Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim kv
yelizcim kac yasındaydı bıdık ben kucuge 2 yasinda bi zorladım 20 gun banamisin demedi 2.5 yasinda tekrar basladık 2 gun surdu yani acaba vaktı mi degil cunku ben kendimi de tukettim cocuguda ilkinde

gecmis olsun canim kv
yelizcim kac yasındaydı bıdık ben kucuge 2 yasinda bi zorladım 20 gun banamisin demedi 2.5 yasinda tekrar basladık 2 gun surdu yani acaba vaktı mi degil cunku ben kendimi de tukettim cocuguda ilkinde
aynı sıkıntıyi bende çektim 2yaşında başladım tam 28gün yinede söylemedi şimdi 2buçuk yaşında başlayacam bi iki haftaya

Bugünkü menü
Sabah
2 dilim ekmek, 2 yumurta, 1 mini dilim peynir, 1 fincan kahve

Ara
1 yeşil çay

Öğle
4 kaşık kısır

Ara
1 yeşil çay

Akşam
2 dilim ekmek, 1 tabak bol soğanlı cincile mantarı yemeği, 2 sivri biber

Ara 1 fincan kahve

Suyu az içtim

iyi geceler uğrayamadım bir türlüü bugünde dışarda hep işlerim vardı daha bir saat önce eve girebildim çok yorgunum belim ağrıyor yarın sabahda dükkana gidicem sabah 7 de kalkmam lazım

kızı idmana götürmüştüm sizi okudum aslında gün boyu aklımdaydınızda bankada filan sıra beklersem kızlara bir selam veririm diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı hareketli ve yorucu birgün oldu şimdilik 150 dk yürüyüşüm var hafta sonu kaçamaklarım oldu ama bugün çok güzel geçtii insan aç olupta mutlu olur mu yaa işte bende o mutluluk var :)

burnum akıyor öksürüyorum öksürük bir türlü geçmedi zaten halsizim bu ara epey bir enerjiye ihtiyacım var yollarda terliyorum toplu taşımaya bir biniyorum klimaa vücut dengem bozuldu o yüzden bugün solgarın vm 75 diye bir multivitaminini aldım iştah açıyormuş ama ihtiyacım var 2 ay aralıksız kullanıcam bakalım

geçmiş olsun canım amelyatan istediğiniz sonuçları alırsınız inşallah bende kendim için sporun hatta fitnessin iyi geleceğini düşünüyorum ama her bahar bir 3 ay yapardım bu bahar oda yattı gibii...

ilede cuma eksi çıkıcam diyee çok sıkma kendinii biraz bitki çaylarına ve suya ağırlık ver yürüyüşte yapabilirsen tamamdır ben çok kasınca bu seferde cumadan sonra buzdolabında oturuyorum iyi olmuyor tavsiyee

herhalde ben artıda değilim ekside ama cumaya kadar dikkatli olursam eksi olabilirim haticeninde dediği gibii ufacık bir kaçamak bende artıya sebeb oluyor sinir oluyorum

yürüyüş ayakkabısı almak istiyorum bugün ama hangisi iyidir kullaNip memnun kalan varsa öneri alabilirmiyim

benim yürüyüş ayakbılarım nike aslınd her markanın yürüyüş ayakkabıları var tabanı kalın olursa rahat oluyor birde sorarsın yürüyüş için alıyorum dersen aldığın markanın yürüyüş serisini gösterirler

çok geç kahvaltımı yaptın yani karnım aç olunca onu hayal ettim :))) hani şu fırından alınan top ekmekler varyaa Trabzon ekmeği gibiii oy oy oyy

neyse yürüyüşde yapılmış bızımlasıın

hakkat YENA naptırdı acep bende merak ettim :)

yarın şimdi iş yerine gidecem harika bir kahvaltı çok yiyorlar yaaa sonra kardeşimde benden fazla yer sofradan sonrada kavga ederiz abla yine yedin yiyorsun işte der o yüzden veremiyorsun der

geçen kuzenim gelmişti kahvaltıya telefonla sofranızda börekmi var puaçamı yaptınız ne yediniz diye soruyor yok vallaha çavdar ekmeğiyle kahvaltı yaptık dedik ama onun bizim hakımızdaki hayeleri hep farklı 2 kuzenim çalıştı yanında çalıştığı süre boyunca ikiside 10 ar kilo verdiler işten çıkınca yine geri aldılar ama :)))

teşekkür ederim çarşamba bi bakacam tekrar.bu hafta hergün yürüdüm zor oluyo normal ayakkabıyla

Malesef dün kahvaltisiz geçti adaş bugün de meçhul :)

günaydın kızlar gece pek konuşulmamış hayrola ??
Canım geçmiş olsun kuzucuğa ne ameliyatı olacak
Söyledinde benmi kaçırdım
Rabbim acil şifalar versin
sağol canım hareketli testis sendromu var. bir cuma gittiğim dr ameliyat dedi. dünkü biraz daha bakalım olabilir dedi. bilemiyorum.
Haticecim gecmis olsun..
sağol canım
canım sadece kendine edersin başka sebebler varmı bilmiyorum ama bu kadar mutsuz olma. bardağın dolu tarafını görmeye çalış. annem bi dönem seni anlata anlata bitiremezdi. seninle birlikte azimlenirdi. şunu unutma sen buraya yazdığın sürece sadece kendi hayatını yaşamıyorsun. birçok hayata dokunuyorsun... sihirli değnekli peri sen olabilirsin.
Gecmis olsun canim
sağol canım.
aynı sıkıntıyi bende çektim 2yaşında başladım tam 28gün yinede söylemedi şimdi 2buçuk yaşında başlayacam bi iki haftaya
canım bende çok zorlanmıştım.
bu kitap benim işlerimi çok kolaylaştırdı. arkasında çıkartmalar var. ödül çıkartması istediği yere yapıştırmasına müsade ettim. korkma 2 günde kuruyup düşüyor. tavsiye ederim
sağol canım

geçmiş olsun canım. ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…