gecmis olsun canim kvgünaydınnn hayırlı haftalar
@Bonus @kasimpati35 Listeler için elinize emeğinize sağlık kızlar
hafta sonu kayınvalidemin yanına gittik rahatsızlanmış dün gece döndük yorucu ve yeme açısından berbat bir hafta sonuydu.
piknik yapanlara özendim inanınki
@y.o.l.c.udafi Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanın araçlarınızı
yeni hafta yeni hedefler dicemmm elim kolum kalkmıyor
yelizcim kac yasındaydı bıdık ben kucuge 2 yasinda bi zorladım 20 gun banamisin demedi 2.5 yasinda tekrar basladık 2 gun surdu yani acaba vaktı mi degil cunku ben kendimi de tukettim cocuguda ilkindeSagol canim malesef zor bi surec bi de korkuyoruz bizim ki hala cisini tutuyo zaten bobreklerden sorunlu daha da kotu olur mu diye kakasini tutmaktan vazgecti altina yapiyo bi guzel:)cisini de oyle insallah lazimlik yada tuvalete yapmaya baslar yakinda
skecherden baktım hoşuma gitti ama 300tl civarı pahali geldi banaBen cok memnunum ayakkabimdan evde kosu bandin da kullaniyorum ama evde degilim decathlon dan almistim yarin eve gecince bakar yazarim
aynı sıkıntıyi bende çektim 2yaşında başladım tam 28gün yinede söylemedi şimdi 2buçuk yaşında başlayacam bi iki haftayagecmis olsun canim kv
yelizcim kac yasındaydı bıdık ben kucuge 2 yasinda bi zorladım 20 gun banamisin demedi 2.5 yasinda tekrar basladık 2 gun surdu yani acaba vaktı mi degil cunku ben kendimi de tukettim cocuguda ilkinde
geçmiş olsun canım amelyatan istediğiniz sonuçları alırsınız inşallah bende kendim için sporun hatta fitnessin iyi geleceğini düşünüyorum ama her bahar bir 3 ay yapardım bu bahar oda yattı gibii...merhaba kızlar. kaç gündür yokum diye kızıyorsunuz biliyorum kızmayın lütfen. cuma öğleden sonra küçüğümü dr götürdüm. ameliyat dendi. cumartesi pazar tel girmeye çalıştım ama site tel ağır geliyor kitleniyor. bugün sabah yine dr gittim. o da beni resmen gıcık etti. neyse öğlen gibi işe geldim bişeyler yiyip buraya haber vereyim dedim. ruhen ve bedenen çok yorgunum. sanırım vucudum kırılma noktası yaşıyor. kilo veriyorum ve ufak hatalarda hemen alıyorum çok caım sıkılıyor. beslenmeden ziyade spora yönelmeyi düşünüyorum.
Musmutlu pazartesi diliyorum..
nasil artiyim bir bilseniz. Basa sardim cok fena.. Bu hafta hic fire vermemeliyim ki eksi bildirim yapayim.. yoksa listeden izin isteyecegim. Cunku arti bildirmek beni cok uzuyor ve moddan dusuruyor..
yasemincim nasil oldun yogunligun devam ediyormu pek ugramiyorsun artik..
