Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vay arkadas hic bi cocugumda bu kadar zorlanmamistim tuvalet egitimi verirken bizimki tutuyo yapmak istemiyo cisini de kakasini da bwze de feri donemem farketti artik cisinin geldiggini ama korkuyo yapmak istemiyo hatta eliyle durdurmak istiyo Allahim sen sabir ver kolay gecsin bundan sonrasi

Tuvalet alışkanlığında kızma sert davranma gayet guzel davran canım, çünkü bu dönemde çocuğa kotu davranmak bazı psikolojik hastalıklara sebep olabiliyor. Yaptığı tuvaleti ondan bir parça gidiyor gibi algılıyormuş çocuk, burdan hesap et, yaptığında kendinden bir parça gidiyor ona göre. Mesajını okuyunca yazıyım dedim.

Sagol canim kizmiyorum zaten hatta altina yapsa bile aferin tutma icinde sal gitsin diyorum ama yine de korkuyo iste sanirim biraz zorlayacak bu is memeden bile daha kolay kesmistim yahu

Zeynepcim uyuyomu oglan.?
Nasil gidiyor kizini merak ettim cok agliyor demistin bir keresin de.. simdi nasil.?

Yenacım kusura bakma cevap veremedim..bir önceki mesajı alıntılamıştım o an yazamadım sonrada unuttum..oğlan hiç durmuyosallarsam uyuyo yoksa ağlıyo....kızımmm hangisi için demiştim ağlıyo diye acaba unuttumki zira bugünlerde ikiside pek bi ağlak...küçüğüm bunalımda gibi nekadar ilgilenmeye çalışsamda olmuyo babası çok ilgileniyo ama o benimle bişeyler yapmak istiyo...büyüğüm de aynı gibi ama beni üzmemek için çaktırmamaya çalışıyo...çok daralırsabasit şeyleri bahane edip patlak veriyo...bu ara sıksık parka çıkarmaya çalışıyoruz...cumadan beride annem geldi o çocuklar la ilgilendi ben dip köşe temizlik yaptım...bugünde ütülerimi bitirdim çay keyfi yapalım derkenkardeşim aradı hazırlanın sizi almaya geliyorum annemlerin bahçesinde mangal yapıcaz diye hazırlanıp geldik...ölüyorum yorgunluktan ama çocuklar çok mutlu bahçede koşturup oynuyolar oğlanlada bi saat oturduk güneşlendik şimdi eve çıktım onu sallarken size bakıyorum işte ama uyumak üzereyim...

Bu arada bende ramazana kadar 95 falan olmak istiyorum...böyle her elime geçirdiğimi yerken nasıl olcakbilmiyom ama...

Asuman ablaa yeni kıyafetlerini güle güle kullan üzerinde paralansın...

Kaç gündür fırsat buldukça okudum cevap yazmak istedim ama fırsat olmadı...

He bide nasipse yarın araba alıyoruz çok yüklü borcun altına girdik bu dönem dua edin rabbim utandırmasın...

Hayırlı olsun Zeynepcim
Aynı borca bizde girdik ama bankaya bulaşmadık çok şükür

Zeynep ve dafi arabalariniz hayirli olsun. Allah agiz tadiyla kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin..
buyuksehir de arrabasiz cok zor ozellikle cocuklar ufakken..

zeynepcim ortanca kizin cok agliyor diye hatirliyorum. Zor bir donem onlar icin de .. sana ekstra sabir ve güç diliyorum..

inşallah kolay geçer.suan aylar öncesi kendi halim aklıma geliyo çok zor gerçekten

Bugun yemem berbatti hep karbonhidratti

Sabah...3 ufak krep peynir domates salatalik

Ara...3kuru kayisi beyaz cay

Ogle...t.b tost

Ara...yesil cay

Aksam...hamburger(kendim yaptim) patatws kizartmasi

Spor...kizlarla yuruyuse gittim ama yavas yavas yuruduk

Su... Bir bucuk litre bir litresi cilekli limonlu detoks suyu

Dafi abla ve zeynep arabalarinizi gule gule kullanin bize de lazim bi tane ama onceliklerimiz farkli oldugu icin alamiyoruz malesef
Asuman abla sen de gule gule kullan yeni cicilerini
Çok sağolun kızlar Allah daha güzelini size nasibetsin

İyi gecer şöyle bir geçmişe göz attımda güzel güzel haberler oohh bee :)

YENA pikniklere gitmiş bol bol oksijen dinlenme olmuştur

Adaş yeni ciciler almışın güle güle kullansın

Zeynep ve dafii sizde kazasız belasız arabanızı kullanın en kısa zamanda borçlar bitsin güle güle kullanın:)

Iyi geceler kizlar
Duzceden donduk cok sukur sagsaglim
Emineyi babannesinin yanina goturdum uyusun diye size bi bakayim dedim
Bende biraz dinlenip yatarim malum yarin is var
Gecmis cok birikmis okuyamadim kusura bakmayin insallah hepiniz iyisinizdir

fridacim cok iyi geldi ama sonrasi yorucu :)
Yeni oturuyorum valla.. oglani fircaladim bir guzel. Oylesine daginik oylesine daginkki tam omur torpusu.. cantasini duzelttim bir ben yoktum kalem kutusunun icin de iki uc tane jelibon seker bile vardi kantinden almis . :)
Utu yaptim bir yigin en son aldim bir duj rahatladim :)

Sağol adaş daha güzelleri senin olsun
Yenacım piknik güzel de hep bize yorgunluk
Biz de bugün epey dolaştık parklarda kayinvalideme ugradik orda ıspanaklı börek yedik ama epey de yürüdük

Amiin Allah razı olsun canım

Vadilerde gezmek güzeldi dimii
Dokunma şerbetli paşama
Sağol adaş daha güzelleri senin olsun
Yenacım piknik güzel de hep bize yorgunluk
Biz de bugün epey dolaştık parklarda kayinvalideme ugradik orda ıspanaklı börek yedik ama epey de yürüdük
Oh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…