Cok iyi etmissin yelizcim ikinizinde hazır olması gerek canim bi 6 ay sonra cok kolayy olacak emin olGunaydin kizlar
Pes ettim bizimki tuvaletini klozet yada lazimliga yapmak istemiyo bende bezini tekrar baglayip daha sonra tekrar denemeye karar verdim bide tuvalet egitimde en cok annenin hazir olmasi lazim galiba
Gunaydin kizlar
Pes ettim bizimki tuvaletini klozet yada lazimliga yapmak istemiyo bende bezini tekrar baglayip daha sonra tekrar denemeye karar verdim bide tuvalet egitimde en cok annenin hazir olmasi lazim galiba
Ve aleykümselam Hayriye cimEsselamun aleykum
Hayırlı günlerimiz olsun insallah
Geçmiş olsun ZeynepcimSelamünaleyküm...
İki gündür k.validem bende akşamada yemekli misafirim var iyiki temizlik işini halletmişim bugun günlük silme süpürme toz alma vr yemekle uğraşıcam paşamıda babannesi sallıyo rahat iş görücem inş...akşam çok fenaydı kriz gibi ağladı durdu bağıra bağıra nefesi kesildi ben bile susturamadım nerdeyse...babannemizde bayabi korktu...uyanık oldukça emmek istiyo yarım satte bir yedikçede hazımsızlık çekiyo...hergün huy değiştiriyo sanki ben kızımdan bildipim için alışığımda yanımda ikinci biri olup panikleyince sürekli benimde elim ayağım karışıyo...bu arada topuk dikenim tekrar nüksetti çok canım acıyo ayağımı basmakta zorlanıyorum bu cüsseyle parmak ucunda yürüyorum...diyet mevzuçok canımı sıksada berbat bir haldeyim tartılmaya bile cesaretim yok...dünden beri okuyamadım hiç iyisinizdir inş...neyse kaçayım işler bekler...bir ara gelip geçmiş yapıcam inş..
benimki saatlerce oturur 1 damla yapmazdı. sonra duş kabinde yıkarken suyla birlikte çişini yaptı. bak dedim delikten gidiyor nasıl gidiyor dedim. çok sevindi alkışladık. sonra çişin gelirse deliğe yapalım gitsin dedik. başlarda su döktüm pipisine gevşemesi için. başlarda böyle gitti. sonra suyu bıraktı. kendi geldi duşa yaptı bi süre. sonra abi oldun hadi tuvalete gidelim birlikte dedik. ve ben bunu hamileliğimin son zamanlarında ve eşim şehir dışındayken yaptım. aynen öyle anneye sabır gerekiyor. kafamı çok duvarlara vurup ağladım ben. çok şükür geçti. ama sanırım oğlumun ruhunda ufakta olsa bi hasar verdiğimi düşünüyorum. çok dikkatli ol canımGunaydin kizlar
sağol canım. testisleri yukarda. müdahale edilmezse kısırlık gelişebilirGünaydın hayırlı günlerr
y.o.l.c.u zeynom geçmiş olsun dikkat et kendine
OGULCUKLARIM kuzum mutsuz olma mutlu olmak için o kadar çok sebep varki bak ben bi ağlanmaya başlarsam susturamazsın :)
YENA kuzum güzelleştinmiii senn
Mthn83 geçmiş olsun kuzuna tam sorunu anlayamadım ama inşallah ameliyatsız atlatırsınız
Bonus Bınıssss nerdesinnn
sağol canım. testisleri yukarda. müdahale edilmezse kısırlık gelişebilir
Nasilsin sevgili hemsehrim :)Günaydin
Mutlu,huzurlu aydinlık günler olsun
Hayriyecigim hatice ne guzel yazmis peri diye..
mevsim gecislerin de bende de mutsuzluk karamsarlik yorgunluk epey mevcut. Su an bile kolumu kaldiracak halim yok..
senin de oyledir umarim baska nedeni yoktur...
hepimiz ozel kisileriz aslin da kendimizi sevip iyi davranmaliyiz ..
