Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim diyet konusunda hepimiz aynı durumdayız amasizin ataklar cok normal canım hem emziriyorsun h 3 cocuk yorgunluk kolay degil canim

aman ben yalnıs anladım demekki sorun o sandım ben ellerine sağlık

Hepinize coooookkkk tesekkur ederim
Iyiki varsiniz
Elimden geleni yapip rahat olmaya calisicam, Allah büyüktur nasip artik..
Kafanizi sisirdim bugun kusura bakmayin
Bunlari yazarken 2 tane eti karam gurmeyi de gömmüş bulunmaktayim
elifcim bencede rahat olmalisin kızlar cok guzel anlatmıs eltimin dd 2 aylikken memeyi birakmak istedi bebek o inatla uykusunda bile emzirdi bu bi donem bazen oluyor geciyor sonra bide bizim gelininde sutu yoktu bir cay onerdi dr onunda faydasi oldu
biz sizin gibi tatli lohusalardan ve tatlık bebeklerimizden çok memnunuz
off ya dis agrısi gece bi baska azar canim rabbim şifa versin

Günaydin arkadaslar..
mutlu persembeler..

Elifcigim "canim kendim"demen gulumsetti beni :) bence de sence...

Fridacim dun cok yoruldum mesajlari okuyup sizdim.. iş çikisi ablama ugradim ona az işlendim yemek hazirladim sonra balkonunda cayli gevrekli bol karbonhidratli yeme seansi akabin de klasik pişmanlik kendimle yüzlesme vb.
Calismani hep destekledim biliyorsun. Cunku kucuk cocuk yahut seni baglayacak engelleyecek bir durum yok..
oncelikle duzenli calisma saatin olsun kardesin dahi olsa profesyonel is hayati farkli, yeri gelir suistimal edilebilir..
Onun disin da yemekleri evet aksamlari hazirlaman super.. bjr de yine esine caktirmadan hafta ici yap islerini ki haftasonun senin olsun..
baska da olumsuzluk yasarsan lutfen hemen pes etme mucadele et..is devam ederse sgk primini yatirmani siddetle oneririm. Emegini yabana atma.. alacagin paradan istege bagli da yaturabilirsin..
aklima geldikce yazarim.. hayirli ugurlu olsun sana sans getirsin kuzucuk..

ben kahvalti hazirliim artik sevgili aileme :)
Hı bir de calisiyor olman senin ev de kole olmani degistirmiyor :)))

Burcu

Kizinla ilgili fizik tedavisi cok iyi sonuc getirir insallah.. yasadiklariniza cok uzuldum okuyunca..nasil dikkatli ve ilgili ailesiniz cok sansli evladiniz iyi ki sizin gibi anne ve babasi var..
saglikli ve guzel gunlere insallah..

Babam gozunden operasyon gecirdi katarakt icin ben oraya gidicem hamurlu corba yedim oglen kizlarla
Bonusum babana da sana da gecmis olsun insallah daha iyisindir simdi
Selam arkadaşlar ben tasindim yerleştim çok şükür ...bu hafta inşallah listeye girmek istiyorum
Hosgeldin derin gule gulemitur yeni evinde
30 dakika yurudum adele ve erkin koray dinleyerek..
simdi de cilek yiyorum erikte var ama fena ekşi dişlerim kotu oldu..
Ben hic yiyemiyorum bu erigi yaaaa
artilardan eksilerden haberler nasıl bayanlar.bu hafta eşim ile yarışa girdik onu daha fazla gaza getirmek istiyorum 2buçuk kilo verdi daha
Kiz esle yarisa girilir mi onlar daha cabuk ve cok verirler bizden ben ise hala ayniyim bi gram oynama yok simdilik
canim baska bi rahatsizligi olmasin sakin

Bende hatirliyorum frida gule gule kullan halini
Kolay gelsin ablacim
hayirli olsun frida yeni isin

Canim bazen cok ugrassanda sutun gelmez yapacak bisey yok uzulme bebeginin sagligi daha onemli unutma bide arkadaslarin dedigi gibi bi sefer mama verince bayagi tok tutuyo zaten o ara goguslerine sut dolar zaten bidaha ki sefere de emzirmis olursun
masallah pasaya simdi bebeklerde de reflu oluyo beebek reflusu belki ondan vardir ve rahatsiz ediyodur bi doktora gotur istersen

Gunaydin kizlar
Bende dun kiz kardesimin evini temizlemeye gittim eve geldim kocanin surati bes karis kiz kardesim ben hamileyken beni hic arayip sormazdi biseye ihtiyacim varmi diye cunku o ara cok istiyodu cocuk fakat olmuyodu simdi ben gidiyorum diye bana kiziyo ben anliyorum kardesimi kiziyorum ama anliyorum iste oyle gerci bende ona kustum kiziyo diye saftirik koca kisisi

74FRIDA canim yeni isin hayirli olsun,huzur ve mutluluk getirsin sana..Ayrica ev,is vs düzenleri zamanla oturacaktır,dert edip pes etmeyesin.:)

y.o.l.c.u canim,dogum günün kutlu olsun.Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel seneler diliyorum.

Bonus canim,simdi daha iyisindir agrin kalmamistir umarim..

E eboe balkon sefasi yapip,kendine vakit ayirman harika:) Bundan sonra Betül hanimla birlikte bol keyifli,bol bol sütlü ,huzur dolu dakikalariniz,günleriniz olsun inşallah..

OGULCUKLARIM aleykum selam canim,sana da musmutlu,azim dolu bir gün diliyorum.

y.o.l.c.u nice mutlu sağlıklı seneler dilerim
Ben hazırlanıp çıkacağım birazdan Ama orda da bakarım ozletmem :))
Bonuscum

Hııhhh gidin bakalim beni kimse cagirmasin kahvaltiya. ( teee gecen hafta halam cagirdiydi hakkini yemim) Kurabiye yaptim istek uzerine oturur onu yerim.

Selamun aleyküm güzeller
Evden çıkmadan birdaha göz atayım dedim
@74FRİDA cım kardeşine yardımcı oluyordun düzenli çalışmaya başlamışsın sanırım hayırlı olsun Rabbim gücünü gayretini artırsın

zeynepcim doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin

Bonus can söyle o dişine gittiğinin farkına varsın artık seni rahatsız edip durmasın
Öpüyorum hepinizi

Agriyo ya keske kalmasa ama agriyo ne yiycegimi sasirdim cay istiyorum

Kiyamam sana ,gecicek inşallah bonus:)
kurabiye yaptın demek,neyli?

A.selam dafi ablacim,yolun acik olsun,bol enerji ve neşe dolasin köyde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…