Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımpatı çok sağol canım

Köydeler yenacım bizim evde annemlerin bahçesinde zaten yani aynı bahçe içinde
Az önce haber geldi köyde cenaze varmış eşim aradı hazırlan dedi
Aslında sizden fikir alacaktım pazar günü antreye halı aldım az önce getirdiler serdim gözüme hiç güzel gelmedi değistirsemmi karar veremedim
Yükleyebilirsem yüklenelim

Ahh hayriyecim aynen ben de oyleyim.. kurtulmakta bizim elimiz de cevabini bildigimiz sorularin icin de senelerdir debeleniyoruz.. Allah yardimcimiz olsun...

daficim yuklersin bir ara bakariz.. sen guzel halilar aliyorsun aslin da

Gecmis olsun zeynep, o aglama en kotusu ya ben cok korkuyorum oyle katılarak nefesi kesilerek aglayinca.. Bi de bizimki kan sekeri dusunce oyle olmustu morarmisti aglarken hemsire ölüyo bu cocuk diye bagirmisti. O gun aklima geliyo iyice kotu oluyorum. Simdi mümkün oldugunca aglatmamaya calisiyorum. Dogdugundan beri 2 kere o sekilde agladi ve ne yapsam susmadi sonra yorulup uyudu. Ben yemekli misafir almiyorum valla. Gelen caya geliyo ufak tefek bi seyler yapiyorum.. Kolay gelsin sana..
sağol canım. testisleri yukarda. müdahale edilmezse kısırlık gelişebilir
Cok gecmis olsun canim.
Benim de bi ugramam lazim kuafore ama sacma bi donemden gectigim icin evden bile cikamiyorum dogru duzgun bu ara.. Boynun icin de gecmis olsun zordur tutulma.. Havalar sicak terleyip bi de ruzgar aldiysan falan o yuzden de olabilir..
Kilo cogumuzun dertlerinin odak noktasi herhalde hayriye.. Evi toplarken nefes nefese kaliyorum. Bi saat ayakta kalsam ayaklarim deli gibi agriyo ve daha 26 yasindayim. Cok can sıkıcı durumlar ama guclu olup kendimiz icin biseyler yapmak zorundayiz canim benim...

Cok iyi etmissin yelizcim ikinizinde hazır olması gerek canim bi 6 ay sonra cok kolayy olacak emin ol
insallah oyle olur canim

Gunaydiinnnnn

Bende emineye soruyorum tuvalete yapmicam bezime yapcam diyor haziran sonu gibi baslamayi dusunuyorum egitime insallah alnimizin akiyla cikariz bu isin icinden
Sana dabkolayliklar gelsin canim ikinci cocukla daha xor olur heralde
kolay gelsin canim bende tek basimayken cok rahat oluyoda hersey kalabslikta her kafadan bi ses cikinca insan panikliyo bi anda

bende o hasari vermemek icin durdum canim zaten erkeklerde bi nebze daha kolay sanki ayaktabyaptiklari icin ama kizlarin illaki oturmadi gerekiyo iste

ablacim halin cok guzel gule gule kullan

bugün bakayım ben kitaptan olmazsa internetten siparis veririm.geçen seneki şeyleri yaşamaktan korkuyorum.öyle bır hale geldim ki ağlama krizleri oluyordu bende en sonunda eşim kızdı yazık değil mi sana bırak altına yapsın istediği zamana kadaro günden sonra 7ay geçti hala altına yapıyor

Gunaydin kizlar
Pes ettim bizimki tuvaletini klozet yada lazimliga yapmak istemiyo bende bezini tekrar baglayip daha sonra tekrar denemeye karar verdim bide tuvalet egitimde en cok annenin hazir olmasi lazim galiba
sonbaharda tekrar denersin canım emin ol o zaman daha kolay olacak

Kasimpati

sana da gecmis olsun canim.. hakikaten cok ama cok rahatsiz edici boyun tutulmasi..
senin neden ldu.?
Gecmis olsun ikinizede benimde sık tutulur sonrası migren zaten benimde kasgevsetici kremler iseyarar annem bide sıcak su torbası yada ısıtılmıs havlu koyuyor

Gecmis olsun ikinizede benimde sık tutulur sonrası migren zaten benimde kasgevsetici kremler iseyarar annem bide sıcak su torbası yada ısıtılmıs havlu koyuyor
Aksam esim havlu isitip koydu merhem surdukten sonra iyi geldi evet..

Asuman abla ne isi varmis bonusun diye gizliden hesap sorman guzeldi. Asaletine kurban...trenckotta giyermis.

Iki gozumun cicegi, not bacim, yelizcim sagolasiniz dusunmussunuz.

Hayriye senin eve gelip iki uc tane nargile yakasim var biri sana biri bana biride yedek...

Yeliz birakmak issabet olmus az daha buyudumu daha kolay oluyo. Sirf bu yuzden 3-4 yasina kadar bekleten var bizzat gordum. Her cocuk bir degil.

Baharnaz bende decatlondan ayakkabi aldim iki tane memnunum iyi ayakkabilarda benim ayak tabaninda ezelden beri sorun var spor degilde taban koyabilcegim bi ayakkabi sart sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…