Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida taze calisan havani artisligini iradeni sevsinler o kadan hamur isi malzemesini napcaksiniz ayiptir sormasi

Bende iste daha kolay kendini tutacagini dusunuyorum.
bakalım bonuscum bu irade sürsün istiyorum çabalıyorum ama şimdi başım dönüyor yorgunlukdan olabilir 3 gündür az yediğimdende bilemiyorum

yaa hamur işini benim kız kardeş sever yani gelen gidende oluyor evde bulunması lazımda benim çok iradeli olmam lazım çook

son cümle çok acıklı bu mesajın cevabını sonra yazıcam iyiki varsın

iyiki varsınız beni desteklediğiniz için sağolun

geçmişi tam okuyamadım yani okudum ama gözden kaçırdığım varmıki acaba diye düşünürken yatağa geçiyoruum

Cok yonlu cok renkli bir bayansin burdan tanidigim kadariyla. Eminim imkan olsa cok baska seyleride basarirsin
Allah utandirmasin bir suru sorumluluk hazirda zaten varken birde isi yuklenmek tabiki zor ama altindan kalkilmaz degil bak niluşe

Senin birlikte calistigin kardesin erkek degilmiydi

Iyi geceler kizlar
Yarinin cuma oldugunu unutarak eve gelince dondurma yedim bu saatte aferin bana
Yrn gorusuruz insallah
Hasibecim emineye geçmiş olsun
Hayırlı nöbetler temizlikte de kolaylıklar dilerim

Selam Hasibecim
Emineye cok gecmis olsun. Bu halinle okadar uzun ve gece çalışman cok zor senin Icin, Allah Kolaylik versin
Kendini cok yorma temizliktede, sen ve bebegin hepsinden onemli

Tesekkur ederim kizlar
Cok sukur hasta sayisi fazlaydi ama sikintili hasta yoktu rahat gecti mesaim
Yarin da cok yormam kendimi zaten yavas yavas olur gider isler cuma c.tesi pazar 3 gun var onumde tek gunde bitircem diye ugrasmam

Baci sen izne cikmiyonmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…