Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiyamam pasa'ya,nazar mi değdiki..

Okusaniz veya ilk dus aldirsaniz iyi gelir mi acaba

Agri girdi bedeneeee
Uyutmaz beni zannumcaaa

dolorex cok iyi geliyor.. iyice baslamadan al birtane

Kiyamam gaz sancisimi yoksa kolikmi oldu bebis. Ayni saatlerdemi agliyor hep.?

Afiyet olsun..Biz gecen gun yuruyuse cikmistik sahilde, erik agaci vardi kenarda.. Daha cok kucuk ama cokk guzeldi bi avuc yedim bende :)

Afiyet olsun elifcim sut olsun..
canimsin

severim seni..

Gittikce fena oluyorum saglam agriyo keske cektirmeseydim mutluydum onunla

canim benim,ne iyi gelir acaba ki

20 lik diş'in çekilmesi daha iyi diye biliyorum,cene ve dis yapisininda kalici sorunlar acitigini duymuştum..Acisi cabuk geçer,sabaha hiçbir seyin kalmaz inşallah.

Yastikdan düşmüsüm desem:)
Dafi abla ben cok beyendim halini,halinda evin de cok ferah gözüküyor:) güle güle,huzurla kullan
Sağol canım teşekkür ederim
Sanada geçmiş olsun

Bonuscum gecmis olsun..

daficim mutfaginada ayni yolluktan alsan nasil olur..
Aynı yada benzeri olabilir yenacım
Keşke bugün evde olsaydım hallederdim
Yarında misafir gelecek biraz göz zevkini bozacak bir görüntü oldu

canim benim,ne iyi gelir acaba ki

20 lik diş'in çekilmesi daha iyi diye biliyorum,cene ve dis yapisininda kalici sorunlar acitigini duymuştum..Acisi cabuk geçer,sabaha hiçbir seyin kalmaz inşallah.
Bonuscum çok agrırsa buz uygulayabilirsiniz

Abla buz koyuyorum geldigimden beride en arkadaki dis oldugundan bogazima nerdeyse geliyo buz usudum agriyo simdi bogazimda
Canım boğazına gelecek kadar aşağıdan değilde yanağından koy ve dikkat et buz yanığı olmasın 10 dk. Arayla bir dakika uygula
Ben implant yaptırdığıma sadece buz uyguladım

Sağol canım teşekkür ederim
Sanada geçmiş olsun

Aynı yada benzeri olabilir yenacım
Keşke bugün evde olsaydım hallederdim
Yarında misafir gelecek biraz göz zevkini bozacak bir görüntü oldu
Daficim halını iyi günlerde güle güle kullan ben beğendim :)

Ne geldi aklıma ben size halı deseni sormuştum sarayın birde bahariyenin gülü halısını hepiniz sarayın pecvorkünü al demişti hatırlıyormusun adaş hatırlar belki işte ben sizin beğendiğiniz deseni aldım hem salona hemde antreye :)

Görüyormusun bizim topik sadece diyet topiği değil gönül bağımız var bizim öpüyorum hepiniziii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…