Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Takdir ettim boyle kadinlar bu topigi kurtarir ins

sağol canım
y.o.l.c.u nice yaşların olsun canım

Pasta meyveli heralde

Diyete uygun olsun dediydim :))
Yanina da çilekli detoks suyu :)

Nasil oldu agrin devam ediyormu.? Bugun iş arkadasimin yanagi da balon gibiydi apse yapmis disi o halde calisti yazik. Yarin sabahtan gidecekmis..

Diyete uygun olsun dediydim :))
Yanina da çilekli detoks suyu :)

Nasil oldu agrin devam ediyormu.? Bugun iş arkadasimin yanagi da balon gibiydi apse yapmis disi o halde calisti yazik. Yarin sabahtan gidecekmis..
Aman ya allah korusun apse niye olurki ilac aliyorum biraz farkediyo etkisi gecince aziyi resmen dikisler var bide huzursuz ediyo insani bi dis cektirdim dagildim.

Aman ya allah korusun apse niye olurki ilac aliyorum biraz farkediyo etkisi gecince aziyi resmen dikisler var bide huzursuz ediyo insani bi dis cektirdim dagildim.

E sen baya ameliyat olmussun ya..
tek iyi yani yemek fazla yiyemiyorsun dimi. Zayiflarsin :)

o arkadasin çurugu var ve ileri derecede dişçi fobisi hep erteliyor sonuc boyle oldu..

E sen baya ameliyat olmussun ya..
tek iyi yani yemek fazla yiyemiyorsun dimi. Zayiflarsin :)

o arkadasin çurugu var ve ileri derecede dişçi fobisi hep erteliyor sonuc boyle oldu..
Yiyorum ya bazen az aciyo bazen cok. Az once bisey attim agzima fena oldum. Fircalayip gargara yapmam lazim cok zor oluyo. Ameliyat daha farkli oluyomus bu sadece cerrahi cekim.

Yiyorum ya bazen az aciyo bazen cok. Az once bisey attim agzima fena oldum. Fircalayip gargara yapmam lazim cok zor oluyo. Ameliyat daha farkli oluyomus bu sadece cerrahi cekim.

Kiyamam yaa.. insanin neresi agriyorsa cani orda.
benim de her an hortlayacak dolgulu bir dişim var bakalim nereye kadar gidecek...

:))uzaktalarken aynen öyle yapıyom ama dibimde olduklarında ne derlerse yapmaya çalışıyorum ne düşündüğümü diyorum ama yok yok böyle yap diye uzatıyolar yapıyorum bende...

Zeynep dogum gunun kutlu olsun canim kocmusun bogami acaba

Allah evlatlatlarinla ailenle hayirli mutlu bir omur nasip etsin

boğayım canım....

takip ediyorum canım ne zaman abartılı yese çok kötü oluyo oyüzden yoksa zaten hemen götürürüm doktora...

sağol canım...

y.o.l.c.u nice mutlu sağlıklı seneler dilerim
Ben hazırlanıp çıkacağım birazdan Ama orda da bakarım ozletmem :))
Bonuscum

sağol ablacım...

amin ablacım Allah razı olsun..

Uyku degil iste hayriye ozguven o bizim bunye alisik olmadigindan bize agir geliyo :)

y.o.l.c.u Zeynom doğum günün kutlu olsun daha nice çocuklarınla eşinle hayırlı yaşlar

sağol ablacım...

y.o.l.c.u zeynebim nice senelere insallah mutlu saglikli

amin canım...bende eşim gelip bikaç dakka oğlana baksın diye bekliyom...

Bu dogumgunu kizi nerde sesi cikmiyo :)

Tersyuz filmine taktik duyguyla durup durup izliyoruz.

geldim geldimm...aslında bir ara gelip okudum bir sürü alıntı yaptım ama cevap yazamadan gittim...paşam hep kucak istiyo bugun kızımda öyle...şimdi büyüğüm geldi beraber oynuyolarda az rahat bıraktı beni...dün geceden beri de bi kırıklık var üzerimde boynum kafamı tartamıyo gibi boğazlarım acıyo...uyumak istiyorumm...yanlış günde hastayım iyimi...ne çok söylendim artık susayım yaa...

sağol canım
y.o.l.c.u nice yaşların olsun canım

sağol canım...

Eki Görüntüle 1818106

Zeynepçiğim erken yemiştin pastanı ama buda bizden sana afiyet olsun :)

ayyy çok güzel görünüyooteşekkürederim....siz diyettesiniz kıyamam size oyüzden hepisini ben yerim...

bende dişten çok korkuyorum yaa...tez zamanda geçer inş ağrıların tuğbacım...geçen sene biri gömülü olmakla birlikte iki yirmilik çektirdim...gömülü olanla 1,5 saat uğraştı kemik kesip sonra tekrar yerleştirmiş öyle dedi...15 gün kafamı kaldıramamıştım...günde iki tane apranax içiyodum bazen üçte içtiğim oldu...diğer iki yirmilikte alınmalı ama korkudan gidemiyorum...

Neyyyy allahim yaa yok benimki 25 dk falan surdu tam gomuk degil yari gomuk baska 20 likte problem yok sukur.

Gamli baykus gibisin he 15 gun ne demek valla kalbim sıkıstı

Neyyyy allahim yaa yok benimki 25 dk falan surdu tam gomuk degil yari gomuk baska 20 likte problem yok sukur.

Gamli baykus gibisin he 15 gun ne demek valla kalbim sıkıstı

yazdığım mesajı tekrar okuyunca niye yazdığımı ben bile anlamadım...bu cüsseyle karabasan gibi çöktüm üzerine demiii kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…