Babam gozunden operasyon gecirdi katarakt icin ben oraya gidicem hamurlu corba yedim oglen kizlarla
Daha nasil kadrolu olacaksam...yasli ve inönüyü gören teyzeler gibiyim burda gibiyiz aslinda :)Bonus kisisi sen is falan yapma kadrolu +90 elemani ol :))
Benim kuaforde saç yikama koltugu fobim var :))
Yillar once bir haber de hatunun biri o koltukta omuriligi zedelenmis ve felc kalmisti..
ve ben de her oraya oturdugum da direk aklima o haber geliyor ve oylesine kasiyorum ki kendimi.. Acaip stres falan oluyorum bildigin gibi degil. :)
Diş cekiminden korkma hic hissedilmiyor agri neyin. 20 lik dis,diş yapisini cok bozuyor . Benim alt dislerim oylesine bozuldu ki.. yamuk yumuk oldu sıkışinca ..
Yok o 7 bucukta zaten. Bu cerrahi cekimlerde hissetmiyosun illakide sonrasi biraz zor olanlar oyle diyo gorucem artikÇok geçmiş olsun...
diş randevun iptalmi.?
Daha nasil kadrolu olacaksam...yasli ve inönüyü gören teyzeler gibiyim burda gibiyiz aslinda :)
Basimda sinsi bi agri var ilac almistim az hafifledi sac diplerim aciyo.
Bu pro uye ayrimciligina uyuz oluyorum.Hayriyeciğim altta seni görüyorum sevgimi ayrıyetten öpücüklerimide gönderiyorum..
Güle güle oturun derincimSelam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
Selam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
Geçmiş olsun bonuscumDisimi cektirdim geldim hala uyusuk hafiften agriyo. Dusundugumden daha iyi gecti. Onemli olan sonrasi ins iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?