Takdir ettim boyle kadinlar bu topigi kurtarir insy.o.l.c.u iyiki dogmussun canim hayirli uzun omur versin Rabbim sevdiklerinle
@74FRIDA isin hayirli olsun :)
@nothinggg evet daha iyiyim cok sagoll:)
hiiicc bi is yapmadim mutfak yatak odasi daginikliktan batiyo ama bugunu yatis gunu ilan ettim :) esim gelince yapsin
sağol canımyelizcim benim de ablamla iliskimiz ters oranti..
o bana degil ben ona ablalik yapiyorum. :)
Bir kere hic fedakar degil ihtiyacim olan hic bir konuda yanimda olmadi.. azicik bencil denilebilir..
bu konuda elestirliyor aile ve akraba icin de.
Ben hep alttan alip destek olmaya calisiyorum. Kizim buyudugu icin bu tür konularin farkinda kendimi cok yiprattigimi soyler..
esimle de bazen tartisiriz.. özetle ben hep alttan aliyorum ablami ve hep koruyorum . Ama ufacik bir acikta kimsem yok cok sansizim deyip beni hemen elestirir :) ay ne dertliymisim :)
Ben de istiyirum kurabiye yanin da bir bardak cayla himmmmm..
Benim hep yapmak istedigim olay. Cok iyi dusunmussun bizi de bilgilendirirsin ne guzel olur..
Aslin da sadece beslenme degil yasam kocum olsun isterdim boyle darlandigim da gidip konusayim sadece ben konusayim o dinlesin ve onerilerde bulunsun yahut secenek sunsun ben iclerinden birini alayim :)
gecmis olsun dikkat et hatice .. hastaligin eli kulagin da gibi..
Pasta meyveli heralde
Pasta meyveli heralde
Aman ya allah korusun apse niye olurki ilac aliyorum biraz farkediyo etkisi gecince aziyi resmen dikisler var bide huzursuz ediyo insani bi dis cektirdim dagildim.Diyete uygun olsun dediydim :))
Yanina da çilekli detoks suyu :)
Nasil oldu agrin devam ediyormu.? Bugun iş arkadasimin yanagi da balon gibiydi apse yapmis disi o halde calisti yazik. Yarin sabahtan gidecekmis..
Aman ya allah korusun apse niye olurki ilac aliyorum biraz farkediyo etkisi gecince aziyi resmen dikisler var bide huzursuz ediyo insani bi dis cektirdim dagildim.
Yiyorum ya bazen az aciyo bazen cok. Az once bisey attim agzima fena oldum. Fircalayip gargara yapmam lazim cok zor oluyo. Ameliyat daha farkli oluyomus bu sadece cerrahi cekim.E sen baya ameliyat olmussun ya..
tek iyi yani yemek fazla yiyemiyorsun dimi. Zayiflarsin :)
o arkadasin çurugu var ve ileri derecede dişçi fobisi hep erteliyor sonuc boyle oldu..
Yiyorum ya bazen az aciyo bazen cok. Az once bisey attim agzima fena oldum. Fircalayip gargara yapmam lazim cok zor oluyo. Ameliyat daha farkli oluyomus bu sadece cerrahi cekim.
Hortlamadan git mumkunse.Kiyamam yaa.. insanin neresi agriyorsa cani orda.
benim de her an hortlayacak dolgulu bir dişim var bakalim nereye kadar gidecek...
Oyy disim oy çenem oy yanagim
Hastaliklar agrilar niye geceleri artarki?
Dun gece yatmadim oturur gibi uyudum su an yataktayim 2 yastikla yinede fena zonkluyo kalkicam..Mthn83 dogru demissin dun gece atesim vardi. Cok fazla gucsuzum.
Elifcim afiyet olsun karamlar. Zeynep seni merak ettimde yazamadim o kadar yasliya he deyip gecicen :) birde artik 3 cocuk anasi 15 yila yakindir ev garisisin herkeşi dinleme. Emzir dedilermi yok saati gelmedi de izah et hic anlamiyosa dr u bahane et.
Bizim gelin var ya dk dolmadan emzirmiyodu kimsenin lafinida dinlemedi.