Nasilsin sevgili hemsehrim :)
Ikili rakamlari gordunmu.? :)
Günaydın hayırlı günlerr
OGULCUKLARIM kuzum mutsuz olma mutlu olmak için o kadar çok sebep varki bak ben bi ağlanmaya başlarsam susturamazsın :)
Mthn83 geçmiş olsun kuzuna tam sorunu anlayamadım ama inşallah ameliyatsız atlatırsınız
canim cok tesekkur ederim ama o azim bi ise yaramadı ben gine aynı noktadayım annnene bi faydam olduysa ne mutlu ama mum dibini aydınlatamadigünaydın kızlar gece pek konuşulmamış hayrola ??
sağol canım hareketli testis sendromu var. bir cuma gittiğim dr ameliyat dedi. dünkü biraz daha bakalım olabilir dedi. bilemiyorum.
sağol canım
canım sadece kendine edersin başka sebebler varmı bilmiyorum ama bu kadar mutsuz olma. bardağın dolu tarafını görmeye çalış. annem bi dönem seni anlata anlata bitiremezdi. seninle birlikte azimlenirdi. şunu unutma sen buraya yazdığın sürece sadece kendi hayatını yaşamıyorsun. birçok hayata dokunuyorsun... sihirli değnekli peri sen olabilirsin.
sağol canım.
canım bende çok zorlanmıştım.Eki Görüntüle 1816765
bu kitap benim işlerimi çok kolaylaştırdı. arkasında çıkartmalar var. ödül çıkartması istediği yere yapıştırmasına müsade ettim. korkma 2 günde kuruyup düşüyor. tavsiye ederim
sağol canım
geçmiş olsun canım. ayrıca teşekkür ederim.
var biliyorum ama icimden atamiyorum bu haliGünaydın hayırlı günlerr
yenam sorunların butun odaknoktası su lanet kilo ve benim iradesizliğimHayriyecigim hatice ne guzel yazmis peri diye..
mevsim gecislerin de bende de mutsuzluk karamsarlik yorgunluk epey mevcut. Su an bile kolumu kaldiracak halim yok..
senin de oyledir umarim baska nedeni yoktur...
hepimiz ozel kisileriz aslin da kendimizi sevip iyi davranmaliyiz ..
y.o.l.c.u dafi arabalariniz hayirli olsun.Kazasiz,belasiz güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Ayrıca zeynepcim,çok geçmiş olsun.kolaylıklar diliyorum işlerinde..
Mthn83 cok geçmiş olsun paşa'ya,Allah şifa ihsan eylesin.
Bonus iki gözümün çiçeği,yoklugun çok belli:) can sıkıcı bir durumun yoktur umarım..
nothinggg @elif1503 gece duygulanarak okudum yazılarınızı..her ne kadar hayvanlardan korksam da severim uzaktan uzaktan kendilerini:)
OGULCUKLARIM canım olumsuz duygu ve düşüncelerin seni etkilemesine izin verme,hayat birçok şeyi kendimize dert edinecek kadar uzun degil malesef..
Kendimizi düşünmedigimiz sürece en yakınlarımız dediklerimiz bile bizi düşünmüyor hatta yeri geldiginde ilk ve en çok canımızı acıtan kişiler oluyorlar malesef..
Daha önce nasıl başardi isen tekrar başarabilirsin,lütfen olumsuzlukların seni yolundan alıkoymasına izin verme canım..
Hadi yepyeni gün,yeni dogan güneş umudumuz ve başlangiç için sebebimiz olsun..
Haddimi aşti isem,kusuruma bakma,hakkını helal et lütfen,samimiyet ve içimden geldigince sana destek olmaktı maksadım..
canim benim çok teşekkur ederim hicte kusura falan bakmadım sorun cok yalan dünyada biymiyor malesef ama benim sorunlarımin odak noktası kilolarım hersey sonunda ona baglaniyor onu dz cekince ben kaliyorum bi basima ortada benOGULCUKLARIM canim sana mesaj yazdigim anda eşim aramışti,konuşurken düzenleyemedim mesajımı..
Ben canının sıkkınlıgını diyet durumundan olduğunu düşünüp öyle yorum yapmışım,kusura bakma tekrar..kendi buhran,can sıkıntısı,üzüntü vs sebeplerimin ana nedeni kilo olunca senin durumunuda öyle algıladım sanırım..
Umarım önemli ve arlatılamayacak bir şey'in yoktur,Allah gönlüne yük ettigin herşey'den seni ferahlatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?