- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yok cok sukur olmadi biz de bekliyoduk olur diye :) ama cok temkinliler bebege karsi pek yaklasmiyolardi basta, simdi daha yakinlar gelip kokluyolar sonra gidiyolar..Cok haklisin asucum.. bugun kuafor islerim var. Yarin kesin yurumeye baslayacagim.
kulaklari cinlasin meyra da cok sever hayvanlari..
elifcim kediler bebege nasillar kiskanclik varmi :)
Kopeginizin cinsi ne? Hayvanlari cok severim benim de 2 kedim var :) bahceli bi ev almayi dusunuyoruz, nasip olur da bulabilirsek biz de alicaz 2 kopek, ama barinaktan sahiplenmeyi dusunuyoruz.. Biri kesin golden olacak da :) digeri de sibirya kurdu olabilir.. Aslinda yavruyken almak cok guzel olur ay nasil ozendim simdi :)
Yok cok sukur olmadi biz de bekliyoduk olur diye :) ama cok temkinliler bebege karsi pek yaklasmiyolardi basta, simdi daha yakinlar gelip kokluyolar sonra gidiyolar..
Sağol canım teşekkürlerGunaydin
Dunku listemin elle tutulur bir yani yani yoktu insallah su yogunlukta dikkat edebilirim kosuya pek vakit ayiramiycam
Hayirli olsun arabalariniz Rabbim odeme kolayligi versin
Ben yine telaşli bir güne uyandim boyaci gelcek birazdan
Herkese guzel bir hafta dilerim
Amiin teşekkürler yasemincimgünaydınnn hayırlı haftalar
Bonus @kasimpati35 Listeler için elinize emeğinize sağlık kızlar
hafta sonu kayınvalidemin yanına gittik rahatsızlanmış dün gece döndük yorucu ve yeme açısından berbat bir hafta sonuydu.
piknik yapanlara özendim inanınki
@y.o.l.c.udafi Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanın araçlarınızı
yeni hafta yeni hedefler dicemmm elim kolum kalkmıyor
Artıda bildirsen ekstra ekstra Artıda bildirsen eksiye dönünceye kadar hiçbir yere gitmek yokMusmutlu pazartesi diliyorum..
nasil artiyim bir bilseniz. Basa sardim cok fena.. Bu hafta hic fire vermemeliyim ki eksi bildirim yapayim.. yoksa listeden izin isteyecegim. Cunku arti bildirmek beni cok uzuyor ve moddan dusuruyor..
yasemincim nasil oldun yogunligun devam ediyormu pek ugramiyorsun artik..
Yaaaa nankor degiller hic onlar benim kizlarim:) biz onlari da sahiplendik cins degil sokakta oleceklerdi hayvanlari koruma dernegi var trabzonda gorduk kucucuklerdi, bi sure biberonla besledik coookk emek verdik. Simdi 1.5 yasindalar. Bize de cok duskunler surekli kucagimizda uyurlar biri bende biri esimde..Elifcim terrier beyaz bi ara resmini atarım.eğer yavru alıcaksan golden çok doğru karar çocuğu emanet et git yani çok sahiplenici oluyorlar çocuklara karşı benimkisi biraz cadı işine gelmeyene hep hav hav modu :))
kedileri nankör derler ama onlarında bebeği küçüklüğünden beri tanıyıp oyun arkadaşı olduktan sonra sahiplenici dugular taşıdığına inanırım oyy yerim ben onları cins mi kedilerin?
Amiin teşekkürler yasemincim
KV. Ne geçmiş olsun
Yaşlılar hep ilgi bekliyorlar bende dün anneme konuştum sonrada üzüldüm tutamadım çenemi diye
Her hafta köye gidiyoruz birtek bu haftasonu gitmedik bir sürü sitem. Ee anne bizimde bir hayatımız, çevremiz var musade edinde arasıra bizde gidilecek yarlerimize gidelim dedim. Sonrada üzüldüm. Kp. Yeterince kahrediyo zaten birde benimkiler yaptığı boğuluyorum.
Sizin kv.de de sizi özlemiştir bence
Yaaaa nankor degiller hic onlar benim kizlarim:) biz onlari da sahiplendik cins degil sokakta oleceklerdi hayvanlari koruma dernegi var trabzonda gorduk kucucuklerdi, bi sure biberonla besledik coookk emek verdik. Simdi 1.5 yasindalar. Bize de cok duskunler surekli kucagimizda uyurlar biri bende biri esimde..
