ben kaldım ayakta galibaYatınız mı ?
Ama ben gündüz giremedim aklım hep sizdeydiiii
Çok sağolDaficim halını iyi günlerde güle güle kullan ben beğendim :)
Ne geldi aklıma ben size halı deseni sormuştum sarayın birde bahariyenin gülü halısını hepiniz sarayın pecvorkünü al demişti hatırlıyormusun adaş hatırlar belki işte ben sizin beğendiğiniz deseni aldım hem salona hemde antreye :)
Görüyormusun bizim topik sadece diyet topiği değil gönül bağımız var bizim öpüyorum hepiniziii :)
Hayriyeciğim altta seni görüyorum sevgimi ayrıyetten öpücüklerimide gönderiyorum..
:)) bede sizi öpüyorum ve çok seviyorum iyiki varsınızBu pro uye ayrimciligina uyuz oluyorum.
Hayriye bende gonderiyorum onlardan 2 kilo :)
gecmis olsun kuzum rabbim sifa versin insallahDisimi cektirdim geldim hala uyusuk hafiften agriyo. Dusundugumden daha iyi gecti. Onemli olan sonrasi ins iyi olur.
hic o ise girmesen iyimis erkekler cok cabuk kilo veriyo bide nevar verdim iste sen abartıp duruyon diye kafa şisiriyorlarartilardan eksilerden haberler nasıl bayanlar.bu hafta eşim ile yarışa girdik onu daha fazla gaza getirmek istiyorum 2buçuk kilo verdi daha
oy zeynebim rabbim kolaylik versin 3 cocuk bide kv ginede kırmadan hallletmeye çalis canim mubarek gunlerÇok kötüyüm kızlar dua edin ya çok yorucu bi gündü oğlum hiç durmadan ağlıyo akşamdan beri misafirlerle falan çok zor geçti şimdi uyuttum gibi ama hala tam dalamıyo feci hazımsızlık çekiyo..yanında bi büyük olunca ne zor yarabbim...bişeyleri yapsan olmuyo yapnasan olmuyo.. Bişey desrn gene olmuyo her dediğini yapsan gene olmuyo..aff yarabbim...
tuh ne yaptın kuzum ya nasıl gecti gecen dis arısi fena kuvetli ilacta alamazsin insallah cabucak gecer agrısiIns canim fenayim su anUyuycak gibi degil. Iyi geceler sizede
aleykum selam ablacım kolay gelsinSelamun aleyküm güzeller
Bu gün
Hayırlı , bereketli , sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Rabbim gönlünüz de olanların en hayırlısı nı versin
Bugün benim için zor birgün olucak misafirim gelecek ve mamaları yapmaya başladım bile
Fazla abartmayın düşünmüyorum
Poğaça, kek, börek, salata birde tatlı uydurayım tamam
Kolay gelsin dafi abla, Allah guzel yemekler karsisinda irade versin sana bana ve hepimizeSelamun aleyküm güzeller
Bu gün
Hayırlı , bereketli , sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Rabbim gönlünüz de olanların en hayırlısı nı versin
Bugün benim için zor birgün olucak misafirim gelecek ve mamaları yapmaya başladım bile
Fazla abartmayın düşünmüyorum
Poğaça, kek, börek, salata birde tatlı uydurayım tamam
Kolay gelsin baharnaz bugun atlatiyosun insallah guzel gecer dogum gununuzGunaydin
Ugrayamiyorum anlayisiniza siginiyorum
Evde boya dun gece bitmis biz oglumla evde degildik birazdan eve gecicem bugun dogum gunumuz var ve telastayim.
Biraz okumaya calisayim gecmisi
Bonus gecmis olsun dis cektirmisin.
Bugun hazirlik nasil yetiscek bilmiyorum
babanada sanada çok geçmiş olsun canım. 1-2 gün sıvı tarzı beslenmeni tavsiye ederim. bide diş çekimi sonrası bağışıklık biraz sarsılıyor ateş halsizlik olursa ihmal etme. tekrar geçmiş olsun. babacığından ışıktan sakınsın kendini.Babam gozunden operasyon gecirdi katarakt icin ben oraya gidicem hamurlu corba yedim oglen kizlarla
valla hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun ne diyim. ev taşımak yerleşmek zor. ama güzel. benimde bu aralar içimden bişey taşın diyor ama adam daha borç ödeyemem diyor :)Selam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
çok geçmiş olsun canım. kızlarında dediği gibi nazar aklıma geldi benimde. inşallah sabaha kadar iyi uyumuştur.Çok kötüyüm kızlar dua edin ya çok yorucu bi gündü oğlum hiç durmadan ağlıyo akşamdan beri misafirlerle falan çok zor geçti şimdi uyuttum gibi ama hala tam dalamıyo feci hazımsızlık çekiyo..yanında bi büyük olunca ne zor yarabbim...bişeyleri yapsan olmuyo yapnasan olmuyo.. Bişey desrn gene olmuyo her dediğini yapsan gene olmuyo..aff yarabbim...
kızlar kg vermem durdu karatay yapanların çoğunda oluyormuş yakın çevremde öğretmen bayan yapıyor öğün yeri değiştir. kuruyemişi gece ye v.s dedi sporu çoğalt diyor daha ne kadar yapacaksam zaten şu an 5 gün gidiyorum spora napmak lazım bilemedim.
en büyük etken haşimato hipotroid deyip bağlıyorum konuyu hep ödem var hep şikayet hep şikayettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?