Kiyamam sana ,gecicek inşallah bonus:)
kurabiye yaptın demek,neyli?
A.selam dafi ablacim,yolun acik olsun,bol enerji ve neşe dolasin köyde:)
Gule gule ablacimSelamun aleyküm güzeller
Evden çıkmadan birdaha göz atayım dedim
@74FRİDA cım kardeşine yardımcı oluyordun düzenli çalışmaya başlamışsın sanırım hayırlı olsun Rabbim gücünü gayretini artırsın
@zeynepcim doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
Bonus can söyle o dişine gittiğinin farkına varsın artık seni rahatsız edip durmasın
Öpüyorum hepinizi
Motiveyşın ne la bilmiyorumki etkilenimGüne bol kalorili ismi lazim olmayan seyler ile basladim ben,yerle yeksan oldu karatayimsi beslenmem yani
Bunda biraz canimin sIkkin olmasinin payi büyük tabi,neden hep böyle güzel ilerlerken duygusal acligim ortaya cikar,nicin bu kadar güçsüzüm,iradesizim anlayamıyorum..
Üzüntü,öfke vb sebepler sonrasi yemelerimin beni mutlu etmek yerine,mutsuzlastirip,ümitsizlestirdigini,demoralize ettiğini yemeden önce niçin anlayamıyor,düsünemiyor kendimi kontrol edemiyorum..
Nette biraz arastirdim duygusal aclik ve tedavisi noktasinda cok iyi psikiyatrist,doktor ve alternatif tip ile ilgilenen uzmanlar varmis meğer yakinimda,cok olumlu mesajlar yazmis hastalari..
hemen psikiyatristi aradim randevu için,öyle cok doluymuş ki rica minnet temmuz sonuna randevu alabildim..
Motivasyonunuzu etkileyen cümleler kurmamisimdir umarim arkadaşlar,kusuruma bakmayınız lütfen..
Dun ablamla anneme yapmistik misafirler icin duygu yine istedi tatli tuzlu kurabiye corekotlu sen napiyosun ne var ne yok havalar nasil?
Motiveyşın ne la bilmiyorumki etkilenim
ne kusuru canım. yaz istediğin gibi istediğin zaman elimden geleni yaparım. evet önce emzirip sonra mama vermen çok güzel. doğru yoldasın.Insallah canim.. Ben dogumdan beri hergun karisik hosaf yapip iciyorum hergun zaten. Humana die bi cay var onu da iciyorum. Belki odur kardesinin ictigi de. Tesekkur ederim ilgin icin
Tesekkur ederim canim..Cok guzel bi yaziymis bu rastlamamistim.. Bebegimle uyuyorum genelde zaten. Simdi bizde soyle bi sorun var. Bebek erken dogdugu icin cok iyi ememiyodu basta.. Sezeryan olunca ilk basta hic sutum gelmedi. Bebek beslenemeyince bi de bende de diyabet oldugu icin hipoglisemiye girdi bebek. 10 gun kuvozde kaldi. O sirada da hep pompayla sutumu sagdim. bebek yenidogan yogun bakimda kaldi. Ben de hastanedeydim ve emzirme saatlerinde yanina aldilar. Yanimizda yenidogan hemsiresi de oluyordu. Emzirme tekniklerini falan gosterdi ama bebek hala emmiyodu ve kan sekeri surekli dusuyodu. O yuzden orda mama vermeye basladilar biberonla. Ben o sirada sutumu sagip veriyodum. Sonra bi gece bebegi yogunbakimdan cikartip serumla ilac takviyesini kestiler. Surekli emzir mama vermeyelim dediler. Surekli emzirdim o da emdi. Ama hic durmadan agladi. Bi hemsire hep yanimdaydi. Yine kan sekeri dustu falan.. Mamaya devam etme karari verdi doktor. Eve geldik. Surekli emzirdim. Ama takviye mama da verdim. Cok arastirdim kesmek icin ugrastim mamayi. Emzirme kampi diye bisey okudum. 3 gun yataktan cikmiyosun yiyosun iciyosun bebekle uyuyosun ve surekli emziriyosun sut artiyomus bu sekilde. 1 gun bunu denedim. O gun butun gun agladi. En son artik nefesi kesilmeye baslayinca tekrar mama vermek zorunda kaldim (hastanede bi morarma vakasi gecirmistik..)
