zeynepcim diyet konusunda hepimiz aynı durumdayız amasizin ataklar cok normal canım hem emziriyorsun h 3 cocuk yorgunluk kolay degil canimSelamün aleyküm...
ben geldimm...nasılsınız...çok yorgunum paşam ayağımda uyumaya çalışıyo ama önceki akşamlara göre daha iyi...uyumak istiyorum...bugun aşımız vardı rutin kontolü aynı zamanda 5600 gr olmuş 60 cm boyu bana göre gayet iyi ama hemşiremiz gıcığın teki hiç bişey demiyo anlatmıyo yapması gerekn hiç bişeyi yapmıyo ben demesem boyunu kilosunu baş çevresini falan ölçmüyo aşıya takmış alelacele yapıp başından savmanın derdinde takıştık biraz...
bu arada diyette dibe vurdum akşam görümcemde gelmişti pasta getirmişti biraz erken kutladı doğum günümü görüşemeyiz belki diye gece oğlan uyuduktan sonra dolaba bi dalmışım bi hırsla kalan pastayı bi başıma bitirdim...daraltıkça niye yemeğe sarıyorum ya...sanki sıkıntılarımı hafifleticek...ve bir sürü aburcubur var evde aklım onlarda..feci şiştim ve gerildim patlıcam nerdeyse tartılmak bile istemiyorum stres bi yandan tıkınmak bi yandan nasıl zayıflıcaksam...herşeyin doğrusunu bilip neyin nasıl olması gerektiğini bilip üstelik zayıflamak isteyim herşeyin tam aksini yapmak ne yaman bir çelişki Allahım....
aman ben yalnıs anladım demekki sorun o sandım ben ellerine sağlıkbikaç sayfaya göz attım desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız...
bonuscum geçmiş olsun ben kendi derdime düşünce atlamışım kusura bakma...inş tez zamanda geçer ağrıların...
hayriyecim sağol canım...k.validem zaten iki gün kalıcaktı elimden geldiğince rahat ettirmek için çabaladım her dediğini yaptım kırıcı olabilecek herhangi bi davranış sergilemedim inş razı olmuştur...
yelizcim bencede wc işini ertelemen iyi olmuş..bencede önce senin hazır olman lazım...
yenacım saçlarını güle güle kullan arada değişiklik iyi geliyo insana sevindim kendin için bişeyler yapmana...
haticecim nazar için elimden geldiğince hep okudum eşim ve k.validemede okuttum durdum bütün akşam ama rabbim bi daha yaşatmasın çok kötüydü....
elifcim bonus gayet güzel anlatmış herşeyi ekstra söylecek bişey bulamadım ama benimkide çok sık emdiği için gün içinde sütümün bittiği zamanlar oluyo çekiyo çekiyo gelmiyo daha çok ağlıyo falan bi şekilde oyalayıp iki üç saat geçirebiliyosam yavaş yavaş süt doluyo göğsüm oyüzden sende çok kasma üzülme ve zaman tanı kendine...olduğu kadar zaten veriyosun doymadığındada mama takviyesi zaten iki ay bitti iki ay daha sabredersen 4.aydan itibaren yavaş yavaş ek gıdaya geçersin mamaya göre daha iyi olduğu için diyorum tabi emzirmeyide bırakmamalısın benimde ilk bebeğimde aynı senin gibiydim iyi anlıyorum halini...
kendimce aklımda kalanları cevapladım ama umarım mesajları yanlış kişilere yazmamışımdır gözlerim kapanırkene yazıyorumda...kusuruma bakmayın olarmı...
yorulmazmıı benden daha çok yoruldu ama genede hep uykulu olmasına rağmen bi derin dalamıyo daha huysuzlaşıyo...geçicek inş...buda geçicek....
elifcim bencede rahat olmalisin kızlar cok guzel anlatmıs eltimin dd 2 aylikken memeyi birakmak istedi bebek o inatla uykusunda bile emzirdi bu bi donem bazen oluyor geciyor sonra bide bizim gelininde sutu yoktu bir cay onerdi dr onunda faydasi olduHepinize coooookkkk tesekkur ederim
Iyiki varsiniz
Elimden geleni yapip rahat olmaya calisicam, Allah büyüktur nasip artik..
Kafanizi sisirdim bugun kusura bakmayin
Bunlari yazarken 2 tane eti karam gurmeyi de gömmüş bulunmaktayim
biz sizin gibi tatli lohusalardan ve tatlık bebeklerimizden çok memnunuznormalde bende çaya alıyorum canım ama uzaktan geldiler oyüzden yemekli oldu ama dedim misafir ağırlıyamam soran olursa müsait değiliz artık ama bir yandanda kötü hissediyorum diğer yandan gelenle ilgilenmek lazım çay servisi falan çocuklamı ilgilenicem misafirlemi olmuyo yani...
Rabbim şifa versin bonuscum..
bende :)))
yeni evin hayırlı olsun mutluluklar getirsin sana inş canım....
k.validem babaannem ve anneannem...yetermi...
genelde böyle belli belirsiz saatlerde ama üç dört akşamdır aynı saatlerde daha şiddetleniyo...ve o ara gün içinde çok emdiği için akşama sütüm kalmamış oluyo çocukta kusmaktan bi hal oluyo...ama şimdi anlatırken düşündümde bu durumun olduğu günlerde hep aile büyükleriyle bir aradayım ve ne derlerse yapıyorum en ufak ağlamasında emzir diyolar kuzu kuzu emziriyorum...ama normalde iki saat arayla eğer uyursa üç dört saat araylada emzirdiğim oluyo ozamanlar böyle hazımsızlık yaşamıyo...mızmızlığı ilgi istemesinden kucak alışkanlığından kaynaklanıyo...
ya resmen önce hamilelik sonra lohusalık derken sonunda bebek topiğine çevirdik...hakkınızı helal edin...
off ya dis agrısi gece bi baska azar canim rabbim şifa versinOyy disim oy çenem oy yanagim
Hastaliklar agrilar niye geceleri artarki?
Dun gece yatmadim oturur gibi uyudum su an yataktayim 2 yastikla yinede fena zonkluyo kalkicam.. @yst38 dogru demissin dun gece atesim vardi. Cok fazla gucsuzum.
Elifcim afiyet olsun karamlar. Zeynep seni merak ettimde yazamadim o kadar yasliya he deyip gecicen :) birde artik 3 cocuk anasi 15 yila yakindir ev garisisin herkeşi dinleme. Emzir dedilermi yok saati gelmedi de izah et hic anlamiyosa dr u bahane et.
Bizim gelin var ya dk dolmadan emzirmiyodu kimsenin lafinida dinlemedi.
Aman oyle iste agridan ne dedigimi bilmiyorum