Köydeler yenacım bizim evde annemlerin bahçesinde zaten yani aynı bahçe içindeZeynepcim kolay gelsin canim..
fridacim sen neden boyle yogunsun işemi gidiyirsun.. dun kuafor de boynumu incittim su an fena tutulmus vaziyette cok canim yaniyor.
Boya fön kaş bıyık bakimina girdim.. :) saclarim yikanirken kafanin dayandigi mekanizma dan oldu sanirim.
yeliz iyi yapmissin cok gerilmistin. Dedigin gibi sen de hazir oldugunda tekrar denersiniz hem havalar da iyice isinmis olur.
Daficigim senin annenler de koydemi.?
Gecmis olsun zeynep, o aglama en kotusu ya ben cok korkuyorum oyle katılarak nefesi kesilerek aglayinca.. Bi de bizimki kan sekeri dusunce oyle olmustu morarmisti aglarken hemsire ölüyo bu cocuk diye bagirmisti. O gun aklima geliyo iyice kotu oluyorum. Simdi mümkün oldugunca aglatmamaya calisiyorum. Dogdugundan beri 2 kere o sekilde agladi ve ne yapsam susmadi sonra yorulup uyudu. Ben yemekli misafir almiyorum valla. Gelen caya geliyo ufak tefek bi seyler yapiyorum.. Kolay gelsin sana..Selamünaleyküm...
İki gündür k.validem bende akşamada yemekli misafirim var iyiki temizlik işini halletmişim bugun günlük silme süpürme toz alma vr yemekle uğraşıcam paşamıda babannesi sallıyo rahat iş görücem inş...akşam çok fenaydı kriz gibi ağladı durdu bağıra bağıra nefesi kesildi ben bile susturamadım nerdeyse...babannemizde bayabi korktu...uyanık oldukça emmek istiyo yarım satte bir yedikçede hazımsızlık çekiyo...hergün huy değiştiriyo sanki ben kızımdan bildipim için alışığımda yanımda ikinci biri olup panikleyince sürekli benimde elim ayağım karışıyo...bu arada topuk dikenim tekrar nüksetti çok canım acıyo ayağımı basmakta zorlanıyorum bu cüsseyle parmak ucunda yürüyorum...diyet mevzuçok canımı sıksada berbat bir haldeyim tartılmaya bile cesaretim yok...dünden beri okuyamadım hiç iyisinizdir inş...neyse kaçayım işler bekler...bir ara gelip geçmiş yapıcam inş..
Cok gecmis olsun canim.sağol canım. testisleri yukarda. müdahale edilmezse kısırlık gelişebilir
Benim de bi ugramam lazim kuafore ama sacma bi donemden gectigim icin evden bile cikamiyorum dogru duzgun bu ara.. Boynun icin de gecmis olsun zordur tutulma.. Havalar sicak terleyip bi de ruzgar aldiysan falan o yuzden de olabilir..Zeynepcim kolay gelsin canim..
fridacim sen neden boyle yogunsun işemi gidiyirsun.. dun kuafor de boynumu incittim su an fena tutulmus vaziyette cok canim yaniyor.
Boya fön kaş bıyık bakimina girdim.. :) saclarim yikanirken kafanin dayandigi mekanizma dan oldu sanirim.
yeliz iyi yapmissin cok gerilmistin. Dedigin gibi sen de hazir oldugunda tekrar denersiniz hem havalar da iyice isinmis olur.
Daficigim senin annenler de koydemi.?
Kilo cogumuzun dertlerinin odak noktasi herhalde hayriye.. Evi toplarken nefes nefese kaliyorum. Bi saat ayakta kalsam ayaklarim deli gibi agriyo ve daha 26 yasindayim. Cok can sıkıcı durumlar ama guclu olup kendimiz icin biseyler yapmak zorundayiz canim benim...canim cok tesekkur ederim ama o azim bi ise yaramadı ben gine aynı noktadayım annnene bi faydam olduysa ne mutlu ama mum dibini aydınlatamadi
var biliyorum ama icimden atamiyorum bu hali
yenam sorunların butun odaknoktası su lanet kilo ve benim iradesizliğim
canim benim çok teşekkur ederim hicte kusura falan bakmadım sorun cok yalan dünyada biymiyor malesef ama benim sorunlarımin odak noktası kilolarım hersey sonunda ona baglaniyor onu dz cekince ben kaliyorum bi basima ortada ben
Aman neyse kafanızı sisirdim benim yüzümden modunuz düşmesin
Senin diyet iyidir umarım ben inaniyorum ayin birinde hatrı sayılırbi eksi goreceksin insallah
insallah oyle olur canimCok iyi etmissin yelizcim ikinizinde hazır olması gerek canim bi 6 ay sonra cok kolayy olacak emin ol
Sana dabkolayliklar gelsin canim ikinci cocukla daha xor olur heraldeGunaydiinnnnn
Bende emineye soruyorum tuvalete yapmicam bezime yapcam diyor haziran sonu gibi baslamayi dusunuyorum egitime insallah alnimizin akiyla cikariz bu isin icinden
kolay gelsin canim bende tek basimayken cok rahat oluyoda hersey kalabslikta her kafadan bi ses cikinca insan panikliyo bi andaSelamünaleyküm...
