sanki karatay cok sporada karsi diye duymustum suyu cogaltsan hem odem de atar bide su bonusun yaptigi odem suyunu dene istersenkızlar kg vermem durdu karatay yapanların çoğunda oluyormuş yakın çevremde öğretmen bayan yapıyor öğün yeri değiştir. kuruyemişi gece ye v.s dedi sporu çoğalt diyor daha ne kadar yapacaksam zaten şu an 5 gün gidiyorum spora napmak lazım bilemedim.
en büyük etken haşimato hipotroid deyip bağlıyorum konuyu hep ödem var hep şikayet hep şikayettt
Yeni isin hayirli olsun fridagünaydınlaar canlaar
dün hepinizi okudum cevap yazmak istedim çok geç olmuştu benim ise telefonu elimde tutacak bile halim kalmamıştı nolur kusuruma bakmayın
YENA cım evet işe başladım ben bile inanamıyorum bu yaşta yeni yetme gençler gibi bir heyecen bir heyecan sudan çıkmış balık gibiyim bildiklerimide unutum:))) dün bütün gün bilgisayar başında oturmama rağmen akşam stresten belime bir ağrı girdi sankii şimdi işteyim çalışan arkadaş kahvaltı hazırlıycak işte onu bekliyorum bir çok öğrenmem gereken şey var hem işte hem evle işi uyumlu hale getirmekte desteğinize ihtiyacım var yaniii bilginizee :)
ooo kuaför koltukları harbiden çok gıcık orda bende senin gibi rahat değilim saçlarını güle güle kullan
adaş gezmeler gezmeler hadi bakalım
bonusun dişi nasıl oldu acaba bunuscum babacığınada geçmiş olsun
zeynebin dün yoğunluğundan bebikde rahatsızlanmıştı acaba gazlarını çıkartılarmıkii nolcak bu bebiklerin gaz işleriii
kasımpatıcım her mesajını keyifle okuduğum hatun ne zaman tobloya gireceksin
elifcim ,haticecim , derincim ,yasemincim ve polyana sizede gönlünüzce geçireceğiniz bir gün diliyoruum
oyy oyyy çalışan hatunmu oldun Asum hayırlı uğurlu olsun özel değilse hangi sektör.yasemincim ödem bendede var hem kilo veremiyorum hemde şişkinlik oluyor beslenmeme göre şimdiden sonra çok büyük kaçamak yapmasam geçen haftaya göre azda olsa eksi bildirebilirim belki
hayriyecim ben yaklaşık 3,5 4 yıldır kg harici sağlık için spora gidiyorum , hipotroid ve haşimato için dr bolca spor dedi.sanki karatay cok sporada karsi diye duymustum suyu cogaltsan hem odem de atar bide su bonusun yaptigi odem suyunu dene istersen
Mutlu carsambalar olsun...
gereksiz bir telas var bugun isyerin de cok sıkıcı..
Kolay gelsin yenamMutlu carsambalar olsun...
himm vucut alismistir belki artikhayriyecim ben yaklaşık 3,5 4 yıldır kg harici sağlık için spora gidiyorum zaten, hipotroid ve haşimato için dr bolca spor dedi.
suyu zaten fazlaca içiyorum antalyada içmemen mümkün değil zaten anlayamadım önceden az azda olsa giderdi ne biçim bişeymiş bu troid hiç sevmedim
çok çok geçmiş olsun canımHayirli gunler :) hepinizi pek seviyorum.
Frida hayirli olsun kuzum.
Ben gece 3 ten sonra uyudum uyusukluk gecince bir kac saat aklim gitti agridan simdi iyiyim daha az agriyo kolay degil kac yillik disim :)) accuk yanagim sis lokmami yutmamisim gibi
canım insallah bidaha siddetlenmeden gecer giderHayirli gunler :) hepinizi pek seviyorum.
Ben gece 3 ten sonra uyudum uyusukluk gecince bir kac saat aklim gitti agridan simdi iyiyim daha az agriyo kolay degil kac yillik disim :)) accuk yanagim sis lokmami yutmamisim gibi
sağol tatlım işimiz emlak sektörüüoyy oyyy çalışan hatunmu oldun Asum hayırlı uğurlu olsun özel değilse hangi sektör.
ya bu beslenmeye ve spora gayet vermem lazımda mümkün değil,tartılmayım moralimiz bozmayım diye tartının pilini çıkardım
senin eksi bildirim yapabilmene sevindim
Mutlu carsambalar olsun...
yasemin sakın düzenini bozma ilaa gidicek benim sana göre yaptıklarımda eksiklerim çok en büyük eksiğim spor zatenhayriyecim ben yaklaşık 3,5 4 yıldır kg harici sağlık için spora gidiyorum , hipotroid ve haşimato için dr bolca spor dedi.
suyu fazlaca içiyorum antalyada içmemen mümkün değil zaten anlayamadım önceden az azda olsa giderdi ne biçim bişeymiş bu troid hiç sevmedim
aynı Yenam bizimde öle hafta sonu expo 2016 açılışı var başbakan cumhurbaşkanı v.s hepsi gelicekmiş bir karışık bir karışık ben sabit oturan olunca rahatımama beyini yoruyolar
dün akşamki gibii ağrıı şidetlenmez inşallah zoru atlatın hadiiiHayirli gunler :) hepinizi pek seviyorum.