yürüyüş ayakkabısı almak istiyorum bugün ama hangisi iyidir kullaNip memnun kalan varsa öneri alabilirmiyim
Hayırlı akşamlar
Mthn83 geçmiş olsun minige şimdiden
Bugün tek öğün yedim ama çok sağlıklı sayılmaz 1 saat yürüdüm bugün de
Aklımda bişeyler vardı Ama unutmuşum atladigim bişey varsa affola
Yena kuaför islerini halettin mi
Adaş nerelerde
Bonusun ne işi varmış
teşekkür ederim çarşamba bi bakacam tekrar.bu hafta hergün yürüdüm zor oluyo normal ayakkabıylailede cuma eksi çıkıcam diyee çok sıkma kendinii biraz bitki çaylarına ve suya ağırlık ver yürüyüşte yapabilirsen tamamdır ben çok kasınca bu seferde cumadan sonra buzdolabında oturuyorum iyi olmuyor tavsiyee
herhalde ben artıda değilim ekside ama cumaya kadar dikkatli olursam eksi olabilirim haticeninde dediği gibii ufacık bir kaçamak bende artıya sebeb oluyor sinir oluyorum
benim yürüyüş ayakbılarım nike aslınd her markanın yürüyüş ayakkabıları var tabanı kalın olursa rahat oluyor birde sorarsın yürüyüş için alıyorum dersen aldığın markanın yürüyüş serisini gösterirler
Malesef dün kahvaltisiz geçti adaş bugün de meçhul :)çok geç kahvaltımı yaptın yani karnım aç olunca onu hayal ettim :))) hani şu fırından alınan top ekmekler varyaa Trabzon ekmeği gibiii oy oy oyy
neyse yürüyüşde yapılmış bızımlasıın
hakkat YENA naptırdı acep bende merak ettim :)
sağol canım hareketli testis sendromu var. bir cuma gittiğim dr ameliyat dedi. dünkü biraz daha bakalım olabilir dedi. bilemiyorum.Canım geçmiş olsun kuzucuğa ne ameliyatı olacak
Söyledinde benmi kaçırdım
Rabbim acil şifalar versin
sağol canımHaticecim gecmis olsun..
canım sadece kendine edersin başka sebebler varmı bilmiyorum ama bu kadar mutsuz olma. bardağın dolu tarafını görmeye çalış. annem bi dönem seni anlata anlata bitiremezdi. seninle birlikte azimlenirdi. şunu unutma sen buraya yazdığın sürece sadece kendi hayatını yaşamıyorsun. birçok hayata dokunuyorsun... sihirli değnekli peri sen olabilirsin.Selamun aleykum
Kosturmacalı bir gundu kızkardesin ve delinimiz sinamaya gitmek istediler somuncu baba vardi illa sende gel dediler gittik kafam bi milyon ve okadar begenmeim cok yuzeysel olmus cok yoruldum geldim yemek yaptım oturdum yeni
Arada size baktım ama yazamadım okudum ama aklimda pek kalmadı kırk parcaya bolundu kafam gine
Kendime kıziyorum bu halime ne yapsam bilemiyorum yapacak gucude bulamiyorum kendimde off mutsuzum cok mutsuz
sağol canım.Gecmis olsun canim
canım bende çok zorlanmıştım.aynı sıkıntıyi bende çektim 2yaşında başladım tam 28gün yinede söylemedi şimdi 2buçuk yaşında başlayacam bi iki haftaya
sağol canımHayırlı akşamlar
Mthn83 geçmiş olsun minige şimdiden
Bugün tek öğün yedim ama çok sağlıklı sayılmaz 1 saat yürüdüm bugün de
Aklımda bişeyler vardı Ama unutmuşum atladigim bişey varsa affola
Yena kuaför islerini halettin mi
Adaş nerelerde
Bonusun ne işi varmış
iyi geceler uğrayamadım bir türlüü bugünde dışarda hep işlerim vardı daha bir saat önce eve girebildim çok yorgunum belim ağrıyor yarın sabahda dükkana gidicem sabah 7 de kalkmam lazım
kızı idmana götürmüştüm sizi okudum aslında gün boyu aklımdaydınızda bankada filan sıra beklersem kızlara bir selam veririm diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı hareketli ve yorucu birgün oldu şimdilik 150 dk yürüyüşüm var hafta sonu kaçamaklarım oldu ama bugün çok güzel geçtii insan aç olupta mutlu olur mu yaa işte bende o mutluluk var :)
burnum akıyor öksürüyorum öksürük bir türlü geçmedi zaten halsizim bu ara epey bir enerjiye ihtiyacım var yollarda terliyorum toplu taşımaya bir biniyorum klimaa vücut dengem bozuldu o yüzden bugün solgarın vm 75 diye bir multivitaminini aldım iştah açıyormuş ama ihtiyacım var 2 ay aralıksız kullanıcam bakalım
geçmiş olsun canım. ayrıca teşekkür ederim.geçmiş olsun canım amelyatan istediğiniz sonuçları alırsınız inşallah bende kendim için sporun hatta fitnessin iyi geleceğini düşünüyorum ama her bahar bir 3 ay yapardım bu bahar oda yattı gibii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?