Verdi aldim simdi uyusuklugu gidiyo herhal.Kiyamam sanaaa
Agri kesici vermedimi doktor?
Çok kötüyüm kızlar dua edin ya çok yorucu bi gündü oğlum hiç durmadan ağlıyo akşamdan beri misafirlerle falan çok zor geçti şimdi uyuttum gibi ama hala tam dalamıyo feci hazımsızlık çekiyo..yanında bi büyük olunca ne zor yarabbim...bişeyleri yapsan olmuyo yapnasan olmuyo.. Bişey desrn gene olmuyo her dediğini yapsan gene olmuyo..aff yarabbim...
Gittikce fena oluyorum saglam agriyo keske cektirmeseydim mutluydum onunlaKiyamam sanaaa
Agri kesici vermedimi doktor?
Agri girdi bedeneeee
Uyutmaz beni zannumcaaa
Çok kötüyüm kızlar dua edin ya çok yorucu bi gündü oğlum hiç durmadan ağlıyo akşamdan beri misafirlerle falan çok zor geçti şimdi uyuttum gibi ama hala tam dalamıyo feci hazımsızlık çekiyo..yanında bi büyük olunca ne zor yarabbim...bişeyleri yapsan olmuyo yapnasan olmuyo.. Bişey desrn gene olmuyo her dediğini yapsan gene olmuyo..aff yarabbim...
Afiyet olsun..Biz gecen gun yuruyuse cikmistik sahilde, erik agaci vardi kenarda.. Daha cok kucuk ama cokk guzeldi bi avuc yedim bende :)
canimsin
severim seni..
Artti zaten abla. Parol minoset alabiliyorum. Antibiyotigide tedirgin aldim sute gecicek ve kuvvetli bisey.Bonus babana da şifa dilerim
Sen de hemen al ilaç iyice ağrın artmadan
Gittikce fena oluyorum saglam agriyo keske cektirmeseydim mutluydum onunla
Sağol canım teşekkür ederimYastikdan düşmüsüm desem:)
Dafi abla ben cok beyendim halini,halinda evin de cok ferah gözüküyor:) güle güle,huzurla kullan
Aynı yada benzeri olabilir yenacımBonuscum gecmis olsun..
daficim mutfaginada ayni yolluktan alsan nasil olur..
Bonuscum çok agrırsa buz uygulayabilirsinizcanim benim,ne iyi gelir acaba ki
20 lik diş'in çekilmesi daha iyi diye biliyorum,cene ve dis yapisininda kalici sorunlar acitigini duymuştum..Acisi cabuk geçer,sabaha hiçbir seyin kalmaz inşallah.
Abla buz koyuyorum geldigimden beride en arkadaki dis oldugundan bogazima nerdeyse geliyo buz usudum agriyo simdi bogazimdaBonuscum çok agrırsa buz uygulayabilirsiniz
Ins canim fenayim su anBonus'cum,uyumaya calis istersen,bu geceyi atlatınca birseyin kalmaz inşallah.Allah yardimcin olsun..
Dafi ablacim ve asuman ablacim sizlere hos muhabbetler,ben de cikiyorum biraz islerim var..Hayirli geceler
Ins canim fenayim su anUyuycak gibi degil. Iyi geceler sizede
Canım boğazına gelecek kadar aşağıdan değilde yanağından koy ve dikkat et buz yanığı olmasın 10 dk. Arayla bir dakika uygulaAbla buz koyuyorum geldigimden beride en arkadaki dis oldugundan bogazima nerdeyse geliyo buz usudum agriyo simdi bogazimda
Bonuscum geçmiş olsun 2olik dişini çektirdin herhalde mağlesef bir müddet ağrıyacak inşallah kısa zamanda geçer ağrısı en son ben dişim dişim dediğimde 20lik dişimdi çok çektim bilirimIns canim fenayim su anUyuycak gibi degil. Iyi geceler sizede
Daficim halını iyi günlerde güle güle kullan ben beğendim :)Sağol canım teşekkür ederim
Sanada geçmiş olsun
Aynı yada benzeri olabilir yenacım
Keşke bugün evde olsaydım hallederdim
Yarında misafir gelecek biraz göz zevkini bozacak bir görüntü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?