Hep soyle yapiyorum once emziriyorum sonra mama veriyorum. Bi ara 10 dk falan emiyodu. Sonra agliyodu sut gelmeyince. Simdi 2-3 cekiyo deli gibi agliyo.. Bi sagayim dedim gecenlerde 30 ml cikmisti. Bu ara hep aglayinca bugun bi daha sagdim 20 bile cikmadi.
Oyyy durum boyle... Sen de hemsireydin dimi oyuzden uzun uzun yazdim kusura bakma
onun benden fazla vereceği kesin ama benim maksadım boşvermesin diyeBonusum babana da sana da gecmis olsun insallah daha iyisindir simdi
Hosgeldin derin gule gulemitur yeni evinde
Ben hic yiyemiyorum bu erigi yaaaa
Kiz esle yarisa girilir mi onlar daha cabuk ve cok verirler bizden ben ise hala ayniyim bi gram oynama yok simdilik
canim baska bi rahatsizligi olmasin sakin
Ne mutlu gulumsetebildiysem:) bizden daha degerli kimse yok unutmamak lazim da hep baskalari icin yasiyoruz bizGünaydin arkadaslar..
mutlu persembeler..
Elifcigim "canim kendim"demen gulumsetti beni :) bence de sence...
Fridacim dun cok yoruldum mesajlari okuyup sizdim.. iş çikisi ablama ugradim ona az işlendim yemek hazirladim sonra balkonunda cayli gevrekli bol karbonhidratli yeme seansi akabin de klasik pişmanlik kendimle yüzlesme vb.
Calismani hep destekledim biliyorsun. Cunku kucuk cocuk yahut seni baglayacak engelleyecek bir durum yok..
oncelikle duzenli calisma saatin olsun kardesin dahi olsa profesyonel is hayati farkli, yeri gelir suistimal edilebilir..
Onun disin da yemekleri evet aksamlari hazirlaman super.. bjr de yine esine caktirmadan hafta ici yap islerini ki haftasonun senin olsun..
baska da olumsuzluk yasarsan lutfen hemen pes etme mucadele et..is devam ederse sgk primini yatirmani siddetle oneririm. Emegini yabana atma.. alacagin paradan istege bagli da yaturabilirsin..
aklima geldikce yazarim.. hayirli ugurlu olsun sana sans getirsin kuzucuk..
ben kahvalti hazirliim artik sevgili aileme :)
Hı bir de calisiyor olman senin ev de kole olmani degistirmiyor :)))
:)))
Çok iyi yapmışsın elifcim
Agri kesiciler fayda etmiyo mu .. Ne cektin be bonusNe yapacan mecbuur :) uzme benim guzel ablami
Agzimda bi odunluk varyani nasil anlatilir bilmiyorum. Biraz koltukta biraz yatakta yattim.
Gunaydin bu arada herkese ve kendimecanim kendim
Amiiiinnnn ne guzel dualar :)74FRIDA canim yeni isin hayirli olsun,huzur ve mutluluk getirsin sana..Ayrica ev,is vs düzenleri zamanla oturacaktır,dert edip pes etmeyesin.:)
y.o.l.c.u canim,dogum günün kutlu olsun.Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel seneler diliyorum.
Bonus canim,simdi daha iyisindir agrin kalmamistir umarim..
E eboe balkon sefasi yapip,kendine vakit ayirman harika:) Bundan sonra Betül hanimla birlikte bol keyifli,bol bol sütlü ,huzur dolu dakikalariniz,günleriniz olsun inşallah..
OGULCUKLARIM aleykum selam canim,sana da musmutlu,azim dolu bir gün diliyorum.
