Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı olsun Zeynepcim
Aynı borca bizde girdik ama bankaya bulaşmadık çok şükür

Sağol ablacım bizde bankaya bulaşmadık çok şükür...sizede hayırlı olsun Rabbim tez zamanda ödemeyi nasip etsin...

Amin yenacım çok sağol...evet zor bi süreç ama artık havalar güzel sıksık dışarı çıkarsak daha çabuk toparlanırlar inş....

Haklısın çocuklarla çok zormuş arabasızlık tecrübe ettik...

dafi y.o.l.c.u Kazasız belasız iyi günlerde binin arabanıza Allah ödeme kolaylığı versin
@kasimpati35 ve Zeynepcim daha iyileri sizin olsun mecburen aldım hiç giyecek bişey kalmamıştı

Sağol ablacım....şişkoluktan bende giyecek bişey bulamıyorum dolapta....olan bütün kıyafetleri yakasım var....

Dafi abla ve zeynep arabalarinizi gule gule kullanin bize de lazim bi tane ama onceliklerimiz farkli oldugu icin alamiyoruz malesef
Asuman abla sen de gule gule kullan yeni cicilerini

Sağol yelizcim...

Sağol fridacım....

Gunaydin

Dunku listemin elle tutulur bir yani yani yoktu insallah su yogunlukta dikkat edebilirim kosuya pek vakit ayiramiycam

Hayirli olsun arabalariniz Rabbim odeme kolayligi versin

Ben yine telaşli bir güne uyandim boyaci gelcek birazdan

Herkese guzel bir hafta dilerim

günaydınnn hayırlı haftalar
Bonus @kasimpati35 Listeler için elinize emeğinize sağlık kızlar

hafta sonu kayınvalidemin yanına gittik rahatsızlanmış dün gece döndük yorucu ve yeme açısından berbat bir hafta sonuydu.

piknik yapanlara özendim inanınki

y.o.l.c.u dafi Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanın araçlarınızı

yeni hafta yeni hedefler dicemmm elim kolum kalkmıyor

Musmutlu pazartesi diliyorum..

nasil artiyim bir bilseniz. Basa sardim cok fena.. Bu hafta hic fire vermemeliyim ki eksi bildirim yapayim.. yoksa listeden izin isteyecegim. Cunku arti bildirmek beni cok uzuyor ve moddan dusuruyor..

yasemincim nasil oldun yogunligun devam ediyormu pek ugramiyorsun artik..

sorma Yenam 2 gün yersek olacağı bu bende artıyım hırsımdan yedim bir sürü bir sürü gereksiz olaylar.

hafta sonu kayınvalidem rahatsızlanmış antalyaya 1 saat mesafede görümcemle kalıyor çocuk için,acilen gittik ama pek birşeyi yokdu Allah sağlık versin.

Aslında işle ilgili saçma sapan bir yoğunluk var expo 2016 başlıyacak özel istekler istekler herşeye yetişememe, gidip bir tahlil yaptıramadım

pazartesi çarşamba cuma spor salonu var akşam 1 saat ama git gel bana 2,5-3 saate mal oluyor ha şikayetçimiyim değilim sadece yorgunluk, cumartesi pazarda belediyenin var ücretsiz plates kursu arkadaşlar kayıt yaptırmış saolsun bu hafta gidemedim, kendim için yaptığım tek spor var birde pöpüşle yürüyüşler var :)

Hicbirseye yetisememe ben de mevcut fazlasiyla.
cok bunaliyorum. Cogu zaman yururyus dahi yapamiyorum hersey yolunda olsun diye.
duzen takintim var beni cok yoran geren bu yanimi torpulemek istiyorum ama olmuyor..
sen sporunu hic birakma lutfen..
merak ediyorum popus ev de yalniz kaliyor siz yokken dimi .?
kayinvaldene gecmis olsun.

işte zaten düzen oluşturmak adına sıkılıyoruz bişeylere yetişemiyoruz.millet gibi iş içerde beklesin çarp kapıyı çık yapamıyoruz.

evet pöpüş evde yalnız duruyor alışık 10 yaşında her yere girmesine müsaade yok balkon açık gelene gidene bakar bizim gelceğimiz saatleri bilir ve bekler az geç gel gelmiyecekler endişesi ile ağlıyomuş komşular söylüyor yağmurda yaşda olsa kafa dışarda hep balkonda geliş saati beklenir :)

Yelizcim kolay gelsin wc egitimin de sana.
maks 2 haftada ogreniyorlar biliyosun tecrubeli anne olarak.ama zor bir surec degilmi. :)
Sagol canim malesef zor bi surec bi de korkuyoruz bizim ki hala cisini tutuyo zaten bobreklerden sorunlu daha da kotu olur mu diye kakasini tutmaktan vazgecti altina yapiyo bi guzel:)cisini de oyle insallah lazimlik yada tuvalete yapmaya baslar yakinda

Ay yesinler onu

Selamun aleykum.
Hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz kullanin insallah
dafi y.o.l.c.u Kazasız belasız iyi günlerde binin arabanıza Allah ödeme kolaylığı versin
@kasimpati35 ve Zeynepcim daha iyileri sizin olsun mecburen aldım hiç giyecek bişey kalmamıştı
Gule gule kullan aldiklarini asuman abla
Kopeginizin cinsi ne? Hayvanlari cok severim benim de 2 kedim var :) bahceli bi ev almayi dusunuyoruz, nasip olur da bulabilirsek biz de alicaz 2 kopek, ama barinaktan sahiplenmeyi dusunuyoruz.. Biri kesin golden olacak da :) digeri de sibirya kurdu olabilir.. Aslinda yavruyken almak cok guzel olur ay nasil ozendim simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…