Vayy adele he erkin koray he efferim sana.30 dakika yurudum adele ve erkin koray dinleyerek..
simdi de cilek yiyorum erikte var ama fena ekşi dişlerim kotu oldu..
Kasimpati
sana da gecmis olsun canim.. hakikaten cok ama cok rahatsiz edici boyun tutulmasi..
senin neden ldu.?
Kasımpatı yena Zeynep hepinize gecmiş olsun iyi bakın kendinize
Yenacım güzel hatun güle güle kullan saçlarını
Babam gozunden operasyon gecirdi katarakt icin ben oraya gidicem hamurlu corba yedim oglen kizlarla
Selam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
30 dakika yurudum adele ve erkin koray dinleyerek..
simdi de cilek yiyorum erikte var ama fena ekşi dişlerim kotu oldu..
Gecmis olsun bonus insallah sonrasi daha iyi olurAksam disciye gidicem sadece bakcakmi yoksa islem yapicakmi bilmiyorum.
20 lik dis cekimi yapicak ne kadar stres verici korktugumdan degilde stres iste
Babana da gecmis olsunBabam gozunden operasyon gecirdi katarakt icin ben oraya gidicem hamurlu corba yedim oglen kizlarla
Hayirli olsun derin gule gule oturun...Selam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
Evet mantikli yokmuki yolluk gibisiBonuscum gecmis olsun..
daficim mutfaginada ayni yolluktan alsan nasil olur..
Bknz. Benim esim.. Iki bucuk ayda 10 kilo verdi....Plynna erkekler daha cabuk gaza gelip daha cabuk verirler ve iradeliler. Pisman olmayasin
Sen beni diyne her zaman sen onde ol. Birak boslayan o olsun. Biz bosladikmi aliyoruz.yemesine dikkat etse çok güzel veriyor.ama ben onun yanında kuş kadar yiyorum ama benden çok veriyor.geçen hafta boşladi ondan dolayı biraz kendine gelsin istiyorum.
Çok kötüyüm kızlar dua edin ya çok yorucu bi gündü oğlum hiç durmadan ağlıyo akşamdan beri misafirlerle falan çok zor geçti şimdi uyuttum gibi ama hala tam dalamıyo feci hazımsızlık çekiyo..yanında bi büyük olunca ne zor yarabbim...bişeyleri yapsan olmuyo yapnasan olmuyo.. Bişey desrn gene olmuyo her dediğini yapsan gene olmuyo..aff yarabbim...
aynen öyle canım hiç boşlamaya gelmiyor artık bünyem.bu arada çok geçmiş olsunSen beni diyne her zaman sen onde ol. Birak boslayan o olsun. Biz bosladikmi aliyoruz.
Agri girdi bedeneeee
Uyutmaz beni zannumcaaa
Zeyneeepp ayni seyleri dogum sonrasi ben de yasadim... Kendi annemle bile bi de.. Insallah gececek hepsi sen zaten tecrubelisin Allah yardimcin olsun canim benimÇok kötüyüm kızlar dua edin ya çok yorucu bi gündü oğlum hiç durmadan ağlıyo akşamdan beri misafirlerle falan çok zor geçti şimdi uyuttum gibi ama hala tam dalamıyo feci hazımsızlık çekiyo..yanında bi büyük olunca ne zor yarabbim...bişeyleri yapsan olmuyo yapnasan olmuyo.. Bişey desrn gene olmuyo her dediğini yapsan gene olmuyo..aff yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?