Allah sifa versin ya canimAgriyo ya keske kalmasa ama agriyo ne yiycegimi sasirdim cay istiyorum
Aaa ne guzel yapmissin profesyonel destek iste... Abim bi ara 20 kilo vermisti diyoduki kilo vermek icin diyetisyene degil psikologa gitmek lazim diyodu.. Cok dogru bi adim atmissin canimGüne bol kalorili ismi lazim olmayan seyler ile basladim ben,yerle yeksan oldu karatayimsi beslenmem yani
Bunda biraz canimin sIkkin olmasinin payi büyük tabi,neden hep böyle güzel ilerlerken duygusal acligim ortaya cikar,nicin bu kadar güçsüzüm,iradesizim anlayamıyorum..
Üzüntü,öfke vb sebepler sonrasi yemelerimin beni mutlu etmek yerine,mutsuzlastirip,ümitsizlestirdigini,demoralize ettiğini yemeden önce niçin anlayamıyor,düsünemiyor kendimi kontrol edemiyorum..
Nette biraz arastirdim duygusal aclik ve tedavisi noktasinda cok iyi psikiyatrist,doktor ve alternatif tip ile ilgilenen uzmanlar varmis meğer yakinimda,cok olumlu mesajlar yazmis hastalari..
hemen psikiyatristi aradim randevu için,öyle cok doluymuş ki rica minnet temmuz sonuna randevu alabildim..
Motivasyonunuzu etkileyen cümleler kurmamisimdir umarim arkadaşlar,kusuruma bakmayınız lütfen..
Sagol canimne kusuru canım. yaz istediğin gibi istediğin zaman elimden geleni yaparım. evet önce emzirip sonra mama vermen çok güzel. doğru yoldasın.
oh afiyet osun ben cok severim corekotlu kurabiyeDun ablamla anneme yapmistik misafirler icin duygu yine istedi tatli tuzlu kurabiye corekotlu sen napiyosun ne var ne yok havalar nasil?
neden kuzura bakalim canim malesef cogu kilolunun tekderdi bu bende sinir ofke oldugu zaman kendimi buzfolabinin onunde yada delice birseyler basistirirken buluyorum cok iyi etmissin dr randevu almakla en azından buda bir adimdir insallahGüne bol kalorili ismi lazim olmayan seyler ile basladim ben,yerle yeksan oldu karatayimsi beslenmem yani
kasimpati motivasyon muzikleri yazdim bak ne cikti yorumlarda cok iyi
Bunu dinleyip hepinizi ezer gecersem kimse baga kirilmasin
uykum geldiye la
hayırlı mutlu huzurlu günler güzeller
hiç birşeye yetişememe sendromu yaşıyorumm
E eboe bugün sanki enerjin daha iyi gibi çok sevindim senin adına
Bonus bu yaşta 20 yaş gömük diş benimde var ama korku işte büyük söylemeyim çektiremem sanırım.geçmiş olsun sıcak soğuk faslına dikkat et kuzu benim kardeşler ikisi de ameliyat oldular bu konuda çok çektiler.senin lokma yutmamış halin gibi çok gezdiler (
Gunaydin kizlar
Bende dun kiz kardesimin evini temizlemeye gittim eve geldim kocanin surati bes karis kiz kardesim ben hamileyken beni hic arayip sormazdi biseye ihtiyacim varmi diye cunku o ara cok istiyodu cocuk fakat olmuyodu simdi ben gidiyorum diye bana kiziyo ben anliyorum kardesimi kiziyorum ama anliyorum iste oyle gerci bende ona kustum kiziyo diye saftirik koca kisisi
Hııhhh gidin bakalim beni kimse cagirmasin kahvaltiya. ( teee gecen hafta halam cagirdiydi hakkini yemim) Kurabiye yaptim istek uzerine oturur onu yerim.
Güne bol kalorili ismi lazim olmayan seyler ile basladim ben,yerle yeksan oldu karatayimsi beslenmem yani
günaydın kızlar çok yorgunum dayak yemiş gibiyim heryerim ağrıyor. hastada olcam galiba boğazım fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?