Kopek hayranligimda veterinerimizin golden iyla basladi.. Kedilerimiz asili surekli gidiyoruz veterinere. Klinikte goldeni. Allahim o kadar sevecenki kedilerle cok iyi anlasiyo, kediler ustunde yatiyo falan.. Evde besleyemem kopek ama bahceli ev olursa cok istiyoruz..
Izledin mi bilmiyorum hachiko diye bi film var. Bi kopegin sahibiyle iletisimini anlatan bi film ve gercekten yasanmis bi olay. Her izledigimde aglarim ben :) bi kopek annesi olarak izlemelisin :)
Cok gecmis olsun canim... Acil sifalar versin Rabbim..merhaba kızlar. kaç gündür yokum diye kızıyorsunuz biliyorum kızmayın lütfen. cuma öğleden sonra küçüğümü dr götürdüm. ameliyat dendi. cumartesi pazar tel girmeye çalıştım ama site tel ağır geliyor kitleniyor. bugün sabah yine dr gittim. o da beni resmen gıcık etti. neyse öğlen gibi işe geldim bişeyler yiyip buraya haber vereyim dedim. ruhen ve bedenen çok yorgunum. sanırım vucudum kırılma noktası yaşıyor. kilo veriyorum ve ufak hatalarda hemen alıyorum çok caım sıkılıyor. beslenmeden ziyade spora yönelmeyi düşünüyorum.
sağol canımCok gecmis olsun canim... Acil sifalar versin Rabbim..
Canım geçmiş olsun kuzucuğa ne ameliyatı olacakmerhaba kızlar. kaç gündür yokum diye kızıyorsunuz biliyorum kızmayın lütfen. cuma öğleden sonra küçüğümü dr götürdüm. ameliyat dendi. cumartesi pazar tel girmeye çalıştım ama site tel ağır geliyor kitleniyor. bugün sabah yine dr gittim. o da beni resmen gıcık etti. neyse öğlen gibi işe geldim bişeyler yiyip buraya haber vereyim dedim. ruhen ve bedenen çok yorgunum. sanırım vucudum kırılma noktası yaşıyor. kilo veriyorum ve ufak hatalarda hemen alıyorum çok caım sıkılıyor. beslenmeden ziyade spora yönelmeyi düşünüyorum.
merhaba kızlar. kaç gündür yokum diye kızıyorsunuz biliyorum kızmayın lütfen. cuma öğleden sonra küçüğümü dr götürdüm. ameliyat dendi. cumartesi pazar tel girmeye çalıştım ama site tel ağır geliyor kitleniyor. bugün sabah yine dr gittim. o da beni resmen gıcık etti. neyse öğlen gibi işe geldim bişeyler yiyip buraya haber vereyim dedim. ruhen ve bedenen çok yorgunum. sanırım vucudum kırılma noktası yaşıyor. kilo veriyorum ve ufak hatalarda hemen alıyorum çok caım sıkılıyor. beslenmeden ziyade spora yönelmeyi düşünüyorum.
Masallah yelizcim ne guzel gecirmissin bugunEveeeeeettt bugunku yediklerim
Sabah...meyveli musli
Ara...beyaz cay
Ogle...bi kac biskuvi bir kase cacik 2 dilim t.b ekmegi
Aksam...patlican oturtma makarna salata ayran
Simdi yesil cay icicem suyu da az ictim yine bir litre falan ancadir yatana kadar bir bucuga tamamlim insallah
Gecmis olsun canimmerhaba kızlar. kaç gündür yokum diye kızıyorsunuz biliyorum kızmayın lütfen. cuma öğleden sonra küçüğümü dr götürdüm. ameliyat dendi. cumartesi pazar tel girmeye çalıştım ama site tel ağır geliyor kitleniyor. bugün sabah yine dr gittim. o da beni resmen gıcık etti. neyse öğlen gibi işe geldim bişeyler yiyip buraya haber vereyim dedim. ruhen ve bedenen çok yorgunum. sanırım vucudum kırılma noktası yaşıyor. kilo veriyorum ve ufak hatalarda hemen alıyorum çok caım sıkılıyor. beslenmeden ziyade spora yönelmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?