Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun emine biraz rahatsizdi telefona bakamadim
Bugunde gece mesaisine kaldim 12de cikcam isten
Yarin mesaiye gelmemek icin bugun 16 saat mesai yapiyorum
Yrn temizlik yapcam nasipse bayan gelecek eve kapi cam mutfak dolaplari icin
Yrn cok isim var coooook

Hasibecim emineye geçmiş olsun
Hayırlı nöbetler temizlikte de kolaylıklar dilerim

Burcu

Kizinla ilgili fizik tedavisi cok iyi sonuc getirir insallah.. yasadiklariniza cok uzuldum okuyunca..nasil dikkatli ve ilgili ailesiniz cok sansli evladiniz iyi ki sizin gibi anne ve babasi var..
saglikli ve guzel gunlere insallah..
Yena'm çok tesekkur ederim. İyi temennilerin ve güzel düşüncelerin için.
Bizde heran bize böyle bir nimet bahsettiği Icin Allah'a şükrediyoruz..

iyi geceler arkadaşlar benim aklım sizde ama vaktim olmuyor uğrayamıyorum sudan çıkmış balık gibiyim gerçek dünyayla gündemle ilişkim kesildi sanki

bişey varsa 3 gündür yeme konusunda çok istikrarlıyım adaş gibi zararlı şeyde yesem az yiyorum inşallah işe yarar yarın sabah görücem artık kardeşim bile inanamıyor iş yerinde boğazımı açmak istemiyorum sonra önüne geçemem diye korkuyorum bu istikrarımı devam ettirecem

bu akşam kardeşimle merket alışverişi yaptık aldıklarımızı bagaja koyarken abla çukulata vardı hangi pakete diye sorduu bende cevap olarak ben yemem dedim sonra kendi kendime güldüm psikolojim bozuldu herhalde sanki sapanla çukulatayı ağzıma atacaksın dedim oda güldü :) verdim ona bir tane sonra eve gidene kadarda bi ısırık al bi ısırık al diye tuturdu bende böyle yapma kardeşim senin beni desteklemen lazım ben kendimi zaten zor tutuyorum filan diye konuşma yaptım anladığını zanetmiyorum ama kavga döğüş alışveriş yaptık işte yufka aldı kızdım sen su böreği seversin git dışarda ye dedim olmaz dedii işte bunun gibii büsürü hamur işi yapılacak malzeme aldı ...

Selam Hasibecim
Emineye cok gecmis olsun. Bu halinle okadar uzun ve gece çalışman cok zor senin Icin, Allah Kolaylik versin
Kendini cok yorma temizliktede, sen ve bebegin hepsinden onemli

İyi geceler cnm.
işin hayırlı olsun, Allah utandirmasin.

Yeme konusundada Insallah
istikrarin devam eder ve tartida mukafatini gorursun.
Benimde eşim surekli abur cubur yiyip banada teklif ediyor. Bende diyorum ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sen bunu yapma tamam diyor ama
Bazen faydalı ama kalorili seyleri zorla veriyor yeki kizima faydalı olsun:)

Adaş maşallah sana iraden daim olsun
Aslında en zoru evde diyet yapmak bence
İş hayatına alısana kadar seni fazla goremeyecegiz galiba
evde kendi istediğimi hazırlıyabiliyorum ama işte çıkan yemeği yemek zorundayım yani aslında orasıda benim evim istediğimi hazırlayabilirim ama işten güçten vakit olmuyor çalışan bayan ne yaparsa artık yarın taze fasulye yaptıracam iyi olur aldım bugün bilmiyorum adaş yaa 3 gündür beslenmem iyi inceldiğimide düşünüyorum tartıda oynama olur inşallah

yaa evet gelemiyorum fazla alışmak zor yorgun ama mutluyum :)

sağol canım AMİİİN

emzirdiğin için yaşında genç metobolizman hızlıdır kısa zamanda çabuk verirsin dur geçmişi okuyayım bakalım bugün neler yapmışsın takipteyim :)

Aman ya allah korusun apse niye olurki ilac aliyorum biraz farkediyo etkisi gecince aziyi resmen dikisler var bide huzursuz ediyo insani bi dis cektirdim dagildim.

bonuscum 20 lik diş çekimden sonrada çok ağrıyor ben inanamamıştım ağrısına çektirdim daha kötü oldum başka bir sorun var zannediyordum dr. bilemedi başka dişim kanal tedavilik filan diye düşünüyordum mağlesf tam 10 gün çektim bağzen 15 günüde buluyormuş ümit edelimde senin ağrın az sürsün
Kiyamam yaa.. insanin neresi agriyorsa cani orda.
benim de her an hortlayacak dolgulu bir dişim var bakalim nereye kadar gidecek...
ihmal etme canım yaa

Ayyy bana dişçi demeyin cumartesi gine gidicem poff bitsede bi kurtulsam
Bonus bana bi ilac verdi dr hemen aliyor arıyı ama gunde bir kere icebiliyorsun cok agir sen icemezsin heralde
sanada geçmiş olsu hayriyecim diş zoor

emineye geçmiş olsun canım düzeldimi rahatsızlığı sende çok yoğunsun birde hamilelik kolay gelsin

hadi maşallah diyelim inşallah devamli böyle olur bende bu hafta çarşambaya kadar iyiydm sonra kötü geçti bakalım yarın tartı ne gösterecek

iyi gidiyorsun yinede abla sen

afiyet olsun adaşım bal şeker olsun kilo olmasın bende fazla eksi bildiremem herhalde hafta içi bir iki sefer 100,200 gr eksi görmüştüm yaniii aman artı olmasında ben razıyım :)

bir servis kaşığı makarnayla
bir dilim sucuk yarım yumurta
iki çatal yoğurt ve iki yudum diyet kola
bunları yerken seni andım öğlen yemiştim :)

nilüş bir gün geniş bir zamanda randevulaşıp telefonlaşalım bir birimize kız kardeşlerimizi anlatırız benim kız kardeşim senin ablanı döver :))))
galiba bizim tutumumuzu değiştirmemiz lazım ama nasıl

Yav allasen 1-2 hafta vermesen nolur acaba 1.8 kg verdigini gordu bu gozlerim pehhh

Afiyet olsun canım
Böyle devam et az ama herseyden yemek en iyisi bence hiç yemesem aklım kalıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…