böreği sardım bol yeşillik domates yıkadım diğer her türlü ihtiyaçlar hazir sabah direk kalkıp cikariz eşimin ailesinede söyledim sabah erkenden ararlar hadi gidelim diye

iyi geceler,
dun gece 1kuru kayisi birkac fistik ve leblebi yedim sadece. cayin yanina yemeyi planladigim kurabiyeyi bugune erteledim:)

bugun yuruyuste yapamadim, beslenmemde cok iyi degildi;
10:45 1 büyük kurabiye,1 bardak sut,yarim muz
15:00 1 kase corba, 1 kasik t.fasulye, 6-7 tane etli sarma,3kaşık yogurt,salata
16:45 1 muz
18:45 2 dilim çavdar ekmegine peynir kahvaltilik soslu sandivich,1 bardak ayran
21:00 1 tabak dolusu fırında karışık kızartma,1 dilim et,3-4kaşık yogurt,3 dilim ekmek

3,5 lt su

Gunaydin herkese

Burcu sabah guzel bir kahvaltiyla baslayabilseydun aksam 7 ve 9 daki listen biraz agir gibi olmazdi
Birde 2 muz biri muz biri baska bir meyve olsaydi

Yena alisveris hazirlik temizlik birde 2 gun surecek boya isini ekledik. Ilk defa boyle bu sekilde olucak bizde elimizden geleni yapiyoruz.

Guzel verimli bir pazar diliyorum..

Sanki birden yaz oldu burada cok sicak..
bugun piknik yapariz heralde henuz uyanan yok. Ben de karga kahvaltisini yapmadan actim gozlerimi debelenip durdum tekrat uyumak icin ama yok olmuyor..

Baharnaz

siz epey kapsamli organize ediyorsunuz dilerim cok eglenir cocuklar..
Hep sade gecti buyuklerimizde bu sehirde olmadigi icin simdi kucuk beyimiz herkesi istiyor komsular evin onundeki parkta yapalim dedi ama esim ve ben tercihi evden yana kullaniyoruz ev kucuk nolcak bilmiyorum tecrube edicez. :)) kimseyi incitmeden bu isin icinden cikariz insallah

Hayirli mutlu pazarlar :)

Dun 2. ay kontrolumuz vardi, doktordan cikista sahilde yuruduk 2 saate yakin. Tabi cok hizli degil.. Beslenmem de fena degildi bu sabah tartiya yansidi sukur..

2 gundur burnu tikaliydi betulun. Otri bebe gelmis gecmis en iyi icatmis bunu anladim :) burnu acilinca biraz daha rahat uyudu gece, bana da cok iyi geldi az da olsa uyumak...

Kolay gelsin, tek basina biraz zorlasa bile paşanin mutluluguna deger bence :)

asumanzeynep ablacim, trençkot ve yepisyeni cicilerini güzel günlerde,huzurla giy inşallah..

YENA topramm,temiz havanin ve pikniğin tadini cikar bol bol:) temizlik bitti sanirim,güle güle otur mis gibi evinde:) temizliğin verdiği huzur da hiçbir sey'de yok yani:)

Bonus iki gözümün cicegi:) ana olmak hele de ergen anasi olmak kolay değildir tabi ama gecicek inşallah,zaman kisa bir de bakmissin ki kocaman adam olmuş oğlun,Allah kaderini güzel eylesin,iyi insanlarla karsilastirsin.

74FRIDA canim hafta ici teyzem hastaydı,doktor randevularida vardi onla ilgilendiğim için cok uğrayamadım.
sen nasilsin?diyet konusunda menülerinden gayet güzel ilerlediğin belli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…