Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiyamam sana ,gecicek inşallah bonus:)
kurabiye yaptın demek,neyli?

A.selam dafi ablacim,yolun acik olsun,bol enerji ve neşe dolasin köyde:)

Dun ablamla anneme yapmistik misafirler icin duygu yine istedi tatli tuzlu kurabiye corekotlu sen napiyosun ne var ne yok havalar nasil?

Gule gule ablacim

Güne bol kalorili ismi lazim olmayan seyler ile basladim ben,yerle yeksan oldu karatayimsi beslenmem yani
Bunda biraz canimin sIkkin olmasinin payi büyük tabi,neden hep böyle güzel ilerlerken duygusal acligim ortaya cikar,nicin bu kadar güçsüzüm,iradesizim anlayamıyorum..

Üzüntü,öfke vb sebepler sonrasi yemelerimin beni mutlu etmek yerine,mutsuzlastirip,ümitsizlestirdigini,demoralize ettiğini yemeden önce niçin anlayamıyor,düsünemiyor kendimi kontrol edemiyorum..

Nette biraz arastirdim duygusal aclik ve tedavisi noktasinda cok iyi psikiyatrist,doktor ve alternatif tip ile ilgilenen uzmanlar varmis meğer yakinimda,cok olumlu mesajlar yazmis hastalari..
hemen psikiyatristi aradim randevu için,öyle cok doluymuş ki rica minnet temmuz sonuna randevu alabildim..

Motivasyonunuzu etkileyen cümleler kurmamisimdir umarim arkadaşlar,kusuruma bakmayınız lütfen..

Motiveyşın ne la bilmiyorumki etkilenim

ne kusuru canım. yaz istediğin gibi istediğin zaman elimden geleni yaparım. evet önce emzirip sonra mama vermen çok güzel. doğru yoldasın.

onun benden fazla vereceği kesin ama benim maksadım boşvermesin diye

Ne mutlu gulumsetebildiysem:) bizden daha degerli kimse yok unutmamak lazim da hep baskalari icin yasiyoruz biz
:)))
Çok iyi yapmışsın elifcim

Ne yapacan mecbuur :) uzme benim guzel ablami

Agzimda bi odunluk var yani nasil anlatilir bilmiyorum. Biraz koltukta biraz yatakta yattim.

Gunaydin bu arada herkese ve kendime canim kendim
Agri kesiciler fayda etmiyo mu .. Ne cektin be bonus
Amiiiinnnn ne guzel dualar :)
Agriyo ya keske kalmasa ama agriyo ne yiycegimi sasirdim cay istiyorum
Allah sifa versin ya canim
Aaa ne guzel yapmissin profesyonel destek iste... Abim bi ara 20 kilo vermisti diyoduki kilo vermek icin diyetisyene degil psikologa gitmek lazim diyodu.. Cok dogru bi adim atmissin canim
ne kusuru canım. yaz istediğin gibi istediğin zaman elimden geleni yaparım. evet önce emzirip sonra mama vermen çok güzel. doğru yoldasın.
Sagol canim

Dun ablamla anneme yapmistik misafirler icin duygu yine istedi tatli tuzlu kurabiye corekotlu sen napiyosun ne var ne yok havalar nasil?
oh afiyet osun ben cok severim corekotlu kurabiye

neden kuzura bakalim canim malesef cogu kilolunun tekderdi bu bende sinir ofke oldugu zaman kendimi buzfolabinin onunde yada delice birseyler basistirirken buluyorum cok iyi etmissin dr randevu almakla en azından buda bir adimdir insallah

kasimpati motivasyon muzikleri yazdim bak ne cikti yorumlarda cok iyi
Bunu dinleyip hepinizi ezer gecersem kimse baga kirilmasin

uykum geldiye la

hayırlı mutlu huzurlu günler güzeller

hiç birşeye yetişememe sendromu yaşıyorumm

E eboe bugün sanki enerjin daha iyi gibi çok sevindim senin adına

Bonus bu yaşta 20 yaş gömük diş benimde var ama korku işte büyük söylemeyim çektiremem sanırım.geçmiş olsun sıcak soğuk faslına dikkat et kuzu benim kardeşler ikisi de ameliyat oldular bu konuda çok çektiler.senin lokma yutmamış halin gibi çok gezdiler (

O benim sendromum bee bi sendromum var zaten vermem kimseye

Evet biraz agridi ama dayaniyosun sonucta ilerde daha cok sorun cikaricakti para verip dolgi yaptirsam onlari kiricakti bana dusmandi zaar

yelizcim benim de ablamla iliskimiz ters oranti..
o bana degil ben ona ablalik yapiyorum. :)
Bir kere hic fedakar degil ihtiyacim olan hic bir konuda yanimda olmadi.. azicik bencil denilebilir..
bu konuda elestirliyor aile ve akraba icin de.
Ben hep alttan alip destek olmaya calisiyorum. Kizim buyudugu icin bu tür konularin farkinda kendimi cok yiprattigimi soyler..
esimle de bazen tartisiriz.. özetle ben hep alttan aliyorum ablami ve hep koruyorum . Ama ufacik bir acikta kimsem yok cok sansizim deyip beni hemen elestirir :) ay ne dertliymisim :)

Hııhhh gidin bakalim beni kimse cagirmasin kahvaltiya. ( teee gecen hafta halam cagirdiydi hakkini yemim) Kurabiye yaptim istek uzerine oturur onu yerim.

Ben de istiyirum kurabiye yanin da bir bardak cayla himmmmm..

Benim hep yapmak istedigim olay. Cok iyi dusunmussun bizi de bilgilendirirsin ne guzel olur..
Aslin da sadece beslenme degil yasam kocum olsun isterdim boyle darlandigim da gidip konusayim sadece ben konusayim o dinlesin ve onerilerde bulunsun yahut secenek sunsun ben iclerinden birini alayim :)

günaydın kızlar çok yorgunum dayak yemiş gibiyim heryerim ağrıyor. hastada olcam galiba boğazım fenaaa

gecmis olsun dikkat et hatice .. hastaligin eli kulagin da gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…