Adaş is hayatın hayırlı olsunadaşda kahvalyıya gitti ne yedi acaba bişey yememiştir o yemişsede iradeli gidiyordur ben ne zaman iradeli olucam acaba şimdilik oturuyorum bilgisayar girişlerini filan eldeki ilanlara çalışmam lazım ama ilerki günlerde yürüyüş filan olur bölgeye çıkarım
sağol tatlım işimiz emlak sektörüü
böyle gidersem şu saat itibari ile küçük bir eksi bildireceğimi düşünüyorum hayal benimki hayal :)
yasemin sakın düzenini bozma ilaa gidicek benim sana göre yaptıklarımda eksiklerim çok en büyük eksiğim spor zaten
birde benim tartıda değişim olmadığı şu zamanda vucudumda incelme oldu tuhaf dimiii
kolay gelsin ne zaman biticek bu yoğunluğun
Moralim cok bozuk.. 2 aydir denemedigim sey kalmadi sutum artmiyo cocuk ac kaliyo... Mama vermek zorunda kaliyorum herkes bir suru laf soluyo mama veriyorum diye. Aile hekiminin hemsiresi illa mama verme, cocugu zehirleme diyo. Ama vermezsem 24 saat agliyo. Meme de istemiyo artik sut gelmiyo diye. Simdi sagdim 20 ml bile cikmiyo...
Cocuk doktoru hipoglisemi oldugu icin ac kalmamasi lazim ama onceligin anne sutu diyo... Cocuk emmiyo agliyo zaten kesintisiz 1 saat anca uyuyo, o arada da sagmaya calisiyorum tamamen kesilmesin diye.. Dinlenmem gerekiyomus uyumam gerekiyomus...Uyku desen zaten 3-4 saat anca...
Cok kotu hissediyorum kendimi.....
canım öncelikle şunu oku lütfen. bide bebeğini koynuna al yat imkanın varsa. hem süt hem uyku ikiniz içinde süper etki. imkanın yoksa sen ona atletini ver sende onu üstnden çıkan bi kıyafetine sarıl kokusuyla uyu.Moralim cok bozuk.. 2 aydir denemedigim sey kalmadi sutum artmiyo cocuk ac kaliyo... Mama vermek zorunda kaliyorum herkes bir suru laf soluyo mama veriyorum diye. Aile hekiminin hemsiresi illa mama verme, cocugu zehirleme diyo. Ama vermezsem 24 saat agliyo. Meme de istemiyo artik sut gelmiyo diye. Simdi sagdim 20 ml bile cikmiyo...
Cocuk doktoru hipoglisemi oldugu icin ac kalmamasi lazim ama onceligin anne sutu diyo... Cocuk emmiyo agliyo zaten kesintisiz 1 saat anca uyuyo, o arada da sagmaya calisiyorum tamamen kesilmesin diye.. Dinlenmem gerekiyomus uyumam gerekiyomus...Uyku desen zaten 3-4 saat anca...
Cok kotu hissediyorum kendimi.....
Insallah canim.. Ben dogumdan beri hergun karisik hosaf yapip iciyorum hergun zaten. Humana die bi cay var onu da iciyorum. Belki odur kardesinin ictigi de. Tesekkur ederim ilgin icinkuzum bebiş ve çocuk konusu çok bildiğim konu değil kardeşimden tecrübe ile onunda sütü yokdu bimde veya a 101 de kuru meyve ler var karışık küp küp doğranmış özellikle incir yoğunluklu annem onu hafif haşlayıp blenderden geçirip içirdi bi süre ve sütü çoğaldığını biliyorum nacizane fikirdir aklına yatarsa birde bi çay içiyordu adını öğrenip sana yazayım inşallah bebiş için sütün çoğalır
Tesekkur ederim canim..Cok guzel bi yaziymis bu rastlamamistim.. Bebegimle uyuyorum genelde zaten. Simdi bizde soyle bi sorun var. Bebek erken dogdugu icin cok iyi ememiyodu basta.. Sezeryan olunca ilk basta hic sutum gelmedi. Bebek beslenemeyince bi de bende de diyabet oldugu icin hipoglisemiye girdi bebek. 10 gun kuvozde kaldi. O sirada da hep pompayla sutumu sagdim. bebek yenidogan yogun bakimda kaldi. Ben de hastanedeydim ve emzirme saatlerinde yanina aldilar. Yanimizda yenidogan hemsiresi de oluyordu. Emzirme tekniklerini falan gosterdi ama bebek hala emmiyodu ve kan sekeri surekli dusuyodu. O yuzden orda mama vermeye basladilar biberonla. Ben o sirada sutumu sagip veriyodum. Sonra bi gece bebegi yogunbakimdan cikartip serumla ilac takviyesini kestiler. Surekli emzir mama vermeyelim dediler. Surekli emzirdim o da emdi. Ama hic durmadan agladi. Bi hemsire hep yanimdaydi. Yine kan sekeri dustu falan.. Mamaya devam etme karari verdi doktor. Eve geldik. Surekli emzirdim. Ama takviye mama da verdim. Cok arastirdim kesmek icin ugrastim mamayi. Emzirme kampi diye bisey okudum. 3 gun yataktan cikmiyosun yiyosun iciyosun bebekle uyuyosun ve surekli emziriyosun sut artiyomus bu sekilde. 1 gun bunu denedim. O gun butun gun agladi. En son artik nefesi kesilmeye baslayinca tekrar mama vermek zorunda kaldim (hastanede bi morarma vakasi gecirmistik..)canım öncelikle şunu oku lütfen. bide bebeğini koynuna al yat imkanın varsa. hem süt hem uyku ikiniz içinde süper etki. imkanın yoksa sen ona atletini ver sende onu üstnden çıkan bi kıyafetine sarıl kokusuyla uyu.
http://doulannesra.com/2015/12/02/yetersiz-sut-uretimi-mi/
Eki Görüntüle 1817499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?