Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağol
Hatırlıyorum canım halinin rengini desenini hatırlamıyorum ama yazdığını ve halılara baktığımızı hatırlıyorum
Sende güle güle kullan

Selamun aleyküm güzeller
Bu gün
Hayırlı , bereketli , sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Rabbim gönlünüz de olanların en hayırlısı nı versin
Bugün benim için zor birgün olucak misafirim gelecek ve mamaları yapmaya başladım bile
Fazla abartmayın düşünmüyorum
Poğaça, kek, börek, salata birde tatlı uydurayım tamam

Gunaydin

Ugrayamiyorum anlayisiniza siginiyorum
Evde boya dun gece bitmis biz oglumla evde degildik birazdan eve gecicem bugun dogum gunumuz var ve telastayim.

Biraz okumaya calisayim gecmisi
Bonus gecmis olsun dis cektirmisin.

Bugun hazirlik nasil yetiscek bilmiyorum

Hayırlı sabahlar
Daficim kolay gelsin ben de poğaça yaptık pisiyor şimdi eşim bir yere götürecek halini da Güle güle kullan
Adaş hatırladım halını iyi yapmışsın tavsiyeleri dinlemekle :)sen de iyi günlerde kullan
Baharnaz kolay gelsin
Ben de bugün arkadasa kahvaltıya gideceğim hatta yarın da başka arkadasa gideceğim

Dafi ve frida halilarinizi gule gule kullanin bende aldim henuz gormedim eve gidince gorcem

Bonus 14 aylik ti cocugun yanlis hatirlamiyorsam antibiyotigi dr ona gore vermistir.

Nhtylz tuv egitiminde ertelemen iyi olmus cocugun ve sen tam hazir oldugunu dusundugunde baslarsin bizimkine neler neler yaptik bizimde bir duraksama donemi oldu en son hareketimiz bu is icin papagan odulu koyduk hallettik zor bir surec esimin veteriner arkadasindan papagan geldi 10 gun kaldi geri gitti

Esselamun aleykum
Mutlu huzurlu bir gun olsun insallah
Hayriyeciğim altta seni görüyorum sevgimi ayrıyetten öpücüklerimide gönderiyorum..

Bu pro uye ayrimciligina uyuz oluyorum.

Hayriye bende gonderiyorum onlardan 2 kilo :)
:)) bede sizi öpüyorum ve çok seviyorum iyiki varsınız

Disimi cektirdim geldim hala uyusuk hafiften agriyo. Dusundugumden daha iyi gecti. Onemli olan sonrasi ins iyi olur.
gecmis olsun kuzum rabbim sifa versin insallah
artilardan eksilerden haberler nasıl bayanlar.bu hafta eşim ile yarışa girdik onu daha fazla gaza getirmek istiyorum 2buçuk kilo verdi daha
hic o ise girmesen iyimis erkekler cok cabuk kilo veriyo bide nevar verdim iste sen abartıp duruyon diye kafa şisiriyorlar

oy zeynebim rabbim kolaylik versin 3 cocuk bide kv ginede kırmadan hallletmeye çalis canim mubarek gunler

Ins canim fenayim su an Uyuycak gibi degil. Iyi geceler sizede
tuh ne yaptın kuzum ya nasıl gecti gecen dis arısi fena kuvetli ilacta alamazsin insallah cabucak gecer agrısi
aleykum selam ablacım kolay gelsin

Gunaydin, huzurlu bi gun olsun insallah herkes icin
Kolay gelsin dafi abla, Allah guzel yemekler karsisinda irade versin sana bana ve hepimize
Kolay gelsin baharnaz bugun atlatiyosun insallah guzel gecer dogum gununuz

Babam gozunden operasyon gecirdi katarakt icin ben oraya gidicem hamurlu corba yedim oglen kizlarla
babanada sanada çok geçmiş olsun canım. 1-2 gün sıvı tarzı beslenmeni tavsiye ederim. bide diş çekimi sonrası bağışıklık biraz sarsılıyor ateş halsizlik olursa ihmal etme. tekrar geçmiş olsun. babacığından ışıktan sakınsın kendini.

Selam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
valla hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun ne diyim. ev taşımak yerleşmek zor. ama güzel. benimde bu aralar içimden bişey taşın diyor ama adam daha borç ödeyemem diyor :)
çok geçmiş olsun canım. kızlarında dediği gibi nazar aklıma geldi benimde. inşallah sabaha kadar iyi uyumuştur.

kızlar kg vermem durdu karatay yapanların çoğunda oluyormuş yakın çevremde öğretmen bayan yapıyor öğün yeri değiştir. kuruyemişi gece ye v.s dedi sporu çoğalt diyor daha ne kadar yapacaksam zaten şu an 5 gün gidiyorum spora napmak lazım bilemedim.
en büyük etken haşimato hipotroid deyip bağlıyorum konuyu hep ödem var hep şikayet hep şikayettt

günaydınlaar canlaar

dün hepinizi okudum cevap yazmak istedim çok geç olmuştu benim ise telefonu elimde tutacak bile halim kalmamıştı nolur kusuruma bakmayın

YENA cım evet işe başladım ben bile inanamıyorum bu yaşta yeni yetme gençler gibi bir heyecen bir heyecan sudan çıkmış balık gibiyim bildiklerimide unutum:))) dün bütün gün bilgisayar başında oturmama rağmen akşam stresten belime bir ağrı girdi sankii şimdi işteyim çalışan arkadaş kahvaltı hazırlıycak işte onu bekliyorum bir çok öğrenmem gereken şey var hem işte hem evle işi uyumlu hale getirmekte desteğinize ihtiyacım var yaniii bilginizee :)

ooo kuaför koltukları harbiden çok gıcık orda bende senin gibi rahat değilim saçlarını güle güle kullan

adaş gezmeler gezmeler hadi bakalım

bonusun dişi nasıl oldu acaba bunuscum babacığınada geçmiş olsun

zeynebin dün yoğunluğundan bebikde rahatsızlanmıştı acaba gazlarını çıkartılarmıkii nolcak bu bebiklerin gaz işleriii

kasımpatıcım her mesajını keyifle okuduğum hatun ne zaman tobloya gireceksin

elifcim ,haticecim , derincim ,yasemincim ve polyana sizede gönlünüzce geçireceğiniz bir gün diliyoruum

yasemincim ödem bendede var hem kilo veremiyorum hemde şişkinlik oluyor beslenmeme göre şimdiden sonra çok büyük kaçamak yapmasam geçen haftaya göre azda olsa eksi bildirebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…