Aman oyle iste agridan ne dedigimi bilmiyorum
zeynepcim diyet konusunda hepimiz aynı durumdayız amasizin ataklar cok normal canım hem emziriyorsun h 3 cocuk yorgunluk kolay degil canim
aman ben yalnıs anladım demekki sorun o sandım ben ellerine sağlık
elifcim bencede rahat olmalisin kızlar cok guzel anlatmıs eltimin dd 2 aylikken memeyi birakmak istedi bebek o inatla uykusunda bile emzirdi bu bi donem bazen oluyor geciyor sonra bide bizim gelininde sutu yoktu bir cay onerdi dr onunda faydasi oldu
biz sizin gibi tatli lohusalardan ve tatlık bebeklerimizden çok memnunuz
off ya dis agrısi gece bi baska azar canim rabbim şifa versin
Zeynep dogum gunun kutlu olsun canimkocmusun bogami acaba
Allah evlatlatlarinla ailenle hayirli mutlu bir omur nasip etsin
Bonusum babana da sana da gecmis olsun insallah daha iyisindir simdi
Hosgeldin derin gule gulemitur yeni evinde
Ben hic yiyemiyorum bu erigi yaaaa
Kiz esle yarisa girilir mi onlar daha cabuk ve cok verirler bizden ben ise hala ayniyim bi gram oynama yok simdilik
canim baska bi rahatsizligi olmasin sakin
@74FRIDA canim yeni isin hayirli olsun,huzur ve mutluluk getirsin sana..Ayrica ev,is vs düzenleri zamanla oturacaktır,dert edip pes etmeyesin.:)
y.o.l.c.u canim,dogum günün kutlu olsun.Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel seneler diliyorum.
Bonus canim,simdi daha iyisindir agrin kalmamistir umarim..
@elif1503 balkon sefasi yapip,kendine vakit ayirman harika:) Bundan sonra Betül hanimla birlikte bol keyifli,bol bol sütlü ,huzur dolu dakikalariniz,günleriniz olsun inşallah..
OGULCUKLARIM aleykum selam canim,sana da musmutlu,azim dolu bir gün diliyorum.
y.o.l.c.u nice mutlu sağlıklı seneler dilerim
Ben hazırlanıp çıkacağım birazdan Ama orda da bakarım ozletmem :))
Bonuscum
Selamun aleyküm güzeller
Evden çıkmadan birdaha göz atayım dedim
@74FRİDA cım kardeşine yardımcı oluyordun düzenli çalışmaya başlamışsın sanırım hayırlı olsun Rabbim gücünü gayretini artırsın
@zeynepcim doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
Bonus can söyle o dişine gittiğinin farkına varsın artık seni rahatsız edip durmasın
Öpüyorum hepinizi
Uyku degil iste hayriye ozguven o bizim bunye alisik olmadigindan bize agir geliyo :)
y.o.l.c.u zeynebim nice senelere insallah mutlu saglikli
y.o.l.c.u iyiki dogmussun canim hayirli uzun omur versin Rabbim sevdiklerinle
@74FRIDA isin hayirli olsun :)
@nothinggg evet daha iyiyim cok sagoll:)
hiiicc bi is yapmadim mutfak yatak odasi daginikliktan batiyo ama bugunu yatis gunu ilan ettim :) esim gelince yapsin
Bu dogumgunu kizi nerde sesi cikmiyo :)
Tersyuz filmine taktik duyguyla durup durup izliyoruz.
Neyyyybende dişten çok korkuyorum yaa...tez zamanda geçer inş ağrıların tuğbacım...geçen sene biri gömülü olmakla birlikte iki yirmilik çektirdim...gömülü olanla 1,5 saat uğraştı kemik kesip sonra tekrar yerleştirmiş öyle dedi...15 gün kafamı kaldıramamıştım...günde iki tane apranax içiyodum bazen üçte içtiğim oldu...diğer iki yirmilikte alınmalı ama korkudan gidemiyorum...
Neyyyyallahim yaa yok benimki 25 dk falan surdu tam gomuk degil yari gomuk baska 20 likte problem yok sukur.
Gamli baykus gibisin he 15 gun ne demek valla kalbim sıkıstı
Cussede sıkıntı yok evellallah kaldiririm seniyazdığım mesajı tekrar okuyunca niye yazdığımı ben bile anlamadım...bu cüsseyle karabasan gibi çöktüm üzerine demiii kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?