İki gündür k.validem bende akşamada yemekli misafirim var iyiki temizlik işini halletmişim bugun günlük silme süpürme toz alma vr yemekle uğraşıcam paşamıda babannesi sallıyo rahat iş görücem inş...akşam çok fenaydı kriz gibi ağladı durdu bağıra bağıra nefesi kesildi ben bile susturamadım nerdeyse...babannemizde bayabi korktu...uyanık oldukça emmek istiyo yarım satte bir yedikçede hazımsızlık çekiyo...hergün huy değiştiriyo sanki ben kızımdan bildipim için alışığımda yanımda ikinci biri olup panikleyince sürekli benimde elim ayağım karışıyo...bu arada topuk dikenim tekrar nüksetti çok canım acıyo ayağımı basmakta zorlanıyorum bu cüsseyle parmak ucunda yürüyorum...diyet mevzuçok canımı sıksada berbat bir haldeyim tartılmaya bile cesaretim yok...dünden beri okuyamadım hiç iyisinizdir inş...neyse kaçayım işler bekler...bir ara gelip geçmiş yapıcam inş..
bende o hasari vermemek icin durdum canim zaten erkeklerde bi nebze daha kolay sanki ayaktabyaptiklari icin ama kizlarin illaki oturmadi gerekiyo istebenimki saatlerce oturur 1 damla yapmazdı. sonra duş kabinde yıkarken suyla birlikte çişini yaptı. bak dedim delikten gidiyor nasıl gidiyor dedim. çok sevindi alkışladık. sonra çişin gelirse deliğe yapalım gitsin dedik. başlarda su döktüm pipisine gevşemesi için. başlarda böyle gitti. sonra suyu bıraktı. kendi geldi duşa yaptı bi süre. sonra abi oldun hadi tuvalete gidelim birlikte dedik. ve ben bunu hamileliğimin son zamanlarında ve eşim şehir dışındayken yaptım. aynen öyle anneye sabır gerekiyor. kafamı çok duvarlara vurup ağladım ben. çok şükür geçti. ama sanırım oğlumun ruhunda ufakta olsa bi hasar verdiğimi düşünüyorum. çok dikkatli ol canım
ablacim halin cok guzel gule gule kullan
bugün bakayım ben kitaptan olmazsa internetten siparis veririm.geçen seneki şeyleri yaşamaktan korkuyorum.öyle bır hale geldim ki ağlama krizleri oluyordu bende en sonunda eşim kızdı yazık değil mi sana bırak altına yapsın istediği zamana kadargünaydın kızlar gece pek konuşulmamış hayrola ??
sağol canım hareketli testis sendromu var. bir cuma gittiğim dr ameliyat dedi. dünkü biraz daha bakalım olabilir dedi. bilemiyorum.
sağol canım
canım sadece kendine edersin başka sebebler varmı bilmiyorum ama bu kadar mutsuz olma. bardağın dolu tarafını görmeye çalış. annem bi dönem seni anlata anlata bitiremezdi. seninle birlikte azimlenirdi. şunu unutma sen buraya yazdığın sürece sadece kendi hayatını yaşamıyorsun. birçok hayata dokunuyorsun... sihirli değnekli peri sen olabilirsin.
sağol canım.
canım bende çok zorlanmıştım.Eki Görüntüle 1816765
bu kitap benim işlerimi çok kolaylaştırdı. arkasında çıkartmalar var. ödül çıkartması istediği yere yapıştırmasına müsade ettim. korkma 2 günde kuruyup düşüyor. tavsiye ederim
sağol canım
geçmiş olsun canım. ayrıca teşekkür ederim.
sonbaharda tekrar denersin canım emin ol o zaman daha kolay olacakGunaydin kizlar
Pes ettim bizimki tuvaletini klozet yada lazimliga yapmak istemiyo bende bezini tekrar baglayip daha sonra tekrar denemeye karar verdim bide tuvalet egitimde en cok annenin hazir olmasi lazim galiba
Gecmis olsun ikinizede benimde sık tutulur sonrası migren zaten benimde kasgevsetici kremler iseyarar annem bide sıcak su torbası yada ısıtılmıs havlu koyuyorKasimpati
sana da gecmis olsun canim.. hakikaten cok ama cok rahatsiz edici boyun tutulmasi..
senin neden ldu.?
Aksam esim havlu isitip koydu merhem surdukten sonra iyi geldi evet..Gecmis olsun ikinizede benimde sık tutulur sonrası migren zaten benimde kasgevsetici kremler iseyarar annem bide sıcak su torbası yada ısıtılmıs havlu koyuyor
Aksam esim havlu isitip koydu merhem surdukten sonra iyi geldi evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?