bakalım bonuscum bu irade sürsün istiyorum çabalıyorum ama şimdi başım dönüyor yorgunlukdan olabilir 3 gündür az yediğimdende bilemiyorumFrida taze calisan havani artisligini iradeni sevsinlero kadan hamur isi malzemesini napcaksiniz ayiptir sormasi
Bende iste daha kolay kendini tutacagini dusunuyorum.
hakkat o nasıl oldu bizde yapsak keşkee :)))Yav allasen 1-2 hafta vermesen nolur acaba 1.8 kg verdigini gordu bu gozlerim pehhh
Günaydin arkadaslar..
mutlu persembeler..
Elifcigim "canim kendim"demen gulumsetti beni :) bence de sence...
Fridacim dun cok yoruldum mesajlari okuyup sizdim.. iş çikisi ablama ugradim ona az işlendim yemek hazirladim sonra balkonunda cayli gevrekli bol karbonhidratli yeme seansi akabin de klasik pişmanlik kendimle yüzlesme vb.
Calismani hep destekledim biliyorsun. Cunku kucuk cocuk yahut seni baglayacak engelleyecek bir durum yok..
oncelikle duzenli calisma saatin olsun kardesin dahi olsa profesyonel is hayati farkli, yeri gelir suistimal edilebilir..
Onun disin da yemekleri evet aksamlari hazirlaman super.. bjr de yine esine caktirmadan hafta ici yap islerini ki haftasonun senin olsun..
baska da olumsuzluk yasarsan lutfen hemen pes etme mucadele et..is devam ederse sgk primini yatirmani siddetle oneririm. Emegini yabana atma.. alacagin paradan istege bagli da yaturabilirsin..
aklima geldikce yazarim.. hayirli ugurlu olsun sana sans getirsin kuzucuk..
ben kahvalti hazirliim artik sevgili aileme :)
Hı bir de calisiyor olman senin ev de kole olmani degistirmiyor :)))
son cümle çok acıklı bu mesajın cevabını sonra yazıcam iyiki varsın
iyiki varsınız beni desteklediğiniz için sağolun
geçmişi tam okuyamadım yani okudum ama gözden kaçırdığım varmıki acaba diye düşünürken yatağa geçiyoruum
Hasibecim emineye geçmiş olsun
Hayırlı nöbetler temizlikte de kolaylıklar dilerim
Selam Hasibecim
Emineye cok gecmis olsun. Bu halinle okadar uzun ve gece çalışman cok zor senin Icin, Allah Kolaylik versin
Kendini cok yorma temizliktede, sen ve bebegin hepsinden onemli
Tesekkur ederim kizlarbonuscum 20 lik diş çekimden sonrada çok ağrıyor ben inanamamıştım ağrısına çektirdim daha kötü oldum başka bir sorun var zannediyordum dr. bilemedi başka dişim kanal tedavilik filan diye düşünüyordum mağlesf tam 10 gün çektim bağzen 15 günüde buluyormuş ümit edelimde senin ağrın az sürsün
ihmal etme canım yaa
sanada geçmiş olsu hayriyecim diş zoor
emineye geçmiş olsun canım düzeldimi rahatsızlığı sende çok yoğunsun birde hamilelik kolay gelsin
Baci sen izne cikmiyonmu?Iyi geceler kizlar
Yarinin cuma oldugunu unutarak eve gelince dondurma yedim bu saatte aferin bana
Yrn gorusuruz insallah
Tesekkur ederim kizlar
Cok sukur hasta sayisi fazlaydi ama sikintili hasta yoktu rahat gecti mesaim
Yarin da cok yormam kendimi zaten yavas yavas olur gider isler cuma c.tesi pazar 3 gun var onumde tek gunde bitircem diye ugrasmam
oyy canım ya ne desem bilemedim çok tecrübe sahibide değilim ne iyi gelir acaba.inşallah geçer yaYatamiyorum yaaa nasil zonkluyo yaniyo gibi bi haller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?